Yarım kaldı pardonGunaydin kizlar...biraz gec oldu ama eve yeni geldim agrilarim azcik hafifleyince gezmelere atiyorum kendimi esimle sabah kalkip kahvaltiya gittik. Acik hava kir kahvaltisi ohh misss bu arada gece aklima bise geldi. Uygulanaya gecirmedim ama bi kac gune yapcAm. Wc ye kalkiyorum ya saat basi. Bi gun kalktigimda belimden asagiya su dokup esime bi prova yaptirayim diyorum. Koos kos cabuk uyan suyum geldi filan diye bu gece yapim dedim de soyle bi gozumun onunden gecti. Adam cantayi filan nereye koydugumu bile bilmiyo. per perisan olur. Ama yapip o komediyi gormem Lazim. Ayy bide aklima sey geldi hava sicak ya ic camasiriyla yatio. Bizimki bni de unutur oylecene biniverir arabaya. Cok saskin zaTen. Kesinlikle yapicam bunu
Aslında pek haber izlemeyi sevmiyorum eşim sağolsun onun mesleginden dolayı da aklıma girmiş olabilirBilinç altı işte,dibe itelefiğimiz şeyler gün gelip gösteriyo kendiniana haberleri azalt canım
Evet canım karında iki lastik gibi kemer takiyorlar iki tanede cihaz var biri bebeğin kalp atışını digeride kalsilmalarini çizelge şeklinde kağıda işliyor. Isler 20 dakika sürüyor soluna yatiyorsunnst ye bağlanan kızlar nasıl bir şey oluyor? karından mı bağlıyorlar? uygulama nasıldır??
hmm benim ikiz olduğundan daha uzun sürer herhalde. bu gittiğimde doktor nst ye bağlayacağız dedi de daha ilk kez bağlayacak bakalım.Evet canım karında iki lastik gibi kemer takiyorlar iki tanede cihaz var biri bebeğin kalp atışını digeride kalsilmalarini çizelge şeklinde kağıda işliyor. Isler 20 dakika sürüyor soluna yatiyorsun
Slm kızlar
Ben yine hastaneden geldim. Koskoca anadolu yakasında hastane yok adam gibi yaaa. Gittiğim doktor beni başka hastaneye gönderdi oranın yeni doğum ünitesi daha iyi dedi. Dun akşam gittim dolu yogum bakım dediler. Sağlık ocağına gittim zeynep Kamile git dediler.Bugun umut hastanesine gittim doktorumu değiştirdim. Sancılar a baktı nst ye bagladi. Sancim yok şükür. Haftaya perşembe kontrole çağırdı. Bebeğim 3.100gr dedi sezeryanla 37+5 de dogum yaparız dddi. Yine bindim bi alamete gidiyoruz kıyamete.
Karnına ayrı ayrı iki adet yuvarlak kulaklık tarzı cihaz bağlanıyor.biri kasılmayı diğeri bebekkalp atışını ölçüyor.ama ikizde nasıl olcak bilmiyorum.nst ye bağlanan kızlar nasıl bir şey oluyor? karından mı bağlıyorlar? uygulama nasıldır??
Biliyorum canım çok üzülmüştüm ikizlerine. Dediğin gibi Allah doğru zamanda tekrar nasip etsin inşallah.. dualarım seninle en doğru kararı sen vereceksinBn daha yeni kurtaj oldum ikizlerimn kalbi durmustu bna kalsa 1yil bile beklerim o kadar korkuyorum etkilenyorum ama drum bugun cok iyi hemen ilk adetinde baslayalim dedi cok sasirdm korktum hem istiyorum hem vcesaret edemiyorum rabbim dogru yerde dogru zamanda baslatsin insallah
16. haftanın ortalarına faln cnm bu aralar geçebilir sennkide.tabi bünyeden bünyeye değişebilir16. Haftaya girincemi cnm? Yoksa sonunda falanmi?
Ben girdim 16 ya bugun.
Ben orayı bıraktım o kadar tembih etmemize rağmen tüp bebek olduğunu kimse bilmiyor dogumda yanımda ailemiz olur lütfen aramızda kalsın dedim tamam dediler yanında çalışan kız bi daha ki gittiğimizde sizin tüp bebekdi dimi dedi ya yanımızda biri olsaydı dedim sustu kaldılarAynen öyle canım Anadolu da doğru düzgün doktor bulmak zor beş doktor gezdim ben de geçen kanamam oldu ordan oraya yolluyolar yer yok bebek küçük yoğun bakımda yeterli değil bilmem ne en sonunda bende umuta gittim cumartesi Fatih beye güzel ilgileniyor devam edecem artık sende durumlar ne
gerçeğini ayırt edebilir sanırım canım. aslında daha önce de aklıma gelmişti ama dedğin gibi olur diye vazgectim şimdi sezaryene kesin karar verdım ya suyun gelmesını beklemiycem nasılsa diye tekrar mantıgımın gündemine geldikızlar ne yapı
hehe sonra yalancı çobana dönme de. gerçeği olduğu zaman bu sefer de yine şaka yapıyorsun sanabilir :)
canım onun eserekliliği bana sadece. oğlu söz konusu olunca son zamanlarda heyecanlı epeycene. hele bi kaç gündür yüzümden çok karnıma bakıyo. her gün soruyo bu günlerde kaç gün kaldı diye. bilmiyorum diyorum dr a sor kesin bi gün söylesin artık neyin ne olacağını bizde bilelim diyo. ya hakikaten yarın 37ye gircem.. yarın yada öbür gün dr a gittiğimde gün verir mi acabaYarım kaldı pardonne demeye zorluyosun şansını bilmem bencede hiç deneme,zira gülmeyebilirsin kocanın şaka olduğunu anladığın haline
canım sana daha şimdiye kadar niye hiç bağlanmadı ona takıldım. bana 28. haftadan beri yapılıyo. bende sola döndüğümde alamıyolar düz yatırıyolar. karnına iki kemer gibi bişe takılıyor birisi bebişin kalbi için diğeri sancı için.hmm benim ikiz olduğundan daha uzun sürer herhalde. bu gittiğimde doktor nst ye bağlayacağız dedi de daha ilk kez bağlayacak bakalım.
canım sana daha şimdiye kadar niye hiç bağlanmadı ona takıldım. bana 28. haftadan beri yapılıyo. bende sola döndüğümde alamıyolar düz yatırıyolar. karnına iki kemer gibi bişe takılıyor birisi bebişin kalbi için diğeri sancı için.C A N O in dediği gibi. yalnız senin ikiz ya annemlerdeyim şimdi ona sordum ikizlere nasıl yapılıyo diye. biz önce bebeğin birinin kalbiyle sancıyı sonra diğerinin kalbiyle sancıyı alıyoruz dedi. muhtemelen senin de öyle olur. biraz daha uzun sürer yani.
Canım 2 ay sonra başlayabiliyorsun ama normalde. Senin durumunu da en iyi doktor bilir. Başlayabilirsin dediyse bence hiç bir sakıncası yoktur. Ben yinede biraz ara verince daha iyi sonuç alıyordum.Yaaa aranizda hic ikinci tedaviyi olan yok muuu vallaha cok kararsiz kaldimmm
herkese merhabalarrr :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?