• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ben sordum normal dedi tuzsuz ye suyu artır dedi.Ama ayaklarımı parmaklarını görmen gerek fil ayagı gibi oldular dolu dolu.ellerimden hiç bahsetmek istemiyorum en fenası bu sabaha karşı gerilip agrısına uyandım şimdi parmaklarımı kavuşturup kapatamıyorum.Karıncalanma ile kalsın benim gibi olmasın da kıvrım falan kalmadı parmaklarda bildiğin dolma:KK48:
Aynen canim ayaklarim 38 den 40 numaraya çıkti incecik parmaklarım şimdi bildiğin dolma.Son ayda ödemin oluşması normal nerdeyse her hamile yaşıyor bunu.

Salak kadın ya,nerden ne reyting çıkarırım onun peşinde.ün yapmış isimlere böyle abuk subuk yaklaşıp sansasyon çıkaracak bi cvp alabilirmiyim diye bakıyor:63:kavaklı hocayıda delirtiyor böyle:KK47:

Süt konusuna da girse iyi olacakmış arkadaşım. :KK76: Heyecanladım diyorsun ama gayet açık ve akıcı konuşmuşsun.

C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. merhaba canım. İyiyim çok şükür. Beni merak etmişsin teşekkür ederim. Günler geçip doğum yaklaştıkça zorlanıyıruz ama çok az kaldı mutku sona. Doğumun sezeryan olmasına karar verdim. Normal doğumu gözümü kesmedi. Haziranın 3 yada 4 gibi olur dedi doktor. Bugün akşam tekrar kontrolümüz var. Doğumun olacağı hastaneye de karar vereceğiz. Birde hemen doğum sonrası sünnetimizi de yaptıracağız. İşlem sırasında hiç acı hissetmiyormuş bebek ve göbekle birlikte iyileşiyormuş. Hem fiziksel açıdan hemde psikolojik açından böylesi en güzeli. Srtık sayılı günlerimiz kaldı :KK50:
Canım benim sezeryan tarihim 3 haziran bizim tranfer ve son adet tarihlerimiz de aynı :)Aynı zamanlarda dogurucaz hatta aynı gün olabilir ;) sabah saat 8de ameliyatta olucam ben.

İyi akşamlar arkadaşlar. Biz bugün kontrole gittik. oğluşum 2900 gr olmuş. Bugün babaannemizde yanımızdaydı, yüzünü çok güzel gösterdi babaannesine kuzum :KK73:. Sanırım ben oğluma aşık oldum :KK36: o biçimli dudaklar, gözler, tombiş yanaklar, yumuk elinide alnına koymuş düşünür gibi çok tatlıydı yavrum. bir ara gözlerinide açtı. Ensesindeki saçlarını gösterdi dıktor, lüle saçlı olacak diyor :KK70:. 1 cm geçkin suyun içinde dalgalanıyordu saçları. nst miz gayet iyi, suyumuz yerinde çok şükür. Ve doğum tarihimizde 3 haziran olacak bir aksilik olmazsa inşallah. Bu arada @ARMMY arkadaşımızda doğum yapmış. aynı doktora gittiğimiz için doktora sordum. oğlu kızına göre biraz daha ufak olduğu için kuveze alınmış ama genel durumları iyiyimiş. büyük ihtimal yarın hastaneden çıkacaklarmış.

Canım benim sezeryan tarihim 3 haziran bizim tranfer ve son adet tarihlerimiz de aynı :)Aynı zamanlarda dogurucaz hatta aynı gün olabilir :KK66: sabah saat 8de ameliyatta olucam ben.

Benimde 3 haziran görünüyor canım. haftaya çarşamba tekrar kontrol, sonraki çarşamba doğum :KK17: Henüz saatimiz belli değil ama bizimde sabah 7-8 gibi olur diye tahmin ediyorum :KK50: Ayy heyecan, korku, merak karmakarışık duygular.

İyi akşamlar arkadaşlar. Biz bugün kontrole gittik. oğluşum 2900 gr olmuş. Bugün babaannemizde yanımızdaydı, yüzünü çok güzel gösterdi babaannesine kuzum :KK73:. Sanırım ben oğluma aşık oldum :KK36: o biçimli dudaklar, gözler, tombiş yanaklar, yumuk elinide alnına koymuş düşünür gibi çok tatlıydı yavrum. bir ara gözlerinide açtı. Ensesindeki saçlarını gösterdi dıktor, lüle saçlı olacak diyor :KK70:. 1 cm geçkin suyun içinde dalgalanıyordu saçları. nst miz gayet iyi, suyumuz yerinde çok şükür. Ve doğum tarihimizde 3 haziran olacak bir aksilik olmazsa inşallah. Bu arada @ARMMY arkadaşımızda doğum yapmış. aynı doktora gittiğimiz için doktora sordum. oğlu kızına göre biraz daha ufak olduğu için kuveze alınmış ama genel durumları iyiyimiş. büyük ihtimal yarın hastaneden çıkacaklarmış.
ya ne güzel anlatmssn bi an böle canlandı aklmda :)çok heycanlandm işllh bnde görürüm o günleri.sağlıcakla alırsın kucağına :)

Maşallah kuzuuya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yarın gidiyorum :nazar::anneadayı::anneadayı:

Benimde 3 haziran görünüyor canım. haftaya çarşamba tekrar kontrol, sonraki çarşamba doğum :KK17: Henüz saatimiz belli değil ama bizimde sabah 7-8 gibi olur diye tahmin ediyorum :KK50: Ayy heyecan, korku, merak karmakarışık duygular.
doğumda birbirimize dua edelim.Ne heyecan verici gercekten çok duygulaniyorum :) C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. de bizimle ayni tarihli belki onun sezeryab tarihi de ayni olur 3ümüzde aynı anda doğum yaparız. :KK66:

Inşallah haftaya gün verir canım yaa:KK28: ilacla duruyorum Adalat crono diye bir ilaç artık dayanılmaz bir hal aldı hamilelik:mad:
Canım evet benim de çok sıkıntili ama seninki daha sorunlu insallah daha cektirmez en uygunzamanda kurtulirsun.Dualarim seninle saglikla kavus ogluşuna inşallah.

Canım evet benim de çok sıkıntili ama seninki daha sorunlu insallah daha cektirmez en uygunzamanda kurtulirsun.Dualarim seninle saglikla kavus ogluşuna inşallah.
Sağol canım amin hepimiz sağlıkla kavuşalım bebislerimize :KK74: beraber büyutelim kuzulari inşallah:KK5:

Canım bunun için body scrublar var,ben iyi geleceğini düşünüyorum.özellikle yves roche'ninkiler çok iyi oluyo.öyle bişeyle yada body peeling tarzı bişeyle gider sanıyorum.olmadı bi dermatoloğa görün yarın gitmişken
ya doğum öncesi dermatoloğa gitmek de çok mantıklı gelmiyor şimdi yatıp oturmaktansa zaten geçmez doğum sonrası mı gideyim dediğin gibi scrub peeling falan yapıp bir süre...

Yıllarca turkcell'de fatura uzmanlığı yaptım,milyonlarca insana ulaştı sesim ayrı ayrı ama hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.insan konuşmayı unuttuğunu sanıyor bir an.tv ye konuşmak ayrı bir tecrübeymiş,yaşaması güzeldi.artık arar ararar dururum sıkıldıkça:KK70:
Canim bana da gayet net akici geldi konusman. Heyecanlanmis gibi deildi Hoppa ee biskuviyi tepersen arada gicik olmus olcak o kadarlik :KK48:

Canim bana da gayet net akici geldi konusman. Heyecanlanmis gibi deildi Hoppa ee biskuviyi tepersen arada gicik olmus olcak o kadarlik :KK48:
Acayip heyecanlandım ama benim hissettiğim kadar yansımamış sesime evet.aslında baya derin nefesler ve titremeler yaşadım:rolleyes: bisküvi bozdu işi,sorma.o kadar çabuk arayacaklarını bilemedim.yapıştı kaldılar boğazıma,öhömm öhömmmmmm şeklinde akort yapa yapa bi haloldum:KK70:

Kızlar bugün acayip bir ödem patlaması yaşıyorum resmen:KK59: ellerimi yanlara koyuyorum şişmeye başlıyor,kafamın üstüne koysam anca artık.ayaklarım deseniz bilek yok artık bende,bugün hepten bi şişme eğilimidir gidiyo.tuzu azaltmıştım zaten,su da içiyorum.noluyo anlamıyorum.oğlanlar toksin mi salmaya başladı nedir:KK70:

ya ne güzel anlatmssn bi an böle canlandı aklmda :)çok heycanlandm işllh bnde görürüm o günleri.sağlıcakla alırsın kucağına :)

sende göreceksin arkadaşım hayırlısı ile:KK50: aslında geçmiyor sandığımız zaman öyle hızlı akıp geçiyorki, şimdi şaşırmamak elde değil. Bende denin haftalardayken bu haftaları hayal bile edemiyordum:KK36:

Back