Tul ve magnet islemleri bittikten somra ustteki daha guzel olur diyorum :)
Bence 2. Si
Bence de 1. resimdeki tülle faln suslenirse daha guzel olur
Ikisi de güzel ama bence 2. Olan
2.canim daha guzel duruyo
İlki çok tatlı canım.
ohh misafire bak valla resmen seni ağırlamış kendi evinde :) eşini de taktir ettim ama sözünde durmuş eniştemizKizlar ben misafir agirladim bugun.Ama ne agirlama. Esimin kuzeniyle nisanlisini cagirdik. Esimle kuzeni yemegi yaptilar. Yeni gelinde salatayi yapti. Bulasigi yikadi sofrayi filan kurdular topladilar ayy cok simardim. Kizcaz en son giderken de oturma odasini supurgeye aliverdi. Bi bardak cayimi almaya kalktim onda bile yeni gelin oturttu kendi getirdi. Boyle misafire can kurban valla. Ama esim demisti zaten cagiralim sen hic biseye elini surme soz hallederim ben herseyi diye. Sirf ben nisana gitmemistim kizla tanistirmak istediler beni. O yuzden oldu bu cagirma
canım 2 hafta önce bende aynı şeyi hissettim Allah afetsin çok yakındım ama geçti inan bıçak gibi kesildi şikayetlerim.. senin de öyle olacak inşallah moralini bozma hiç çok az kaldı artıkKızlar depresyona girdim yaa yatsam yatamıyorum kalksam bir türlü moralim çok bozuluyor.Allahtan bebegim saglıklı cok sukur ama cok buyudu nefesim daraliyor.
aynen geçmiyor zaman sanki 10 yıldır hamile gibiyim30dan sonrası hiç geçmiyor valla ben 36 oldum ama sor bana sanki 56 oldum zaman o kadar yavaş geçiyor...
İii geceler kizlar yarin dogum oncesi tahlillerim yapilacak persembe gunu de buyuk ihtimalle sezeryanela giriyorum ve simdiden tarifsiz bir korku heuecan kapladi beni nasil davrajacagimi bilmiuorum
canım Rabbim bir avazda kavuştursun seni meleğinle evet heyecan ve korku vardır mutlaka ne kadar sakin ol mutlu ol desekte bebeğini kucağına alana kadar devam eder ama sen son ana odaklan bebeğini kucağına verdikleri saniyeyi düşünayy hayırlısıyla inşallah tatlımm....
Selam canım.Nasıl gidiyor hamileliğin?Bebeginin cinsiyeti ne?Ben sona yaklastim rabbim hepimize dayanma kuvveti versin.Saglıkla alalım bebislerimizi kucaklarimiza.Slm canım seninle aynı dönemde tüp bebek teydik sanırım senin transferin yapıldığı zaman bende tedaviye başlamış olmam gerekiyor sanırım
bende bebek ya da doğum korkusu yok da üstüme üstüme gelen eş dost ziyaretleri korkusu var. keşke yurtdışına gidip doğurup gelme imkanı olsa. en azından o ilk zamanlardaki yoğunluktan kurtulmuş olur insan...
onu hiç sorma canım bende 9 görümce, 3 elti, bunların hepsinin en az 2 şer çocuğu, daha görümcelerimin torunları, teyzeleri, amcaları, halaları, teyze çocukları, amca çocukları....... gerisini de saymıyorum bile.. şimdiden çocuk görmeye yemeğe gelicez diyor hepsi adıyaman sıcağında daha 40 ım çıkmadan en az bi 200 kişi ağırlıycam sanırım, bide bizim ilk çocuk olunca hiç vakit kaybetmeden gelirlerdüşündükçe tüylerim diken diken oluyor.... yemeğini geçtim her yemekten sonra bulaşğı ayrı dert, temizliği ayrı dert offf gerildim şimdiden... seni çok iyi anlıyorum onun için
O sıra bol bol sürmüştüm kuruma olmasın diye ama demekki gebeliğin etkisiylede daha da çok sürülmeliymiş.benim cildim orta yağlı,kuruda değil,yağlı da.ayaklarımı uzattığım yere beyaz beyaz bişeyler dökülüyo.yağlaniyim ben o zaman komple.güneşlenmenden ötürü de vücudun deri atıyor olabilir canım. ben güneşlenmedim ama benim de kollarım falan pul pul. ama benim cildim kurudur zaten bir de ankaranın havası kupkuru haliyle oluyor. sen de banyodan sonra vücuduna nemliyken nemlendirici şeyler sür bu sıcaklarda hiç çekilmiyor ama toparlar düzenli yaparsan.
Çok doğru,bana da duruma göre 28-30da nstye başlarız demişti.bakalım bu hafta koyarmı gidinceCanim saglam gormesiyle alakali deil ki bu rutini oyle 28den itibaren her hamileye yapiliyo. Senin hic bi sikayetin olmasa bise hissetmesen bile yapilmasi lazim.cunku her hamile o kasilmalari hissedemeyebiliyor. Benim dr un yanindaki hemsire direk 28. Haftada nst zamanin gelmis dedi baglamisti. Bana da dr un biraz tuhafmis gibi geldi ama insallah hayirlisyla saglikla kucagina alirsin kuzulari
Bizim milletimiz dönüş yolunu gözler,daha çok ilgi uyandırır bu fikir,hurrrraaaaaa yığılırlar yine.kaçış yok yanibende bebek ya da doğum korkusu yok da üstüme üstüme gelen eş dost ziyaretleri korkusu var. keşke yurtdışına gidip doğurup gelme imkanı olsa. en azından o ilk zamanlardaki yoğunluktan kurtulmuş olur insan...
O sıra bol bol sürmüştüm kuruma olmasın diye ama demekki gebeliğin etkisiylede daha da çok sürülmeliymiş.benim cildim orta yağlı,kuruda değil,yağlı da.ayaklarımı uzattığım yere beyaz beyaz bişeyler dökülüyo.yağlaniyim ben o zaman komple.
hehe doğurup sonra bir iki ay kalıp öyle dönmek lazım.Bizim milletimiz dönüş yolunu gözler,daha çok ilgi uyandırır bu fikir,hurrrraaaaaa yığılırlar yine.kaçış yok yani
Kız kardeşim de doğuda,biliyosun bahsetmiştim.şubatta doğum yaptı,bebeği 3,5 aylık.yemin ediyorum hala hergün bebek görmeye gelen misafiri varonu hiç sorma canım bende 9 görümce, 3 elti, bunların hepsinin en az 2 şer çocuğu, daha görümcelerimin torunları, teyzeleri, amcaları, halaları, teyze çocukları, amca çocukları....... gerisini de saymıyorum bile.. şimdiden çocuk görmeye yemeğe gelicez diyor hepsi adıyaman sıcağında daha 40 ım çıkmadan en az bi 200 kişi ağırlıycam sanırım, bide bizim ilk çocuk olunca hiç vakit kaybetmeden gelirlerdüşündükçe tüylerim diken diken oluyor.... yemeğini geçtim her yemekten sonra bulaşğı ayrı dert, temizliği ayrı dert offf gerildim şimdiden... seni çok iyi anlıyorum onun için
Uğramazlar canım,kendileri çekmiş o eziyeti ya çektirecekler illa,zevkleoff senin işin de çok zor canım benim ya Allah yardımcın olsun. insanlar ne kadar anlayışsız. yemeğe gelmeseler en azından uğrasalar kısa kısa. o halinle bir de yemekle temizlikle uğraşacaksın...
Ohh maşaallah kavuşma zamanı geldi desene .Bence ilk görüp kucagına alacagın anı,kokusunu içine çekeceğin,ilk emzireceğin ana odaklan o biraz rahatlatır seniİii geceler kizlar yarin dogum oncesi tahlillerim yapilacak persembe gunu de buyuk ihtimalle sezeryanela giriyorum ve simdiden tarifsiz bir korku heuecan kapladi beni nasil davrajacagimi bilmiuorum
Wayy arkadaş kabile gibisiniz dışarıdan kimseye gerek yok desene,Şimdiden ALLAH yardımcın oldun ama işin zor gibi. gelenler vicdanlı olsalarda bulaşıgı mutfagı bari halledip gitseler birde süpürge açsalaronu hiç sorma canım bende 9 görümce, 3 elti, bunların hepsinin en az 2 şer çocuğu, daha görümcelerimin torunları, teyzeleri, amcaları, halaları, teyze çocukları, amca çocukları....... gerisini de saymıyorum bile.. şimdiden çocuk görmeye yemeğe gelicez diyor hepsi adıyaman sıcağında daha 40 ım çıkmadan en az bi 200 kişi ağırlıycam sanırım, bide bizim ilk çocuk olunca hiç vakit kaybetmeden gelirlerdüşündükçe tüylerim diken diken oluyor.... yemeğini geçtim her yemekten sonra bulaşğı ayrı dert, temizliği ayrı dert offf gerildim şimdiden... seni çok iyi anlıyorum onun için
Evet bende geçen farkettim temizlik yaparken,yatak odasında tuvalet aynasının önündeki halıda benek benek yağ lekeleri varben karnım dışında yerlere yağ süremiyorum zaten o bile evin her yerini vıcık vıcık yağ yaptı. ayaklarıma ayrı vücuduma ayrı ellerime ve yüzüme ayrı nemlendiriciler sürüyorum onu da ya banyodan sonra ya da akşamları yatarken sürüyorum. akşam yatarken de sürünce iyi oluyor vücut nemi emiyor en azından ayaklarına akşam sürebilirsin.
kısa kısa uğramazlar da oldu da kafalarına bişey düstü kısa kalmak istediler benim odun kocam illa ısrarla yemeğe de kalın der her zaman olduğu gibi misafir ağırlatmayı sever kendisioff senin işin de çok zor canım benim ya Allah yardımcın olsun. insanlar ne kadar anlayışsız. yemeğe gelmeseler en azından uğrasalar kısa kısa. o halinle bir de yemekle temizlikle uğraşacaksın...
ben varım canım.. ama çok ilginçtir oluyo sonra geçiyo.. geçen haftalarda 2 gün boyunca ayaklarım bir şişti ki çok korktum hemen gidip ayakkabı falan aldım kendime evdeki hiçbir ayakkabım olmadı ama neyse ki geçti.. ama neyseki benim işim bilgisayar başı ellerim sürelki hareket halinde olunca şişlik olmuyor. sadece yürüyüş yaptığımda ya da uzun süre ayakta kalıp ellerimi sarkıtmak zorunda kaldığımda hem karıncalanıyor hem de şişiyor..Annisler gunaydin size bisey sorucam elleri sisen ve karincalanan var mi
tam diycektim ki sanki görmüş gibi biliyorsun gibi anlattın ama gelip görmüşsün zaten nasıl bişeyin içinde olduğumu en iyi sen anlarsın canım.. bizde farklı olarak hem şemek hem tatlı beklerler, gelen yemeğini yapıp gelsin valla hiç uğraşamam annecim de niyetli olur onu hiçç yoramam kimse kusura bakmasınKız kardeşim de doğuda,biliyosun bahsetmiştim.şubatta doğum yaptı,bebeği 3,5 aylık.yemin ediyorum hala hergün bebek görmeye gelen misafiri varartık söylemiyo bana tlf da misafirim var diye,sinirlenip sayıyorum diye böyle bi adet,böyle bi düşüncesiz zihniyet olamaz bence.bide toplanıp gelmekte yok,tek tek ya da ikişerli üçerli geliyolar.onlar eve çıkınca hemen bi hayırlı olsuna uğrama yapıyolar,bi kaç hafta sonra da aynı kişiler bebek görmeye diye oturmaya hatta gelip çökmeye geliyolar.adetleride yemek değil ama bayağı gün yapar gibi ikram bekliyolar.pasta,çörek,börek vs.annem 40'ına kadar sabredemedi kadın,ilk doğumunda da ben vardım beni delirtmiştiler.hergün abartmıyorum 5-6 demlik fln çay demliyosun,bardak boşalır boşalmaz dolanıyosun elinde demlikle.resmen eziyet.neymiş hayırlı olsunmuş,hayrı mı kaldı ayol saçma sapan resmen ya,ellerinde birer tane pijama ne lohusayı düşünüyolar ne bebeği.kız kalkıp yürüyemiyo zaten,odasına fln kalkıp gidemiyo ya da gitsede onuda ayıplıyolar.o kadar milletin içinde bebeği emzirme gayreti,utanıyo bi taraftan bebek huysuzlanıyo bi taraftan,ayyyyyy tam bi cinnet anı yani Allah sana da kolaylık versin canım benim,ne diyim ki
hepsinin küçük çocuğu var canım kimse gittiği yerde elini bişeye sürmüyor artık bu da benim kısmetim napalımWayy arkadaş kabile gibisiniz dışarıdan kimseye gerek yok desene,Şimdiden ALLAH yardımcın oldun ama işin zor gibi. gelenler vicdanlı olsalarda bulaşıgı mutfagı bari halledip gitseler birde süpürge açsalarBu arada sen çözümü bulmuşsun ama yinede fikrimi diyeyim ikinci olan daha güzel ilki çok kaliteli görünmedi gözüme.
bende şişme yok ama sağ bacağım sürekli uyuyşuyor böyle bazen o kadar rahatsız ediyor ki kalkıp yürüsem olmuyor uzatsam olmuyor çıldıracak gibi oluyorum.Annisler gunaydin size bisey sorucam elleri sisen ve karincalanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?