• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ya nefes alma sıkıntım olmasa isterse dursunlar daha on hafta ama o çok zorluyor. hayırlısı bakalım dediğin gibi haziranın ilk haftası olabilir zaten ilk hesaba göre 38 doktorun yeni hesabına göre 37 olacağım o zaman. doktor hala daha inat etmeye devam etmezse...
Etmez inşallah...

kızlar 12+4 haftalıgız arkadaşıma ultrason resmini gönderdim kız kocaman kafası var dedi cok korktum suan hiç iyi degilim nasıl olurmuşki ya

niye iyi değilsin canım? arkadaşın kadın doğum uzmanı mı? bebeklerin kafaları tabii ki büyük olur doğuma yakın biraz daha oranlı bir hale gelir ama doğduktan sonra da vücutla direkt aynı orana gelmez. hatta dikkat ettiysen bebekler kafalarını tutamazlar hep elle arkadan destek olmak gerekir. hey allahım gerçekten bazı insanları anlamıyorum...

niye iyi değilsin canım? arkadaşın kadın doğum uzmanı mı? bebeklerin kafaları tabii ki büyük olur doğuma yakın biraz daha oranlı bir hale gelir ama doğduktan sonra da vücutla direkt aynı orana gelmez. hatta dikkat ettiysen bebekler kafalarını tutamazlar hep elle arkadan destek olmak gerekir. hey allahım gerçekten bazı insanları anlamıyorum...
evet canım ister istemez tedırgın oluyorum ense kalınlıgınıda sormadım dokotra bugun kontrolum vardı içime sor içim içimi yedi rabbim verende alanda hayırlısını verır ınsallah

kızlar 12+4 haftalıgız arkadaşıma ultrason resmini gönderdim kız kocaman kafası var dedi cok korktum suan hiç iyi degilim nasıl olurmuşki ya
Tatlım arkadaşın kadın doğumcu falan mı yada 6 tane çocugumu var ki bir bakışta anlıyor ne malum göbegini kafa sanmadıgı.rica edeceğim herkesin lafına bakıp kendini üzmek için ortam oluşturma.Hem senin hamilelik takviminin yanındaki bebeğin gelişim fotosuna bakar mısın bebeğin kafası kocaman çünkü zamanla beden kafa orantısı olacaktır.inan şuan öyle sinirlendim ki arkadaşını verseler elime silkelerdim:KK4:.öyle olsa bile böyle aptalca bir söylem olurmu? ALLAHım cahili arkadaş eylemesin.....

Canım çok özür dilerim ama ben seni neden hatırlamıyorum ki hafızama çok güvenirim.Sessiz sessiz yazılanları okuyan arkadaşlarımızdan mısın? bak sen benim hastalıgımı biliyorsun ama ben seni bilemedim ve bunu yazarken de çok utandım:oops:

Slm canım benim önce ikizlerin vardı sonra dördüz olmuşlardı ocak ayına kadar hep sizin topiğe girmiştim sonradan sağlık sorunları olunca girmedim ağustos-eylül topiğindeydim bir ay önce sizin topiği baştan itibaren okumaya başladım dün videoyu izleyince aklıma sen geldin o yüzden yazdım çünkü bu konuda sıkıntı çekmiştin bu bir ay boyunca sizinle üzüldüm sizinle ağladım ve sevindim artık günümüz yazılarına gelince bende aranıza tekrar katılıp yazmaya başladım ben bu konuyu okurken şunu fark ettim derdini paylaşan kişi veya kişiler illaki burnunun dibinde olmasına gerek yok kilometrelerce uzaktan da derdini paylaşıp senin yol arkadaşların ve sırdaşların olabiliyormuş hepimiz çok meşakatli ve sıkıntılı yollardan geçtik beni sadece benim çektiğim acıyı çeken anlar sevincininde ne kadar değerli olduğunu o mutluluğu yaşayan bilir

Slm canım benim önce ikizlerin vardı sonra dördüz olmuşlardı ocak ayına kadar hep sizin topiğe girmiştim sonradan sağlık sorunları olunca girmedim ağustos-eylül topiğindeydim bir ay önce sizin topiği baştan itibaren okumaya başladım dün videoyu izleyince aklıma sen geldin o yüzden yazdım çünkü bu konuda sıkıntı çekmiştin bu bir ay boyunca sizinle üzüldüm sizinle ağladım ve sevindim artık günümüz yazılarına gelince bende aranıza tekrar katılıp yazmaya başladım ben bu konuyu okurken şunu fark ettim derdini paylaşan kişi veya kişiler illaki burnunun dibinde olmasına gerek yok kilometrelerce uzaktan da derdini paylaşıp senin yol arkadaşların ve sırdaşların olabiliyormuş hepimiz çok meşakatli ve sıkıntılı yollardan geçtik beni sadece benim çektiğim acıyı çeken anlar sevincininde ne kadar değerli olduğunu o mutluluğu yaşayan bilir
Tekrar hoşgeldin diyeyim ozaman ;) dün aklıma takıldı inan benim ve senin geçmiş begenileri ve mesajlara baktım hiç karşılaşma ve muhabbetimiz olmamış ha dersen ki bu çok mu önemli değil tabiki. Ama arkadaşlarım bana fil hafıza derken seni hatırlamamak hızla yaşlandıgımın göstergesi olacaktı :KK12: Birde buradaki arkadaşların bir çogu ile transferden itibaren görüşüyoruz az dua etmedik birbirimize,az üzülüp destek mi olmadık,yemin ederim kız kardeşimle konuşmadığım özelimi burada yazdım:KK22: Yalnız baştan itibaren okuduysan tebrik ederim seni ;) Yazdıklarına canı gönülden katılıyorum yanındakine diyemiyorsun ama burada adana,erzurum,kayseri,adıyaman daki yüzünü bile görmediklerine dert yanıyorsun kocanı,doktorunu. Boşuna dememişler attan düşenin halinden attan düşen anlar...:KK19:

Canim tabiki buyuk olacak kafasi benim suan bile kafa birbucuk hafta once gununden. Karin tam haftaya uyumlu. Bacaklar da gununden 4 gun geri :KK48: koca kafali diye seviyorum hatta oglusumu :KK31: dogdugunda da kafasi vucuduna oranla buyuk olcak zaten. Ilk kafa olusuyo bacaklar kollar sonradan cikiyo. Benim ilk haftalar cocugumu ordek yavrusuna benzetti kardesim dusun artik. Gul gec :KK39:

İnsanların yorumlarını da bunlara takılıp kendini kahreden iyi niyet timsali insanları da anlamak imkansız cidden.canım,arkadaşına söyle yorum yapmadan evvel biraz okusun,araştırsın,öncelikle kendini insanın yaradılışına dair biraz eğitsin.hayatında kaç kez fetus incelemiş,bu konuda backround'u neymiş?ona kalsa embriyonun kalbi atmaya başladığı 6. Haftalarda da bebek kalpten ibaret görünüyor,ne kafası kafa,ne ayağı var ne bişeyi.ne bu yani,oturup o görüntüye ağlayanımız,hani bunun kolu bacağı diyenimiz var mı? melina1983 melina1983 nın dediği gibi bebekler doğduğunda bile vücutlarından büyük bi kafayla doğuyolar ki seninki şuanda 3 aylık daha.hiç bi yeri orantılı değil onun.kaldıki öyle bi şüphe olsa dr denezmi bu bebeğin kafa yapısı normal değil,şu şu incelemeleri yapalım diye?biraz mantık lütfen,bari sen kendin oku araştır doğrusunu bil.yoksa bu 9 aylık düreçte bilende konuşur bilmeyende,sen böyle herkese kafa yorarsan gereksiz yere çok üzülürsün.

kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok şükür size bir şey sorucam idrar tutmak bebeğe zarar verir mi ben çok tutuyorum uykumun içindede kalkmıyorum sizce zararı var mıdır?
Bebeğe değil ama sana zarar verir.mesaneni zorlaman doğru değil,üstelik böbreklerinide yorarsın böyle.Allah korusun çok zorlarsan böbreğe idrar kaçışı olur

Kizlar bizde doktora gittik bugun herseyimiz normal bizimde dogum tarihi netlesti 11 haziranda olucak allah kismet ederse
Gozun aydin canim. Insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucaklarimiza aliriz kuzucuklarimizi. Gunumuz netlesince daha da heyecanli oluyo artik :rolleyes: cok sukur Rabbime gecen yil bu gunlerde hayalini bile kuramazken simdi heyecanla bekliyoruz :KK36:

Bebeğe değil ama sana zarar verir.mesaneni zorlaman doğru değil,üstelik böbreklerinide yorarsın böyle.Allah korusun çok zorlarsan böbreğe idrar kaçışı olur
Canim sana bise sorcam kusura bakma hatirlayamadim daha once yazmistin :KK23: bebegin boyunu hesaplarken FL yazani mi carpiyorduk 7 ileydi sanirim.o_O

kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok şükür size bir şey sorucam idrar tutmak bebeğe zarar verir mi ben çok tutuyorum uykumun içindede kalkmıyorum sizce zararı var mıdır?
Bebege zarar vermez canm ama omertcanin dedigi gibi bobreklerini yorarsin arti okumustum bi yerde idrar yolu enfeksiyonuna neden olabilirmis. Kalkabiliyosan tutma hic. Ben bi gun dr kontrolunde beklerken cok sıkısmistim. Dr hemen geri kaldirdi git cisini yap gel dedi. Yavrucak kipirdayamiyordu.

Kizlar bugun annemin is cikisinda esimle gidip annemi aldik sonra carsi gezdik yemek filan yedik disarda.yemegi yerken de konustuk karar verdik dogumdan sonra ben bi hafta kadar annemde kalicam iyilesip isimi gucumu yapabilecek duruma gelene kadar. Annem esime sende gel bizde kal dedi. Esim anneme tmm dedi ama eve gelince niye insanlari rahatsiz ediyoruz annen bizde kalsin dedi. Ama annemin evi genis zaten. Arti yeri bizim eve gore yuksek biraz daha serin klimasiz durulabiliyor. Bide annem ben kendi evimde yemegi filan daha rahat yaparim senin evde aradigimi bulamam dedi. Iki arada koydular beni. Esime kalsa annesi yardimci olurmus. Tedavi sureci ve hamilelik boyunca kadinin umrunda olmadim bundan sonra da zaten ben istemem biseyini. Esimle guzelce konusup ikna etmem lazim tartismadan nsil yaparim bilmiyorum.o_O

Oncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Israr tutmak enfeksiyona yol açar tutmasan daha iyi olur:KK25:

Back