- 18 Haziran 2012
- 1.922
- 2.675
- 248
Tul ve magnet islemleri bittikten somra ustteki daha guzel olur diyorum :)
Bence 2. Si
Bence de 1. resimdeki tülle faln suslenirse daha guzel olur
Ikisi de güzel ama bence 2. Olan
2.canim daha guzel duruyo
İlki çok tatlı canım.
fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar : ) annem birini beğendi kardeşim diğerini beğendi kıramadım ikisinden de ortaya karışık söyledim
ohh misafire bak valla resmen seni ağırlamış kendi evinde :) eşini de taktir ettim ama sözünde durmuş eniştemizKizlar ben misafir agirladim bugun. Ama ne agirlama. Esimin kuzeniyle nisanlisini cagirdik. Esimle kuzeni yemegi yaptilar. Yeni gelinde salatayi yapti. Bulasigi yikadi sofrayi filan kurdular topladilar ayy cok simardim. Kizcaz en son giderken de oturma odasini supurgeye aliverdi. Bi bardak cayimi almaya kalktim onda bile yeni gelin oturttu kendi getirdi. Boyle misafire can kurban valla. Ama esim demisti zaten cagiralim sen hic biseye elini surme soz hallederim ben herseyi diye. Sirf ben nisana gitmemistim kizla tanistirmak istediler beni. O yuzden oldu bu cagirma
canım 2 hafta önce bende aynı şeyi hissettim Allah afetsin çok yakındım ama geçti inan bıçak gibi kesildi şikayetlerim.. senin de öyle olacak inşallah moralini bozma hiç çok az kaldı artıkKızlar depresyona girdim yaa yatsam yatamıyorum kalksam bir türlü moralim çok bozuluyor.Allahtan bebegim saglıklı cok sukur ama cok buyudu nefesim daraliyor.
aynen geçmiyor zaman sanki 10 yıldır hamile gibiyim30dan sonrası hiç geçmiyor valla ben 36 oldum ama sor bana sanki 56 oldum zaman o kadar yavaş geçiyor...