Ya aylardır bi bahaneyle ekiyoruz zaten,sırf gelmesinler diyede önlerini kesmek için arayıp dışarda işimiz var şurdayız burdayız diyoduk yada o tarafa geçicez dönüşte uğrarız deyip uğruyoduk.oraya da gitsek onlarda gelseler farketmiyo,haz etmiyorum ya kös kös otur otur,kısır muhabbetler,sıkıcı sohbetler vs.içim bayılıyo zaten.ne mecburiyetim var yani,her hafta görüşmeye.busefer baktılarki olmıcak,çat kapıya çevirdiler işi.sinir oldum resmen ya,hadigeldiniz,yiyin meyvenizi,için kahvenizi hadi güle güle.eli kolu dolu,yemrğini yanında götürür gibi gelmek ne alaka?helaletmiyorum hakkımı ha,onlar poposunu gezdirecek,yayılacaklar diye ben niye yoruluyorum.bunu yapmamaları için illa yüzlerine karşı çirkinleşmemmi lazım?hadsizlik bu resmenÇok haklsın arkadaşım da benim anlayamadığım birşey var bu kadın karnı burnunda bırak size hizmet etmeyi kendisinin ilgiye ve hizmete ihtiyacı var bu nasıl bir bencilliktirki hamile kadının evine çat kapı geliyorlar ve yemek aş bekliyorlar harbiden çok sinir oluyorum
Canım inşallah hamilelikten oluyordur bende seni merak ediyordum. Benimde kasık da ağrı oluyordu bide sık idrara çıkmaya başlamıştım. 9. Gün idrar testinde hafif silik çizgi çıkmıştı. Inşallah sende aramıza katilacaksin. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün sana tontik tontik bebisler nasip etsinIyi geceler hamis bayanlar.
Bugun transferimin 9.gunu.
Uyumadan size bisey sorayim dedim.yardimci olursaniz sevinirim.
Test gunum carsamba.heyecanla bekliyorum.
3-4 gundur goguslerimde agri sanci var.bide ates gibi sicaklar.hadi belki ilaclardandir dedim.dun aksam bide ozellikle bugun kasiklarimda agri sanci var.ara ara bi sanci saplaniyor.
Korkuyorum.
Bu bi belirti olabilirmi yasayaniniz oldumu.yoksa olumsuz bir durummu.regli olucam diyede korkuyorum.
Test zamani yaklastikca korkularda artiyor.
Ayy amin canim saolasin.insallah hamileyimdir.idrar testini yapmam korkuyorum.kanda direk sonucu ogrencem insallah.carsamba gunu.az kaldi canim.Canım inşallah hamilelikten oluyordur bende seni merak ediyordum. Benimde kasık da ağrı oluyordu bide sık idrara çıkmaya başlamıştım. 9. Gün idrar testinde hafif silik çizgi çıkmıştı. Inşallah sende aramıza katilacaksin. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün sana tontik tontik bebisler nasip etsin
Hiç sorma Bugun doktora gideceğiz bakalım ne dicekAyyy,tıhandımmkız ne yerleştirmiş senin dr da,kök saldı mübarek yerim onun nazını,inadını ben
Ne güzel söylüyosun...lanet olası şu yumuşak yüzüm yüzünden çekiyorum ne çekiyosam.ben dışarı çıktık deyip başımdan sabsam olay,bizimkiyle birbirine gireriz bu kez.hiç tahammülü yok ailesine yamuğa.ama hoşunada gitmiyor onların yaptığı,onunda farkındayım.kendi istese en ağır tepkiyi koyar ama tavır benden gelirse hemen savunmaya geçer.klasik erkek tipi işte.ya kadın geliyoruz diyo,resmen bi gelmeyin demediğim kaldı,bizde şimdi çıkıyoduk dr işimiz fln var dedim.senin hesap hee olsun biz biraz oyalanır öyle geliriz o zaman diyo,ne kadar sürer ne biliyim dedim,tahlil fln verince bi iki saati buluyo bazen dedim,hala olsun biz bekleriz diyo.ya istemiyorum mu demem lazım illa! Adam olan az anlar laftan yani.inan tepkiden geri durmuyorum söylüyorumda ama bundan fazlası artık aileni istemiyoruma gider,iş büyür.akşamüzeri oldu,baktık gitmiyolar.ben hastanede demiştim eşime zaten yemek fln yapamam,ayakta duramıyorum diye,dışardan söyle dedim,tmm demişti Allahı var.eve bi geldik poşet poşet alışveriş yapmış gelmişler.lazım olabilcek ne varsa almışlar,et,sebze,ekmek,içecek vs.sanki evde yok gibi yemeği yanında gelmişler,maksat kaynatmaya bahane olmasın heralde.akşam olmak üzereydi,kaynanam ordan eti haşla istersen fırına veririz sonra deyince ne diyim o kadar insanın içinde?mahsus hohlaya tıslaya kalktım girdim mutfağa ama biri gelse saplıycam bıçağı.o kadar sinirliyim.yemeği yap,çorba koy,pilav yap,sofrayı kur,kaldır,derken bu esnada bitek eşim yardımcı tabi.en son baktıki bayılıcam sen git yat ben devam ederim dedi.hiç ikilemeden bıraktım gittim odama.anlayışsız dangoz insanlar ya.onlara sorsan ne çilem varki,çamaşır bulaşık makine yıkıyo,evler rahat konforlu,herşey marketten hazır.onlar hem doğurur hem davar güder iş,ahır yaparmış,bağ bahçe ekermiş..kafa bu.anlayış olacak,biraz medeniyet olacak güzelim.çok iyiler hoşlar ama insana yük olmayalım yok onlarda.ne varki,iki kap yemek onlar için.bu akşam bizimkide yılmış,artık yeter kafam kaldırmıyor diyo.nihayet dedim!
Uykusuz ve ağrılı bir gecenin sabahından Günaydın
Güzel haberlerini bekliyorum benimde o gün kontrolüm haftaya çarşamba doğumum varAyy amin canim saolasin.insallah hamileyimdir.idrar testini yapmam korkuyorum.kanda direk sonucu ogrencem insallah.carsamba gunu.az kaldi canim.
al benden de o kadar
ayy benim de günüm belli olsun artık ne güzel yaa...
Annemde geldi bugün kızlar ay insan kendini daha güvende hissediyor biri gelince ah kızımda bekletmese bari çok nötr bir haldeyim bugun bakalım :)
Hiç sorma Bugun doktora gideceğiz bakalım ne dicek
Artık belli olur heralde sen ikiz gebesin doktorun gün verir bence ne zaman gidiyorsun doktoraayy benim de günüm belli olsun artık ne güzel yaa...
Bundan sonra demesinde göreyim.Konuştuk zaten bunları,bizim köyden gelenler gibi habersiz çıkmış gelmişler dedim.ev müsaitmi,ev halkı müsaitmi düşünen yok dedim.hatta şunuda dedim eşime,son zamanlarda oraya gidince bişey yaptırmıyo annesi,sen otur ben yaparım diye.ee dedim,ev kendi evim olunca iş zahmet olmaktan mı çıkıyo ben hamİleliği bi kenara mı bırakıyorum dedim.bu ne perhiz misali...yok bu son nokta zaten,haziran 12lerde memlekete gidecekler,yaz boyu orda kalıyolar.gidene kadarda Allah nasip ederse bidaha görüşmek fln yok.gidecekleri zaman bi Allahaısmarladık derim o kadar.işte diyorumya senin söylemen olmaz onun ailesi olduğu için kendisinin söylemesi lazım mesela geldik ya da geliyoruz mu diyorlar bizim başka bir programımız var bir sonrakine haberleşelim öyle gelin diyecek. bu böyle olmaz yani. bir de ev hali dağınık olur pis olur belki sen halsizliği bırak o anda misafir ağırlayacak halde değilsin. ne bileyim ya. bunlar cahillikten falan değil karşındakiyle empati yapabilmekten...
Yine ağrılı yine uykusuz bir gece geçirdim,ayaklarım resmen Dinazor ayağı gibi kocaman ve yüksek.şimdi kontrole gidiyoruz ve Kocamin 41 numara papucunu giydim görmeniz gerek çok stil oldum
Benimde haftasonu fena geçti,elim ayağım şişti durdu.sıcaklardan ve su içmemektendi sanırım.suyu arttırdım,akşam da yağmur yağıp hava serinleyince rahatladım.şuan normal boyutlarındalar.gerçi bana öyle geliyor,geçen yazki ayakkabılarımı giyeyim dedim,ayaklarım patlıcaktı nerdeyse.canim yat kalk dua et kocana ayaklari buyuk diye. ya benim koca gibi kucuk ayakli olaydibenim ayaklarin sisi indi cok sukur. sandalet giyiyom zaten artik sissede onemli degil. bu arada dr dan sonra bekliyoruz..
Canimm hayirlisi ile kucagina al oglusunu.Güzel haberlerini bekliyorum benimde o gün kontrolüm haftaya çarşamba doğumum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?