- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
çarşamba ya da perşembe tekrar gideceğim canım yine konuşacağım bakalımArtık belli olur heralde sen ikiz gebesin doktorun gün verir bence ne zaman gidiyorsun doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çarşamba ya da perşembe tekrar gideceğim canım yine konuşacağım bakalımArtık belli olur heralde sen ikiz gebesin doktorun gün verir bence ne zaman gidiyorsun doktora
poponu kaşı canım. benim de güzel uyuduğum günler oldu arada ama çoğunlukla uykusuzluk.Kızlar herkes uyuyamamaktan şikayetçi ama ben istisna olan bi kaç gece dışında dana gibi uyuyorum,ben de mi bi gariplik var acabatabi öyle huzurlu ve derin uykular değil,yarı uyanık uyuyorum hep ama uyuyorum sonuçta.oğlumda da böyle uyurdum,sıkıntı olmazdı çok.yapı meselesimi acaba
Ayyy,gün de vermiş sana,ne güzelbende tahminen 18 temmuz ve sonrası için bekliyorum.37. Haftam 18 temmuzda doluyor.benimkilerde bir-iki hafta öndeler.sona kadar böyle giderlerse fazla bekletmez diye düşünüyorum.ama servikal kısalık yok bende hamdolsun.şimdilik sağlam gidiyor maşallah.sana o yüzden vurdurdu o iğneyi demekki.[/QUOTE
benimde 37. Hafta dolunca alacak ikizler heralde 37. Hafta dolunca aliyolar dogum seklini sordum doktora normal onermedi ikinci dogan icin tehlikeye girer dedi
Kaşıyorum zaten,burda her sabah uykusuzlukları okudukca şükrediyorum.poponu kaşı canım. benim de güzel uyuduğum günler oldu arada ama çoğunlukla uykusuzluk.
Hayirli gunler kizlaar bu gece gaviscon bitmis gerci olsada pek faydasi yok anlik ise yariyor ama mahvoldum diyebilirim simdi dogru saglik ocagina ilac yazdirmaya bakalim
Hiç bişeye yaramaz o,gargara gibi lansor türevi bişey yazdırsan daha rahat edersin.Hayirli gunler kizlaar bu gece gaviscon bitmis gerci olsada pek faydasi yok anlik ise yariyor ama mahvoldum diyebilirim simdi dogru saglik ocagina ilac yazdirmaya bakalim
Amin canım çok sağol darısı senin ve tum evlat isteyenlerin başına olsunCanimm hayirlisi ile kucagina al oglusunu.
Ohh ne guzel bir yaz seni bekliyor kuzucugunla.
Rabbim yardim etsin.
Kocanın papucu mu hahaa şimdi hayal ettimde çok komik olmuştur ama ne yapcan az daha sabır güzel haberle gel inşallahYine ağrılı yine uykusuz bir gece geçirdim,ayaklarım resmen Dinazor ayağı gibi kocaman ve yüksek.şimdi kontrole gidiyoruz ve Kocamin 41 numara papucunu giydim görmeniz gerek çok stil oldum
dün benim de midem resmen atak yaptı. gaviscon içtim bana mısın demedi. sanki asit yemiş içmişim gibi çok fenaydı yaa. şimdi bebekler için balık yemek istiyorum ama korkuyorum da midem yine çıldırır diye
Ayy aynen hic bir ise yaramiyo hap kullaniyomusun sen omertcan ne yazdirmak lazim drm dan istemistim lansor vermedi gicikHiç bişeye yaramaz o,gargara gibi lansor türevi bişey yazdırsan daha rahat edersin.
Bu sefer kullanmaya başlamadım henüz,ama oğlumda lansor kullanıyodum.tek çarem o olmuştu.ne gaviskonlar ne rennie ler kullandım.lansor yazmıyosa türevi bişey yazsın,ne gerekçeyle yazmıyo pardon?nerdeyse bi çok gebe kullanıyor bunu,napıcan yanıp pişicen mi doğuma kadarşu dr larda bazen sinir ediyolar insanı cidden,kendi dayansın bakalım o kadar kolaysaAyy aynen hic bir ise yaramiyo hap kullaniyomusun sen omertcan ne yazdirmak lazim drm dan istemistim lansor vermedi gicik
ben bir hap kullanıyordum da onu da bıraktım. pulcet diye ama o ağırlıklı mide bulantısına iyi geliyordu bilmiyorum bu yanmaya da iyi gelir mi...Ayy aynen hic bir ise yaramiyo hap kullaniyomusun sen omertcan ne yazdirmak lazim drm dan istemistim lansor vermedi gicik
yapılması lazım canım. ben geçen anestezistimle konuştum doğumdan 2-3 gün önce bir kan tahlillerine bakarız dedi. adam bakacak ki ona göre sana doz uygulayacak operasyonda.kizlar daha once dogum yapanlara soruyorum ozellikle. ameliyata girmeden bir gun once kan tahlili falan filan yapilmaz mi? ben ameliyat olmaya geldim diye cantani alip ameliyata mi girersin? bide sezeryan bebek icin daha saglikli normal dogumda sıkışacak edecek diyen bi dr a ne kadar guvenmeli insan?
Canım ilk sorunun cevabı,tabiki yapılır.tahlillere bakılmadan ameliyat esnasında kan gerekip gerekmediğini,anestezinin dozunu,ameliyat sonrası muhtemel komplikasyonları öngöremez dr.yaptırmaya gerek yok diyorsa hemen kaç ordan.duyulmamış şey doğrusu.ben doğumdan bigece önce hastaneye yatmıştım şikayetlerimden ötürü.sabah sezeryana alındım.o gece tüm tahlillerime bakılmıştı.öyle çantanı koluna takıp,selamunaleyküm ben geldim duymadım hiç.ikinci soruna gelince,bebeğin sıkışacağını öngören anatomik bir problemin mi var?örneğin boyun çok kısa,çatın çok dar,açılman hiç yok,suyun kalmamış vs gibi...eğer hiç biri yokken nostradamus gibi kehanette bulunuyorsa ve seni bile isteye bir tıp hekimi olarak normali dururken işine geldiği gibi ameliyata yönlendiriyosa da yine kaçarak uzaklaş ordankizlar daha once dogum yapanlara soruyorum ozellikle. ameliyata girmeden bir gun once kan tahlili falan filan yapilmaz mi? ben ameliyat olmaya geldim diye cantani alip ameliyata mi girersin? bide sezeryan bebek icin daha saglikli normal dogumda sıkışacak edecek diyen bi dr a ne kadar guvenmeli insan?
Gelir gelir,lansorla aynı türev onlar.ikiside proton pompası inkübatörüben bir hap kullanıyordum da onu da bıraktım. pulcet diye ama o ağırlıklı mide bulantısına iyi geliyordu bilmiyorum bu yanmaya da iyi gelir mi...