Tebrik ederm cnm.gecms olsunKızlar selamlar! Uzun zamandır işten ve hastalıklardan girmedim. Bu hafta ufak bir lekelenme olayı oldu da rapor verdi doktor evdeyim! Herkes iyidir umarım
Biz bu arada bebişin cinsiyetini öğrendik. Erkekmiş!!!!
Merak ediyorum calisabilir raporu aldiktan sonra maas aliyormuyumcanım ben de bu konuda sıkıntı yaşadım gittim 32 haftadan çalışabilir raporu aldım ama gerçekten haklılarmış o haftadan sonra çalışmak çor zor oluyorfakvt bu arada izin ve rapor kullanılmıyor diye biliyordum ben ama kullanılıyormuş sanrım hala bu konuda emin değilim arkadaşında benden 1 hafta önde gebeliği o çalışabilir raqoru aydıktan sonra kbb den raqor almıs evde yatıyormus..
Merak ediyorum calisabilir raporu aldiktan sonra maas aliyormuyum
bn zaten piskolojık olarak hazır değilim gerçekten deilim bu sefer transfer olacak yıne aynımı olacak diye o piskolojıyle belkide bu bebegede zarar vericm o yüzden bu sefer en azından iki ay beklemek istiyorum en azından kendimi toplarımCanım 2 ay sonra başlayabiliyorsun ama normalde. Senin durumunu da en iyi doktor bilir. Başlayabilirsin dediyse bence hiç bir sakıncası yoktur. Ben yinede biraz ara verince daha iyi sonuç alıyordum.
aminn canm aminn rabbim senide bebeğine sağlıklıca kavuştursun inşallah bu arada cok merak ettm bebeklerine ne oldu dördüz okuyunca şaşırdm bnde üçüz yada ikiz istiyorum hep rabbm inşallah kısmet eder nasip ederSlm kızlar beni hatırladınızmı dörtüzlerim vardı şimdi tek kaldık kızımla birlikte günleri sayıyoruz bu arada da sizi takip ediyoruz bebekleri olanlar güle güle büyütsün günü yaklaşanlarıda Rabbim bir avaz da kurtarsın benim gibi bekleyenlerinde allah yardımcısı olsun her geçen gün biraz daha ağırlaşıyor insan tedaviye başlıyacaklarada Rabbim gönüllerin deki muradı sağ salim versin inşallah
Tul ve magnet islemleri bittikten somra ustteki daha guzel olur diyorum :)kizlar yardim edin hangisini seceyim :-(
Bence 2. Sikizlar yardim edin hangisini seceyim :-(
Bence de 1. resimdeki tülle faln suslenirse daha guzel olurkizlar yardim edin hangisini seceyim :-(
Normal canım,kasılmışsındır.dinlen,istirahat et.Kizlar karnim cok fena gerildi bugun oldu oncdn ole bse bse yoktu patlick gbi.lutfen acil cwp bekliyrm dr gidm mi?normal mi degl mi anlamadm
Adı ile dogsun büyüsün paşa ekledim canımCanım benimkinin de cinsiyetini listeye ekler misin. Erkek. Kısmetse adı Yavuz Selim olacak :)
Belki yedigin bisey siskinlik yapmistirKizlar karnim cok fena gerildi bugun oldu oncdn ole bse bse yoktu patlick gbi.lutfen acil cwp bekliyrm dr gidm mi?normal mi degl mi anlamadm
Belki yedigin bisey siskinlik yaptigi icin yada gazdan dolayi olabilir miKizlar karnim cok fena gerildi bugun oldu oncdn ole bse bse yoktu patlick gbi.lutfen acil cwp bekliyrm dr gidm mi?normal mi degl mi anlamadm
Ikisi de güzel ama bence 2. Olankizlar yardim edin hangisini seceyim :-(
2.canim daha guzel duruyokizlar yardim edin hangisini seceyim :-(
güneşlenmenden ötürü de vücudun deri atıyor olabilir canım. ben güneşlenmedim ama benim de kollarım falan pul pul. ama benim cildim kurudur zaten bir de ankaranın havası kupkuru haliyle oluyor. sen de banyodan sonra vücuduna nemliyken nemlendirici şeyler sür bu sıcaklarda hiç çekilmiyor ama toparlar düzenli yaparsan.Kızlar kollarım bacaklarım çok kurudu bu ara,pul pıl oldu derim,nedendir acep?geçenlerde güneşlendin fln ya ondan mı ki?gerçi sürekli krem,losyon vs sürmüştüm ama.yada bu haftalarda olası bişeymidir bu,fikri olan varmı
Benimde o haftalarda kuruyup pul pul dokukuyodu canim sonra kendiliginden gectiKızlar kollarım bacaklarım çok kurudu bu ara,pul pıl oldu derim,nedendir acep?geçenlerde güneşlendin fln ya ondan mı ki?gerçi sürekli krem,losyon vs sürmüştüm ama.yada bu haftalarda olası bişeymidir bu,fikri olan varmı
aminn canm aminn rabbim senide bebeğine sağlıklıca kavuştursun inşallah bu arada cok merak ettm bebeklerine ne oldu dördüz okuyunca şaşırdm bnde üçüz yada ikiz istiyorum hep rabbm inşallah kısmet eder nasip eder[/QUOTE
Amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim Rabbim tez zamanda seninde mirasını verir inşallah benim bebeklere gelince bir tanesinin kendiliğinden kalbi durdu iki tanesinide sonlandırdılar ilk zamanlar çok üzüldüydüm ama sonradan sıkıntılar yaşayınca Dr ları dinlediğim için memnun oldum çünkü bende rahim ağzı kısalığı var ve Dr rahimimin çoğul gebeliği taşıyamayacağını söyledi bebeklerin hepsini kaybedersin hatta kendi hayatını bile kaybedebilirsin bir kaç defa kanama yaşadım sürekli istirahat ediyorum gezip dolaşmak yasak o yüzden evlat nasip etsin de Rabbim ikiz üçüz önemli değil sağlıklı sıhhatli olsun yeter canım biraz uzattı kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?