- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
Canim saglam gormesiyle alakali deil ki bu rutini oyle 28den itibaren her hamileye yapiliyo. Senin hic bi sikayetin olmasa bise hissetmesen bile yapilmasi lazim.cunku her hamile o kasilmalari hissedemeyebiliyor. Benim dr un yanindaki hemsire direk 28. Haftada nst zamanin gelmis dedi baglamisti. Bana da dr un biraz tuhafmis gibi geldi ama insallah hayirlisyla saglikla kucagina alirsin kuzularibenim de garibime gidiyor senin tek olmasına rağmen 28de bakılmış yani. herhalde doktor beni çok sağlam görüyor 40 a kadar doğurmaz bu diyor. gün falan vermemesinin sebebi de o diye düşünüyorum. bu sefer yine açacağım konuyu bakalım yine bekleyelim mi diyecek.
sanrm cnm bende öle düşündüm sonradan ,biraz dinlennce azaldıBelki yedigin bisey siskinlik yapmistir
Belki yedigin bisey siskinlik yaptigi icin yada gazdan dolayi olabilir mi
ayyy ne güzl olmş hep böle misafirler gelsinKizlar ben misafir agirladim bugun.Ama ne agirlama. Esimin kuzeniyle nisanlisini cagirdik. Esimle kuzeni yemegi yaptilar. Yeni gelinde salatayi yapti. Bulasigi yikadi sofrayi filan kurdular topladilar ayy cok simardim. Kizcaz en son giderken de oturma odasini supurgeye aliverdi. Bi bardak cayimi almaya kalktim onda bile yeni gelin oturttu kendi getirdi. Boyle misafire can kurban valla. Ama esim demisti zaten cagiralim sen hic biseye elini surme soz hallederim ben herseyi diye. Sirf ben nisana gitmemistim kizla tanistirmak istediler beni. O yuzden oldu bu cagirma
Canim saglam gormesiyle alakali deil ki bu rutini oyle 28den itibaren her hamileye yapiliyo. Senin hic bi sikayetin olmasa bise hissetmesen bile yapilmasi lazim.cunku her hamile o kasilmalari hissedemeyebiliyor. Benim dr un yanindaki hemsire direk 28. Haftada nst zamanin gelmis dedi baglamisti. Bana da dr un biraz tuhafmis gibi geldi ama insallah hayirlisyla saglikla kucagina alirsin kuzulari
Aynen valla. Nasil simardim anlatamamayyy ne güzl olmş hep böle misafirler gelsin
İlki çok tatlı canım.kizlar yardim edin hangisini seceyim :-(
Ohh kurtuluş vaktin gelmiş ne mutlu sana benim 14 günüm var geçmek bilmeyen.Korkuyu falan bırak melegini kucagina alacagin ani dusun bi de hafifluyceksin tum hamileligin vermis oldugu sıkıntılar biranda gidecek bunları düşün.Yerinde olmayı isterdim.Allah yanında olsun canım.Hayırlı doğumlar dilerim.İii geceler kizlar yarin dogum oncesi tahlillerim yapilacak persembe gunu de buyuk ihtimalle sezeryanela giriyorum ve simdiden tarifsiz bir korku heuecan kapladi beni nasil davrajacagimi bilmiuorum
Rabbim bir avaz da kurtarsın inşallah ne güzel mutlu sona eriyorsun rabbime emanet et bebeğini ve kendini korkma hayırlısyla kurtulursun bizlere dua etmeyi de unutma canımİii geceler kizlar yarin dogum oncesi tahlillerim yapilacak persembe gunu de buyuk ihtimalle sezeryanela giriyorum ve simdiden tarifsiz bir korku heuecan kapladi beni nasil davrajacagimi bilmiuorum
Slm canım seninle aynı dönemde tüp bebek teydik sanırım senin transferin yapıldığı zaman bende tedaviye başlamış olmam gerekiyor sanırımKızlar depresyona girdim yaa yatsam yatamıyorum kalksam bir türlü moralim çok bozuluyor.Allahtan bebegim saglıklı cok sukur ama cok buyudu nefesim daraliyor.
canım sakin ol her şey çok güzel olacak bebişine kavuşacaksın, hamilelikten kurtulacaksın :) darısı başıma ya :)İii geceler kizlar yarin dogum oncesi tahlillerim yapilacak persembe gunu de buyuk ihtimalle sezeryanela giriyorum ve simdiden tarifsiz bir korku heuecan kapladi beni nasil davrajacagimi bilmiuorum
30dan sonrası hiç geçmiyor valla ben 36 oldum ama sor bana sanki 56 oldum zaman o kadar yavaş geçiyor...Günaydın kizlar artik dogru durust uyuyamiyorum bi yandan mife bi yandan agrilar gunduzleri iyim aksamllari cekilmiyor bide artik zaman gecmiyo gibi
Rabbim yardımcın olsun paşaya kavusuyorsun ne güzel Hayırlısı ile al kucağına sakin ol En güzel zamanlardan bitanesini yaşıyorsunİii geceler kizlar yarin dogum oncesi tahlillerim yapilacak persembe gunu de buyuk ihtimalle sezeryanela giriyorum ve simdiden tarifsiz bir korku heuecan kapladi beni nasil davrajacagimi bilmiuorum
Aynen bende fenalık basıyor sağa dönsem uyuyamiyorum sola dönsem yine aynı. Yarın doktora gidicem bakalım artık gün verin dicem kasıklarımda ağrı oluyor dönerken yataktaKızlar depresyona girdim yaa yatsam yatamıyorum kalksam bir türlü moralim çok bozuluyor.Allahtan bebegim saglıklı cok sukur ama cok buyudu nefesim daraliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?