2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ahahahaaa o hiç aklıma gelmedi yahu Eşim sordu doktora. (yasaksa yasak oldugunu bilelim riske atmanın alemi yok demişti) Her seferinde var mı bir sıkıntı diye soruyordu oda haliyle geriyor insanı pöfff diyorsun
Sen Hem yap hem de varmı bi sıkıntıo da iyiymiş biz ilk haftalar için sormuştuk sorun yok demişti,ama sonra bidaha utandık soramadık.şimdide bilemediğimizden ara verdik ama bizimki bu konularda çok dayanıklı olmadığından kararsız kalıyorum bende

ya acaba istenmeyen çocuk falan mı. çünkü bir de çinde bir bebekten fazla yapmak yasakya. ya da ne bileyim evlilik dışıdır falan. bilemiyorum bir anlam veremedim.
24 yaşında hamile olup son demlerinde bile hala kafede internetten oyun oynayan bi annenin bebeği istediğini düşünemiyorum zaten

aynen canim imkanida var ama almamis lazim olursa cikar alirim ya da esime aldiririm diyo cocugu tasimak icin bisey almamis ama cok ilginctir tatilde bebegin esyalarini koymak icimm valiz almis. zaten surekli kiyaslama yapti bende kestim muhabbeti bi sureliıne uzun kollular bu mevsimde sikinti olabilir klima kullanamazmiyiz? uyku moduna alirim bi yere sabitlerim bebegi de diger koseye alirim diyorum . zaten citcitli zibin da aldim 5 tane falan artik onlar yetmezse alirim biraz daha.

canim hayranim tespitlerine valla. Dogru soyluyosun milleyin karni dar cekemiyolar kimse kimseyi. Bn de bise yasadim yeri gelmisken anlatmak istiyorum. Bi tanidik 7bucuk aylik hamile. Bi kac gun once bana geldi daha bise almadim hazirlamadim sen neler yaptin aldin bakim deDi. Bnde laf lafi acinca dedim ki. Gecenlerde bi kiyafet gordum cok begendim ama esim bosver pahali hem hamileligin az kaldi onun yeribe dogumdan sonra istedigini alirsin yada bizim oglsna al biseler dedi dedim. ayy benim kocam ne istersen al parasindan kacma en iyisinden gonlunun istedigini al diyor ben cok sansliyim dedi. Bi morartti beni yani. Sonraa esim geldi yanimiza biz birsuru dalin sampuan almistik depoladik bn dedim ki dalini cok onermiyolar baska hi marka alabilirim dedim. Kiz hemen ayy kullanmiycaksan bana ver dedi. Esimde cikardi bi tane buyuk boy verdibaldi kizda. Ertesingun alisverise cikmislar ne aldin dedim. Hic bise almadim ya cok pahaliydi dedi. Bi hast cikisi 45 lira soyguncu bunlsr dedi. Bnde dedim ki 45 liraya bulduysan hemen alsaydin ben sadece bi hastane cikisina 84 lira verdim dedim. Giciklik deil mi bende onu bozdum tabi anladiysa... hakikaten de 84 liraya aldim ama kumasi cok iyiydi ona aldandim. Oyle cok agim sagim suslu puslu desenli bise de deil. Oglusum rahat etsin tek dedim

Canim ben bi hastane cikisi koydum 10lu. iki tane zibin biri kolsuz biri yarim kol. 3 corap 3 eldiven 3 bere. 5 tane alt ust takim ayakli pijamali olanlardan.bi orgu bi pazen bide hast cikisinin penye battaniyesi. 12 tane 1 no bez. 10 tane agiz mendili. Bi tane yuzune tulbent. Iki tane oyle sarmaya kurulamaya gerek olur diye sadece kenarlari kivrilmis pazen kumas. Iki tane de tek kullanimlik alt acmalardan.. dogdugu an giydirilecek olan kiyafetleri annem teslim alcak zaten. Onlarida temiz bi kumasa sarip oyle koycam cantaya. Benim koyduklarim bunlar ama tecrubesizim tabiki tecrubeli arkadaslar daha iyi fikir verir

Allahım,nasıl bi kafa var insanlarda.böyle böyle zengin oluyolar heraldesonradan da almaz o,milletin getireceklerini hesaba katıyodur kardeşim gibi boşver uzak durma daha iyi böylelerden.bebeğin olduğu oda da çalıştırman doğru olmaz bana göre ama klima ile odanın sıcaklığını düşürüp bebeği odaya öyle getirebilirsin.onun dışında bebeğin olduğu odada klima çalışması ne derece doğru bilemedim,çocuk dr una sormak daha iyi olur.illaki uygun bi öneri vardır bu konuda.uzun kolluları da giydirirsin yine ya,o kadar problem olmaz heralde.zaten hemen küçülüyolar bi iki giymeye.

Böyle ucuz insanlardan herherde var maalesef canım.sözüm ona senin ağzından eşinle ilgili bi açık yakalamış ordan vurmaya çalışmış seni.kocası o kadar bonkörmüşte niye kıyıpta bişey alamamış hala acep?çocuk doğsun,boyuna göre mi alcakmış ay sinir oluyorum böyle kompleksli tiplere ya,sağlıklı değil bunların ruh hali.45 lirayı çok bulduysa işi var onun daha demektir.öyle üçü beşi hesapla bitmez bebek alışverişi.çıplak kalır yavrucak.sen de muhatap olma gitsin bence.kendi derdimiz bize yetiyor,bide elin delileriyle mi uğraşcaz allasen

Yaaa aranizda hic ikinci tedaviyi olan yok muuu vallaha cok kararsiz kaldimmm
Canım dr una güvenmen lazım.benim ilk tedavide oldu hamdolsun,ama arkadaşımın tutmamıştı,onu da bi sonraki adetinde çağırdılar.tereddütte kalıp gitmedi,sonrada cesaretini toplayamadı bi daha.beraber başlamıştık tedaviye,ben doğurucam nerdeyse,o hep bi bahaneyle erteliyor.gittikçede cesareti kırılıyor sanırım.o yüzden sıcağı sıcağınaykrn bence hiç düşünme,dr unda uygun görmüş,bi sakınca görmemiş belliki.ya Allah ya Bismillah de başla.çok dua edenin var burda,bian evvel başlaki bizler kaybolmadan burdan sende katıl bu kervana

• bilmem ki canim ben herkeste goruyorum puseti evin icinde bile kullaniyolar 6 aydan sonra kullanilmaz zaten cok pahali bisey almadim hem bebek arabasida almadim simdilijj pusetle idare edicem. cok sey almak meselesinede illet oluyorum evet biz erken basladik almaya iyikide oyle yapmisiz sefamiz olsun. yeri geldi pahali aldik yeri geldi ucuz aldik biz bu yolda ne paralar harcadik gozumuze gelmez ki. imkan varsa en iyisini aliriz, yoksa da elimizden gelenin en iyisini yapariz. sanki alisveriste bize yardim eden oldu da bizmi acele ettik yine herşeyi tek basimiza yaptik oh iyi yaptik giyemezlerse de canlari sagolsun..

• 14

hastane çıkışlarında zaten eldiven bere falan olduğu için götüreceklerin yeter önlüğe gerek yok iki gece kalacaksan aldıkların yeter cnm altını değiştirirken dikkat etmek lazım erkek mi mi kız mı bebegin hatırlayamadım ama erkekler fena bu konuda :) belki yedek çorap ve eldiven götürebilirsin çabuk kirleniyorlar. Onun haricinde aklıma bişey gelmiyor şimdilik gelrise yazarım canım

ne demek canım senden de aminnnn inşallahh. herşey gönlünce olsun bencede günü bilip saymak daha güzel ve heyecanlı

Yaaa insallahh allahim banada tekrardan kismet ederde bnde burda hamiwleyim diyebilirim insallah dr uygun dedi bir aydan basliyacak beklemekten bnde korkuyorumda buda cokmu erken acaba diye korktum yinede cok saol canm her sey icin ozelliklede dualarinz icin

Yaaa aranizda hic ikinci tedaviyi olan yok muuu vallaha cok kararsiz kaldimmm
Ben de 2. tedavimde hamile kaldım.. İlkini ağustos ayında yaptırdık tutmadı adet oldum.. Eylülde 2. adetimle tekrar başladık.. Bana kalsa bekleyecektim 4-5 ay ama doktorumpsikolojik olarak iyi hissediyorsan beklemenin anlamı yok dedi iyi ki guvenmisim ve şimdi bebeğime kavuşmak için gün sayiyorum.. Sen de güven doktoruna ama unutma ki zamanı gelmişse olacak.. İnşallah en kisa zamanda sen de muradına erersin canim

Bn daha yeni kurtaj oldum ikizlerimn kalbi durmustu bna kalsa 1yil bile beklerim o kadar korkuyorum etkilenyorum ama drum bugun cok iyi hemen ilk adetinde baslayalim dedi cok sasirdm korktum hem istiyorum hem vcesaret edemiyorum rabbim dogru yerde dogru zamanda baslatsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…