• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İii aksamlar kızlar yarın sabah ben doguma gıder anlatamam sizde icimdekl heyecanı ve korkuyu ne olur bana dua edin benm dualarım sizinle olacak suan sadece bos bos bakınıyorum annm geldı yanıma anlamasın korkumu die yalandan konusup guluyorum ama kalbim cıkacak sadece derin bir nefes alıp veriyorum
Allah yardımcın olsun korkma Rabbim muradını hayırlısıyla kucağına verecek ameliyata pozitif girersen pozitif çıkarsın allaha emanet olun

Canim cok sikkin kizlar :KK43: benim odunla limoniyiz yine. Bugun aksam bise demek icin aradim acmadi.basta bi tepkim olmadi. Sonra bekledim bekledim donmedi. Ama iki saat boyunca araliklarla surekli aradim. Cevap yok donus yok. Bende sinirlendim bu sefer mesaj attim. Durumumu biliyosun surekli agrim var dr heran hazirlikli ol dedigi halde niye telefona bakmiyosun yazdim. Hersey olabilir filan dedim. Bi saat kadar sonra aradi. Sinirlenmis mesajima. Tlfnu arkadasinin arabasinda kalmis niye buyutmusum falan filan. Dedim ki tlfnuna gozun gibi bakman lazim son gunlerimde ben sana bise oldugunda tlf olmadan nasil ulascam dedim. Cok kizdi cok bagirdi. Abartiyormusum ben durumu. Herkes hamile oluyomus cocuk doguruyomus kimse esine bu kadar yuklenmiyomus. Bide dun mac izlemek icin bi arkadasiyla gelmisti eve. Caylar icildi cerezler yenildi. Gece topluyordum elleme birak ben hallederim demisti. Ama sabah uyandigimda hersey oldugu gibi duruyordu. Bugun de evde durmayinca aksam toparladim ona da sinirlendi. Niye yapiyosun ben yapacaktim dedi. Bende yapacaksin da bu ortalik boyle gunlerce durmaz ki dedim. Sehpalar cay bardaklari cerek kabuklari vs. Oylece durdu dun geceden beri. Ne kadar beklemem gerekiyordu bilmiyorum... onlari da toparladigimi gorunce bi azar daha isittim. Yani artik ben yardimci olmasindan filan gectim. Onu bana bagirip cagirmalari sinir krizleri bana is yapmaktan daha cok zarar veriyo. Bunu nasil anlatcam bilemiyorum... icimi dokmek istedim :( icimden hic uyumak gelmiyo bugun. Zaten de zor uyuyordum. Bi dus alcam simdi belki biraz gevsetir :(

Hayirli dualariniz için çok tesekkur ederim kizlar ben nöbet pozisyonu oturuyorum yarin bu saatler anneyim diyip teselli ediyorumkendimi asil ameliyattan dgl uyandiktan sonra nasil bir agriyla karsilasacagimi bbilmedigm için icn korkuyorum
İyi şeyler düşün iyi olsun kendini daha şimdiden şartlandırma çünkü bu uyanışın sonunda müthiş bir hediye seni bekliyor

Canim cok sikkin kizlar :KK43: benim odunla limoniyiz yine. Bugun aksam bise demek icin aradim acmadi.basta bi tepkim olmadi. Sonra bekledim bekledim donmedi. Ama iki saat boyunca araliklarla surekli aradim. Cevap yok donus yok. Bende sinirlendim bu sefer mesaj attim. Durumumu biliyosun surekli agrim var dr heran hazirlikli ol dedigi halde niye telefona bakmiyosun yazdim. Hersey olabilir filan dedim. Bi saat kadar sonra aradi. Sinirlenmis mesajima. Tlfnu arkadasinin arabasinda kalmis niye buyutmusum falan filan. Dedim ki tlfnuna gozun gibi bakman lazim son gunlerimde ben sana bise oldugunda tlf olmadan nasil ulascam dedim. Cok kizdi cok bagirdi. Abartiyormusum ben durumu. Herkes hamile oluyomus cocuk doguruyomus kimse esine bu kadar yuklenmiyomus. Bide dun mac izlemek icin bi arkadasiyla gelmisti eve. Caylar icildi cerezler yenildi. Gece topluyordum elleme birak ben hallederim demisti. Ama sabah uyandigimda hersey oldugu gibi duruyordu. Bugun de evde durmayinca aksam toparladim ona da sinirlendi. Niye yapiyosun ben yapacaktim dedi. Bende yapacaksin da bu ortalik boyle gunlerce durmaz ki dedim. Sehpalar cay bardaklari cerek kabuklari vs. Oylece durdu dun geceden beri. Ne kadar beklemem gerekiyordu bilmiyorum... onlari da toparladigimi gorunce bi azar daha isittim. Yani artik ben yardimci olmasindan filan gectim. Onu bana bagirip cagirmalari sinir krizleri bana is yapmaktan daha cok zarar veriyo. Bunu nasil anlatcam bilemiyorum... icimi dokmek istedim :KK43: icimden hic uyumak gelmiyo bugun. Zaten de zor uyuyordum. Bi dus alcam simdi belki biraz gevsetir :KK43:

Canim dusa gir rahatla biraz bosver haklisin ama takmamaya calis bak zaten acilman var stres dogumu tetikliyor biliyorsun uzme bebegide kendinide biliyorum benimde cok zorumA giden seylet oluyor bazen ama birak diyorum birak dusunme ustunde durma...cunku ne zaman cok uzulsem kasılmalar artıyor sancilarda ve yine ben cekiyorum kimsenin umruna olmuyor sonra ozur dilesede acim hafiflemiyo bosver yuzduk kuyruguna geldik neyi anladilarki 9 aydir simdi anlasinlar...bebegin ve kendin icin üzülmemeye calis cnmm

Canim dusa gir rahatla biraz bosver haklisin ama takmamaya calis bak zaten acilman var stres dogumu tetikliyor biliyorsun uzme bebegide kendinide biliyorum benimde cok zorumA giden seylet oluyor bazen ama birak diyorum birak dusunme ustunde durma...cunku ne zaman cok uzulsem kasılmalar artıyor sancilarda ve yine ben cekiyorum kimsenin umruna olmuyor sonra ozur dilesede acim hafiflemiyo bosver yuzduk kuyruguna geldik neyi anladilarki 9 aydir simdi anlasinlar...bebegin ve kendin icin üzülmemeye calis cnmm
Valla cok haklisin canm agrilarim artti inan aksamdan beri. Ama adam her sartta bana bagircak neden buluyo.zoruma gidiyo. Sanki kendi dogum yapacak hamile.. Mesela anlattigim gibi dun toplayacaktim elletmedi. Dunden beri duran seyleri bugun topladim yine sucluyum. Hani desem toparlarm demistin topla die yine ellemiycek napim ki. Ben zaten genelde takmam esimi ama son gunler dogum heyecani stresi agrilar sancilar uykusuzluk vs.. sanirim iyce hassaslastirdi beni.

Valla cok haklisin canm agrilarim artti inan aksamdan beri. Ama adam her sartta bana bagircak neden buluyo.zoruma gidiyo. Sanki kendi dogum yapacak hamile.. Mesela anlattigim gibi dun toplayacaktim elletmedi. Dunden beri duran seyleri bugun topladim yine sucluyum. Hani desem toparlarm demistin topla die yine ellemiycek napim ki. Ben zaten genelde takmam esimi ama son gunler dogum heyecani stresi agrilar sancilar uykusuzluk vs.. sanirim iyce hassaslastirdi beni.
Aynen toplasan bir turlu onlarin keyfine birakip toplamasan bir turlu bu aksm mutfak olayi oldu bizimde öyle sen yorgunsun ben yaparim dedi gecti uzamdi tv izliyor e gel de sinir olup yapma bende gectim topladim gicik oldum cunku 12 de 1 de mi yapacaktin dedim aaa yaptinmi srn demezmi birde gel de çıldırma amaann onun butun istegiyle yapacagi isi ben yorgun agrili sancili daha iyi yapiyorum zaten ama iste sonrada diyorum hırsımA uyup adamin ekmeğine yag suruyorum neyse... Biz dediğin gibi dogum yaklaştıkça korku heyecan sevinc butun duygulari bir arada yasar olduk ve inanki yas gozumun ucunda duruyo sanki :)) hemen herseye agliyorum yada zor tutuyorum kendimi napalm kuzular icin herşey odun babalari ne anlar bizim halimizden :))) sen uzulme bak artiyo goruyomusun Ağrıların biraz daha dursun Ayaz pasa yerinde bi sinir yuzunden hemencecik gelmesin yaramaz annesi azcik zamanini beklesin ;)

off bende sendenim buğün anlatsam roman olur yapılan haksızları düşünmemeye çalışıyorm eşimle bi limoni olunca hepsi aklma geliyor sinir krizi geçrcek gibi oluyorm hamilelikten sonrada daha bi hassas oldum sanrm hemen sinrleniyorm.sonçta kolayca gebe kalmadk biraz daha özen bekliyorm.ama şuan tek istediğim yawrumun sağlklı bi şeklde kucağma almk.umarım hepimz bu zor zamanları kolayca atlatrz

Demekki bu daha etkili birde gaviscon cok koyu kivamliydi ya bogazima sarip gicik yapiyordu bu sulu en azndan son 3 hafta olmasa en kotu bununla idare edicem
Aynen öyle,idare edicen artık.nane limon da yap sık sık,o da rahatlatır.ama naneyi kaynatma,kaynayan suyu kapatıp nanesini at,demlensin.kaynatırsan acısı çıkar nanenin.o da yakar mideyi.

Canim cok sikkin kizlar :KK43: benim odunla limoniyiz yine. Bugun aksam bise demek icin aradim acmadi.basta bi tepkim olmadi. Sonra bekledim bekledim donmedi. Ama iki saat boyunca araliklarla surekli aradim. Cevap yok donus yok. Bende sinirlendim bu sefer mesaj attim. Durumumu biliyosun surekli agrim var dr heran hazirlikli ol dedigi halde niye telefona bakmiyosun yazdim. Hersey olabilir filan dedim. Bi saat kadar sonra aradi. Sinirlenmis mesajima. Tlfnu arkadasinin arabasinda kalmis niye buyutmusum falan filan. Dedim ki tlfnuna gozun gibi bakman lazim son gunlerimde ben sana bise oldugunda tlf olmadan nasil ulascam dedim. Cok kizdi cok bagirdi. Abartiyormusum ben durumu. Herkes hamile oluyomus cocuk doguruyomus kimse esine bu kadar yuklenmiyomus. Bide dun mac izlemek icin bi arkadasiyla gelmisti eve. Caylar icildi cerezler yenildi. Gece topluyordum elleme birak ben hallederim demisti. Ama sabah uyandigimda hersey oldugu gibi duruyordu. Bugun de evde durmayinca aksam toparladim ona da sinirlendi. Niye yapiyosun ben yapacaktim dedi. Bende yapacaksin da bu ortalik boyle gunlerce durmaz ki dedim. Sehpalar cay bardaklari cerek kabuklari vs. Oylece durdu dun geceden beri. Ne kadar beklemem gerekiyordu bilmiyorum... onlari da toparladigimi gorunce bi azar daha isittim. Yani artik ben yardimci olmasindan filan gectim. Onu bana bagirip cagirmalari sinir krizleri bana is yapmaktan daha cok zarar veriyo. Bunu nasil anlatcam bilemiyorum... icimi dokmek istedim :KK43: icimden hic uyumak gelmiyo bugun. Zaten de zor uyuyordum. Bi dus alcam simdi belki biraz gevsetir :KK43:
Ah be güzelim ya...tipik ikizler erkeği işte,sesini yükseltip çeneye vurarak üste çıkan,seni lafa boğan,bin kere haklı olsan bişeyi diyip demiyeceğine pişman eden,hem suçlu hem güçlü,ev sahibini evden kovan yavuz hırsız,vs vs vs...daha da sayarım bin tane.valla özür dileyip gönlünü alacağı yerde resmen arsızlıkla bezdirmiş seni.tlf nu unutmadı insanlık hali,olabilir tani ama bunu hemen farkedip sana bişekilde ulaşıp bildirmesi gerekirdi.senin değil onun saat başı arayıp durumunu sorgulaması gerekir.herkes hamile kalıyo doğuruyo evet ama herkese kocası bu muameleyi yapmıyo.ne örnekler var,adam elinden gelse karısının yerine doğuracak,ağzının içine bakıyor eşinin.bide yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin,şurda kalmış kaç günün.revamı bu hareketleri.insan kırk kat haksız bile olsan idare eder,alttan alır.taş dülürmüyosun neticede,onun çocuğunu doğuruyosun.doğunca oğlum da oğlum diye sevmeyi bilir ama:63:kafasını kırasım var şu adamların:KK34:

Uğradığın haksızlığa rağmen hala anormalliği kendinde bulup,hamileliğine ve hassaslığına verdiğin için bile senin ayaklarının suyunu içsin.sen de bişey yok güzelim,hödük olan kocalarımız.2+2=4!:KK20:

off bende sendenim buğün anlatsam roman olur yapılan haksızları düşünmemeye çalışıyorm eşimle bi limoni olunca hepsi aklma geliyor sinir krizi geçrcek gibi oluyorm hamilelikten sonrada daha bi hassas oldum sanrm hemen sinrleniyorm.sonçta kolayca gebe kalmadk biraz daha özen bekliyorm.ama şuan tek istediğim yawrumun sağlklı bi şeklde kucağma almk.umarım hepimz bu zor zamanları kolayca atlatrz
Vallahi canim caresizlikten kendimi hep annemin yanina atar oldum.hos ona da pek bise anlatamiyorum.cok uzuluyo ben bise diyince. Annesi bi dert burnumun dibinde kendi ayri. Azonce oglumun bi cok esyasini topladim bavula koydum.kendime de epeycene kiyafet filan koydum. Dogumdan sonra gelmiycem buraya uzun bi sure. Annemde kalcam.cekemem ben bu kadar seyi. Kv de gelip gidip tek yaptigi hani yeni aldiniz bakim diyo esim tabi bi heves gosteriyo oyy yavrum canim oglum diyerek esyalari seviyo.nerden oglu oluyosa. Benin halim ihtiyaclarim umrunda deik kadinin. Dogursun torunumunda ne hali varsa gorsun modunda. Bu kadari fazla ya valla. Esim bide diyo ki bana ulasamadiginda annemi ara kendi aileni ara vs. Ne demeye baba oluyo ki o zaman. Zaten benin agrim arttiginda iki.kez daha ulasamadim.birinde babam geldi goturdu hastaneye birinde de kardesim. Esimi aradigimda ya sanayide yada zaten acmiyo tlfnu... Delirtmeye ozel caba gosteriyo.

Ah be güzelim ya...tipik ikizler erkeği işte,sesini yükseltip çeneye vurarak üste çıkan,seni lafa boğan,bin kere haklı olsan bişeyi diyip demiyeceğine pişman eden,hem suçlu hem güçlü,ev sahibini evden kovan yavuz hırsız,vs vs vs...daha da sayarım bin tane.valla özür dileyip gönlünü alacağı yerde resmen arsızlıkla bezdirmiş seni.tlf nu unutmadı insanlık hali,olabilir tani ama bunu hemen farkedip sana bişekilde ulaşıp bildirmesi gerekirdi.senin değil onun saat başı arayıp durumunu sorgulaması gerekir.herkes hamile kalıyo doğuruyo evet ama herkese kocası bu muameleyi yapmıyo.ne örnekler var,adam elinden gelse karısının yerine doğuracak,ağzının içine bakıyor eşinin.bide yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin,şurda kalmış kaç günün.revamı bu hareketleri.insan kırk kat haksız bile olsan idare eder,alttan alır.taş dülürmüyosun neticede,onun çocuğunu doğuruyosun.doğunca oğlum da oğlum diye sevmeyi bilir ama:63:kafasını kırasım var şu adamların:KK34:
Ikizler diye kinamak istemiyorum canm oglum da ikizler olcak.. Ama hakkaten biktiriyo bazen. Psikolojisi mi bozuk nedir. Bazen tmm ya diyorum bu adam beni seviyo huyu bu uzebiliyo arada gul gec merve nolcak diyorum .ama bu aksamki gibi durumlarda da bu mu baba olcak ogluma yazik diyorum.ozunde iyidir merhametlidir ama bana gelince anlayamadigim bi okuzlugu var :(

Uğradığın haksızlığa rağmen hala anormalliği kendinde bulup,hamileliğine ve hassaslığına verdiğin için bile senin ayaklarının suyunu içsin.sen de bişey yok güzelim,hödük olan kocalarımız.2+2=4!:KK20:
Napim ki esim o kadar rahatvo kadar umursamaz ki oyle olunca bende diyorum demekki sorun benim davranislarimda. Yani insan birini uzdugunde kirdiginda vicdanen rahatsiz olur ya hani. Esim cooook serin masallah. Oyle olunca belki de ben abartiyorum diyorum... ama yok ya haklisin bi cok arkadasim hamile oldu dogum yapti. Ustelik hic ugrasmadan benim gibi.. esleri agzinin icine bakiyordu..bana hep kendisi dedi ki dogumda sana altin alcam soyle alsam kullanirmisin boyle olsa nasil olur vs.. bende anneme demistim. Zaten annem cok sahit oluyor boyle kocalarin dogumda altin takmasina hediye almasina filan. Anlatiyordu bana da. Esimi teyzesinin oglu mesela karisina ozel bi kolye yaptirmisti cok gosterisli biseydi. Esim bunlari gorup bildigi halde bugun o konuyu da aydinlatti.. benim babam senin baban hanimlari dogjm yaptiginda altin mi takmis ben niye takayim dedi. Bekleme hic uzulursun dedi. Bende zaten ben beklemedim sen kendi kendine soz verdin takcam dedin dedim. Senin takacagin altin beni anne yapmiycak oglum kucagima geldiginde dunya serveti umrumda olmaz dedim:63:

Kizlar azonce uyandi beyfendi bi sigara yakti karsima gecti oturdu. Bende dedim ki icimden tmm ozur nazir biseler diycek......! Dedi kii mervos biz bugun niye tartistik dedi. Bende seni aradim ulasamadim sinirlendim mesaj attim ipler koptu dedim. Ben cozumunu buldum dedi... neymis dedim. Engelledim seni aramani da mesajini da arasan da gormem mesaj atsan da gormem. Sinirlenmem bidaha da tartismayiz dedi :KK57: tamam iyi yapmissin diyebildim sadece:KK42: vee bunca yasanana benim kirginligima ragmen o gittikten sonra tlfdan hi faceye bakim dedim. Kolundaki fb logosu dovmenin resmini cekmis olene kadar fb sonsuza kadar fb gibi bise yazmis. Ben de oglumda umrunda deilsek niye bu kadar cabaladik ki. Birde ben suan sadece ogluma uzuluyorum. Eger esimin babaligi da kocaligi gibi olursa yazik yavruma. Anladim ki insanin kendi evladina acimasi ona uzulmesi bu dunyanin en can yakici duygusuymus:KK42: bana kocalik yapmasin gectim ondan dua edin nolur ogluna iyi bi baba olabilsin :KK42:

Kizlar azonce uyandi beyfendi bi sigara yakti karsima gecti oturdu. Bende dedim ki icimden tmm ozur nazir biseler diycek......! Dedi kii mervos biz bugun niye tartistik dedi. Bende seni aradim ulasamadim sinirlendim mesaj attim ipler koptu dedim. Ben cozumunu buldum dedi... neymis dedim. Engelledim seni aramani da mesajini da arasan da gormem mesaj atsan da gormem. Sinirlenmem bidaha da tartismayiz dedi :KK57: tamam iyi yapmissin diyebildim sadece:KK42: vee bunca yasanana benim kirginligima ragmen o gittikten sonra tlfdan hi faceye bakim dedim. Kolundaki fb logosu dovmenin resmini cekmis olene kadar fb sonsuza kadar fb gibi bise yazmis. Ben de oglumda umrunda deilsek niye bu kadar cabaladik ki. Birde ben suan sadece ogluma uzuluyorum. Eger esimin babaligi da kocaligi gibi olursa yazik yavruma. Anladim ki insanin kendi evladina acimasi ona uzulmesi bu dunyanin en can yakici duygusuymus:KK42: bana kocalik yapmasin gectim ondan dua edin nolur ogluna iyi bi baba olabilsin :KK42:
Canım benim senin eşin daha büyüyememiş babalık sorumluluğunu oglun olunca anlayacak biraz zamana ihtiyqci var.Üzme kendini lütfen insan tabii ki bu tur davranişlar karşısında sasirıyor ama boraz zamana birak baba olunca anlayacak.Erkekler hamile olmadiklari için bizi istediğimiz nitelikte anlayamiyorlar.Dogumuna az kalmis dogumdan sonra sakin iyi bor zamanda bu konulari konusursun onunla.

Kizlar az önce korkunç bir bulantiyla yataktan firladim.Aksam ne yediysem hepsini cikardim. :KK43: Dogum geldi catti halen garip bulantilar bu nedir yaa!!!Bu arada birazdan kizimin odasıni paylasayim sizlerle sözüm vardı firsat bulamamistim.Uykum kacmisken paylasayim.Dun bizde son doktor kontrolüne gittik.Anestezi doktorumla da gorüstuk tüm tahlillerim yapildi.Spinal sezaryan olucam.ertesi gun taburcu olirsun dedi doktorum.Hastahanenin dogum fotocusu varmis onunla anlastik.Hem video hwm fotograf vwkilecek super oldu profesyonel cekim olacak ve cok uygun fiyata 200 tlye anlastik.Tarih netlestigi icin magnetlerin yapim sparisini verdim kapi susu serbetlulerim logusa taxim ve terliklerim hepsi bu hafta hazirlaniyor pazartesi esim almaya gidecek.Yine pazartesi gunu temizlikcim geliyor dogum oncesi son temizlik yapilacak.Carsamba sabah 8de ameliyata girecegim.Hic korkmuyorum aksina heyecanliyim sadece.Bugun kizimin kilosu 3.700 olmus dogumda 4 kiloyu bulacak insallah :))

Son düzenleme:
Back