- 29 Haziran 2013
- 731
- 1.777
- 158
Tabi az kaldı canım yaa ,bugüne geldik ya şükürler olsunanammmm ikimizin günleri çok yakın canım benimde az kaldı o zaman ayy çok heyecanlandım simdi ikimiz adına da.. bebişine de maaşallah kocaman olmuş :)
çok sükür sıkıntımız yoktu hiç ara vermeyi düsünmedik o yüzden dr da bişey demedi bugüne kadar.. jübilemizi de dün yaptık sezonu kapattık
3405 gr maaşallah canım çok iyi doğmuş, her bebek doğumdan sonra kilo kaybedermiş o normal bi durum takılma zaten sağlıklı olsun da kilonun önemli olmadığını biliyoruz artık :) peki sütün hemen geldi mi ?? göğüs için kreme doğumdan önce başlayın diyorlar öylle yapalım bari bizde ... bide hastanede ne giydin pijamamı gecelik mi daha rahat ?? doğum nasıldı genel mi oldun epidural ya da spinal mi ?? ayy bize tavsiyelerin var mı varsa neler ? ayy birin ibulmusken sorayım bütü sorularımı
Doktora sordunuz mu yoksa kafanıza göre mi takıldınız, Way arkadaş sen hemen yorulmuyormuydun,seni seniiii
Bizim hoca son üç ay yasak dedi o yüzden jübileyi yapalı çok oldu.öpmeleri bile çocuğu öper gibi oldu benim adam bişeyleri yanlış anladı ama neyseee 40 günü kafasına yerleştirmiş bana o vakit geçene kadar görüşmeyeceğiz diye bana diyor,sanki uyarır gibi Sanki sırnaşan varda kendisine allem yarebbim