Hastaneden geldim çarşamba ve cuma günü nst ve kontrol,muhtemelen cuma günü planlama ve tahliller yapılacak sonra pazartesiyi bekleyecegiz.Bu vakitlerde minnak kızımın sesi ile hastane odasında dinleniyor olacagımhaftamız 37+0 kilo 3194 boyumuzda 50 cm olmuş kızımın teyzeleriiii
38, hafta bitecek 39. haftanın ilk günü sezaryan olacak inşaallah. Normali bu degil mi canım?maasallah prensese canim kocaman olmusbir hafta erkdn mi alacak drun ?
Hadi gözünüz aydın kırkbinkere maşallah kızımın arkadaşına seninki abla olacak artık bizimkine hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim bizde dua etmeyi unutma canım benimHastaneden geldim çarşamba ve cuma günü nst ve kontrol,muhtemelen cuma günü planlama ve tahliller yapılacak sonra pazartesiyi bekleyecegiz.Bu vakitlerde minnak kızımın sesi ile hastane odasında dinleniyor olacagımhaftamız 37+0 kilo 3194 boyumuzda 50 cm olmuş kızımın teyzeleriiii
Rabbim yardımcın olsun geç olsun da güç olmasın annesi sağ salim kucağına alıcaksın inşallah kuzunuKızlar doktordan geldim salıya kadar mühlet verdi olmassa alacak suni sancıda verebilir sezeryanda dua edin kendiliğinden başlasın sancım stres oldum dua edinnn nolur
Ama sen beni ağlattınnnnnnnn
Canım hakkınızda hayırlısı inşallah.sen kendini hurmaya ver bence,yattığın yerden bacaklarını açarak nefes al ver doğum yapar gibi,bide halin varmı bilmem ama bi iki kez eşinle birlikte olmayı başarabilirsen doğumu başlatabilirsin inşallah.genellikle bunlar öneriliyor.Kızlar doktordan geldim salıya kadar mühlet verdi olmassa alacak suni sancıda verebilir sezeryanda dua edin kendiliğinden başlasın sancım stres oldum dua edinnn nolur
Maşallah ona annesi,çok sevindim senin adına.rabbim bana da o haftalarda doğum yapmayı nasip etsin inşallah.Hastaneden geldim çarşamba ve cuma günü nst ve kontrol,muhtemelen cuma günü planlama ve tahliller yapılacak sonra pazartesiyi bekleyecegiz.Bu vakitlerde minnak kızımın sesi ile hastane odasında dinleniyor olacagımhaftamız 37+0 kilo 3194 boyumuzda 50 cm olmuş kızımın teyzeleriiii
Benimde el ayak bacak kramp agrilar ve uykusuz geceler hicbirsey tutamiyorum dusuruyorumZaten oda olmasaydı üzerine basarak gidecektim ne yapayım başka çaremde yok. kaldı şurda bir hafta.Kurban oldugum ALLAHım nasip ederse haftaya bugün kızım kucagımda olacak
Aslında benim şu ellerim ayaklarımın şişliği ve ellermdeki kramplar olmasaydı bende senin gibiydim akşam yat sabah kalk.Neyse gece uyanmalarına alıştırma oluyor diyorum ama kara kara da düşünmüyor değilim elimdeki çatalı düşüren ben bebegin bakımını nasıl yapacagım diye
Çarşamba günü yine doktora gideceğim el mahkum yine giyeceğim söz sana fotografını çekip yollayacağım
Tatlım geçmiş olsun,Sona geldik zorlanmalar başladı neyse ki az kaldı.Maşaallah tosun oğluna
Ay çok güzel maşallah güle güle kullanın mis kokulu uykularınız olsun içinde inşallahEki Görüntüle 1539022 Eki Görüntüle 1539024 iste besiklerimiz
bol musmutlu gunler gecirin insallah bu besikteEki Görüntüle 1539022 Eki Görüntüle 1539024 iste besiklerimiz
Ne güzel kız millet dünyanın parasını veriyor suda doğum için birde çocuğu tuzlamana gerek kalmaz direk paket servisbol musmutlu gunler gecirin insallah bu besiktekiz denize nasil girdin benim dr yasakladi enfeksiyon kaparim diye gerci zaten dogurmak uzereyken ben giremezdim anca deniz ayi geldi bende 36 oldum imkansiz maazallah denizde dogurmayim ) haberlere cikariz
Hahaaha ne guldum hee :)) dimi valla dunya kanallarinda bile yayinlanir :) bizom turk kadinlari neler soyler benim icin dusunmek istemiyorumNe güzel kız millet dünyanın parasını veriyor suda doğum için birde çocuğu tuzlamana gerek kalmaz direk paket servis
Çok şıklar vede çok kokoşlarEki Görüntüle 1539022 Eki Görüntüle 1539024 iste besiklerimiz
Hemn arkandayim canim. Senden 3 gun sonrada ben oglusuma kavuscam insaAllah. Gerci belki beklemez bizim pasa. Acilma devam ediyo galiba hissediyorum biseler. Birde bugun daha cok agrim var. Biraz da hareketliydim belki ondan. Esimle bugun hamilelik hatirasi resim cektirdik.fotocudan sonrada arkadasin oglunun sunnetine gidememistim ona gittim. Evi 4. Kat asansor de yok. In cik yordu. En son da esim evde yemek yok napicaz dedi. Disarda yedik. Mubarek alt kati ful doluydu. Bide orda merdiven ciktim ikinci kata. Tuz biber ektim agrilarima38, hafta bitecek 39. haftanın ilk günü sezaryan olacak inşaallah. Normali bu degil mi canım?
Cok tesekkur ederimm Fiyatlarida uygun Allahim herkese almak ve icini bebegimizle suslemek nasip etsinÇok şıklar vede çok kokoşlariyi günlerde kullanın inşallah
Gecenlerde yetenek sizsiniz programi geldi calistigim yere buralarda dogurcam dedim arkadaslara, onlarda en büyük yetenek sen olursun dediler o geldi aklima. Doktoruma dedim girmesemde olur diye.havuza girme cok güneşlenme susuz kalma dedi. Girdim hareket yok ciktim bekliyorum hareket 2 dakika sonra cok guzel bor tekme atti, ohhh dedimpbol musmutlu gunler gecirin insallah bu besiktekiz denize nasil girdin benim dr yasakladi enfeksiyon kaparim diye gerci zaten dogurmak uzereyken ben giremezdim anca deniz ayi geldi bende 36 oldum imkansiz maazallah denizde dogurmayim ) haberlere cikariz
Onun damı şartı varmış bence suda doğum güzel birşey temiz işHahaaha ne guldum hee :)) dimi valla dunya kanallarinda bile yayinlanir :) bizom turk kadinlari neler soyler benim icin dusunmek istemiyorumkiz suda dogum ist. Da medipol hast. Ucuz ben bi ara takmistim kafayi su da dogurcam diye bakma vazgectim sonra tup bebek diye annem deli oldu olmaaaaz diye cok korktu kadin :)) vazgectim bende gerci onun da cok. Sarti var bebegin gelisi uyumlu olmali rahim agzi tam acilmali bebegin kafa ve kilo olcusu ona gore olmali cunku suda doğum da kesinlikle kesi atamiyorlarmis orada bi dr. A gidip gorrusmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?