kısa kısa uğramazlar da oldu da kafalarına bişey düstü kısa kalmak istediler benim odun kocam illa ısrarla yemeğe de kalın der her zaman olduğu gibi misafir ağırlatmayı sever kendisi
ben varım canım.. ama çok ilginçtir oluyo sonra geçiyo.. geçen haftalarda 2 gün boyunca ayaklarım bir şişti ki çok korktum hemen gidip ayakkabı falan aldım kendime evdeki hiçbir ayakkabım olmadı ama neyse ki geçti.. ama neyseki benim işim bilgisayar başı ellerim sürelki hareket halinde olunca şişlik olmuyor. sadece yürüyüş yaptığımda ya da uzun süre ayakta kalıp ellerimi sarkıtmak zorunda kaldığımda hem karıncalanıyor hem de şişiyor..
tam diycektim ki sanki görmüş gibi biliyorsun gibi anlattın ama gelip görmüşsün zaten nasıl bişeyin içinde olduğumu en iyi sen anlarsın canım.. bizde farklı olarak hem şemek hem tatlı beklerler, gelen yemeğini yapıp gelsin valla hiç uğraşamam annecim de niyetli olur onu hiçç yoramam kimse kusura bakmasın
bu arada sen nerde güneşlendin bakimmm deniz sezonunu açtın mı yoksa ben de çok özledim
hepsinin küçük çocuğu var canım kimse gittiği yerde elini bişeye sürmüyor artık bu da benim kısmetim napalım