- 1 Ekim 2014
- 898
- 1.425
- 158
- 49
Maşallah kuzuuya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yarın gidiyorum
Hep birlikte alalım kucaklarımıza inşallah canım sağlıkla seninki nasıl görünecek acaba yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kuzuuya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yarın gidiyorum
doğumda birbirimize dua edelim.Ne heyecan verici gercekten çok duygulaniyorum :) C A N O de bizimle ayni tarihli belki onun sezeryab tarihi de ayni olur 3ümüzde aynı anda doğum yaparız.
Bakalim bizim ufaklık ne durumda nst de sancim cikmasa bari artık korkuyorum o makinedenHep birlikte alalım kucaklarımıza inşallah canım sağlıkla seninki nasıl görünecek acaba yarın
Günaydın canım yol arkadaşları yazmışsın tüylerim diken diken oldu off çok duygulandımGünaydın annecikler ve oğlumun mis kokulu 9 aylık yol arkadaşları
Öyle değilmi ama daha keseleri yoktu. Bir yumurta bir sperm birleşti oluştu önce kanimizda can buldu. Sonra karnımızda ve biz hep beraberdikGünaydın canım yol arkadaşları yazmışsın tüylerim diken diken oldu off çok duygulandım
evet hakkaten hiç yokken arkadaş oldular, yoldaş oldular, bizi de kader arkadaşı yaptılar ne güzel bişeymiş bu bebekler hayatımızı değiştirdiler resmenÖyle değilmi ama daha keseleri yoktu. Bir yumurta bir sperm birleşti oluştu önce kanimizda can buldu. Sonra karnımızda ve biz hep beraberdik
benim facebook um yok kiÇok fena gaza geldim bebekler dogdugunda istediğimiz kadar giremeyiz kulübe acaba facebookta grup mu yapsak???
Neyin var İnstgram,twitter,olmadı bizim için açarsın facebook olmaz mıbenim facebook um yok ki
Günaydın canım.Geçmiş olsun yalnız anlamadıgım birşey var kramp sancı normal değil mi hamilelikten kaynaklı olmuyor mu da dahiliyeye pas atıyorlar. Dahiliye ne yapacak ki kan idrar tahlili vs... doktorun senin sancına falan bakıp ondan sonra yönlendirme yapması gerekmezmiydi,telefonla olacak işler değil bunlar.ama yine de sen bilirsin .Gunaydin guzelliklerin anneleri nasilsiniz neler yapiyorsunuz iyisiniz cogunuz okuyabildigim kadariyla bizim gece kramp ve sancilarimiz oluyor ve karin agrili wc lerimiz haftaya dahiliyeye gidicem bide o cikti basima dr uma soyledim dahiliyeye git bizlik bisey degil dedi olsun cennet kokulum iyi olsunda ben hergun gidiyim biyerlere
Cok gecmis olsun canim benim. Onemli bise cikmaz insallah. Bende hep oyle diyorum oglusum iyi olsun da ben nasilsa ugrasirim hrseyle dayanirim bi sekilde diye..Gunaydin guzelliklerin anneleri nasilsiniz neler yapiyorsunuz iyisiniz cogunuz okuyabildigim kadariyla bizim gece kramp ve sancilarimiz oluyor ve karin agrili wc lerimiz haftaya dahiliyeye gidicem bide o cikti basima dr uma soyledim dahiliyeye git bizlik bisey degil dedi olsun cennet kokulum iyi olsunda ben hergun gidiyim biyerlere
Haaaaayıııııırrrr!!!benim facebook hesabım yok,ayrılmayın burdanÇok fena gaza geldim bebekler dogdugunda istediğimiz kadar giremeyiz kulübe acaba facebookta grup mu yapsak???
evet ya küçükken ben de uzun boylu olmaktan şikayetçiydim her proğramda en önde olmak hoşuma gitmiyodu, ama şimdi boyuma şükrediyorum yoksa 100 kg yi nerelere saklardım bilmiyorumİnşallah,cümlemizinki canım.bizimkinin bacak boyu ve bacakları çok güzelona benzerler inşallah yapı olarak.erkekte uzun boy çok güzel gerçekten,kadında da öyle gerçi.ilkokul,ortaokul yıllarında arkadaşlarımdan çok uzunum,bende bi anormallik var diye çok ağlardım,Allahım artık uzamiyim diye dua ederdimama şimdi bi 5cm daha uzun olmak için neler vermezdim
Yıllarca turkcell'de fatura uzmanlığı yaptım,milyonlarca insana ulaştı sesim ayrı ayrı ama hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.insan konuşmayı unuttuğunu sanıyor bir an.tv ye konuşmak ayrı bir tecrübeymiş,yaşaması güzeldi.artık arar ararar dururum sıkıldıkça
Neyin var İnstgram,twitter,olmadı bizim için açarsın facebook olmaz mı
Bu arada avatar foton güzel olmuş