2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

günaydin canim. sabah sabah guldurdun bizi yine gece yemek yiyip mi w

yatiyosun yoksa
Günaydın kızlar
Bu gece rüyamda ışid bizim eve saldırıyordu. Eve ateşten kıvılcım sıçradı. Bende sonduruyorum bi yandan. Neyse ki fazla uzatmadan gittiler

Kabuslar görüp,aksiyonun dibine vuran anneler hepinizin saçını çekip cimcimlemek istiyorum Yahu dün okudum yazdıklarınızı gece bana bir haller oldu ne gördüm ne oldu bilmiyorum ama eşime sesleniyorum,elimle gögsüne vuruyorum,kolunu sıkıyorum beni duymuyor en son kolunu ısırıyorum yok anam yok duymuyor beni öyle zorlanırken kendi inlememe uyandım adamcagazda fırladı yatakta ne oldu diye.meğerse eşimin sırtı dönük yatıyor ne vurma ne ısırma var ben rüyamda cebelleşip duruyor muşum Sonra uyu uyuyabilirsen wc ye bile hatim indirerek gittim

Günaydın kızlar
Bu gece rüyamda ışid bizim eve saldırıyordu. Eve ateşten kıvılcım sıçradı. Bende sonduruyorum bi yandan. Neyse ki fazla uzatmadan gittiler

iyi kelle kesmeye gelmemişler
ay çok komik yaa. gülüyorum ama onların haberlerini izlerken benim de tüylerim diken diken oluyor.

iyi kelle kesmeye gelmemişler
ay çok komik yaa. gülüyorum ama onların haberlerini izlerken benim de tüylerim diken diken oluyor.
Ayyyy bilseydim anlatmazdim kızlar Madara olduk ışid bizim togide vurdu

Gunaydin kizlar... biraz gec oldu ama eve yeni geldim agrilarim azcik hafifleyince gezmelere atiyorum kendimi esimle sabah kalkip kahvaltiya gittik. Acik hava kir kahvaltisi ohh misss bu arada gece aklima bise geldi. Uygulanaya gecirmedim ama bi kac gune yapcAm. Wc ye kalkiyorum ya saat basi. Bi gun kalktigimda belimden asagiya su dokup esime bi prova yaptirayim diyorum. Koos kos cabuk uyan suyum geldi filan diye bu gece yapim dedim de soyle bi gozumun onunden gecti. Adam cantayi filan nereye koydugumu bile bilmiyo. per perisan olur. Ama yapip o komediyi gormem Lazim. Ayy bide aklima sey geldi hava sicak ya ic camasiriyla yatio. Bizimki bni de unutur oylecene biniverir arabaya. Cok saskin zaTen. Kesinlikle yapicam bunu

Allahiiim komediye bak...
yaparsan oyle bisi kameraya falan cek...
ay catlarim gulmekten. Benim esim geldi gozUmun onune bi anda

kızlar ne yapı

hehe sonra yalancı çobana dönme de. gerçeği olduğu zaman bu sefer de yine şaka yapıyorsun sanabilir :)

Ahh kıyamam ya,karabasanlara geldik cümleten ben dünkü temizlikten sonra dövülmüş halı gibi serildim yatağanasıl uyuduğumu bilemedim,direkt sabah olmuş,çişim bile gelmemiş yorgunluktan

Heeee,oldu,yapta gör noluyo canım,zaten ikizler bi kocan var.huyu suyu belli,gelicek tersine görücen durduk yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…