2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ben de göstermeyen bir halım var hep onun üstünde sürüyorum her geldiğinde de kadına sildiriyorum bu işler bitsin bir de şöyle detaylıca yıkatacağım. ama yağ sürüyorsunya elini ne kadar kurulasan etsen de kapıya şuna buna sürüyorsun her yerde iz kalıyor. deli oluyorum.

Selam canım.Nasıl gidiyor hamileliğin?Bebeginin cinsiyeti ne?Ben sona yaklastim rabbim hepimize dayanma kuvveti versin.Saglıkla alalım bebislerimizi kucaklarimiza.
Slm canıım allah nasip ederse kızım olacak allahın izniyle sağ salim alırız evlatlarımızı kucağımıza sen gün sayıyorsun biz hafta rabbime binlerce şükürler olsun hamdolsun bu zamana kadar geldik tedavide hamileleğimde çok aksiyonlu olunca hep bir korku hep bir tedirginlik var rabbimin izniyle zeynep imi kucağıma alınca bütün korkular bitecek inşallah hepimiz allaha emanet olalım canım

lizz_1702 evet benimde ayaklarim sisiyo dunde sisti ama bu sabah baktim inmisti sislik ama ellerim son 10 gundur sisiyo sistigi icinde agri ve karincalanma oluyo geceleri ozellikle yarin doktor kontrolumuz var bi soyliyim bakim normal bu el sismeleri

Ben sordum normal dedi tuzsuz ye suyu artır dedi.Ama ayaklarımı parmaklarını görmen gerek fil ayagı gibi oldular dolu dolu.ellerimden hiç bahsetmek istemiyorum en fenası bu sabaha karşı gerilip agrısına uyandım şimdi parmaklarımı kavuşturup kapatamıyorum.Karıncalanma ile kalsın benim gibi olmasın da kıvrım falan kalmadı parmaklarda bildiğin dolma

Günaydın kızlar benimde sağ kalçam ve bacak aram çok ağrıyor midem ise yakında ağzımdan çıkacak
Canim benim de bi ara sag kalcam daha dogrusu kemigi agriyordu.
Yurusem zaten topalliyordum. En sonunda emeklemeye basladim evin icinde. Dr baslarda uzerinde durmadi.artik dayanamiyorum dedim magnezyum eksikliginden olabilirmis filan dedim. Magnezyum yazdi suda eritilip iciliyo. 4 gun kullandim hiicbiseycigim kalmadi.cok Gecmis olsun sana da. Bi dr una soyle istersen

Evet canim ilk defa bu kadar anlayisliydi kendisi bide oyle dediginde kizmistim. Sen hep yaparim ederim diyosun is basa dusunce kacacak yer ariyosun diye. Neyse az maz ucundan birazcik guvenebilirmisim demekki arada. Onu anladm

Offf Allah yardimcin olsun canim benim. Ben ogretmen bi gorumceyle ogretmen kaynim var okullar kapaninca asagiya kaynananin evine gelecekler. Kaynana kayinpeder onlar tepemden ayrilmaz diye dusundukce darlaniyorum. Esime yalvarmaya basladim oglus dogunca annemlerde kalayim diye. Beni oglumdan ayirma annenle konus o gelsin bizde kalsin diyo. Dun gece dedim keske evimiz atri bi yerde olsaydi gelen misafir gibi gelir misafir gibi giderdi diye. Haklisin ama napim elimden fazlasi gelmiyo dedi. Bide bnde cok merakli deilim annemle kedi kopek gibi didismenizi seyretmeye dedi dun dip not:kedi annesiymisss

Slm kizlar... gece hiic uyumadan sabahladim bugun. Mide yanmasi beni mahfetti. Dun hapimi ac karna icmeyi unutmusumcayir cayir mide yanmasi bi yandan hava sicak bi yandan siskinlik nefes alamamak derken 6da hala uyaniktim. Ne zaman uyudum bilmiyorum 8 gibi bi kasik agrisiyla wcye dar dustum. Uykum acilmasin diye gozum kapali gittim geldim resmen. 9 gibi tekrar wc.. 10 da da siddetli bi adet sancisina bnzer agriyla uyandimberbat otesi bi geceydi. Agamakli oldum bi ara. Sonra tobe Allahim nankorluk etmiyorum verdigine sukur dedim. Az kaldi Allahin izniyle ama cook zorlasti gunler. Rabbim yardim etsin hepimize

Benimde eserekli gecelerimden biriydi ama şükrettim ya bu sıkıntılar aylar öncesinden olsaydı ne yapardım diye.Valla şafak sayıyorum eğer doktor günü değiştirmez ise 11 gün sonra bu saattlerde hastane odasında kızım kucağımda olacak oyy yerim ben onu nasıl heyecan basıyor beni anlatamam.

Bu aralar hep sanat müziği dinliyorum eşim zaten arabada sürekli sanat müziği kanalları arasında tur atar bazen arabaya biner binmez değiştiriyorum valla uykum geliyor onun dinlediği müzikten. eşim ise münir nurettin selçuklar falan en eskiler,Benim tek farkım daha popüler sanat müziği dinlemem.Şimdide trtmüzik te nağmeleri dinliyorum sonrada gülüyorum bizim yavru dogunca heralde bunlarla uyuturum olmadı dede efendiden çalarım kız bayılır valla

Ben halı fln sildirmiyorum.öyle duruyo lekeler,çok dikkat edersen belli zaten.yıkanınca geçer.O garanti zaten,tüm kulplarda parmak izim var,sil sil bitmiyo

C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. merhaba canım. İyiyim çok şükür. Beni merak etmişsin teşekkür ederim. Günler geçip doğum yaklaştıkça zorlanıyıruz ama çok az kaldı mutku sona. Doğumun sezeryan olmasına karar verdim. Normal doğumu gözümü kesmedi. Haziranın 3 yada 4 gibi olur dedi doktor. Bugün akşam tekrar kontrolümüz var. Doğumun olacağı hastaneye de karar vereceğiz. Birde hemen doğum sonrası sünnetimizi de yaptıracağız. İşlem sırasında hiç acı hissetmiyormuş bebek ve göbekle birlikte iyileşiyormuş. Hem fiziksel açıdan hemde psikolojik açından böylesi en güzeli. Srtık sayılı günlerimiz kaldı

canım sakin ol her şey çok güzel olacak bebişine kavuşacaksın, hamilelikten kurtulacaksın :) darısı başıma ya :)

iyi dilekleriniz için cok sagolun kızlar tahliller tamam ben yarın için gun beklerken salı gunu için anlastık artık mutlu sona geliyor muyuz ne eger doktorumu ikna edebilirsem persembe yada cumaya isteyecem ben gurbetteyım annem olsun istıorum yanımda hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar

Merhaba arkadaşlar. Benimde artık el ve ayaklarım şişiyor tabiki. Geceleri sağa sola dönmek çok zor oluyor. Bu günümüze şükür, kavuşmaya az kaldı. Her geçen gün oğlumu kucağıma alacağım güne yaklaştıkça heyecanım dahada artıyor ve onu çok özlüyorum

canım normal bu şişmeler ama KNTMMM ın dediği gibi tuzu kes bol su tüket hiçbişey olmaz Allahın izniyle.. hem zaten artık son günler çok zorlanmazsın inşallah :)

Evet canim ilk defa bu kadar anlayisliydi kendisi bide oyle dediginde kizmistim. Sen hep yaparim ederim diyosun is basa dusunce kacacak yer ariyosun diye. Neyse az maz ucundan birazcik guvenebilirmisim demekki arada. Onu anladm

yok yok canım maaşallah bence kocanda bi değişim var :) misafir konusunda sen de benim gibi dertlisin ya

Bilmezmiyim canım ya... İllet bi durum.salaksın sen diyorum kardeşime,kabul etme,ya da uyma onların adetletine mecburmusun sanki diyorum.sonuçta kadın oralı değilse oraların adetlerine uymak zorunda değil bence.ama bide bi ayıplama,arkadan çekiştirme huyları olunca heralde uyuyor mecburen.çekilir şey değil.üstelik seninki hepten beter bi durum,ramazan ramazan yemek beklemeleri ayrı bi görgü meselesi tabi.sonuçta tutmuyo olabilirler ama sizin tuttuğunuzu,seninde tutamasan bile ramazan günü böyle bişeyden hoşlanmıyacağını tahmin etmeliler.valla canım peşin peşin konuş eşinle bence.anlayış bekliyorum de,anneciğin hem efor olarak böyle bi hizmete dayanamaz hemde Allahtan ravamı oruçlu kadına sofra kur kaldır.büyük günah ve ayıp bence.illede tıkınıcaklar ya sen lohusa şerbeti yaptırırsın anacığına,yanına da bi tuzlu bi tatlı kurabiye,eşin baklava alır,ikişer dilim de baklava bitti gitti.ya da illede yemek olması ise dert,annen bi tavuklu pilav yapar günlük,gelene tavuklu pilav yanına iki dilim baklava,ellerine de birer kutu ayran Allahın selameti başlarına.hiçte uyma adetlerine bence,eşinde çok biliyosa misafir ağırlamayı bi lokantayla anlaşsın,günlük yemek getirtsin ordan,aaaaaa yeter yani ama güneşlenme mevzusu 23 nisan haftadı bir hafta antalyaya gittik biz eşimle.sezonu açtık yani orda kurutmuşum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…