- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Evet bende geçen farkettim temizlik yaparken,yatak odasında tuvalet aynasının önündeki halıda benek benek yağ lekeleri varneyseki yıkanacaklar doğuma doğru.dur ben banyoda halledeyim o işi bugün,teşekkürler canım
Slm canıım allah nasip ederse kızım olacak allahın izniyle sağ salim alırız evlatlarımızı kucağımıza sen gün sayıyorsun biz hafta rabbime binlerce şükürler olsun hamdolsun bu zamana kadar geldik tedavide hamileleğimde çok aksiyonlu olunca hep bir korku hep bir tedirginlik var rabbimin izniyle zeynep imi kucağıma alınca bütün korkular bitecek inşallah hepimiz allaha emanet olalım canımSelam canım.Nasıl gidiyor hamileliğin?Bebeginin cinsiyeti ne?Ben sona yaklastim rabbim hepimize dayanma kuvveti versin.Saglıkla alalım bebislerimizi kucaklarimiza.
Ben sordum normal dedi tuzsuz ye suyu artır dedi.Ama ayaklarımı parmaklarını görmen gerek fil ayagı gibi oldular dolu dolu.ellerimden hiç bahsetmek istemiyorum en fenası bu sabaha karşı gerilip agrısına uyandım şimdi parmaklarımı kavuşturup kapatamıyorum.Karıncalanma ile kalsın benim gibi olmasın da kıvrım falan kalmadı parmaklarda bildiğin dolmalizz_1702 evet benimde ayaklarim sisiyo dunde sisti ama bu sabah baktim inmisti sislik ama ellerim son 10 gundur sisiyo sistigi icinde agri ve karincalanma oluyo geceleri ozellikle yarin doktor kontrolumuz var bi soyliyim bakim normal bu el sismeleri
Ilki bnce canimkizlar yardim edin hangisini seceyim :-(
Canim benim de bi ara sag kalcam daha dogrusu kemigi agriyordu.Günaydın kızlar benimde sağ kalçam ve bacak aram çok ağrıyor midem ise yakında ağzımdan çıkacak
Evet canim ilk defa bu kadar anlayisliydi kendisifikirleriniz için teşekkür ederim kızlar : ) annem birini beğendi kardeşim diğerini beğendi kıramadım ikisinden de ortaya karışık söyledim
ohh misafire bak valla resmen seni ağırlamış kendi evinde :) eşini de taktir ettim ama sözünde durmuş eniştemiz
canım 2 hafta önce bende aynı şeyi hissettim Allah afetsin çok yakındım ama geçti inan bıçak gibi kesildi şikayetlerim.. senin de öyle olacak inşallah moralini bozma hiç çok az kaldı artık
aynen geçmiyor zaman sanki 10 yıldır hamile gibiyim
Offf Allah yardimcin olsun canim benim. Ben ogretmen bi gorumceyle ogretmen kaynim var okullar kapaninca asagiya kaynananin evine gelecekler. Kaynana kayinpeder onlar tepemden ayrilmaz diye dusundukce darlaniyorum. Esime yalvarmaya basladim oglus dogunca annemlerde kalayim diye. Beni oglumdan ayirma annenle konus o gelsin bizde kalsin diyo. Dun gece dedim keske evimiz atri bi yerde olsaydi gelen misafir gibi gelir misafir gibi giderdi diye. Haklisin ama napim elimden fazlasi gelmiyo dedi. Bide bnde cok merakli deilim annemle kedi kopek gibi didismenizi seyretmeye dedi dunonu hiç sorma canım bende 9 görümce, 3 elti, bunların hepsinin en az 2 şer çocuğu, daha görümcelerimin torunları, teyzeleri, amcaları, halaları, teyze çocukları, amca çocukları....... gerisini de saymıyorum bile.. şimdiden çocuk görmeye yemeğe gelicez diyor hepsi adıyaman sıcağında daha 40 ım çıkmadan en az bi 200 kişi ağırlıycam sanırım, bide bizim ilk çocuk olunca hiç vakit kaybetmeden gelirlerdüşündükçe tüylerim diken diken oluyor.... yemeğini geçtim her yemekten sonra bulaşğı ayrı dert, temizliği ayrı dert offf gerildim şimdiden... seni çok iyi anlıyorum onun için
Canm benim ellerim ayaklarim balon gibi ama ellerim deil de ayklarim karincalaniyo. Bide agrimaya da basladi dunden beri.Annisler gunaydin size bisey sorucam elleri sisen ve karincalanan var mi
Benimde eserekli gecelerimden biriydi ama şükrettim ya bu sıkıntılar aylar öncesinden olsaydı ne yapardım diye.Valla şafak sayıyorum eğer doktor günü değiştirmez ise 11 gün sonra bu saattlerde hastane odasında kızım kucağımda olacakSlm kizlar...gece hiic uyumadan sabahladim bugun. Mide yanmasi beni mahfetti. Dun hapimi ac karna icmeyi unutmusum cayir cayir mide yanmasi bi yandan hava sicak bi yandan siskinlik nefes alamamak derken 6da hala uyaniktim. Ne zaman uyudum bilmiyorum 8 gibi bi kasik agrisiyla wcye dar dustum. Uykum acilmasin diye gozum kapali gittim geldim resmen. 9 gibi tekrar wc.. 10 da da siddetli bi adet sancisina bnzer agriyla uyandim berbat otesi bi geceydi. Agamakli oldum bi ara. Sonra tobe Allahim nankorluk etmiyorum verdigine sukur dedim. Az kaldi Allahin izniyle ama cook zorlasti gunler. Rabbim yardim etsin hepimize
Ben halı fln sildirmiyorum.öyle duruyo lekeler,çok dikkat edersen belli zaten.yıkanınca geçer.O garanti zaten,tüm kulplarda parmak izim var,sil sil bitmiyoben de göstermeyen bir halım var hep onun üstünde sürüyorum her geldiğinde de kadına sildiriyorum bu işler bitsin bir de şöyle detaylıca yıkatacağım. ama yağ sürüyorsunya elini ne kadar kurulasan etsen de kapıya şuna buna sürüyorsun her yerde iz kalıyor. deli oluyorum.
canım sakin ol her şey çok güzel olacak bebişine kavuşacaksın, hamilelikten kurtulacaksın :) darısı başıma ya :)
iyi dilekleriniz için cok sagolun kızlar tahliller tamam ben yarın için gun beklerken salı gunu için anlastık artık mutlu sona geliyor muyuz necanım Rabbim bir avazda kavuştursun seni meleğinle evet heyecan ve korku vardır mutlaka ne kadar sakin ol mutlu ol desekte bebeğini kucağına alana kadar devam eder ama sen son ana odaklan bebeğini kucağına verdikleri saniyeyi düşünayy hayırlısıyla inşallah tatlımm....
lizz_1702 evet benimde ayaklarim sisiyo dunde sisti ama bu sabah baktim inmisti sislik ama ellerim son 10 gundur sisiyo sistigi icinde agri ve karincalanma oluyo geceleri ozellikle yarin doktor kontrolumuz var bi soyliyim bakim normal bu el sismeleri
Ben sordum normal dedi tuzsuz ye suyu artır dedi.Ama ayaklarımı parmaklarını görmen gerek fil ayagı gibi oldular dolu dolu.ellerimden hiç bahsetmek istemiyorum en fenası bu sabaha karşı gerilip agrısına uyandım şimdi parmaklarımı kavuşturup kapatamıyorum.Karıncalanma ile kalsın benim gibi olmasın da kıvrım falan kalmadı parmaklarda bildiğin dolma
Evet canim ilk defa bu kadar anlayisliydi kendisibide oyle dediginde kizmistim. Sen hep yaparim ederim diyosun is basa dusunce kacacak yer ariyosun diye. Neyse az maz ucundan birazcik guvenebilirmisim demekki arada. Onu anladm
Offf Allah yardimcin olsun canim benim. Ben ogretmen bi gorumceyle ogretmen kaynim var okullar kapaninca asagiya kaynananin evine gelecekler. Kaynana kayinpeder onlar tepemden ayrilmaz diye dusundukce darlaniyorum. Esime yalvarmaya basladim oglus dogunca annemlerde kalayim diye. Beni oglumdan ayirma annenle konus o gelsin bizde kalsin diyo. Dun gece dedim keske evimiz atri bi yerde olsaydi gelen misafir gibi gelir misafir gibi giderdi diye. Haklisin ama napim elimden fazlasi gelmiyo dedi. Bide bnde cok merakli deilim annemle kedi kopek gibi didismenizi seyretmeye dedi dundip not:kedi annesiymisss
Bilmezmiyim canım ya... İllet bi durum.salaksın sen diyorum kardeşime,kabul etme,ya da uyma onların adetletine mecburmusun sanki diyorum.sonuçta kadın oralı değilse oraların adetlerine uymak zorunda değil bence.ama bide bi ayıplama,arkadan çekiştirme huyları olunca heralde uyuyor mecburen.çekilir şey değil.üstelik seninki hepten beter bi durum,ramazan ramazan yemek beklemeleri ayrı bi görgü meselesi tabi.sonuçta tutmuyo olabilirler ama sizin tuttuğunuzu,seninde tutamasan bile ramazan günü böyle bişeyden hoşlanmıyacağını tahmin etmeliler.valla canım peşin peşin konuş eşinle bence.anlayış bekliyorum de,anneciğin hem efor olarak böyle bi hizmete dayanamaz hemde Allahtan ravamı oruçlu kadına sofra kur kaldır.büyük günah ve ayıp bence.illede tıkınıcaklar ya sen lohusa şerbeti yaptırırsın anacığına,yanına da bi tuzlu bi tatlı kurabiye,eşin baklava alır,ikişer dilim de baklava bitti gitti.ya da illede yemek olması ise dert,annen bi tavuklu pilav yapar günlük,gelene tavuklu pilav yanına iki dilim baklava,ellerine de birer kutu ayran Allahın selameti başlarına.hiçte uyma adetlerine bence,eşinde çok biliyosa misafir ağırlamayı bi lokantayla anlaşsın,günlük yemek getirtsin ordan,aaaaaa yeter yani amakısa kısa uğramazlar da oldu da kafalarına bişey düstü kısa kalmak istediler benim odun kocam illa ısrarla yemeğe de kalın der her zaman olduğu gibi misafir ağırlatmayı sever kendisi
ben varım canım.. ama çok ilginçtir oluyo sonra geçiyo.. geçen haftalarda 2 gün boyunca ayaklarım bir şişti ki çok korktum hemen gidip ayakkabı falan aldım kendime evdeki hiçbir ayakkabım olmadı ama neyse ki geçti.. ama neyseki benim işim bilgisayar başı ellerim sürelki hareket halinde olunca şişlik olmuyor. sadece yürüyüş yaptığımda ya da uzun süre ayakta kalıp ellerimi sarkıtmak zorunda kaldığımda hem karıncalanıyor hem de şişiyor..
tam diycektim ki sanki görmüş gibi biliyorsun gibi anlattın ama gelip görmüşsün zaten nasıl bişeyin içinde olduğumu en iyi sen anlarsın canım.. bizde farklı olarak hem şemek hem tatlı beklerler, gelen yemeğini yapıp gelsin valla hiç uğraşamam annecim de niyetli olur onu hiçç yoramam kimse kusura bakmasınbu arada sen nerde güneşlendin bakimmm deniz sezonunu açtın mı yoksa ben de çok özledim
hepsinin küçük çocuğu var canım kimse gittiği yerde elini bişeye sürmüyor artık bu da benim kısmetim napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?