• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Alt yazılı olmasın okurken uykum geliyor :KK45:Macera aksiyon seviyorum kafa patlatmalıyım izlerken sonunu bildiğim şeyler beni kesmiyor:KK54:
Ben bi ara spartacus izliyordum canim. Ama yillaar once. Esim benim icim kaldirmiyo sen nasil izliyon derdi. Sonra zaten niye oldu neden oldu bilmiyorum kan tutmaya basladi Beni. Izleyemez oldum biraktim. O dizi de basta sona kanli kavgali zaten. bi problemim olmasa bile suan hamilelikte izlencek bise deil :KK70: ne psikopatmisim gencligimde :KK70::confused::KK9:

Alt yazılı olmasın okurken uykum geliyor :KK45:Macera aksiyon seviyorum kafa patlatmalıyım izlerken sonunu bildiğim şeyler beni kesmiyor:KK54:
ama birçoğu altyazılı zaten. yine sen aratı bir internetten dublajlı bulursun belki. aksiyon macera diyorsan once upon a time ı sevebilirsin. yani aksiyonun da dışında masallar üzerinden yepyeni bir dünya. ona benzer grimm var ama korkar mısın izlerken bilemiyorum. ben korkmuyorum çok ilgi çekici geliyor. mentalist var o da baya ilginç, rizzoli and isles var polisiye seversen. bir bak sen bunlara en azından bir iki bölüm izle herbirinden. en sevdiğine devam edersin.

Aynen oyle canim bnimki de borekten maydanoz secer. Ne olursa olsun biberi yemez. Sebze yemeklerine zaten hasretim. Ama babam cok guzel yemek yapar. Babam sabahci oglenden sonra evde. Annem tum gun calistigi icin yemek isi babamda. Esimin huyunu ve sebze yemeklerini cok sevdigimi bildiginden haftada 2 3 gun ya gelip aliyo ya bn gidiyorum orda yiyorum. Insallah oglum babasi gibi olmaz. Diyorum zaten oglumuz 2 3 yasina gelip bizimle sofraya oturmaya baslarsa ne pistiyse onu yiyeceksin.her hareketimiz ona ornek olacak. O maydanozlar seni yemez merak etme Diye. Ayrica evet gordum enisteyi. Tekrar masallah diyorum yumusak huylu duruyo. Rabbim muhabbetinizi mutlulugunuzu artirsin insallah :KK36: darisi azcik benim oduna olsa hic fena da olmaz yanii:KK48: sende bnimkini gordun cin gibi mubarek :KK47:
Aminn canım benim.Senin kocacık benim huysuz kardeşime benziyor bakışları cin gibi maşaallah,kafası zehir gibidir böyle uşakların :confused: Değişeceğini hiç düşünmüyorum inatçı keçilerin:KK56:

Ben bi ara spartacus izliyordum canim. Ama yillaar once. Esim benim icim kaldirmiyo sen nasil izliyon derdi. Sonra zaten niye oldu neden oldu bilmiyorum kan tutmaya basladi Beni. Izleyemez oldum biraktim. O dizi de basta sona kanli kavgali zaten. bi problemim olmasa bile suan hamilelikte izlencek bise deil :KK70: ne psikopatmisim gencligimde :KK70::confused::KK9:
Bencede yani:KK57: ben bi kez baktım,bayılıyodum nerdeyse:KK35:içim kalktı resmen:63: oysaki gençliğimde ne 13. Cumalar,ne Psikopat'lar,ne elm sokakları izlemişliğim vardır:KK51:herşeyin bi yaşı var demek,izleye izleye öyle çok şey gördümki şimdi hep o kareleri hatırlayıp korkuyorum.eşim odaların birinden karşıma çıksa hep bi sıçrıyorum"ayyy" diye:eek: ne zaman alışıcaksın bana diyo:KK70:gece odanın kapısı aralık yatamıyorum,biri ordan bakıyo gibi geliyo:KK17:evde yalnız bile olsam dış kapıyı ve banyoyu kilitlemeden duş alamıyorum,sanki biri elinde baltayla banyoya girecek gibi:KK57: ayyy,neler türetiyorum neler bi bilseniz:mad:

Baya bi sarıldım,öptüm kokladım zaten:KK39:adamda şaşırdı,çok özledin kız diyo:KK70::KK70: deli ya:KK48:

hee çok özledim kafama vurdu deseydin ayy alemsiniz valla maaşallah kocanla sana :KK70: ben de evdeyken bu tarz benime sarmıştım doğumumla özdeşleştirmiştim bi de bu yarışma bittiği zaman oğlum kucağımda olacak diye belki de ondan o kadar hevesye her gün izler olmuştum :KK70::KK70:

hee çok özledim kafama vurdu deseydin ayy alemsiniz valla maaşallah kocanla sana :KK70: ben de evdeyken bu tarz benime sarmıştım doğumumla özdeşleştirmiştim bi de bu yarışma bittiği zaman oğlum kucağımda olacak diye belki de ondan o kadar hevesye her gün izler olmuştum :KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:Onun canı öyle istediği için kendine açık kapı arıyo olabilir:KK48: doğumdan sonra kaç gün daha yapılmıyodu diye sorup duruyo:oops::KK48:

ama birçoğu altyazılı zaten. yine sen aratı bir internetten dublajlı bulursun belki. aksiyon macera diyorsan once upon a time ı sevebilirsin. yani aksiyonun da dışında masallar üzerinden yepyeni bir dünya. ona benzer grimm var ama korkar mısın izlerken bilemiyorum. ben korkmuyorum çok ilgi çekici geliyor. mentalist var o da baya ilginç, rizzoli and isles var polisiye seversen. bir bak sen bunlara en azından bir iki bölüm izle herbirinden. en sevdiğine devam edersin.
Korkarım ben tırsıgım o anlamda kanlı asmalı kesmeli şeyleri izleyemem,birde cinsel içeriği sevmiyorum.Mesela ARROW izleyemedim sevmedim. FRİNGE de çok cinsel içerikliydi içim kaldırmadı:KK34:

:KK70::KK70::KK70:Onun canı öyle istediği için kendine açık kapı arıyo olabilir:KK48: doğumdan sonra kaç gün daha yapılmıyodu diye sorup duruyo:oops::KK48:

bizde dün ilk kez bu konuyu konuştuk çok fazla ara vermemiştik simdiye kadar isin ciddiyetinin farkında değildi benimki artık iki ay herşey yasak diyince işin ciddiyetini anladı galiba şimdiye kadar farkında değilmiş :KK70::KK70:

Kız,nerelisin sen bakim:KK39: uşaklar fln,hemşerimiyiz yoksa:rolleyes:
Yok güzelim eşimin anne tarafı giresun,annemin bir damadı trabzon bir gelinide artvin olunca "Dur da,haora,uşak,needeysun" gibi kelimeler dilimize yapıştı. Laz uşaklarının arasında kaldım yahu:KK70:

Yok güzelim eşimin anne tarafı giresun,annemin bir damadı trabzon bir gelinide artvin olunca "Dur da,haora,uşak,needeysun" gibi kelimeler dilimize yapıştı. Laz uşaklarının arasında kaldım yahu:KK70:
Olsun kız,zarar gelmez bizden:KK5: eğlenceli tiplerizdir:rolleyes: ayyy,şimdi oralarda olmak vardı:KK51:

Bu arada film muhabbetine takıldım hastaneden geldiğimi demedim sizlere.Evlatcığımın burnunu gördüm topicik yuvarlak,elmacık kemikleri şahane görünüyordu maşaallah:nazar: 48 cm boyu kilosu da 2800gr olmuş. nst de inanılmaz hareketliydi sanırım ses dalgaları rahatsız etti habire kafa atıyordu:KK70: net olarak haziranın 1 inde dogum gerçekleşecek kısmet olursa.:anneadayı: çok heyecanlıyım:KK46:

bizde dün ilk kez bu konuyu konuştuk çok fazla ara vermemiştik simdiye kadar isin ciddiyetinin farkında değildi benimki artık iki ay herşey yasak diyince işin ciddiyetini anladı galiba şimdiye kadar farkında değilmiş :KK70::KK70:
Ooo,maşallah:KK9:bu haftaya kadar ara vermediyseniz süper:KK39:gerçi herhangi bir şikayet oluşmuyosa son bir aya kadar normalmiş zaten.adam yıkılmıştır artık,bünye kaldırmaz bunu:KK70::KK70:

Bu arada film muhabbetine takıldım hastaneden geldiğimi demedim sizlere.Evlatcığımın burnunu gördüm topicik yuvarlak,elmacık kemikleri şahane görünüyordu maşaallah:nazar: 48 cm boyu kilosu da 2800gr olmuş. nst de inanılmaz hareketliydi sanırım ses dalgaları rahatsız etti habire kafa atıyordu:KK70: net olarak haziranın 1 inde dogum gerçekleşecek kısmet olursa.:anneadayı: çok heyecanlıyım:KK46:
Tebrikederim canım,gözün aydın şimdiden:KK9: hazırlıkları bitir bari bu hafta,temizlik ikram vs.haftaya el ense yatarsın:KK39:

Back