Napim ki esim o kadar rahatvo kadar umursamaz ki oyle olunca bende diyorum demekki sorun benim davranislarimda. Yani insan birini uzdugunde kirdiginda vicdanen rahatsiz olur ya hani. Esim cooook serin masallah. Oyle olunca belki de ben abartiyorum diyorum... ama yok ya haklisin bi cok arkadasim hamile oldu dogum yapti. Ustelik hic ugrasmadan benim gibi.. esleri agzinin icine bakiyordu..bana hep kendisi dedi ki dogumda sana altin alcam soyle alsam kullanirmisin boyle olsa nasil olur vs.. bende anneme demistim. Zaten annem cok sahit oluyor boyle kocalarin dogumda altin takmasina hediye almasina filan. Anlatiyordu bana da. Esimi teyzesinin oglu mesela karisina ozel bi kolye yaptirmisti cok gosterisli biseydi. Esim bunlari gorup bildigi halde bugun o konuyu da aydinlatti.. benim babam senin baban hanimlari dogjm yaptiginda altin mi takmis ben niye takayim dedi. Bekleme hic uzulursun dedi. Bende zaten ben beklemedim sen kendi kendine soz verdin takcam dedin dedim. Senin takacagin altin beni anne yapmiycak oglum kucagima geldiginde dunya serveti umrumda olmaz dedim
Ay Allahım yaaaa...ne sinir edici bi durum,hem kendi söz verip hem de seni beklentili taraf moduna sokmuş.ikizler fln dediğimde işin gırgırı tabii biraz ama bendede bitane olduğu ve her durumda üste çıkmayı becerdiği için diyorum.amacım kıyaslamak değil ama Allahı var inan ne yaptıysak onun içinden geldi diye yaptık.başta birer beşik alırız yanımıza demiştik,herşeyin idaresine gidip,biraz büyüdüklerinde detaylara girecektik.baktım dayanamamış gitmiş ayrıca bebek odası beğenmiş,odası,ayrıca belikleri,ihtiyaçları,eşyaları..tek tek hepsinde fikri ve zevki vardır,hiç bişeyi yalnız yapmadım.zevkli bi hazırlık dönemi geçirdik,en ince detayları beraber düşünüp planladık,hazırladık,kurduk ettik ve bu hale geldi.şuana kadarda bi kez çok sancım oldu,zorlandım,onda da sağolsun bi tlfla taa şişliden kurtköye 1saatte uçtu resmen.istanbulu bilen bilir,normalde 2 saatlik bi yol burası,köprü möprü trafik derken.benimde başka konularda çok şikayetlerim oluyo eşimden özellikle ailesine karşı koyamama yönüyle ama onun dışında iyidir.yemekte yapar,sofrayı kurar,haftasonu kahvaltıyı hazırlar,bulaşık dizer,makine boşaltır,temizlik bile yapar çok güzel.daha onsuz hiç dr a gitmedim,dibimden ayrılmaz.Allah razı olsun tabi.ve bu ikinci babalığı oluyor onun düşünsün biraz eşin
takı meselesine gelince benimde içimde kalan bi tamtur yüzük vardı,nikahta ikisini bir alamamıştık.arada takılıyorum,iki oğlan birden veriyorum,bi tamturu hakettim heralde vs diye,gülüyor sadece ama ne umudum var nede beklentim.adamın bişey alacak halide kalmadı.daha doğum masrafları vs var.ama alırım ederim demiş olsa çok bozulurdum ben de tabi.çocukmuyuz da laf değiştiriyosun derim.gel gelelim yapacak bişey varmı?yok! Bu sebeplerle yuva bozulmaz,bozulsada daha iyisi bizi bulmaz.o yüzden hamd edip,dua edip,iyi olmalarını dileyeceğiz.Allah Halim ve Selim esmasıyla iyi etsin inşallah diyeceğiz.sen yavruna odaklan,onu görme,duyma,umurunda olmasın.bişey gerektiğinde etrafından iste,ona başvurma,kendini dışlanmış hissetsin bak nasıl dönüyo o zaman etrafında