Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım darısı sizlerin başınaHadi hayırlı olsun 3 haziranda nüfus patlaması olacak Rabbim korusun gözetlesin sağ salim kuzularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza bizlerede dua etmeyi unutmayın kızlar
Bnde onu dusundum valla canim. Ben merdiven cikarken zor kaldiriyorum ayagimi kaldi ki lavaboya kaldircamHay maşaallah birde ayagını lavaboyamı kaldırıyorsunkız ne yapıyorsun sen şaşkın gücün üzerinde olabilir ama ALLAH korusun dengen falan dagılır aman haa sen duşta al abdestini
mide yanmasiiiiii artık yoruldum mide yanmasi en buyuk derdim uyunmuyor haklisin neyse kogus nobetcisi sensin deseneMarmara çırası gibi yanan mide ile nasıl uyurum bilmiyorum ama uyuyamazsam bu gece nöbetçi benim haberiniz olsun ALLAH rahatlık versin hepinize
Aynen vallahi kimseye anlatamadigimi bende burda yazdim belki yazmasam rahatlayamayacaktim psikolojik destek almamgerekebilirdi Allah herkesden razi olsbenide yalniz birakmadinizTekrar hoşgeldin diyeyim ozaman dün aklımı inan benim ve senin geçi ve mesajlara baktım hiç karşılaşma ve muhabbetimiz olmamış ha dersen ki bu çok mu önemli değil tabiki. Ama arkadaşlarım bana fil hafıza derken seni hatırlamamak hızla yaşlandıgımın göstergesi olacaktı Birde buradaki arkadaşların bir çogu ile transferden itibaren görüşüyoruz az dua etmedik birbirimize,az üzülüp destek mi olmadık,yemin ederim kız kardeşimle konuşmadığım özelimi burada yazdım Yalnız baştan itibaren okuduysan tebrik ederim seni Yazdıklarına canı gönülden katılıyorum yanındakine diyemiyorsun ama burada adana,erzurum,kayseri,adıyaman daki yüzünü bile görmediklerine dert yanıyorsun kocanı,doktorunu. Boşuna dememişler attan düşenin halinden attan düşen anlar...
uzun zanmandır görünmüyordun bu yüzdenmiş demek ki .. sağlıkla gelsinde erken gelsin canım kritik dönemi atlatmışsın çok şükür...Ağrılar , kanamalar , bebeğin başının rahim ağzına basması vs vs vs. Şimdide rahim ağzı boyu kısalmış , yoğun kasılmalarım var , bebiş beklemeyecek erken gelecek sanırım. Sürekli yatıyorum ama hiç rahat değilim , özellikle geceleri ateş basmaları çarpıntılar şişkinlik tansiyon düşmeleri vs. Zaten uyku diye birşey yok. Hayırlısı diyelim , sağlıkla gelsinde.
Umarım sen ve diğer arkadaşlar iyisinizdir.
hiç sanmıyorum ya bizim dr çok ağırdan alıyo ama bu gittiğimde konuşucam artıkSağol tatlım evet cogaldik senide 39+0 da alir bence
bence ilk 2-3 ay bizim saçımızı taramaya fırsatımız olmayacak kızlar :) ama bağları koparmayalım kesinlikle bu fikre katılıyorum :)yani bilmem interaktif bir şey olsa daha iyi olurdu hızlıca haberleşirdik hem. ama en azından mail grubu kurabiliriz. herkesin kesin mail adresi vardır.
canım zaten arkadaşlar sana gerekeni söylemiş hiçç takma o arkadaşınla da fazla görüşme bence :)kızlar 12+4 haftalıgız arkadaşıma ultrason resmini gönderdim kız kocaman kafası var dedi cok korktum suan hiç iyi degilim nasıl olurmuşki ya
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :) ben de çok tutardım idrarımı mesela gece çok sıkışık olduğumu bile bile tuvalete gitmeden uyurdum, bi ara enfeksiyon vardı idrar yollarımda ama atlattık çok sükür.. şimdi istesemde tutamıyorum yarım saatte 3 kere falan lavaboya gidiyorum heralde sen tutma ne zaman gelirse git lavaboya ne gerek var kendini sıkma boşuna :)kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok şükür size bir şey sorucam idrar tutmak bebeğe zarar verir mi ben çok tutuyorum uykumun içindede kalkmıyorum sizce zararı var mıdır?
amaninnnn hayırlı olsun canım sende almışsın gününü sağlıkla mutlulukta kucağına al inşallah :) hadi bakalım darısı diğer arkadaşlarınızın başına olsunKizlar bizde doktora gittik bugun herseyimiz normal bizimde dogum tarihi netlesti 11 haziranda olucak allah kismet ederse
valla annen çok haklı canım senin onun yanına gitmen ikiniz için de daha iyi olur.. eşin annene tamam demiş ama sonra vazgeçtim anne sen bize gel der mi ?? hem aslında birazcık düşünse çok mantıklı olduğunu anlar işine bile gelir bu durum.. annesinin şimdiye kadar ne yardımını görmüş ki şimdiden sonra yardımcı olacağını düşünüyor?? kv nin en fazla yapacağı şey bebeği indirmez kucağından sen de etrafta dört dönersin, eşinin yardımdan kastı bu bence.. ne gerek var bunlara işte mis gibi git annene 1 ay kal kendini toparla gel.. bence bişey deme sen hiç tartışma, eşin doğru olanı biliyor ses çıkarmaz..Kizlar bugun annemin is cikisinda esimle gidip annemi aldik sonra carsi gezdik yemek filan yedik disarda.yemegi yerken de konustuk karar verdik dogumdan sonra ben bi hafta kadar annemde kalicam iyilesip isimi gucumu yapabilecek duruma gelene kadar. Annem esime sende gel bizde kal dedi. Esim anneme tmm dedi ama eve gelince niye insanlari rahatsiz ediyoruz annen bizde kalsin dedi. Ama annemin evi genis zaten. Arti yeri bizim eve gore yuksek biraz daha serin klimasiz durulabiliyor. Bide annem ben kendi evimde yemegi filan daha rahat yaparim senin evde aradigimi bulamam dedi. Iki arada koydular beni. Esime kalsa annesi yardimci olurmus. Tedavi sureci ve hamilelik boyunca kadinin umrunda olmadim bundan sonra da zaten ben istemem biseyini. Esimle guzelce konusup ikna etmem lazim tartismadan nsil yaparim bilmiyorum.
ikiz olunca iki kat daha kötü rüya görülüyo galiba Allah esirgesin canım sağlıklarıyla doğsunlar inşallah :)günaydın kızlar,
herhalde bu gece şu ana kadarki aranızdaki en saçma ruyayı ben gördüm çocuklardan biri tavşan gibi doğuyor, biz de onu tedavi ettirmek için hastane hastane geziyoruz tövbe yarabbim
kızlar arkadasim benim yapmis daha tam bitmemis ama goreyim istemis cok mutlu oldum sabah sabah Eki Görüntüle 1535762
Evet şekerim, Femur Leg(FL)x7= fetus boyuCanim sana bise sorcam kusura bakma hatirlayamadim daha once yazmistin bebegin boyunu hesaplarken FL yazani mi carpiyorduk 7 ileydi sanirim.
Ne güzel arkadaşların var,ben de duygulandım ellerine sağlık onun,çok güzel olmuşlar.daha ne bana ne bebeklerime bu da benden olsun diye sürpriz yapan kimsem olmadı.ne kadar boşmuş çevrem,şimdi anlıyorum.kardeşim dediğim,yıllarımı verdiğim en samimi arkadaşım yarın evleniyor,bugün de kınası var ama beni unutmuş çoktan.gidemeyeceğimi bilsede yalandan olsun davet etmek için bir msj çekmedi bana,aramadıda...arkaşlar neden kıymet bilmezler...kızlar arkadasim benim yapmis daha tam bitmemis ama goreyim istemis cok mutlu oldum sabah sabah Eki Görüntüle 1535762
Kaldırmıyorum artık,duşta alıyorum abdestiakşam bi zorlandım dedim artisliğin kime,geç duşta alBnde onu dusundum valla canim. Ben merdiven cikarken zor kaldiriyorum ayagimi kaldi ki lavaboya kaldircam
Allah esirgesin,baktınmı neren açıkmış diyegünaydın kızlar,
herhalde bu gece şu ana kadarki aranızdaki en saçma ruyayı ben gördüm çocuklardan biri tavşan gibi doğuyor, biz de onu tedavi ettirmek için hastane hastane geziyoruz tövbe yarabbim