• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar ben sıcaktan bayılmak üzereyim kıyafetlerim üstüme, kollarım ellerim masaya, saçlarım yüzüme ayakkabılarım ayağıma yapışıyo resmen sıcaktan :KK43::KK43: patlayacak gibiyim şu son 4 iş günümü de hayırlısıyla atlatsaydım evden dışarı adım atmıycam :KK61::KK61:
Kaç derece oralar,dikkat et sıcak ödem yapar suyu biraz daha arttır canım.ALLAH kolaylıklar versin:KK19:

Canm sevindim sonunda gun almissin simdi ben anlamadim benim dr da sezeryan yapacak tutabildigimiz kadar tutalim diyor 16 haziran verdi tarihi haftaya gidince degismezse seninki ne guzel erken vermis aramizda 1 hafta var normale seninle
Canm dr a gore degisiyo durum sanirim. KNTMMM KNTMMM ile de gunumuz ayni bizim. onun sezeryan gunu de 1 haziran. Bide galiba benim dr beni aceleci sabirsiz gordu :KK48: bekletmiyim dedi :KK51:

Maşaallah devrem:nazar: Öyle bir anlattın ki sanki aşk hikayesi dinliyorum yahu nasıl gördün okadar detayı ben bizim kızın göbegini ve kafasını görmekten bir hal oldum ha birde kaburga kemikleri tane tane maşaallah.Hakikaten bizimki çok nazlı yada ikizler oldugu için eserekli:KK48: abartmıyayım ama iki defa net gördüm şu koskocaaaaa 9 ay içinde var gerisini sen anla :KK70:

Maşaallah ayazımıza kilosu harika:KK46: ALLAH kabul etsin ibadetlerini,dualarını ama oturarak kıl namazını karnını sıkıştırma bebek rahatsız olmasın.3 haziranlar arttı maşaallah bundan sonra beraber 40 uçurmalar,dogum günü kutlamaları:KK48:
Oturarak nasil kilacagimi bilemedim canim. Her zaman kilmiyorum Allahim affetsin :KK43: ama anneme dedim anlatti bidaha kilarsan oturdugun yerden kil diye. Aynen valla artik dogumdan sonra da bebisleri buyuturuz insallah hep birlikte :KK19: iki gun sonra arkadasin oglunun sunneti var. Daha dogrusu pipiyi dun kestirdiler. Mevlut okutacak. Onu gordukce bende nasil heyecanlaniyorum anlatamam. Gerci ben yaz sonuna dusunuyorum sunnetini ama simdilik dile kolay. O gun gelince kiyabilir miyim bilmiyorum :KK51:

Hayırlı olsun canım. Çoğumuz aynı gün yada peşpeşe doğurucaz. Allahım hepimize sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı. Eşinde tabiki duygulanır canım benim, sen anne olurken o da baba oluyor :21:
Tsk ederim canim. Amiin. Ay ne bilim benim esim cok kazulet gibi beklemiyordum bu duygusalligi sasirdim :KK59:

sensizim89 sensizim89 canım hadi gözün aydın çok sewindim sende kawuşuyosun artk bebeğine darisi geride kalanlaraa:KK73:
Amin canim. Insallah darisi sana ve bekleyenlere... birde hala evlat ozlemi cekenlere olsun insallah. Bize de Rabbim saglikla hayirlisiyla kucaklrimiza almayi nasip etsin :KK33:

Canm dr a gore degisiyo durum sanirim. KNTMMM KNTMMM ile de gunumuz ayni bizim. onun sezeryan gunu de 1 haziran. Bide galiba benim dr beni aceleci sabirsiz gordu :KK48: bekletmiyim dedi :KK51:

Evet degisiyor benim dr inatci bir gunde dursa kâr diye tutturdu yoksa bende cok baski yaptim en erken ne zaman olursa alalim diye bi aksilik olursa 9 olmazsa ki sanmiyorum o zaman 16 diyor bana halbuki alsana beni niye bu kadar merakta koyuyorsun dimi ;) problem yoksa alinabilir bencede haftaya 36 nin icinde olucam persembe gunu randevu var bakalim ne diyecek ben yine israrla devam edecegim erken alalim diye ;)

kızlar bnm yıllardr hep idrr yolu enfeksiyonum wardı.şimdide bi haftadr sarmsı akımtılarım oluyo kasklarımda ağrı dr aradm oda mixovul fitil kullan yatmadan önce bi tane kullan dedi.szdede oldumu kullandınz mı bu ilacı.yada yapacağım başka bşe varmı ?
Canim benimde once mantar problemim oldu uzunca bi sure 4 tane fitil kullandim en sonunda gecirdik sukur. Sonra da idrarda enfeksiyon cikti. Ilac vermek istemiyorum bool bol su ic dedi. Ilacsiz atlattik enfeksiyon sorununu da . Sana da cok gecmis olsun.

kızlar ben sıcaktan bayılmak üzereyim kıyafetlerim üstüme, kollarım ellerim masaya, saçlarım yüzüme ayakkabılarım ayağıma yapışıyo resmen sıcaktan :KK43::KK43: patlayacak gibiyim şu son 4 iş günümü de hayırlısıyla atlatsaydım evden dışarı adım atmıycam :KK61::KK61:
cok sanssiziz canim seninle biz bu sicak konusunda.cok iyi anliyorum seni. 3 4 gundur bnde catliycam nerdeyse. Birde bnim ev gunesin altinda direk. uzerinde ev yok catisi yok damli. Butun sicagi emiyo sanki iceri. Klimayla bile terliyorum oturdugum yerde. Hele geceler kabus gibi oldu. Allah yardimcimiz olsun valla.

canım vantilatör falan yok mu ya ya da şöyle ufak fanlardan. hatta usb ile takılan fanlar bile olur. hiç yoksa sık sık lavaboya git bunalan yerlerini ıslak mendille sil ve pudralan. ben bu ara hep ayaklarıma pudra sürüyorum çok iyi geliyor.

Hadi yaaa,o kadar sıcak oldumu oralar:KK57: Allah kolaylık versin canım,ha gayret dayan bari.4 iş günü derken salı son mu demek oluyor bu?

Kaç derece oralar,dikkat et sıcak ödem yapar suyu biraz daha arttır canım.ALLAH kolaylıklar versin:KK19:

evet canım salı günü son günüm inşallah çarsamba çalışamaz raporumu alıcam :( burası 33 dereceyi gördü işyerindeki klimaları da açmıyorlar hafta başı açacaklarmış.. ev desen cam balkon yapıldı hafta sonu hamam gibi..inanın geçen gece cam açık ve üstüme hiçbişey almadan sabaha kadar yatmışım:cry:

canım vantilatör falan yok mu ya ya da şöyle ufak fanlardan. hatta usb ile takılan fanlar bile olur. hiç yoksa sık sık lavaboya git bunalan yerlerini ıslak mendille sil ve pudralan. ben bu ara hep ayaklarıma pudra sürüyorum çok iyi geliyor.

inan ki dışarı çıkıp onu bile alacak halim yok pert oldum resmen iki günde ama dediğini yapıyorum sık sık lavaboya gidip elimi yüzümü yıkıyorum :cry:

cok sanssiziz canim seninle biz bu sicak konusunda.cok iyi anliyorum seni. 3 4 gundur bnde catliycam nerdeyse. Birde bnim ev gunesin altinda direk. uzerinde ev yok catisi yok damli. Butun sicagi emiyo sanki iceri. Klimayla bile terliyorum oturdugum yerde. Hele geceler kabus gibi oldu. Allah yardimcimiz olsun valla.
bizim ev de en üst kat çatı var ama ne fayda canım ben de klimayı açıcam artık başka türlü olmuyor :cry:

Kızlar heran tetikteyim ayyy hiç niyeti yok gibi gbenmîi sabırsızım artık bilmiyorummm
Canim annem kardesimi de bni de normal dogurmus. Bugun bi hesap yaptik annemle. Bende sati 15 ekimmis 6 agustostos da dogmusum. 22 temmuz oluyor aslinda muhtemel dogum tarihi. 14 gun gecmis. Kardesimde de 5 martta dogmasi gerekirken 20 martta dogmus. Gozunu korkutmak istemem ama yerini sevmis belli ki. Ama cesaretini takdir ediyorum valla. Daha yasim 25 normal dogum konusunda baya da israrciydi dr um bebegin pozisyonu benim vucudum cok uygunmus.benim gozum kesmedi:KK43:

ah canım seni hiç yalnız bırakmam hep haberleşiriz. gerçi ben bu gidişle 40ı bulurum :KK70::KK70:
Yok canım sende,ne 40'ı:KK48: gör bak 37 nin sonunda alcak seni,ayak yapıyo senin dr:KK70:sen bebişlerden fırsat bulup giremezsin,tlf na da bakamazsın:KK61:meraktan ölürüm ben.doğum yaptığın gün face time arama yapıyim sana da gör:KK70:

Slm kızlar doktor dan çıktık eşimle kaçamak yapıyoruz :kk77: doktor doğum tarihini 3 haziran olarak belirledi Allahtan bişey olmazsa:KK31::KK31: nst de az sancim çıktı onuda bu haftalarda normal olarak kabul etti :KK36::KK36:
Afiyet olsun güzel anne,bu günlerinin tadını çıkar.sayılı gün kalmış,gözün aydın.darısı da başıma inşallah.

evet canım salı günü son günüm inşallah çarsamba çalışamaz raporumu alıcam :KK43: burası 33 dereceyi gördü işyerindeki klimaları da açmıyorlar hafta başı açacaklarmış.. ev desen cam balkon yapıldı hafta sonu hamam gibi..inanın geçen gece cam açık ve üstüme hiçbişey almadan sabaha kadar yatmışım:cry:

inan ki dışarı çıkıp onu bile alacak halim yok pert oldum resmen iki günde ama dediğini yapıyorum sık sık lavaboya gidip elimi yüzümü yıkıyorum :cry:

bizim ev de en üst kat çatı var ama ne fayda canım ben de klimayı açıcam artık başka türlü olmuyor :cry:
Ben birazdan carsiya cikcam esim goturcek tabiki ama nasil zoruma gidiyo uzerimi degismek arabaya binmek filan. 2 gibi uzandim bugun uyumusum klimanin onunde. Yine de abuk sabuk sacma salak ruyalar gordum ondan mi nedir suyum cikmis cnim. Ruyamda beni kaciriyolardi iskence yapiyolardi. Ellerinden kurtuldum bi eve sigindim. Sonra o evdeki adm beni kuma aliyordu filan. Tam ayazda kalmis totos ruyasi.
Ayy Allahim hayir etsin :KK70:

Slm kızlar doktor dan çıktık eşimle kaçamak yapıyoruz :kk77: doktor doğum tarihini 3 haziran olarak belirledi Allahtan bişey olmazsa:KK31::KK31: nst de az sancim çıktı onuda bu haftalarda normal olarak kabul etti :KK36::KK36:
Ayy maşallah size canım, daha erken olmamasına çok sevindim. :nazar::KK36: hayırlısı ile o gün kucaklarımıza alalım yavrularımızı:KK36:

Back