Etmez inşallah...ya nefes alma sıkıntım olmasa isterse dursunlar daha on hafta ama o çok zorluyor. hayırlısı bakalım dediğin gibi haziranın ilk haftası olabilir zaten ilk hesaba göre 38 doktorun yeni hesabına göre 37 olacağım o zaman. doktor hala daha inat etmeye devam etmezse...
kızlar 12+4 haftalıgız arkadaşıma ultrason resmini gönderdim kız kocaman kafası var dedi cok korktum suan hiç iyi degilim nasıl olurmuşki ya
evet canım ister istemez tedırgın oluyorum ense kalınlıgınıda sormadım dokotra bugun kontrolum vardı içime sor içim içimi yedi rabbim verende alanda hayırlısını verır ınsallahniye iyi değilsin canım? arkadaşın kadın doğum uzmanı mı? bebeklerin kafaları tabii ki büyük olur doğuma yakın biraz daha oranlı bir hale gelir ama doğduktan sonra da vücutla direkt aynı orana gelmez. hatta dikkat ettiysen bebekler kafalarını tutamazlar hep elle arkadan destek olmak gerekir. hey allahım gerçekten bazı insanları anlamıyorum...
Tatlım arkadaşın kadın doğumcu falan mı yada 6 tane çocugumu var ki bir bakışta anlıyor ne malum göbegini kafa sanmadıgı.rica edeceğim herkesin lafına bakıp kendini üzmek için ortam oluşturma.Hem senin hamilelik takviminin yanındaki bebeğin gelişim fotosuna bakar mısın bebeğin kafası kocaman çünkü zamanla beden kafa orantısı olacaktır.inan şuan öyle sinirlendim ki arkadaşını verseler elime silkelerdimkızlar 12+4 haftalıgız arkadaşıma ultrason resmini gönderdim kız kocaman kafası var dedi cok korktum suan hiç iyi degilim nasıl olurmuşki ya
Canım çok özür dilerim ama ben seni neden hatırlamıyorum ki hafızama çok güvenirim.Sessiz sessiz yazılanları okuyan arkadaşlarımızdan mısın? bak sen benim hastalıgımı biliyorsun ama ben seni bilemedim ve bunu yazarken de çok utandım
Tekrar hoşgeldin diyeyim ozamanSlm canım benim önce ikizlerin vardı sonra dördüz olmuşlardı ocak ayına kadar hep sizin topiğe girmiştim sonradan sağlık sorunları olunca girmedim ağustos-eylül topiğindeydim bir ay önce sizin topiği baştan itibaren okumaya başladım dün videoyu izleyince aklıma sen geldin o yüzden yazdım çünkü bu konuda sıkıntı çekmiştin bu bir ay boyunca sizinle üzüldüm sizinle ağladım ve sevindim artık günümüz yazılarına gelince bende aranıza tekrar katılıp yazmaya başladım ben bu konuyu okurken şunu fark ettim derdini paylaşan kişi veya kişiler illaki burnunun dibinde olmasına gerek yok kilometrelerce uzaktan da derdini paylaşıp senin yol arkadaşların ve sırdaşların olabiliyormuş hepimiz çok meşakatli ve sıkıntılı yollardan geçtik beni sadece benim çektiğim acıyı çeken anlar sevincininde ne kadar değerli olduğunu o mutluluğu yaşayan bilir
Canim tabiki buyuk olacak kafasi benim suan bile kafa birbucuk hafta once gununden. Karin tam haftaya uyumlu. Bacaklar da gununden 4 gun gerikızlar 12+4 haftalıgız arkadaşıma ultrason resmini gönderdim kız kocaman kafası var dedi cok korktum suan hiç iyi degilim nasıl olurmuşki ya
İnsanların yorumlarını da bunlara takılıp kendini kahreden iyi niyet timsali insanları da anlamak imkansız cidden.canım,arkadaşına söyle yorum yapmadan evvel biraz okusun,araştırsın,öncelikle kendini insanın yaradılışına dair biraz eğitsin.hayatında kaç kez fetus incelemiş,bu konuda backround'u neymiş?ona kalsa embriyonun kalbi atmaya başladığı 6. Haftalarda da bebek kalpten ibaret görünüyor,ne kafası kafa,ne ayağı var ne bişeyi.ne bu yani,oturup o görüntüye ağlayanımız,hani bunun kolu bacağı diyenimiz var mı?kızlar 12+4 haftalıgız arkadaşıma ultrason resmini gönderdim kız kocaman kafası var dedi cok korktum suan hiç iyi degilim nasıl olurmuşki ya
Bebeğe değil ama sana zarar verir.mesaneni zorlaman doğru değil,üstelik böbreklerinide yorarsın böyle.Allah korusun çok zorlarsan böbreğe idrar kaçışı olurkızlar bende 7 haftalık hamileyim çok şükür size bir şey sorucam idrar tutmak bebeğe zarar verir mi ben çok tutuyorum uykumun içindede kalkmıyorum sizce zararı var mıdır?
Gozun aydin canim. Insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucaklarimiza aliriz kuzucuklarimizi. Gunumuz netlesince daha da heyecanli oluyo artikKizlar bizde doktora gittik bugun herseyimiz normal bizimde dogum tarihi netlesti 11 haziranda olucak allah kismet ederse
Canim sana bise sorcam kusura bakma hatirlayamadim daha once yazmistinBebeğe değil ama sana zarar verir.mesaneni zorlaman doğru değil,üstelik böbreklerinide yorarsın böyle.Allah korusun çok zorlarsan böbreğe idrar kaçışı olur
Bebege zarar vermez canm ama omertcanin dedigi gibi bobreklerini yorarsin arti okumustum bi yerde idrar yolu enfeksiyonuna neden olabilirmis. Kalkabiliyosan tutma hic. Ben bi gun dr kontrolunde beklerken cok sıkısmistim. Dr hemen geri kaldirdi git cisini yap gel dedi. Yavrucak kipirdayamiyordu.kızlar bende 7 haftalık hamileyim çok şükür size bir şey sorucam idrar tutmak bebeğe zarar verir mi ben çok tutuyorum uykumun içindede kalkmıyorum sizce zararı var mıdır?
Oncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Israr tutmak enfeksiyona yol açar tutmasan daha iyi olurkızlar bende 7 haftalık hamileyim çok şükür size bir şey sorucam idrar tutmak bebeğe zarar verir mi ben çok tutuyorum uykumun içindede kalkmıyorum sizce zararı var mıdır?
Gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar bizde doktora gittik bugun herseyimiz normal bizimde dogum tarihi netlesti 11 haziranda olucak allah kismet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?