2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Yok artıkkkk anca mı yazıyo daha magnezyumu?.. Günaydın diyeydin 4. Aydan beri kullanıyorum ben.

Maşallah canım iyi olmanıza sevindim evet sayılı günler kaldı sanki transferden sonra ki bekleyiş gibi zor geçiyor zaman

Benim sagima soluma dönerken kasık bölgesinde ağrı oluyor sendede oluyor mu canım

çok iyi yapmışsın canım sefan olsun bebişlerine yarasın kardeşine de Allah yardım etsin onu benden iyi anlayan olamaz heralde ama sen de çok güzel tahlil etmişsin valla tebrik ederim

çok iyi yapmışsın canım sefan olsun bebişlerine yarasın kardeşine de Allah yardım etsin onu benden iyi anlayan olamaz heralde ama sen de çok güzel tahlil etmişsin valla tebrik ederim
Böyle böyle insan sarrafı oldum galibagerek iş gerek ailevi nedenlerle,ailevi bağlar nedeniyle türkiyede gitmediğim yer,sofrasına oturmadığım millet azdır.o yüzden ben de deni çok iyi anlıyorum. Kardeşim Allahından bulmuş durumda,ona diyecek söz yok bebişlere yaradı valla,güneş müneş derken,dönüşte semirmiştiler resmen boylar acayip,babaya çekecekler bide belli,minare gibi benim kocam

5.aydan beri kullanıyordum iki hafta önce bıraktırdı pazartesi günü kontrolde söyledim parol iç dedi ama bir faydası olmadı bencede magnezyumdan ama bugün ciğer geliştirici olmak için gideceğiz tekrar söyleyeceğim resmen yatakta dönemiyorum özellikle gece başlıyor

oyy maaşallah onlara annesi ne güzel şimdiden denizin güneşin tadına varmışlar :) erkekler uzun boylu olsunlar tabi boylu poslu olsunlar yakışır annesi :)

oyy maaşallah onlara annesi ne güzel şimdiden denizin güneşin tadına varmışlar :) erkekler uzun boylu olsunlar tabi boylu poslu olsunlar yakışır annesi :)
İnşallah,cümlemizinki canım.bizimkinin bacak boyu ve bacakları çok güzelona benzerler inşallah yapı olarak.erkekte uzun boy çok güzel gerçekten,kadında da öyle gerçi.ilkokul,ortaokul yıllarında arkadaşlarımdan çok uzunum,bende bi anormallik var diye çok ağlardım,Allahım artık uzamiyim diye dua ederdimama şimdi bi 5cm daha uzun olmak için neler vermezdim

Evet geceleri uyandiriyo o agri cok fena bisey ya surekli elimi silkeleme geregi duyuyorum uyusmasin diye bi saglikla dogsalardi

Evet baharcim bugun 11 gunluk olduk cook sukur yavrularim 2 gun kuvozde kaldilar.ilk kizi kuvoze aldilar mama yerken oglusum morardi Aspire edip onuda kuvoze aldilar simdi çok sukur beraberiz.38.5 atesle acil sezeryana alindindim.ameliyat oncesi benim icin korkunctu ama sonrasi tahmin wttigim gibi bikac gun canim yandi ama simdi elhamdulillah Iyim ve hic yatamadim 3.gunden itibarwn hep ayakrayim kuzuslarima kendim bakiyorum.birde oglumun gözünde capaklanma oldu ne yapmaliyim birazcik sut sagdim ama bilmiyirum gozunu oyle gordukce icim yanıyor

Kızlar şekerden korkuttular gözümü ama sürekli takip ediyorum,artık düşük denecek oranlarda şekerim.maşallah diyim yinede artık çok sıkıda diyetime uymuyorum üstelik,ekmeğim tam tahıllı,pilav yemiyorum,şekerli şeyler yemiyorum ama meyve ve dondurmadan vazgeçemem.onları yiyorum sürekli.buna rağmen şekerim düşük.kan şekerini düzenlemeye melisa çayı çok iyi geliyormuş,cuma günü zahide'nin programında i.saraçoğlu vardı.yayına bağlanıp direkt ben sordum bu soruyu,gebelikte nasıl dengeleyenilirim şekeri diye.o da melisa otu çayı dedi.programın videosunu atamadım,yüklemedi bi türlü.sizinlede paylaşacaktım ama olmadı.melisa çayı içiyorum ve şekerli bişey yediğimde üzerine mutlaka süt,yoğurt,ayran,kefirden birini içiyorum.süt grubu da şekerin emilmeden atılmasını sağlıyormuş,mankenler bile canları çekip yiyince üstüne süt içiyomuş.şeker yüklemesi 24-28 arası bakılıyorya normalde bana göre o haftalarda anne ve bebek arası glikoz intoleransının en dengesiz ya da zor olduğu haftalar.o yüzden gebeliğin genelinde,başından sonuna dek takip edilmesi gerekir bence.sadece belli bi hafta aralığında incelenmesi çok anlamsız ve yetersiz bulgu açısından.aramızda benimle aynı problemi stressi yaşayan yok bildiğim kadarıyla ama geriden gelen arkadaşlarda olsa da kafanıza takmayın sakın benim gibi.hatta şuan gebeliğin başında olanlar bence rutin olarak her ay aç-tok öltürsünler,böylece yükleme yapıldığında karşılaştırma şansları olur.sevgilerimle...

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah,gözün aydın.darısı başıma inşallah.çapaklanma gözyaşı kanalıyla burun kanalı arasındaki bir tıkanıklık yada enfeksiyondan oluyor.bunun için ilk olarak her göz için ayrı birer pamuğu ılık suya batırıp sıkarak nazikçe gözün dış tarafından pınarına doğru silmen lazım,kesinlikle gözde çapak kalmamalı.enfeksiyon büyüyor yoksa.sonrasında da günde 5-10 kere temiz bir parmağına anne sütünü damlatarak göz pınarına sürmen.birde bu tıkanıklığı açmak için yine ellerin çok temizke işaret parmaklarınla gözün dışından pınarına doğru masaj yapman lazım.göz pınarı kısmını biraz daha fazla ovarak yapabilirsin.bikaç günde azalmaz ya da geçmezse diğer bebeğede bulaşmaması için dr dan antibiyotik göz damlası isteyebilirsin.benim bilgim bu kadar,yanlışım olmasın ama böyle biliyorum ben.çok çok geçmiş olsun paşaya,öpüyorum onu süt kokulu gıdışından

Cook tesekkur ederiz teyzesi se tecrubelisinn

Şimdi youtube den açtım izliyorum hemoroid konusunu işliyorlar henüz sana sıra gelmedi

hafif ılık suyla ya da bir kaseye sadece bir damla bebe şampuanı damlatıp temizleyebilirsin kulak çubuğuyla canım oğlunun gözünü.
bu arada tek başına bakmak nasıl gidiyor ben de tek bakacağım da yetişebiliyor musun yolunda mı her şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…