2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

omertcan kiz meshur olmussun telefon baglantini izledim ne guzel konusmussun arkadasim hicde yulafli biskuvi yedigin belli degil :))
Yerim seni ben yulaflı bisküvi diye canım benim ya,çok sağol.açılışı yaptım artık devamı gelir,hafta bigün kavaklı hocayı,bigün hatipoğlunu bi gün saraçoğlunu arar dururum

Ben en baştan beri oturarak kılıyorum canım.ilk zamanlar korkudan,sonradanda zaten karnımdan eğilemediğim için.ben yatağımın kenarında ilk niyeti ayakta yapıyorum,rükûdan sonra yatağa oturup secde esnasında secdeye gider gibi dizlere doğru eğilerek secde yapıyorum.Allah kabul etsin ama elimden bu geliyor.abdesti bile zoraki alıyorum,ayak kaldırmak çok zor ve riskli.yakında duşta yıkıcam ayakları

Slm kızlar doktor dan çıktık eşimle kaçamak yapıyoruz doktor doğum tarihini 3 haziran olarak belirledi Allahtan bişey olmazsa nst de az sancim çıktı onuda bu haftalarda normal olarak kabul etti
ohh iyi yapmışsınız canım... 3 haziranımız ne kadar çogaldı böyle kaç kişi oldu ben sayamadım :) tahmini ilerlersem benimde sizden 1 hafta sonra falan mı alır acaba

kocana anlatma bu rüyanı valla uyumana bile izin vermez kuma neymiş kızzz sıcak hava konusunda en şanssız olan ikimiziz sanırım dikkat et fazla çıkma bu havada

yok ya bugün yine gittik yine aynı muhabbetler. bir de ben alırım benim için sorun yok ama çok iyi her şey falan dedi.
bir de kaç zamandır buradaki gibi hesaplıyor doktor da bu sefer dedi ki yanlış bu hesaplama sen 36 değilsin 35 haftasın daha hey allahım yarabbim. neyse bakalım daha duruyoruz ne olacak göreceğiz.
telefona bakamam da uygun olunca yazarım bir şekilde mesaj ya çok uzun yazamasam da.

Hay maşaallah birde ayagını lavaboyamı kaldırıyorsunkız ne yapıyorsun sen şaşkın gücün üzerinde olabilir ama ALLAH korusun dengen falan dagılır aman haa sen duşta al abdestini

Yerim seni ben yulaflı bisküvi diye canım benim ya,çok sağol.açılışı yaptım artık devamı gelir,hafta bigün kavaklı hocayı,bigün hatipoğlunu bi gün saraçoğlunu arar dururum
Ara kiz ara bizde seni vee bebisleri yeriiiz kizimla beraber ara biz sana soyliyelim sorunlari sen araci ol bende o cesaret yok

Çok geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ağrılar , kanamalar , bebeğin başının rahim ağzına basması vs vs vs. Şimdide rahim ağzı boyu kısalmış , yoğun kasılmalarım var , bebiş beklemeyecek erken gelecek sanırım. Sürekli yatıyorum ama hiç rahat değilim , özellikle geceleri ateş basmaları çarpıntılar şişkinlik tansiyon düşmeleri vs. Zaten uyku diye birşey yok. Hayırlısı diyelim , sağlıkla gelsinde.
Umarım sen ve diğer arkadaşlar iyisinizdir.

Adam dellendi iyice,nasıl öte atacağını şaşırdı.bence sende haziranın ilk haftasını geçmezsin canım.sen ona göre yap planlarını herşeye rağmen.

Hay maşaallah birde ayagını lavaboyamı kaldırıyorsunkız ne yapıyorsun sen şaşkın gücün üzerinde olabilir ama ALLAH korusun dengen falan dagılır aman haa sen duşta al abdestini
Kırkpınar pehlivanları gibiyim zaten,ya Allaaaahhhh diye geri açılıp kaldırıyorumdengeli ve dikkatli olmaya özeniyorum canım,mutlaka biyerden destek alıyorum sakata gelmemek için.ama risk tabi yinede.

Sağol tatlım evet cogaldik senide 39+0 da alir bence

Çok geçmiş olsun canım inşallah az daha dayanır kuzu annesini uzmez

Adam dellendi iyice,nasıl öte atacağını şaşırdı.bence sende haziranın ilk haftasını geçmezsin canım.sen ona göre yap planlarını herşeye rağmen.

ya nefes alma sıkıntım olmasa isterse dursunlar daha on hafta ama o çok zorluyor. hayırlısı bakalım dediğin gibi haziranın ilk haftası olabilir zaten ilk hesaba göre 38 doktorun yeni hesabına göre 37 olacağım o zaman. doktor hala daha inat etmeye devam etmezse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…