Ben bi ara spartacus izliyordum canim. Ama yillaar once. Esim benim icim kaldirmiyo sen nasil izliyon derdi. Sonra zaten niye oldu neden oldu bilmiyorum kan tutmaya basladi Beni. Izleyemez oldum biraktim. O dizi de basta sona kanli kavgali zaten. bi problemim olmasa bile suan hamilelikte izlencek bise deilAlt yazılı olmasın okurken uykum geliyorMacera aksiyon seviyorum kafa patlatmalıyım izlerken sonunu bildiğim şeyler beni kesmiyor
ama birçoğu altyazılı zaten. yine sen aratı bir internetten dublajlı bulursun belki. aksiyon macera diyorsan once upon a time ı sevebilirsin. yani aksiyonun da dışında masallar üzerinden yepyeni bir dünya. ona benzer grimm var ama korkar mısın izlerken bilemiyorum. ben korkmuyorum çok ilgi çekici geliyor. mentalist var o da baya ilginç, rizzoli and isles var polisiye seversen. bir bak sen bunlara en azından bir iki bölüm izle herbirinden. en sevdiğine devam edersin.Alt yazılı olmasın okurken uykum geliyorMacera aksiyon seviyorum kafa patlatmalıyım izlerken sonunu bildiğim şeyler beni kesmiyor
Aminn canım benim.Senin kocacık benim huysuz kardeşime benziyor bakışları cin gibi maşaallah,kafası zehir gibidir böyle uşaklarınAynen oyle canim bnimki de borekten maydanoz secer. Ne olursa olsun biberi yemez. Sebze yemeklerine zaten hasretim. Ama babam cok guzel yemek yapar. Babam sabahci oglenden sonra evde. Annem tum gun calistigi icin yemek isi babamda. Esimin huyunu ve sebze yemeklerini cok sevdigimi bildiginden haftada 2 3 gun ya gelip aliyo ya bn gidiyorum orda yiyorum. Insallah oglum babasi gibi olmaz. Diyorum zaten oglumuz 2 3 yasina gelip bizimle sofraya oturmaya baslarsa ne pistiyse onu yiyeceksin.her hareketimiz ona ornek olacak. O maydanozlar seni yemez merak etme Diye. Ayrica evet gordum enisteyi. Tekrar masallah diyorum yumusak huylu duruyo. Rabbim muhabbetinizi mutlulugunuzu artirsin insallahdarisi azcik benim oduna olsa hic fena da olmaz yanii sende bnimkini gordun cin gibi mubarek
Bencede yaniBen bi ara spartacus izliyordum canim. Ama yillaar once. Esim benim icim kaldirmiyo sen nasil izliyon derdi. Sonra zaten niye oldu neden oldu bilmiyorum kan tutmaya basladi Beni. Izleyemez oldum biraktim. O dizi de basta sona kanli kavgali zaten. bi problemim olmasa bile suan hamilelikte izlencek bise deilne psikopatmisim gencligimde
Baya bi sarıldım,öptüm kokladım zatenadamda şaşırdı,çok özledin kız diyo deli ya
Kız,nerelisin sen bakimAminn canım benim.Senin kocacık benim huysuz kardeşime benziyor bakışları cin gibi maşaallah,kafası zehir gibidir böyle uşaklarınDeğişeceğini hiç düşünmüyorum inatçı keçilerin
hee çok özledim kafama vurdu deseydin ayy alemsiniz valla maaşallah kocanla sanaben de evdeyken bu tarz benime sarmıştım doğumumla özdeşleştirmiştim bi de bu yarışma bittiği zaman oğlum kucağımda olacak diye belki de ondan o kadar hevesye her gün izler olmuştum
Korkarım ben tırsıgım o anlamda kanlı asmalı kesmeli şeyleri izleyemem,birde cinsel içeriği sevmiyorum.Mesela ARROW izleyemedim sevmedim. FRİNGE de çok cinsel içerikliydi içim kaldırmadıama birçoğu altyazılı zaten. yine sen aratı bir internetten dublajlı bulursun belki. aksiyon macera diyorsan once upon a time ı sevebilirsin. yani aksiyonun da dışında masallar üzerinden yepyeni bir dünya. ona benzer grimm var ama korkar mısın izlerken bilemiyorum. ben korkmuyorum çok ilgi çekici geliyor. mentalist var o da baya ilginç, rizzoli and isles var polisiye seversen. bir bak sen bunlara en azından bir iki bölüm izle herbirinden. en sevdiğine devam edersin.
Onun canı öyle istediği için kendine açık kapı arıyo olabilir doğumdan sonra kaç gün daha yapılmıyodu diye sorup duruyo
Yok güzelim eşimin anne tarafı giresun,annemin bir damadı trabzon bir gelinide artvin olunca "Dur da,haora,uşak,needeysun" gibi kelimeler dilimize yapıştı. Laz uşaklarının arasında kaldım yahuKız,nerelisin sen bakimuşaklar fln,hemşerimiyiz yoksa
Olsun kız,zarar gelmez bizdenYok güzelim eşimin anne tarafı giresun,annemin bir damadı trabzon bir gelinide artvin olunca "Dur da,haora,uşak,needeysun" gibi kelimeler dilimize yapıştı. Laz uşaklarının arasında kaldım yahu
Günaydın.nasılsın?Günaydın annisler
Ooo,maşallahbizde dün ilk kez bu konuyu konuştuk çok fazla ara vermemiştik simdiye kadar isin ciddiyetinin farkında değildi benimki artık iki ay herşey yasak diyince işin ciddiyetini anladı galiba şimdiye kadar farkında değilmiş
Eyvallah öyle de şu laz inadınız olmasa tadından yenmezOlsun kız,zarar gelmez bizdeneğlenceli tiplerizdir ayyy,şimdi oralarda olmak vardı
Tebrikederim canım,gözün aydın şimdidenBu arada film muhabbetine takıldım hastaneden geldiğimi demedim sizlere.Evlatcığımın burnunu gördüm topicik yuvarlak,elmacık kemikleri şahane görünüyordu maşaallah48 cm boyu kilosu da 2800gr olmuş. nst de inanılmaz hareketliydi sanırım ses dalgaları rahatsız etti habire kafa atıyordu net olarak haziranın 1 inde dogum gerçekleşecek kısmet olursa. çok heyecanlıyım
O da tadımız tuzumuz amaEyvallah öyle de şu laz inadınız olmasa tadından yenmez
Kapat kapat sabah sabah cinayet de hiç çekilmiyorMügeyide çok izlerim bu arada,benim oğlanlar psikopat olmasalar iyiydiya hiç sorma,gözümün önünden gitmiyor bi türlü.hamileyken neyin kafasını yaşıyoruz görsünler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?