- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
cok sukur. Biraz buyuyup de gece uyku araligi uzadikca daha iyi oluyor. Ama bizim cok fena gaz sorununuz var. Onun icin digru durust uykulari yok. Hic kaliteli uyuyamiyorlar.
Onun disinda idare ediyoruz
Teşekkür ederim hocamçok geçmiş olsun canim.Ben de uyuyamıyorum dönemiyorum.Halim perisan eşim ne guzel mışıl mışıl uyuyorBwnim de ödemim var napıcaz bilmem :¥
Dün eve temizliğe bayan geldi o deli gibi çalıştı ben ayakta durup ara ara yönlendirme yaptım.öğle yemeği hazırladım ve sadece makinaya tülleri koyup çıkanı hatuna verdim çok ayakta durduğum için tüm vücudum zangır zangır titremeye başladı... dinlenince geçti ama şişlikler geçmedi yarın doktor randevumuz var soracagım inşaallahcanım birdenbire mi oldu ödem? bir doktora sor ciddi şişmeler varsa...
Estgfrullah canım istedigin zaman ulaşabilirsin er geç cvp veririm.Evin en agır işleri bitti ince detaylar kaldı salı günü halılar gelecek cumartesi günü süpürüp silip yerleştirme yapmayı düşünüyorum.pazar günü iyice dinlenip doğuma hazırlanmayı düşünüyorum psikolojik olarak. Agrılarada katlanmaktan başka çaremiz yok.Bende diyorum bu hatun nerelerde. Gun yakin hazirlik telasindadir rahatsiz etmiyim demistim. Canm bnim kiyamam sana cok gecmis olsn. Mutlu sona bi hafta dayan. Son gunler hakikaten mesekkatli geciyo. Benm de agrilar var ama aglayamiyorum bile nankorluk ederim diyeverdigine sukur Allahim diyorum. Cani gonulden duacinim. Insallah Rabbim sifami verir.
Kaderdasiz yanii malesef bende öyle sabaha kadar oklava misali sağa sola hamur açar gibi dönüyorum yorgan da benle beraber dönüyorKızlar bende sürekli soluma yatmaktan her yanım ağrıyor kollarım uyuşuyor sağıma yatınca ağrım oluyo sırt üstü yatınca da nefes alamıyorum bunun Bi çaresi yokmu acaba daha 2 ay var o zamana ne olurum ben
Teşekkür ederim hocamhavalar ısındıkça perişan oluyoruz çok şükür ki son demlerdeyiz. Saat 1.30 yattım 4,5,6, olmak üzere saat başı uyandırdı ağrılar
Dün eve temizliğe bayan geldi o deli gibi çalıştı ben ayakta durup ara ara yönlendirme yaptım.öğle yemeği hazırladım ve sadece makinaya tülleri koyup çıkanı hatuna verdim çok ayakta durduğum için tüm vücudum zangır zangır titremeye başladı... dinlenince geçti ama şişlikler geçmedi yarın doktor randevumuz var soracagım inşaallah
Estgfrullah canım istedigin zaman ulaşabilirsin er geç cvp veririm.Evin en agır işleri bitti ince detaylar kaldı salı günü halılar gelecek cumartesi günü süpürüp silip yerleştirme yapmayı düşünüyorum.pazar günü iyice dinlenip doğuma hazırlanmayı düşünüyorum psikolojik olarak. Agrılarada katlanmaktan başka çaremiz yok.
Ayaz oğlumun sepet beşiğinide bayıldım sağlıkla kullanın güze annemRabbim sağlık versin sanada hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin mevlam.öpüyorum
Kaderdasiz yanii malesef bende öyle sabaha kadar oklava misali sağa sola hamur açar gibi dönüyorum yorgan da benle beraber dönüyorama oklava ince yaa merdane desem daha uygun olur
Kaderdasiz yanii malesef bende öyle sabaha kadar oklava misali sağa sola hamur açar gibi dönüyorum yorgan da benle beraber dönüyorama oklava ince yaa merdane desem daha uygun olur
Dün kardeşim ve arkadaşımda geldi kadınla beraber hepi topu 110 m2 evi temizlemek 13 saatlerini aldı ama suya girmedik eşya kalmadı.akşam yemekteyken sandalye oturuca baldır kısmını kesiyorya ayaklarımın üstüne sanki kaçak kat çıkmışsın hemen tuzlu ve sirkeli suya ayaklarımı başka bir legene de ellerimi koydum şişi azaldı ama agrı geçmiyor parol içiyorum dayanamadığım noktadaanladım canım ya hay Allah. sana az bir şey yaptın gibi geliyor ama o yaptığın işler bile kaldırabileceğin gibi değil bu haftalarda işte... hiç kalkma hep ayaklarını uzat geçer belki bol bol su da içince. bir de evin serin bir yerinde otur.
Kızlar bebeğime battaniye örüyorum nasıl sizce ???
Dün kardeşim ve arkadaşımda geldi kadınla beraber hepi topu 110 m2 evi temizlemek 13 saatlerini aldı ama suya girmedik eşya kalmadı.akşam yemekteyken sandalye oturuca baldır kısmını kesiyorya ayaklarımın üstüne sanki kaçak kat çıkmışsın hemen tuzlu ve sirkeli suya ayaklarımı başka bir legene de ellerimi koydum şişi azaldı ama agrı geçmiyor parol içiyorum dayanamadığım noktadaaz önce soğuga yakın ılık duş aldım ayaklar nispeten düzeldi ama ellerim fena.dogurunca hemen geçmeyecek biliyorum ama geçecekse bugün doğursam razıyım var gerisini sen düşün
Eşim ne çok üzüldü halime gece ellerimi kolonya ile ovuşturuyor.ssabah hadi kahvaltıya götürüyorum seni dedi.brunch yapmak istemiş ortalama 2 saat kalırdık ama ben 30 dakika sonra hadi kalkalım demeye başladım 45. dakikada kalktık çünkü şişmeye ilk bardak çayı içmeyle başlamıştım
bifiform diye birsey verdi dr pek hayrini gormedim. Diger dr da rezene cayionerdi bakalim bugun alacaz.o erkek bebeklerde hep oluyormuş herhalde canım daha olmayanını duymadım. bitkisel şurup falan kullanıyor musun?
onu ilk digumdan hemen sonra diye duymustum simdi yapsam ise yarar mi bilmem.narın suyunu sıkıp biraz verince iyi geliyormuş gaza Bi dene istersen sonuçta doğal meyve
bifiform diye birsey verdi dr pek hayrini gormedim. Diger dr da rezene cayionerdi bakalim bugun alacaz.
Hayirlisi.
onu ilk digumdan hemen sonra diye duymustum simdi yapsam ise yarar mi bilmem.
çok güzek görünüyo güle güle kullan canm :)Kızlar bebeğime battaniye örüyorum nasıl sizce ???
Bende iki elimde karpal tünel sendromu oldugundan gebelikle birlikte daha da vahim bir durum haline geldi aksine ben elimi ya düz tutacagım yada yatıyorsam aşagıya sarkıtacagım ki sinirlere yapılan baskı azalsın ancak o vakitte karıncalan ma azalıyor.ay sorma ben de gezme delisiyim dışarı çıkıyoruz hemen eve gidelim diyorum
ellerin için yukarı kaldırıp biraz bekletirsen iyi gelebilir. benim de damarlarım çıkıyor ya da hafif şiştiğinde yukarıya kaldırıyorum komple kollarımı damarlar falan hep içine giriyor.
eller en çok kullandığımız yerimizya damarlar şişiyor dolayısıyla el de şişiyor. bol bol yıkayıp onlara da bakım yapmak lazım dinlendirmek lazım...
110 metrekare nasıl 13 saatte bitmiş ben onu anlamadım mevsimlik temizlik miydi?
benim 230 m2 yi kadın 9-10 saatte bitiriyor ki eli de ağırdır çok hızlı iş yapmaz ağır ağır yapar.
Ellerin dert görmesin canım çok güzel görünüyor saglıkla mutlu günlerinde kullanınKızlar bebeğime battaniye örüyorum nasıl sizce ???
Canım görüşemedik seninle ama yazdıklarını okuyorum takibimdesinbifiform diye birsey verdi dr pek hayrini gormedim. Diger dr da rezene cayionerdi bakalim bugun alacaz.
Hayirlisi.
onu ilk digumdan hemen sonra diye duymustum simdi yapsam ise yarar mi bilmem.
Ayyy,tıhandımmAy yine ben GÜNAYDINNNNNN Dün yanlış alarm mış tık yukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?