18-20 oarada oluyor.ben 19da girmiştimGunaydin kizlarrr.ayrintili ultrasona ne zaman girdinz.
Yok artıkkkkCanim benim de bi ara sag kalcam daha dogrusu kemigi agriyordu.
Yurusem zaten topalliyordum. En sonunda emeklemeye basladim evin icinde. Dr baslarda uzerinde durmadi.artik dayanamiyorum dedim magnezyum eksikliginden olabilirmis filan dedim. Magnezyum yazdi suda eritilip iciliyo. 4 gun kullandim hiicbiseycigim kalmadi.cok Gecmis olsun sana da. Bi dr una soyle istersen
Maşallah canım iyi olmanıza sevindimC A N O merhaba canım. İyiyim çok şükür. Beni merak etmişsin teşekkür ederim. Günler geçip doğum yaklaştıkça zorlanıyıruz ama çok az kaldı mutku sona. Doğumun sezeryan olmasına karar verdim. Normal doğumu gözümü kesmedi. Haziranın 3 yada 4 gibi olur dedi doktor. Bugün akşam tekrar kontrolümüz var. Doğumun olacağı hastaneye de karar vereceğiz. Birde hemen doğum sonrası sünnetimizi de yaptıracağız. İşlem sırasında hiç acı hissetmiyormuş bebek ve göbekle birlikte iyileşiyormuş. Hem fiziksel açıdan hemde psikolojik açından böylesi en güzeli. Srtık sayılı günlerimiz kaldı
Benim sagima soluma dönerken kasık bölgesinde ağrı oluyor sendede oluyor mu canımMerhaba arkadaşlar. Benimde artık el ve ayaklarım şişiyor tabiki. Geceleri sağa sola dönmek çok zor oluyor. Bu günümüze şükür, kavuşmaya az kaldı. Her geçen gün oğlumu kucağıma alacağım güne yaklaştıkça heyecanım dahada artıyor ve onu çok özlüyorum
çok iyi yapmışsın canım sefan olsun bebişlerine yarasınBilmezmiyim canım ya... İllet bi durum.salaksın sen diyorum kardeşime,kabul etme,ya da uyma onların adetletine mecburmusun sanki diyorum.sonuçta kadın oralı değilse oraların adetlerine uymak zorunda değil bence.ama bide bi ayıplama,arkadan çekiştirme huyları olunca heralde uyuyor mecburen.çekilir şey değil.üstelik seninki hepten beter bi durum,ramazan ramazan yemek beklemeleri ayrı bi görgü meselesi tabi.sonuçta tutmuyo olabilirler ama sizin tuttuğunuzu,seninde tutamasan bile ramazan günü böyle bişeyden hoşlanmıyacağını tahmin etmeliler.valla canım peşin peşin konuş eşinle bence.anlayış bekliyorum de,anneciğin hem efor olarak böyle bi hizmete dayanamaz hemde Allahtan ravamı oruçlu kadına sofra kur kaldır.büyük günah ve ayıp bence.illede tıkınıcaklar ya sen lohusa şerbeti yaptırırsın anacığına,yanına da bi tuzlu bi tatlı kurabiye,eşin baklava alır,ikişer dilim de baklava bitti gitti.ya da illede yemek olması ise dert,annen bi tavuklu pilav yapar günlük,gelene tavuklu pilav yanına iki dilim baklava,ellerine de birer kutu ayran Allahın selameti başlarına.hiçte uyma adetlerine bence,eşinde çok biliyosa misafir ağırlamayı bi lokantayla anlaşsın,günlük yemek getirtsin ordan,aaaaaa yeter yani amagüneşlenme mevzusu 23 nisan haftadı bir hafta antalyaya gittik biz eşimle.sezonu açtık yani orda kurutmuşum kendimi
çok iyi yapmışsın canım sefan olsun bebişlerine yarasınkardeşine de Allah yardım etsin onu benden iyi anlayan olamaz heralde ama sen de çok güzel tahlil etmişsin valla tebrik ederim
5.aydan beri kullanıyordum iki hafta önce bıraktırdı pazartesi günü kontrolde söyledim parol iç dedi ama bir faydası olmadı bencede magnezyumdan ama bugün ciğer geliştirici olmak için gideceğiz tekrar söyleyeceğim resmen yatakta dönemiyorum özellikle gece başlıyorCanim benim de bi ara sag kalcam daha dogrusu kemigi agriyordu.
Yurusem zaten topalliyordum. En sonunda emeklemeye basladim evin icinde. Dr baslarda uzerinde durmadi.artik dayanamiyorum dedim magnezyum eksikliginden olabilirmis filan dedim. Magnezyum yazdi suda eritilip iciliyo. 4 gun kullandim hiicbiseycigim kalmadi.cok Gecmis olsun sana da. Bi dr una soyle istersen
Böyle böyle insan sarrafı oldum galiba gerek iş gerek ailevi nedenlerle,ailevi bağlar nedeniyle türkiyede gitmediğim yer,sofrasına oturmadığım millet azdır.o yüzden ben de deni çok iyi anlıyorum. Kardeşim Allahından bulmuş durumda,ona diyecek söz yok bebişlere yaradı valla,güneş müneş derken,dönüşte semirmiştiler resmen boylar acayip,babaya çekecekler bide belli,minare gibi benim kocam
Evet oluyor canım. Komple karnımda ağrıyor dönerken. Hatta bazen dönmeye gücüm yetmiyor olduğum yerde debeleniyorum. Halime güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum.Benim sagima soluma dönerken kasık bölgesinde ağrı oluyor sendede oluyor mu canım
İnşallah,cümlemizinki canım.bizimkinin bacak boyu ve bacakları çok güzeloyy maaşallah onlara annesi ne güzel şimdiden denizin güneşin tadına varmışlar :) erkekler uzun boylu olsunlar tabi boylu poslu olsunlar yakışır annesi :)
Evet oluyor canım. Komple karnımda ağrıyor dönerken. Hatta bazen dönmeye gücüm yetmiyor olduğum yerde debeleniyorum. Halime güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum.
Evet geceleri uyandiriyo o agri cok fena bisey ya surekli elimi silkeleme geregi duyuyorum uyusmasin diye bi saglikla dogsalardiBen sordum normal dedi tuzsuz ye suyu artır dedi.Ama ayaklarımı parmaklarını görmen gerek fil ayagı gibi oldular dolu dolu.ellerimden hiç bahsetmek istemiyorum en fenası bu sabaha karşı gerilip agrısına uyandım şimdi parmaklarımı kavuşturup kapatamıyorum.Karıncalanma ile kalsın benim gibi olmasın da kıvrım falan kalmadı parmaklarda bildiğin dolma
Evet baharcim bugun 11 gunluk olduk cook sukur yavrularim 2 gun kuvozde kaldilar.ilk kizi kuvoze aldilar mama yerken oglusum morardi Aspire edip onuda kuvoze aldilar simdi çok sukur beraberiz.38.5 atesle acil sezeryana alindindim.ameliyat oncesi benim icin korkunctu ama sonrasi tahmin wttigim gibi bikac gun canim yandi ama simdi elhamdulillah Iyim ve hic yatamadim 3.gunden itibarwn hep ayakrayim kuzuslarima kendim bakiyorum.birde oglumun gözünde capaklanma oldu ne yapmaliyim birazcik sut sagdim ama bilmiyirum gozunu oyle gordukce icim yanıyorGunaydin herkese
Ooo ayuzlu dogum yapmis galiba. Sayfalari okuyamadim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Son sayfaya bir baktim da yatamamaktan sikayetcisinuz kizlar. Yatamadiginiza sukredin. Sanki o gunler hic yasamamis gibi oyle ozluyorum ki. Hamilelik de bambaska bir guzellikmis. 3 kere 5 kere uyandik muhabbetleri yapardik ya dun ben atesli hastaydim. Esim hic gozunu kirpmadi yattiginda sabah saat 8.5 du :))
Herseye ragmen anin tadini cikarin. Bol bol fotograf cekilip ani biriktirin kizlar.
Evet baharcim bugun 11 gunluk olduk cook sukur yavrularim 2 gun kuvozde kaldilar.ilk kizi kuvoze aldilar mama yerken oglusum morardi Aspire edip onuda kuvoze aldilar simdi çok sukur beraberiz.38.5 atesle acil sezeryana alindindim.ameliyat oncesi benim icin korkunctu ama sonrasi tahmin wttigim gibi bikac gun canim yandi ama simdi elhamdulillah Iyim ve hic yatamadim 3.gunden itibarwn hep ayakrayim kuzuslarima kendim bakiyorum.birde oglumun gözünde capaklanma oldu ne yapmaliyim birazcik sut sagdim ama bilmiyirum gozunu oyle gordukce icim yanıyor
Cook tesekkur ederiz teyzesi se tecrubelisinnCanım Allah analı babalı büyütsün inşallah,gözün aydın.darısı başıma inşallah.çapaklanma gözyaşı kanalıyla burun kanalı arasındaki bir tıkanıklık yada enfeksiyondan oluyor.bunun için ilk olarak her göz için ayrı birer pamuğu ılık suya batırıp sıkarak nazikçe gözün dış tarafından pınarına doğru silmen lazım,kesinlikle gözde çapak kalmamalı.enfeksiyon büyüyor yoksa.sonrasında da günde 5-10 kere temiz bir parmağına anne sütünü damlatarak göz pınarına sürmen.birde bu tıkanıklığı açmak için yine ellerin çok temizke işaret parmaklarınla gözün dışından pınarına doğru masaj yapman lazım.göz pınarı kısmını biraz daha fazla ovarak yapabilirsin.bikaç günde azalmaz ya da geçmezse diğer bebeğede bulaşmaması için dr dan antibiyotik göz damlası isteyebilirsin.benim bilgim bu kadar,yanlışım olmasın ama böyle biliyorum ben.çok çok geçmiş olsun paşaya,öpüyorum onu süt kokulu gıdışından
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah,gözün aydın.darısı başıma inşallah.çapaklanma gözyaşı kanalıyla burun kanalı arasındaki bir tıkanıklık yada enfeksiyondan oluyor.bunun için ilk olarak her göz için ayrı birer pamuğu ılık suya batırıp sıkarak nazikçe gözün dış tarafından pınarına doğru silmen lazım,kesinlikle gözde çapak kalmamalı.enfeksiyon büyüyor yoksa.sonrasında da günde 5-10 kere temiz bir parmağına anne sütünü damlatarak göz pınarına sürmen.birde bu tıkanıklığı açmak için yine ellerin çok temizke işaret parmaklarınla gözün dışından pınarına doğru masaj yapman lazım.göz pınarı kısmını biraz daha fazla ovarak yapabilirsin.bikaç günde azalmaz ya da geçmezse diğer bebeğede bulaşmaması için dr dan antibiyotik göz damlası isteyebilirsin.benim bilgim bu kadar,yanlışım olmasın ama böyle biliyorum ben.çok çok geçmiş olsun paşaya,öpüyorum onu süt kokulu gıdışından
Tlfn donuyor tecrübelerinden faydalanmak isterizCook tesekkur ederiz teyzesi se tecrubelisinn
Şimdi youtube den açtım izliyorum hemoroid konusunu işliyorlar henüz sana sıra gelmediKızlar şekerden korkuttular gözümü ama sürekli takip ediyorum,artık düşük denecek oranlarda şekerim.maşallah diyim yinedeartık çok sıkıda diyetime uymuyorum üstelik,ekmeğim tam tahıllı,pilav yemiyorum,şekerli şeyler yemiyorum ama meyve ve dondurmadan vazgeçemem.onları yiyorum sürekli.buna rağmen şekerim düşük.kan şekerini düzenlemeye melisa çayı çok iyi geliyormuş,cuma günü zahide'nin programında i.saraçoğlu vardı.yayına bağlanıp direkt ben sordum bu soruyu,gebelikte nasıl dengeleyenilirim şekeri diye.o da melisa otu çayı dedi.programın videosunu atamadım,yüklemedi bi türlü.sizinlede paylaşacaktım ama olmadı.melisa çayı içiyorum ve şekerli bişey yediğimde üzerine mutlaka süt,yoğurt,ayran,kefirden birini içiyorum.süt grubu da şekerin emilmeden atılmasını sağlıyormuş,mankenler bile canları çekip yiyince üstüne süt içiyomuş.şeker yüklemesi 24-28 arası bakılıyorya normalde bana göre o haftalarda anne ve bebek arası glikoz intoleransının en dengesiz ya da zor olduğu haftalar.o yüzden gebeliğin genelinde,başından sonuna dek takip edilmesi gerekir bence.sadece belli bi hafta aralığında incelenmesi çok anlamsız ve yetersiz bulgu açısından.aramızda benimle aynı problemi stressi yaşayan yok bildiğim kadarıyla ama geriden gelen arkadaşlarda olsa da kafanıza takmayın sakın benim gibi.hatta şuan gebeliğin başında olanlar bence rutin olarak her ay aç-tok öltürsünler,böylece yükleme yapıldığında karşılaştırma şansları olur.sevgilerimle...
hafif ılık suyla ya da bir kaseye sadece bir damla bebe şampuanı damlatıp temizleyebilirsin kulak çubuğuyla canım oğlunun gözünü.Evet baharcim bugun 11 gunluk olduk cook sukur yavrularim 2 gun kuvozde kaldilar.ilk kizi kuvoze aldilar mama yerken oglusum morardi Aspire edip onuda kuvoze aldilar simdi çok sukur beraberiz.38.5 atesle acil sezeryana alindindim.ameliyat oncesi benim icin korkunctu ama sonrasi tahmin wttigim gibi bikac gun canim yandi ama simdi elhamdulillah Iyim ve hic yatamadim 3.gunden itibarwn hep ayakrayim kuzuslarima kendim bakiyorum.birde oglumun gözünde capaklanma oldu ne yapmaliyim birazcik sut sagdim ama bilmiyirum gozunu oyle gordukce icim yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?