- 8 Haziran 2013
- 57.073
- 151.585
- 898
Benimde yokbenim facebook um yok ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yokbenim facebook um yok ki
Aynen canım,topaç olurduk yoksa heralde programın numarası vardı bende,yayından 1 saat kadar evvel aradım,kayıt alıyolar yinede.ad soyad numara ve sorunu söylüyosun,öyle bağladılar.bi kerede yayın esnasında düşürmüştüm ama ilk arayan ilk bağlanır mantığıyla bana sıra gelmemiştievet ya küçükken ben de uzun boylu olmaktan şikayetçiydim her proğramda en önde olmak hoşuma gitmiyodu, ama şimdi boyuma şükrediyorum yoksa 100 kg yi nerelere saklardım bilmiyorum
hep merak etmişimdir böyle proğramları arayanlar nasıl düşürüyor diye benim de çok aramışlığım var ama bi türlü çıkmamıştır
tatlım bende odun gibi bi koca olunca kullanamıyorum işte instagram var ama onu da kullanmayı bile bilmiyorum o kadar aktif değliim yani :) ama oğluşumdan sonra açarım bi facebook artık destekçim var bişey diyemez benim odun
Geçmiş olsun canım siz iyi olun da gidin biyerlereGunaydin guzelliklerin anneleri nasilsiniz neler yapiyorsunuz iyisiniz cogunuz okuyabildigim kadariyla bizim gece kramp ve sancilarimiz oluyor ve karin agrili wc lerimiz haftaya dahiliyeye gidicem bide o cikti basima dr uma soyledim dahiliyeye git bizlik bisey degil dedi olsun cennet kokulum iyi olsunda ben hergun gidiyim biyerlere
Gözünüz aydın canım adem Ayaz paşaya da maşallahGunaydin kizlaarr dr dan geldim simdi.... gunumuz belli oldu sayilir 3 yada 4 haziran oglusum 3 kilo olmus. 4 tup kan verdim. Anestezi uzmani degerlendirecekmis. Tansiyonum bakildi normal. Nst yapildi. Oglusun minik kalbi gayet normal. Ara ara duzensiz onemsiz sanci varmis. Haftaya bida kontrol. Ondan sonrki hafta oglusum kucagimda olcak insallahh. Bu sabah 5bucukta uyandim sabah namazini kilmaya calistim. Secdeleri erkekler gibi yaptim ama Rabbim kabul eder insallah. Cok dua etmistim hem sizlere hem de kendime. Gunumuz de belli olur insallah diye. Cok sukur Allahima bu gunleri de gostrdi bize. Dr dan cikip esime 3 yada 4 haziran dedigimde gozleri doldu kocacigin. Baktim bi tuhaf tuhaf ben kani filan verirken inde kantinde cay may ic dedim. Sonra isim bitti bi baktim benimki kayip aradim nerdesin diye. Canim icim icime sigmadi duramadim secim burosuna geldim arkadaslarda vardi onlrla paylastim mutlulugumu diyo deli ya
Aaamaaan maşallah annesi boşuna masraf etmiştir içerde disleride çıkmıştır onun.Kızlar,ABD'de 6kg ve 60cm boyunda bi bebek doğmuş hiç bi yenidoğan kıyafeti olmayınca direkt 6 aylık kıyafetleri giydirmişler
canım inanamıyorum çok çok az kaldı artık yakında kucağında mı olacak oğlun gözlerim doldu yemin ederim... oğluna da maaşallah ne güzel büyümüş.. ettiğin bütün dualar kabul olsun inşallah.. hepimiz yavaş yavaş muradımıza eriyoruz Allahım isteyen herkese de nasip et bu güzel duyguyu inşallahGunaydin kizlaarr dr dan geldim simdi.... gunumuz belli oldu sayilir 3 yada 4 haziran oglusum 3 kilo olmus. 4 tup kan verdim. Anestezi uzmani degerlendirecekmis. Tansiyonum bakildi normal. Nst yapildi. Oglusun minik kalbi gayet normal. Ara ara duzensiz onemsiz sanci varmis. Haftaya bida kontrol. Ondan sonrki hafta oglusum kucagimda olcak insallahh. Bu sabah 5bucukta uyandim sabah namazini kilmaya calistim. Secdeleri erkekler gibi yaptim ama Rabbim kabul eder insallah. Cok dua etmistim hem sizlere hem de kendime. Gunumuz de belli olur insallah diye. Cok sukur Allahima bu gunleri de gostrdi bize. Dr dan cikip esime 3 yada 4 haziran dedigimde gozleri doldu kocacigin. Baktim bi tuhaf tuhaf ben kani filan verirken inde kantinde cay may ic dedim. Sonra isim bitti bi baktim benimki kayip aradim nerdesin diye. Canim icim icime sigmadi duramadim secim burosuna geldim arkadaslarda vardi onlrla paylastim mutlulugumu diyo deli ya
Nasıl güzel ama.dur foto atayımAaamaaan maşallah annesi boşuna masraf etmiştir içerde disleride çıkmıştır onun.
Ayyy cok tatlı bir bebek rabbim annesine babasına bağışlasın. Önce sağlık rabbim bizede göstersin o günleri
maaşallah ya ben onu yerim ama çok tatlıı Allah nazarlardan saklasın.... ama aklıma takılan ufak bi sorun var normal doğurmamıştır dimi annesi bu paşayı
Canim benim cok tsk ederim. Amiin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Mutlu sona yakiniz artik cok sukur bu gunlere kiz hoduk moduk ama esim bile cok duygulandi. Dudaklari titredi. Gozleri doldu. O hali gozumden gitmez artik kolay kolaycanım inanamıyorum çok çok az kaldı artık yakında kucağında mı olacak oğlun gözlerim doldu yemin ederim... oğluna da maaşallah ne güzel büyümüş.. ettiğin bütün dualar kabul olsun inşallah.. hepimiz yavaş yavaş muradımıza eriyoruz Allahım isteyen herkese de nasip et bu güzel duyguyu inşallah
Canim benim cok tsk ederim. Amiin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Mutlu sona yakiniz artik cok sukur bu gunlere kiz hoduk moduk ama esim bile cok duygulandi. Dudaklari titredi. Gozleri doldu. O hali gozumden gitmez artik kolay kolay
cnm sancilar normal cikiyor zaten nst de bakildi benim sikintim sik ve karin agrili wc ye cikma bununda bebekle baglantisi yok dedi dahiliye ona gore tahlillere baksin belki enfeksiyon falan olabilirmisGünaydın canım.Geçmiş olsun yalnız anlamadıgım birşey var kramp sancı normal değil mi hamilelikten kaynaklı olmuyor mu da dahiliyeye pas atıyorlar. Dahiliye ne yapacak ki kan idrar tahlili vs... doktorun senin sancına falan bakıp ondan sonra yönlendirme yapması gerekmezmiydi,telefonla olacak işler değil bunlar.ama yine de sen bilirsin .
Canim benim cok tsk ederim. Amiin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Mutlu sona yakiniz artik cok sukur bu gunlere kiz hoduk moduk ama esim bile cok duygulandi. Dudaklari titredi. Gozleri doldu. O hali gozumden gitmez artik kolay kolay
Ay cok seker masallah.Allah anli babali buyutsun
Canım çok özür dilerim ama ben seni neden hatırlamıyorum ki hafızama çok güvenirim.Sessiz sessiz yazılanları okuyan arkadaşlarımızdan mısın? bak sen benim hastalıgımı biliyorsun ama ben seni bilemedim ve bunu yazarken de çok utandım,
canım senin içinde çoban çantası bitkisi varmış sen çok çektin o konuda
Canım benim de zaman zaman öyle oluyor. Yediklerinden olabilir. Yorulmuş da olabilirsin.Kizlar karnim cok fena gerildi bugun oldu oncdn ole bse bse yoktu patlick gbi.lutfen acil cwp bekliyrm dr gidm mi?normal mi degl mi anlamadm
Gunaydin kizlaarr dr dan geldim simdi.... gunumuz belli oldu sayilir 3 yada 4 haziran oglusum 3 kilo olmus. 4 tup kan verdim. Anestezi uzmani degerlendirecekmis. Tansiyonum bakildi normal. Nst yapildi. Oglusun minik kalbi gayet normal. Ara ara duzensiz onemsiz sanci varmis. Haftaya bida kontrol. Ondan sonrki hafta oglusum kucagimda olcak insallahh. Bu sabah 5bucukta uyandim sabah namazini kilmaya calistim. Secdeleri erkekler gibi yaptim ama Rabbim kabul eder insallah. Cok dua etmistim hem sizlere hem de kendime. Gunumuz de belli olur insallah diye. Cok sukur Allahima bu gunleri de gostrdi bize. Dr dan cikip esime 3 yada 4 haziran dedigimde gozleri doldu kocacigin. Baktim bi tuhaf tuhaf ben kani filan verirken inde kantinde cay may ic dedim. Sonra isim bitti bi baktim benimki kayip aradim nerdesin diye. Canim icim icime sigmadi duramadim secim burosuna geldim arkadaslarda vardi onlrla paylastim mutlulugumu diyo deli ya
Onu bilmiyorum ama imkansız bence.maaşallah ya ben onu yerim ama çok tatlıı Allah nazarlardan saklasın.... ama aklıma takılan ufak bi sorun var normal doğurmamıştır dimi annesi bu paşayı