- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
linkini atsana biz de dinleyelimŞimdi youtube den açtım izliyorum hemoroid konusunu işliyorlar henüz sana sıra gelmedi
Hayırlı olsun canım güle güle büyüt evlatlarını oğlunada geçmiş olsun demlikteki ılık çayla sil oda çok iyi geliyor çapaklanmaya inşallah geçer canımEvet baharcim bugun 11 gunluk olduk cook sukur yavrularim 2 gun kuvozde kaldilar.ilk kizi kuvoze aldilar mama yerken oglusum morardi Aspire edip onuda kuvoze aldilar simdi çok sukur beraberiz.38.5 atesle acil sezeryana alindindim.ameliyat oncesi benim icin korkunctu ama sonrasi tahmin wttigim gibi bikac gun canim yandi ama simdi elhamdulillah Iyim ve hic yatamadim 3.gunden itibarwn hep ayakrayim kuzuslarima kendim bakiyorum.birde oglumun gözünde capaklanma oldu ne yapmaliyim birazcik sut sagdim ama bilmiyirum gozunu oyle gordukce icim yanıyor
Cook tesekkur ederiz teyzesi se tecrubelisinn
Estağfurullah canım,elimden geldiğince hatırladıklarımı paylaşmak hoşuma gidiyor.ne zaman istersen sor,varsa bilgim seve seve yardımcı olurum ne demek.bıdışlar iyi olsunlar yeterTlfn donuyor tecrübelerinden faydalanmak isteriz
Şimdi youtube den açtım izliyorum hemoroid konusunu işliyorlar henüz sana sıra gelmedi
Kız tam yulaflı bisküvi atıştırıyodum aradılar,allahım heyecanlandım bi taraftan,bisküviler boğazıma yapıştı tümden13. dakikada konuşuyorsun özleeeemmÇookk heyecanlanmışsın laz kızı
linkini atsana biz de dinleyelim
linkini atsana biz de dinleyelim
13. dakikada konuşuyorsun özleeeemmÇookk heyecanlanmışsın laz kızı
heyecanlanmışsın ama senin sayendede limonlu melisa çayını öğrenmiş olduk allah razı olsunKız tam yulaflı bisküvi atıştırıyodum aradılar,allahım heyecanlandım bi taraftan,bisküviler boğazıma yapıştı tümdennapıcağımı bilemedim,kalkıp suda alamıyorum içemem diye.resmen akortla başım beladaydı
13. dakikada özlem var ama baştan dinle derim
hehe yok ya komik değil süt arttırma konusuna giremedi bir türlü adam oksitosin hormonundan çıkıp da kardeş normal doğum yapmayanlar ne yapsın bir öneri istedik :)
Dinle bakalım,birazda sen gül
Yıllarca turkcell'de fatura uzmanlığı yaptım,milyonlarca insana ulaştı sesim ayrı ayrı ama hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.insan konuşmayı unuttuğunu sanıyor bir an.tv ye konuşmak ayrı bir tecrübeymiş,yaşaması güzeldi.artık arar ararar dururum sıkıldıkçaheyecanlanmışsın ama senin sayendede limonlu melisa çayını öğrenmiş olduk allah razı olsun
Hiç sorma,çıldırdım zatenkızlar bu arada ayıptır söylemesi basen bölgemde popomda kırmızı kırmızı lekeler sivilceler gibi birt
teşekkürler canım
hehe yok ya komik değil süt arttırma konusuna giremedi bir türlü adam oksitosin hormonundan çıkıp da kardeş normal doğum yapmayanlar ne yapsın bir öneri istedik :)
işte renkli camın büyüsüne kapılmamak imkansız arkadaşım ilk acemiliği attın ya gerisi gelir inşallahYıllarca turkcell'de fatura uzmanlığı yaptım,milyonlarca insana ulaştı sesim ayrı ayrı ama hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.insan konuşmayı unuttuğunu sanıyor bir an.tv ye konuşmak ayrı bir tecrübeymiş,yaşaması güzeldi.artık arar ararar dururum sıkıldıkça
Yıllarca turkcell'de fatura uzmanlığı yaptım,milyonlarca insana ulaştı sesim ayrı ayrı ama hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.insan konuşmayı unuttuğunu sanıyor bir an.tv ye konuşmak ayrı bir tecrübeymiş,yaşaması güzeldi.artık arar ararar dururum sıkıldıkça
Hiç sorma,çıldırdım zatenen önemlisi de oydu cidden,adam inşallah normal doğurur dedi,demez olaydı.aldı yürüdü,kaynattı sorumu zahide gerizekalı,bi dahakine sırf bunun için arıycam,inadım inat adım kel behzat saraçoğlunun sapığı olucam
Benim sadece trt trabzon radyosundan kazandığım nostaljik görünümlü radyom varben de bir ara radyoları arıyordum habirene ödüller kazandım zamanında neler neler
Salak kadın ya,nerden ne reyting çıkarırım onun peşinde.ün yapmış isimlere böyle abuk subuk yaklaşıp sansasyon çıkaracak bi cvp alabilirmiyim diye bakıyorya adam aslında cümlenin başında kendi de dedi ben doktor değilim kimyacıyım diye. dediklerini ona göre kararında ciddiye almak lazım. zahide diyor ki alıp o kanaldaki şeyleri bebeğin yüzüne sürüyorlar artık bunu da yapıyorlar diyor adam hala daha uzatıyor.
Canım bunun için body scrublar var,ben iyi geleceğini düşünüyorum.özellikle yves roche'ninkiler çok iyi oluyo.öyle bişeyle yada body peeling tarzı bişeyle gider sanıyorum.olmadı bi dermatoloğa görün yarın gitmişkenkızlar bu arada çok affedersiniz basen bölgemde popomda sivilceler kırmızı kırmızı noktalar lekeler çıktı. herhalde sürekli oturmaktan yatmaktan diyorum ama çok rahatsız edici bir şekilde şu anda hem bazıları acıyor hem de estetik konusuna hiç girmeyeceğim. poponu kim görecek diyebilirsiniz evet kimse görmez ama benim bilmem bile yeterli rahatsız oluyorum. bunu yaşayan ya da şöyle iyileşebilir böyle pürüzsüz olur diye önerileri olan varsa merakla bekliyorum cevabını :)
Ne güzel canim benim de kızım olacak inşallah.Hamileliğinin sorunsuz geçmesine sevindim.Allaha emanet evlatlarımız.Sevgiler canım.Slm canıım allah nasip ederse kızım olacak allahın izniyle sağ salim alırız evlatlarımızı kucağımıza sen gün sayıyorsun biz hafta rabbime binlerce şükürler olsun hamdolsun bu zamana kadar geldik tedavide hamileleğimde çok aksiyonlu olunca hep bir korku hep bir tedirginlik var rabbimin izniyle zeynep imi kucağıma alınca bütün korkular bitecek inşallah hepimiz allaha emanet olalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?