2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Oyyy ALLAH yardımcın olsun yemek seçen adamın karnını doyurmak zor olur,kardeşimden biliyorum menemenin içindeki biberi,börekteki maydonozu,yemekte ki domatesi seçer al sana gıcıgın bayrak taşıyanıçok şükür taşı kaynatsam yer benim kocacık,gördün fotosunu sakin mizaçlıdır,anlayışlıdır çok şükür.

yok be guzelim nerde bende o saate kadar uyku.. arkadaslarla sabah ciktik piknik icimm yolda tlf cekmiyopqdu ilk ceken yerde yazdim.. bu da size adiyamandan mayis hatirasi Eki Görüntüle 1530571
Ohh iyi yapmışsın ne güzel tertemiz havayı teneffüs etmişsindir

Waaaavvv aksiyona gel Bazı geceler dua okumayı unutup hele sırt üstü uyanıp gördüğüm rüyayı düşününce hak ettin diyorum kendime.saga yasa sola yatsamda bazı geceler sırt üstü dönüyorum ki normalde yatamam hamilelik işte herşeyimizi değiştirdi.
Yine ortaköy sefası hee yedin mi ...... 'dan

Amin inşallah. .. belden asagi mi uyuştur dular ve güzel geçti esimde girdi doğuma ama narkozun etkisi uzun sürdü aya kalkmam 3 u buldu sabah 7 de kucagimiza aldık çok sukur

tatlım hayırlı olsun gözün aydın iyi olmanıza da ayrı bi sevindik size kocaman bir MAAŞALLAHHHHH darısı bizim başımızıa inşallah :) bebeğin nasıl?? kaç kilo doğdu ?? neden 37 de aldı canım doktorun.. daha soracağım çok soru var ama senin zamanın yoktur cevaplamaya

ah canım kıyamam ya bu tür rüyalar insanı gerçek gibi etkiliyor vallahi.. kocana kocaman sarılsaydın uyanınca o biraz iyi geliyo böyle kötü rüyalara

canım çok mu uzak gideceğin hastane ki ? ama bence de tek gitme hem eşin bu zevkten mahrum kalmasın hem de sen tek başına hastane yollarında sefil olma.. ben arabadan inip hastaneye girene kadar bile nefessiz kalıyorum hele bide o an telefonla konuşuyosam daha beter resmen iki işi bir arada yapamaz oldum

bu arada günaydın kızlar güzel haberlerin olduğu moralimizin tavan yaptığı bir hafta olsun inşallah...
Pc başından kalkarda hazırlanırsam doktora gideceğiz inşaallah güzel haberlerle geliriz,günaydın bu arada aksiyonların kadını
Prison Break izlemiştim süper ama bu hamilelikte başlıyamadım yeni diziye var mı tavsiyen ?

ooo birsürü var sen ne tarz sevdiğini söyle yeter ki. yabancı dizileri kuruttum resmen :))

gözün aydın hayırlı olsun canm. rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin. 37 de almasının bi sebebi var mıydı. bi de kaç kiloydu 37. hafta. doğum sırasında kesilmeyi dikilmeyi orda insanların ugrastıgını hissediyosun ama acı hissetmiyosun dediler. öyle mi oluyo hakkaten.

ay ne güzel maşallah. darısı benim başıma. regl olmaya başladın mı peki hemen bir ay falan kanama oluyormuş.
bebek nasıl bu arada? süt vermeye başladın mı?
Ben ilk bir hafta yoğun,2. Hafta uçuk pembe şeklinde kanama olmuştum.sonra bitti,banyomu yaptım.2 hafta fln temizdim sonra tekrar başlayıp tam kırkımda biten son bir haftalık yine hafif bir kanama olmuştum,buna kırk başı diyolar.özelliklede tam emziremeyenlerde oluyormuş,sütün iyi olunca süt koruyo derler,o zaman o ikinci kanama uzun bi süre olmuyo.hatta emzirdiği sürece adet görmeyenleri biliyorum.değişik bi durum,

Müge anlinin programına döndü topik her sabah farklı bir rüya ama seninki de kotuymus yaa ben genelde karanlıkta yürüyorum hırsız kovaliyorum hatta bi ara beni cem yılmaz kacirmisti
Mügeyide çok izlerim bu arada,benim oğlanlar psikopat olmasalar iyiydi ya hiç sorma,gözümün önünden gitmiyor bi türlü.hamileyken neyin kafasını yaşıyoruz görsünler işte

Aynen öyle,psikolojik sanırım.sen de Allah korusun,kalp krizi flnaklından geçirmişsindir mutlaka nefes alamıyorum fln diye,onun etkisiyle olabilir.ooo,tv konusunda dibe vurdum ben.müge anlıdan başlıyorum,seda sayana kadar düştüm artık ne kadar koca arayan varoş varsa onları izleyip,beklentilerine ağzım açık gülüyorumsonrada Allah ne verdiyse geziyorum kanal kanal.dizi-sinema kanllarında güzel şeyler var da izleyemiyorum,çünkü başından kalkmamak lazım.böyle olunca açıyorum,içerlerde işime gücüme bakıyorum.duyduklarım yetiyo.

hmm
benim bir arkadaşım 2,5 sene olmadı sonra da tekrar hamile kaldı zaten toplamda 4 sene falan olmadı. bünyeden bünyeye değişiyor. ama sütün hamileliği korumadığını onda net bir şekilde gördük aman ona güvenip de korunmasız devam etmesin kimse. gerçi çocuk istiyorum derseniz bilemem de :))

Baya bi sarıldım,öptüm kokladım zatenadamda şaşırdı,çok özledin kız diyo deli ya

şu gündüz kuşağına iki düzgün program yapamadılar. nerede aptal psikopat program ya o onu öldürmüş bu bunu kaçırmış ya da evlenmek isteyenler ama bol bol entrika... ben artık tv yi açmıyorum. açtıkça insanın psikolojisi bozuluyor. bu aralar bilgisayarımla yapışığız :) bakalım o nereye kadar sürecek :))

Yok canım,aynen öyle.o laf sadece,nerden koruyacak süt.annemde ben 3 aylıkken kardeşime hamile kalmış,sütten dolayı adet olmadığı içinde hamileliğini 4. Ayda fln anlamış anca.arkadaşın iyiymiş ama,4 yıl adetsiz,oooohhh

Gündüz kuşağı ev kadınlarını embesilleştirme kuşağı zaten.bi taraftan bakıncada şurda 8-10 hafta sonra çok ararım oturup izleyecek bu vakitleri diyorum.beynim hiç olmadığı kadar dumur bu dönemde amaaannnn

evet ya ağrı yok sızı yok rahat valla ama artık şüphelenip doktora gitmişti de bir şey yok demiş doktor olabilir falan demiş.

Aynen oyle canim bnimki de borekten maydanoz secer. Ne olursa olsun biberi yemez. Sebze yemeklerine zaten hasretim. Ama babam cok guzel yemek yapar. Babam sabahci oglenden sonra evde. Annem tum gun calistigi icin yemek isi babamda. Esimin huyunu ve sebze yemeklerini cok sevdigimi bildiginden haftada 2 3 gun ya gelip aliyo ya bn gidiyorum orda yiyorum. Insallah oglum babasi gibi olmaz. Diyorum zaten oglumuz 2 3 yasina gelip bizimle sofraya oturmaya baslarsa ne pistiyse onu yiyeceksin.her hareketimiz ona ornek olacak. O maydanozlar seni yemez merak etme Diye. Ayrica evet gordum enisteyi. Tekrar masallah diyorum yumusak huylu duruyo. Rabbim muhabbetinizi mutlulugunuzu artirsin insallah darisi azcik benim oduna olsa hic fena da olmaz yanii sende bnimkini gordun cin gibi mubarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…