2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

poponu kaşı canım. benim de güzel uyuduğum günler oldu arada ama çoğunlukla uykusuzluk.

Hayirli gunler kizlaar bu gece gaviscon bitmis gerci olsada pek faydasi yok anlik ise yariyor ama mahvoldum diyebilirim simdi dogru saglik ocagina ilac yazdirmaya bakalim

dün benim de midem resmen atak yaptı. gaviscon içtim bana mısın demedi. sanki asit yemiş içmişim gibi çok fenaydı yaa. şimdi bebekler için balık yemek istiyorum ama korkuyorum da midem yine çıldırır diye

Bana en başında ki tüp bebek dr um ikiz olduklarını öğrendiğimizde demişti.belimdeki fıtıktan dolayı çok korktuğum için nasıl taşırım iki bebeği birden fln diye çok üzülmüştüm o da bana 37'yi geçirtmiyoruz zaten ikiz gebelere demişti.o da o haftaya kadar dururlarsa tabi fln dedi.geçende de kendi dr uma da sordum,37 de alırız dedi,tabi dururlarsa diye de güldü o yüzden 37ye odaklanmış durumdayım.

Yine ağrılı yine uykusuz bir gece geçirdim,ayaklarım resmen Dinazor ayağı gibi kocaman ve yüksek.şimdi kontrole gidiyoruz ve Kocamin 41 numara papucunu giydim görmeniz gerek çok stil oldum
Kocanın papucu mu hahaa şimdi hayal ettimde çok komik olmuştur ama ne yapcan az daha sabır güzel haberle gel inşallah

Hiç bişeye yaramaz o,gargara gibi lansor türevi bişey yazdırsan daha rahat edersin.
Ayy aynen hic bir ise yaramiyo hap kullaniyomusun sen omertcan ne yazdirmak lazim drm dan istemistim lansor vermedi gicik

Ayy aynen hic bir ise yaramiyo hap kullaniyomusun sen omertcan ne yazdirmak lazim drm dan istemistim lansor vermedi gicik
Bu sefer kullanmaya başlamadım henüz,ama oğlumda lansor kullanıyodum.tek çarem o olmuştu.ne gaviskonlar ne rennie ler kullandım.lansor yazmıyosa türevi bişey yazsın,ne gerekçeyle yazmıyo pardon?nerdeyse bi çok gebe kullanıyor bunu,napıcan yanıp pişicen mi doğuma kadarşu dr larda bazen sinir ediyolar insanı cidden,kendi dayansın bakalım o kadar kolaysa

kizlar daha once dogum yapanlara soruyorum ozellikle. ameliyata girmeden bir gun once kan tahlili falan filan yapilmaz mi? ben ameliyat olmaya geldim diye cantani alip ameliyata mi girersin? bide sezeryan bebek icin daha saglikli normal dogumda sıkışacak edecek diyen bi dr a ne kadar guvenmeli insan?

yapılması lazım canım. ben geçen anestezistimle konuştum doğumdan 2-3 gün önce bir kan tahlillerine bakarız dedi. adam bakacak ki ona göre sana doz uygulayacak operasyonda.

Canım ilk sorunun cevabı,tabiki yapılır.tahlillere bakılmadan ameliyat esnasında kan gerekip gerekmediğini,anestezinin dozunu,ameliyat sonrası muhtemel komplikasyonları öngöremez dr.yaptırmaya gerek yok diyorsa hemen kaç ordan.duyulmamış şey doğrusu.ben doğumdan bigece önce hastaneye yatmıştım şikayetlerimden ötürü.sabah sezeryana alındım.o gece tüm tahlillerime bakılmıştı.öyle çantanı koluna takıp,selamunaleyküm ben geldim duymadım hiç.ikinci soruna gelince,bebeğin sıkışacağını öngören anatomik bir problemin mi var?örneğin boyun çok kısa,çatın çok dar,açılman hiç yok,suyun kalmamış vs gibi...eğer hiç biri yokken nostradamus gibi kehanette bulunuyorsa ve seni bile isteye bir tıp hekimi olarak normali dururken işine geldiği gibi ameliyata yönlendiriyosa da yine kaçarak uzaklaş ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…