• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

6. 99 yaziyo canim. Demekki nerdeyse 49 cm. Olurumm onun bacaklarinin boyuna ben. Annesinin pasasi ya kilosu cok aman aman deil ama boyu iyi bakalim. 12 gun sonra 50 cm olur muhtemelen kilosu da simdi 3 kg. Belki 200 300 gr daha alir. Onun da bi kismi odem olur gider dogduktan sonra.
Oyyy,maşallahhh:nazar:yerim onun o çöp bacaklarını:KK68: valla 12 gün sonra 51-52 olur o,kilosuda çok iyi maşallah.ama yine bi 3.500'ü bulur bence.sen son günlerinde asıl biraz,balık ye bu ara bol bol.somon alsın kocan marketten fln mümkünse.hem boyuna hem kilosuna depar attırır.

Teşekkür ederim canım öncelikle doğru söylüyorsun pazartesi gittiğimde üç hafta önde dedi yani karışık dediğim gibi tek temennimiz sağlıklı olmaları. Cnm peki hastane çıkışı haricinde uzun kollu goturmelimiyim. Yaz sıcağı haziran sonu dogum
Canim hastane ortami serin olcak zaten ki yazin da kisinda dogan bebekleri karindan cikinca isiticinin onunde giydiriyorlar. Hastane cikisinin icinde zaten uzun kollu ustle ayakli pijama var hastane cikisini sen oldugu gibi temiz bi kumasa bohca yap icine bi tane de yeni dogan bez koy. Oylecene ver hemsireye. Benim oglusu giydirme isini annem halledecek. Zaten kadin dogum hemsiresi dogum yapacagim hastanede. Onun yonlendirmesi bu sekilde beni.

Oyyy,maşallahhh:nazar:yerim onun o çöp bacaklarını:KK68: valla 12 gün sonra 51-52 olur o,kilosuda çok iyi maşallah.ama yine bi 3.500'ü bulur bence.sen son günlerinde asıl biraz,balık ye bu ara bol bol.somon alsın kocan marketten fln mümkünse.hem boyuna hem kilosuna depar attırır.
Balik yiyemiyorum canim :KK43: cook yemistim tiksindim galiba. Bide havalar isindi ya iyice. Kulagima hic hos gelmiyo suan. Esim somondu galiba bi balik almisti. Eti kirmizimsi. Bi dunya para vermis isvecten ithal filan demisler. Goruntusu zorla yememe sebep oldu. Sonrasindakileri cok severek yiyemedim zaten. Ceviz yiyorum gunluk 6 7 tane. Sut iciyorum iki bardak ama nesquikle. Sutten de sogudum cok icince.yaz meyveleri cikti ya ne gorsem alip yiyorum gormemis gibi. Bi tek meyve sebzelerle aram iyi suan.

Kizlar dun annem dedi ki hastane cantama bi tane elbise seklinde gecelik koymaliymisim. Daha once de sordum gerekmiyo demisti. Arkadaslari demis alsin koysun bi tane sezeryan sonrasi wc gidis gelisinde dikis yerleri acisindan sonda takili olcak vs daha rahat olur demisler. Benim gibi almayan varsa alsin koysun diye yazayim dedim. Ben bugun cikip alcam esimin zamani olurda cikarabilirse tabi.

Kizlar dun annem dedi ki hastane cantama bi tane elbise seklinde gecelik koymaliymisim. Daha once de sordum gerekmiyo demisti. Arkadaslari demis alsin koysun bi tane sezeryan sonrasi wc gidis gelisinde dikis yerleri acisindan sonda takili olcak vs daha rahat olur demisler. Benim gibi almayan varsa alsin koysun diye yazayim dedim. Ben bugun cikip alcam esimin zamani olurda cikarabilirse tabi.

sen alınca bir de fotoğrafını koy görelim canım

Ben iki takım pijemali koydum gerek var mı acaba ablam gorumcem yengem sezeryan oldu hiç biri elbise gecelik giymedio_O
Kizlar ben wc problemi icin gittim dr a bi suru tahlil istedi ve seker den suphelendi babamdada var seker :KK43:
Inşallah bişey çıkmaz canım çok geçmiş olsun:KK51:

Ben iki takım pijemali koydum gerek var mı acaba ablam gorumcem yengem sezeryan oldu hiç biri elbise gecelik giymedio_O

Canim bnde iki takim pijamali aldm ama dun annem oyle diyince alcam bi tane gecelik biraz da üsturuplu bise alirsam yarim kol diz altinda filan evde de giyerim diyorum. Ilk ayaga kalktigimizda filan wc ye oturup kalkarken pratik olur. Bide dikislerimiz olcak ya egilip kalkmak zor olabilir. Pijamayi indir cek ugrasmayiz. En azindan ilk gun kullanilir bnce.

evet evet bana da söylediler gecelik mutlaka olsun diye hem dikişler için, hem lavaboya gidip gelmek için hem de ilk başlarda sonda takılıyormuş onun için.. daha rahat oluyormuş, ben de almıştım bi gecelik ve sabahlık, dün de bi yerde çok uygun fiyata askılı alt üst pijama takımı aldım.. evlenirken bile bu kadar pijama almamıştım kendime :rolleyes:

Üzüldüğünü elbette biliyorum,her şekilde ailece yanlarında olmak istedik,bu herkesin sahip olabileceği bi şans değil.hadi diyelim psikolojisi kaldırmadı vs aradan 8 ay geçti tedaviden beri.bunun adı iki yüzlülük ya da kıskançlık

kıskançlık demek istemedim hani arkadaşın sonuçta ama kesinlikle var canım haklısın :( keşke olmasaydı bu işlerde Allah korusun nazar, kıskançlık çok korkarım ben :(

Canim bnde iki takim pijamali aldm ama dun annem oyle diyince alcam bi tane gecelik biraz da üsturuplu bise alirsam yarim kol diz altinda filan evde de giyerim diyorum. Ilk ayaga kalktigimizda filan wc ye oturup kalkarken pratik olur. Bide dikislerimiz olcak ya egilip kalkmak zor olabilir. Pijamayi indir cek ugrasmayiz. En azindan ilk gun kullanilir bnce.
Haklısın aslında bilemedim şimdi:KK64:

Canim benim ya :KK42: ayip etmis arkadasin kendi telasina kapilmis seni unutmus sanki. Ne olursa olsun bi arayip davet etmesi cok guzel olurdu. Benim esimin kuzeninin de dugunu var birbucuk yil once silahla esimi kazara yaralayan kuzen.. ben tavirliydim nisanina da gitmemistim dugune hic gitmem diyordum. Gecenlerde yazmistim burayada esimin israriyla bi gelsnler dedim yemege geldiler. Nisanlisi da o da cok buyuk bi alcak gonullulukle davet ettiler illa gel diye. Dogumumdan 4 gun once olcak bu kadar israrli daveti ceviremedim tmm dedim gidip bi 15 20 dk durcm. En yakin arkadasim da atamasi oldu gitti ama gitmeden once oglusuma cok tatli bi zibin almisti zaten. Gittiginden beri de her gun ariyo. Bi arkadasim yine ne zaman gelse mutlaka bi hediyeyle geliyo oglusum icin. Nasil mutlu oluyorum anlatamam. Ama gel gor ki iki tane komsum var ikisi de evlerimiz karsilikli sayilir bi adimlik. Cok sik gorusurduk. Birisi nedendir bilmiyorum hamileligime arayip da hayirli olsun bile demedi. Ne geliyo ne cagiriyo. Digerine de bi gun aradi. Kahveye gelcem dedi. Bnde transfer oncesi o ara ohss olmustum. Dedim ki gel buyur ama ben yatak dosek yatiyorm kahvemizi yap icelim dedm. Geldi yapti ama burnundan soluyordu. O oldu o da bida aramadi. Boyle boyle ayikliyoruz iste etrafimizdaki insanlari. Bosver uzulme hic. Ben seviniyorum bile sahte insanlarla samimiyetsiz mutluluklardansa yalnizligi yeglerim.
Öyle canım maalesef... Bizimki biraz daha farklı bi boyuttu.evlenmeden öncesinde arkadaştık biz.yıllardır...alt kat komşumuzun kızı aynı zamanda.gece vardiyalı bile çalıştığım olurdu,sabah yinede erkenden kalkar kahvaltıya çağırırdım onu.yalnız kalmasın,sıkılmasın diye.benden başka arkadaşı çevreside yok.öğretmenlik okumuş,ev kızına bağlamıştı resmen.çalışmıyoduda.beraber yemeler,içmeler,birbirimizin kredi kartlarını bile kullanırdık.hediyeleşirdik.canımız sıkılır giyinir süslenir vitrin gezmeye,kahve içmeye çıkardık.gece yarılarına kadar otururduk,bizden çıkmazdı.çok bilirimki ben koltukta sızmışım o da usulca kalkıp gitmiş.evlendim,bunalıma girdi.yalnız kaldı.aklım hep ondaydı,onuda bişekilde yakınıma almak için çok uğraştım.kuzenim doğa kolejinde öğretmen ondan rica ettim.ama tecrübesi olmadığı için kabul etmediler.eşimin yakınlarından sırtı kalın koca adayları buldum ona,kısmet olmadı bi türlü.şimdi bir buçuk yıldır nişanlı,yarın da evleniyo.o kadar buruk ki için anlatamam.bu çocuğu bulduğundan beri bir tek msjı bile yok bana.nişanlısımı karışıyo,engelliyo bilmiyorum.eğer öyleyse zaten baştan yanmış demektir.bebeklerime bi hayırlı olsun demedi.hayatında hiç olmamışım gibi.en yakın arkadaşım,kardeşim evleniyo ama benim bir tek çiçeğim bile olmıcak o salonda..içim paramparça resmen.boğulacak gibiyim.ne yapmış olmam gerekirdi bugünü yaşamak için?:KK42::KK61:

zaten bütün sezeryan olan yakınlarım ilk gün gecelik giymek gerekiyor sonra pijama giyebiliyorsun diyor. ben de bir gecelik iki pijama aldım yanıma ama havalar da çok ısındı bu arada umarım hastane de çok bayıcı sıcak olmaz...

günaydın kızlarr.memlekete gitmeyi düşünüyorum ankaradan osmaniyeye.artk 5. aya girdk bişe olur mu die korkuyorum kendi arabamzla gtcz ama ynede tedrgnm.yolculk yapan oldumu ne zamn yaptınız

ben senin haftalarındayken uçak yolculuğu yaptım canım. doktor sorun olmaz demişti. doktorun bir şey demiyorsa git bence. zaten arabayla da çok hırpalanmazsın. ama yine de bol bol su iç yolda bir de ayaklarını uzat ki havalar da çok sıcak ödeme bağlamayasın...

Cok sasali bise almam canim. Normal bise almayi dusunuyorum ama cikip alabilirsem atarim tabiki. Esim arabasina biseler yaptiriyomus yine sanayideymis. Onun islerinin bitmesine bagli bnim cikmam :KK51:
eşin arabasına her gün ne yaptırıyor ya sanayide :) boş vakitlerini sanayide geçiriyor sanırım :D

kızlar arkadasim benim yapmis daha tam bitmemis ama goreyim istemis cok mutlu oldum sabah sabah :KK61::KK61:Eki Görüntüle 1535762
Güle güle kullan canım arkadaşının elleri dert görmesin inşaallah. ne güzel insanın karşılık beklemeden seven bir dostu olması.
Ne güzel arkadaşların var,ben de duygulandım:KK42: ellerine sağlık onun,çok güzel olmuşlar.daha ne bana ne bebeklerime bu da benden olsun diye sürpriz yapan kimsem olmadı.ne kadar boşmuş çevrem,şimdi anlıyorum.kardeşim dediğim,yıllarımı verdiğim en samimi arkadaşım yarın evleniyor,bugün de kınası var ama beni unutmuş çoktan.gidemeyeceğimi bilsede yalandan olsun davet etmek için bir msj çekmedi bana,aramadıda...:KK61:arkaşlar neden kıymet bilmezler...
Hatun ver adresin, sana sürpriz yapayım, üzülme sen yeter ki :KK19: Şimdi bir arkadaşım yanında diğer arkadaşla aradı toplasan 3 ay beraber çalıştık kınama geldiler hediyeleri ile telefonlarını hiç eksik etmediler,şimdi haber ver dogum sonrası sendeyiz dediler.özür diliyorlar evine gelemedik diye.Birde 25 yıllık arkadaşım vardı mahalleden,çocukluk,ergenlik,iş hayatı hatta evde kalma süreci bile aynı olan:-) çoook sevgili arkadaşım evlenip izmire gitti 5 sene önce ama ne ağladım 1 hafta aklımdan çıkmadı çok koydu bana.ama ben evlendiğimde ne annesi ne kardeşi geldi nikahıma ,arkadaşım ist. geldiğinde gelmedi yanıma nede hayırlı olsun dedi evliliğime demekki neymiş vefa senelerle değil içten gelen samimiyetle ölçülüyormuş. İşte o izmire giden arkadaşımın kınasında ben dahil 10_12 kız vardı benim kınamda ise yarısı kız arkadaşlarımla doluydu,ankaradan bursadan kız arkadaşlarım 10 dakikalık nikah için gelmişlerdi, hepsinden ALLAH razı olsun diyorum ki dogru kişilerle dogru arkadaşlık yapmışım arada kurtlu elmalar olması çok doğal oda nazarlığı olsun.

Back