HERGÜN aksiyon HERGÜN aksiyon aynen BİZDEDE sonumuz HAYIR olsun canımGünaydın kızlar
Bu gece rüyamda ışid bizim eve saldırıyordu. Eve ateşten kıvılcım sıçradı. Bende sonduruyorum bi yandan. Neyse ki fazla uzatmadan gittiler
Aynen gözümü yummaya gelmiyorHERGÜN aksiyon HERGÜN aksiyon aynen BİZDEDE sonumuz HAYIR olsun canım
Günaydın kızlar
Bu gece rüyamda ışid bizim eve saldırıyordu. Eve ateşten kıvılcım sıçradı. Bende sonduruyorum bi yandan. Neyse ki fazla uzatmadan gittiler
Yoo oo bu gündem kafamı bozmuş nerde ne var rüyamda görüyorumgünaydin canim. sabah sabah guldurdun bizi yinegece yemek yiyip mi w
yatiyosun yoksa
Günaydın canım... İşid miGünaydın kızlar
Bende şaşkınlık içindeyim nerden girdiyseGünaydın canım... İşid miiyice fantastik maceraya bağlamışsın sen,hayra karşı inşallah
Günaydın kızlar
iyi kelle kesmeye gelmemişler
ay çok komik yaa. gülüyorum ama onların haberlerini izlerken benim de tüylerim diken diken oluyor.
Cnm bnkide oleydi 16.haftada bi anda kesldi gbi oldu isllh sennkide gecerSelam kardislerrrrrr....
ben 16. Haftama girdim halaaaaaaaaa kusuyorum ya..... Deli olcam artikkkk....
calisamiyorum raporluyum... ne yesem dokunuo mideme cikmak istio...
napcam beeeennn
16. Haftaya girincemi cnm? Yoksa sonunda falanmi?Cnm bnkide oleydi 16.haftada bi anda kesldi gbi oldu isllh sennkide gecer
Ayyyy bilseydim anlatmazdim kızlar Madara olduk ışid bizim togide vurdu
Gunaydin kizlar...biraz gec oldu ama eve yeni geldim agrilarim azcik hafifleyince gezmelere atiyorum kendimi esimle sabah kalkip kahvaltiya gittik. Acik hava kir kahvaltisi ohh misss bu arada gece aklima bise geldi. Uygulanaya gecirmedim ama bi kac gune yapcAm. Wc ye kalkiyorum ya saat basi. Bi gun kalktigimda belimden asagiya su dokup esime bi prova yaptirayim diyorum. Koos kos cabuk uyan suyum geldi filan diye bu gece yapim dedim de soyle bi gozumun onunden gecti. Adam cantayi filan nereye koydugumu bile bilmiyo. per perisan olur. Ama yapip o komediyi gormem Lazim. Ayy bide aklima sey geldi hava sicak ya ic camasiriyla yatio. Bizimki bni de unutur oylecene biniverir arabaya. Cok saskin zaTen. Kesinlikle yapicam bunu
Gunaydin kizlar...biraz gec oldu ama eve yeni geldim agrilarim azcik hafifleyince gezmelere atiyorum kendimi esimle sabah kalkip kahvaltiya gittik. Acik hava kir kahvaltisi ohh misss bu arada gece aklima bise geldi. Uygulanaya gecirmedim ama bi kac gune yapcAm. Wc ye kalkiyorum ya saat basi. Bi gun kalktigimda belimden asagiya su dokup esime bi prova yaptirayim diyorum. Koos kos cabuk uyan suyum geldi filan diye bu gece yapim dedim de soyle bi gozumun onunden gecti. Adam cantayi filan nereye koydugumu bile bilmiyo. per perisan olur. Ama yapip o komediyi gormem Lazim. Ayy bide aklima sey geldi hava sicak ya ic camasiriyla yatio. Bizimki bni de unutur oylecene biniverir arabaya. Cok saskin zaTen. Kesinlikle yapicam bunu
Ahh kıyamam ya,karabasanlara geldik cümletenKabuslar görüp,aksiyonun dibine vuran anneler hepinizin saçını çekip cimcimlemek istiyorum Yahu dün okudum yazdıklarınızı gece bana bir haller oldu ne gördüm ne oldu bilmiyorum ama eşime sesleniyorum,elimle gögsüne vuruyorum,kolunu sıkıyorum beni duymuyor en son kolunu ısırıyorum yok anam yok duymuyor beni öyle zorlanırken kendi inlememe uyandım adamcagazda fırladı yatakta ne oldu diye.meğerse eşimin sırtı dönük yatıyor ne vurma ne ısırma var ben rüyamda cebelleşip duruyor muşum Sonra uyu uyuyabilirsen wc ye bile hatim indirerek gittim
Bilinç altı işte,dibe itelefiğimiz şeyler gün gelip gösteriyo kendiniBende şaşkınlık içindeyim nerden girdiyse
Heeee,oldu,yapta gör noluyoGunaydin kizlar...biraz gec oldu ama eve yeni geldim agrilarim azcik hafifleyince gezmelere atiyorum kendimi esimle sabah kalkip kahvaltiya gittik. Acik hava kir kahvaltisi ohh misss bu arada gece aklima bise geldi. Uygulanaya gecirmedim ama bi kac gune yapcAm. Wc ye kalkiyorum ya saat basi. Bi gun kalktigimda belimden asagiya su dokup esime bi prova yaptirayim diyorum. Koos kos cabuk uyan suyum geldi filan diye bu gece yapim dedim de soyle bi gozumun onunden gecti. Adam cantayi filan nereye koydugumu bile bilmiyo. per perisan olur. Ama yapip o komediyi gormem Lazim. Ayy bide aklima sey geldi hava sicak ya ic camasiriyla yatio. Bizimki bni de unutur oylecene biniverir arabaya. Cok saskin zaTen. Kesinlikle yapicam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?