omertcan kiz meshur olmussun telefon baglantini izledim ne guzel konusmussun arkadasim hicde yulafli biskuvi yedigin belli degil :))
Sağol canım evet beraber dogumda olacağız o günAyy maşallah size canım, daha erken olmamasına çok sevindim.hayırlısı ile o gün kucaklarımıza alalım yavrularımızı
Ben en baştan beri oturarak kılıyorum canım.ilk zamanlar korkudan,sonradanda zaten karnımdan eğilemediğim için.ben yatağımın kenarında ilk niyeti ayakta yapıyorum,rükûdan sonra yatağa oturup secde esnasında secdeye gider gibi dizlere doğru eğilerek secde yapıyorum.Allah kabul etsin ama elimden bu geliyor.abdesti bile zoraki alıyorum,ayak kaldırmak çok zor ve riskli.yakında duşta yıkıcam ayaklarıOturarak nasil kilacagimi bilemedim canim. Her zaman kilmiyorum Allahim affetsinama anneme dedim anlatti bidaha kilarsan oturdugun yerden kil diye. Aynen valla artik dogumdan sonra da bebisleri buyuturuz insallah hep birlikte iki gun sonra arkadasin oglunun sunneti var. Daha dogrusu pipiyi dun kestirdiler. Mevlut okutacak. Onu gordukce bende nasil heyecanlaniyorum anlatamam. Gerci ben yaz sonuna dusunuyorum sunnetini ama simdilik dile kolay. O gun gelince kiyabilir miyim bilmiyorum
ohh iyi yapmışsınız canım... 3 haziranımız ne kadar çogaldı böyle kaç kişi oldu ben sayamadım :) tahmini ilerlersem benimde sizden 1 hafta sonra falan mı alır acabaSlm kızlar doktor dan çıktık eşimle kaçamak yapıyoruzdoktor doğum tarihini 3 haziran olarak belirledi Allahtan bişey olmazsa nst de az sancim çıktı onuda bu haftalarda normal olarak kabul etti
Ben birazdan carsiya cikcam esim goturcek tabiki ama nasil zoruma gidiyo uzerimi degismek arabaya binmek filan. 2 gibi uzandim bugun uyumusum klimanin onunde. Yine de abuk sabuk sacma salak ruyalar gordum ondan mi nedir suyum cikmis cnim. Ruyamda beni kaciriyolardi iskence yapiyolardi. Ellerinden kurtuldum bi eve sigindim. Sonra o evdeki adm beni kuma aliyordu filan. Tam ayazda kalmis totos ruyasi.
Ayy Allahim hayir etsin
Yok canım sende,ne 40'ıgör bak 37 nin sonunda alcak seni,ayak yapıyo senin dr sen bebişlerden fırsat bulup giremezsin,tlf na da bakamazsın meraktan ölürüm ben.doğum yaptığın gün face time arama yapıyim sana da gör
Hay maşaallahBen en baştan beri oturarak kılıyorum canım.ilk zamanlar korkudan,sonradanda zaten karnımdan eğilemediğim için.ben yatağımın kenarında ilk niyeti ayakta yapıyorum,rükûdan sonra yatağa oturup secde esnasında secdeye gider gibi dizlere doğru eğilerek secde yapıyorum.Allah kabul etsin ama elimden bu geliyor.abdesti bile zoraki alıyorum,ayak kaldırmak çok zor ve riskli.yakında duşta yıkıcam ayakları
Ara kiz ara bizde seni vee bebisleri yeriiiz kizimla beraber ara biz sana soyliyelim sorunlari sen araci ol bende o cesaret yokYerim seni ben yulaflı bisküvi diye canım benim ya,çok sağol.açılışı yaptım artık devamı gelir,hafta bigün kavaklı hocayı,bigün hatipoğlunu bi gün saraçoğlunu arar dururum
Ağrılar , kanamalar , bebeğin başının rahim ağzına basması vs vs vs. Şimdide rahim ağzı boyu kısalmış , yoğun kasılmalarım var , bebiş beklemeyecek erken gelecek sanırım. Sürekli yatıyorum ama hiç rahat değilim , özellikle geceleri ateş basmaları çarpıntılar şişkinlik tansiyon düşmeleri vs. Zaten uyku diye birşey yok. Hayırlısı diyelim , sağlıkla gelsinde.Çok geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Adam dellendi iyice,nasıl öte atacağını şaşırdı.bence sende haziranın ilk haftasını geçmezsin canım.sen ona göre yap planlarını herşeye rağmen.yok ya bugün yine gittik yine aynı muhabbetler. bir de ben alırım benim için sorun yok ama çok iyi her şey falan dedi.
bir de kaç zamandır buradaki gibi hesaplıyor doktor da bu sefer dedi ki yanlış bu hesaplama sen 36 değilsin 35 haftasın dahahey allahım yarabbim. neyse bakalım daha duruyoruz ne olacak göreceğiz.
telefona bakamam da uygun olunca yazarım bir şekilde mesaj ya çok uzun yazamasam da.
Güzin abla vardı bi zamanlar,bende özlem ablaAra kiz ara bizde seni vee bebisleri yeriiiz kizimla beraber ara biz sana soyliyelim sorunlari sen araci ol bende o cesaret yok
O nasıl olacakkızlar facebook sayfası yerine kendi chat sayfamızı kuralım chatleşiriz
Kırkpınar pehlivanları gibiyim zaten,ya Allaaaahhhh diye geri açılıp kaldırıyorumHay maşaallahbirde ayagını lavaboyamı kaldırıyorsun kız ne yapıyorsun sen şaşkın gücün üzerinde olabilir ama ALLAH korusun dengen falan dagılır aman haa sen duşta al abdestini
Yeni bir Mark Zuckerberg mi doğuyorkızlar facebook sayfası yerine kendi chat sayfamızı kuralım chatleşiriz
Sağol tatlım evet cogaldik senide 39+0 da alir benceohh iyi yapmışsınız canım... 3 haziranımız ne kadar çogaldı böyle kaç kişi oldu ben sayamadım :) tahmini ilerlersem benimde sizden 1 hafta sonra falan mı alır acaba
kocana anlatma bu rüyanı valla uyumana bile izin vermez kuma neymiş kızzzsıcak hava konusunda en şanssız olan ikimiziz sanırım dikkat et fazla çıkma bu havada
Çok geçmiş olsun canım inşallah az daha dayanır kuzu annesini uzmezAğrılar , kanamalar , bebeğin başının rahim ağzına basması vs vs vs. Şimdide rahim ağzı boyu kısalmış , yoğun kasılmalarım var , bebiş beklemeyecek erken gelecek sanırım. Sürekli yatıyorum ama hiç rahat değilim , özellikle geceleri ateş basmaları çarpıntılar şişkinlik tansiyon düşmeleri vs. Zaten uyku diye birşey yok. Hayırlısı diyelim , sağlıkla gelsinde.
Umarım sen ve diğer arkadaşlar iyisinizdir.
Adam dellendi iyice,nasıl öte atacağını şaşırdı.bence sende haziranın ilk haftasını geçmezsin canım.sen ona göre yap planlarını herşeye rağmen.
O nasıl olacak
Yeni bir Mark Zuckerberg mi doğuyor
Wuhuuuuuuuuuudaha önce site tasarımı yaptım ama bu ara hiç uğraşamam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?