uzun zanmandır görünmüyordun bu yüzdenmiş demek ki .. sağlıkla gelsinde erken gelsin canım kritik dönemi atlatmışsın çok şükür...
hiç sanmıyorum ya bizim dr çok ağırdan alıyo ama bu gittiğimde konuşucam artık
bence ilk 2-3 ay bizim saçımızı taramaya fırsatımız olmayacak kızlar :) ama bağları koparmayalım kesinlikle bu fikre katılıyorum :)
canım zaten arkadaşlar sana gerekeni söylemiş hiçç takma o arkadaşınla da fazla görüşme bence :)
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :) ben de çok tutardım idrarımı mesela gece çok sıkışık olduğumu bile bile tuvalete gitmeden uyurdum, bi ara enfeksiyon vardı idrar yollarımda ama atlattık çok sükür.. şimdi istesemde tutamıyorum yarım saatte 3 kere falan lavaboya gidiyorum heralde
sen tutma ne zaman gelirse git lavaboya ne gerek var kendini sıkma boşuna :)
amaninnnn hayırlı olsun canım sende almışsın gününü
sağlıkla mutlulukta kucağına al inşallah :) hadi bakalım darısı diğer arkadaşlarınızın başına olsun
valla annen çok haklı canım senin onun yanına gitmen ikiniz için de daha iyi olur.. eşin annene tamam demiş ama sonra vazgeçtim anne sen bize gel der mi ?? hem aslında birazcık düşünse çok mantıklı olduğunu anlar işine bile gelir bu durum.. annesinin şimdiye kadar ne yardımını görmüş ki şimdiden sonra yardımcı olacağını düşünüyor?? kv nin en fazla yapacağı şey bebeği indirmez kucağından sen de etrafta dört dönersin, eşinin yardımdan kastı bu bence.. ne gerek var bunlara işte mis gibi git annene 1 ay kal kendini toparla gel.. bence bişey deme sen hiç tartışma, eşin doğru olanı biliyor ses çıkarmaz..
ikiz olunca iki kat daha kötü rüya görülüyo galiba
Allah esirgesin canım sağlıklarıyla doğsunlar inşallah :)