• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

maasallah prensese canim kocaman olmus :-) bir hafta erkdn mi alacak drun ?

Hastaneden geldim çarşamba ve cuma günü nst ve kontrol,muhtemelen cuma günü planlama ve tahliller yapılacak sonra pazartesiyi bekleyecegiz.Bu vakitlerde minnak kızımın sesi ile hastane odasında dinleniyor olacagım:KK36: haftamız 37+0 kilo 3194 boyumuzda 50 cm olmuş kızımın teyzeleriiii :KK31:

Hastaneden geldim çarşamba ve cuma günü nst ve kontrol,muhtemelen cuma günü planlama ve tahliller yapılacak sonra pazartesiyi bekleyecegiz.Bu vakitlerde minnak kızımın sesi ile hastane odasında dinleniyor olacagım:KK36: haftamız 37+0 kilo 3194 boyumuzda 50 cm olmuş kızımın teyzeleriiii :KK31:
Hadi gözünüz aydın kırkbinkere maşallah kızımın arkadaşına seninki abla olacak artık bizimkine hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim bizde dua etmeyi unutma canım benim

Kızlar doktordan geldim salıya kadar mühlet verdi olmassa alacak suni sancıda verebilir sezeryanda dua edin kendiliğinden başlasın sancım stres oldum dua edinnn nolur
Canım hakkınızda hayırlısı inşallah.sen kendini hurmaya ver bence,yattığın yerden bacaklarını açarak nefes al ver doğum yapar gibi,bide halin varmı bilmem ama bi iki kez eşinle birlikte olmayı başarabilirsen doğumu başlatabilirsin inşallah.genellikle bunlar öneriliyor.

Maşallah ona annesi,çok sevindim senin adına.rabbim bana da o haftalarda doğum yapmayı nasip etsin inşallah.

Zaten oda olmasaydı üzerine basarak gidecektim ne yapayım başka çaremde yok. kaldı şurda bir hafta.Kurban oldugum ALLAHım nasip ederse haftaya bugün kızım kucagımda olacak:KK46::KK68:

Aslında benim şu ellerim ayaklarımın şişliği ve ellermdeki kramplar olmasaydı bende senin gibiydim akşam yat sabah kalk.Neyse gece uyanmalarına alıştırma oluyor diyorum ama kara kara da düşünmüyor değilim elimdeki çatalı düşüren ben bebegin bakımını nasıl yapacagım diye:KK64:

Çarşamba günü yine doktora gideceğim el mahkum yine giyeceğim söz sana fotografını çekip yollayacağım :KK70:

Tatlım geçmiş olsun,Sona geldik zorlanmalar başladı neyse ki az kaldı.Maşaallah tosun oğluna:KK46::nazar::nazar:
Benimde el ayak bacak kramp agrilar ve uykusuz geceler hicbirsey tutamiyorum dusuruyorum

20150518_211550.jpg 20150518_211700.jpg iste besiklerimiz

bol musmutlu gunler gecirin insallah bu besikte :KK66: kiz denize nasil girdin benim dr yasakladi enfeksiyon kaparim diye gerci zaten dogurmak uzereyken ben giremezdim anca deniz ayi geldi bende 36 oldum imkansiz :KK66: maazallah denizde dogurmayim :KK66:) haberlere cikariz
Ne güzel kız millet dünyanın parasını veriyor suda doğum için birde çocuğu tuzlamana gerek kalmaz direk paket servis :KK70:

Ne güzel kız millet dünyanın parasını veriyor suda doğum için birde çocuğu tuzlamana gerek kalmaz direk paket servis :KK70:
Hahaaha ne guldum hee :)) dimi valla dunya kanallarinda bile yayinlanir :) bizom turk kadinlari neler soyler benim icin dusunmek istemiyorum ;) kiz suda dogum ist. Da medipol hast. Ucuz ben bi ara takmistim kafayi su da dogurcam diye bakma vazgectim sonra tup bebek diye annem deli oldu olmaaaaz diye cok korktu kadin :)) vazgectim bende gerci onun da cok. Sarti var bebegin gelisi uyumlu olmali rahim agzi tam acilmali bebegin kafa ve kilo olcusu ona gore olmali cunku suda doğum da kesinlikle kesi atamiyorlarmis orada bi dr. A gidip gorrusmustum

38, hafta bitecek 39. haftanın ilk günü sezaryan olacak inşaallah. Normali bu degil mi canım?
Hemn arkandayim canim. Senden 3 gun sonrada ben oglusuma kavuscam insaAllah. Gerci belki beklemez bizim pasa. Acilma devam ediyo galiba hissediyorum biseler. Birde bugun daha cok agrim var. Biraz da hareketliydim belki ondan. Esimle bugun hamilelik hatirasi resim cektirdik.fotocudan sonrada arkadasin oglunun sunnetine gidememistim ona gittim. Evi 4. Kat asansor de yok. In cik yordu. En son da esim evde yemek yok napicaz dedi. Disarda yedik. Mubarek alt kati ful doluydu. Bide orda merdiven ciktim ikinci kata. Tuz biber ektim agrilarima :KK64:

bol musmutlu gunler gecirin insallah bu besikte :KK66: kiz denize nasil girdin benim dr yasakladi enfeksiyon kaparim diye gerci zaten dogurmak uzereyken ben giremezdim anca deniz ayi geldi bende 36 oldum imkansiz :KK66: maazallah denizde dogurmayim :KK66:) haberlere cikariz
Gecenlerde yetenek sizsiniz programi geldi calistigim yere buralarda dogurcam dedim arkadaslara, onlarda en büyük yetenek sen olursun dediler o geldi aklima. Doktoruma dedim girmesemde olur diye.havuza girme cok güneşlenme susuz kalma dedi. Girdim hareket yok ciktim bekliyorum hareket 2 dakika sonra cok guzel bor tekme atti, ohhh dedimp

Hahaaha ne guldum hee :)) dimi valla dunya kanallarinda bile yayinlanir :) bizom turk kadinlari neler soyler benim icin dusunmek istemiyorum :KK66: kiz suda dogum ist. Da medipol hast. Ucuz ben bi ara takmistim kafayi su da dogurcam diye bakma vazgectim sonra tup bebek diye annem deli oldu olmaaaaz diye cok korktu kadin :)) vazgectim bende gerci onun da cok. Sarti var bebegin gelisi uyumlu olmali rahim agzi tam acilmali bebegin kafa ve kilo olcusu ona gore olmali cunku suda doğum da kesinlikle kesi atamiyorlarmis orada bi dr. A gidip gorrusmustum
Onun damı şartı varmış bence suda doğum güzel birşey temiz iş

Back