Cinayet,cehalet,adam kaçırma,evden kaçan kız,namus davaları,faili meçhuller...ne ararsan varKapat kapat sabah sabah cinayet de hiç çekilmiyor
Aynen canım ben genelde yemek programları izliyorumCinayet,cehalet,adam kaçırma,evden kaçan kız,namus davaları,faili meçhuller...ne ararsan var
Teşekkür ederim canım benim sırası ile darısı sizlere inşaallah.Temizlik cumartesi günü, Hediyelikleri arkadaşıma pas attım o hallediyor,canta kısmen hazır 3-5 kalem eksik kaldı onları aldık mı herşey tamam inşaallah.Beden temizliği son haftaya bırakacagımTebrikederim canım,gözün aydın şimdidenhazırlıkları bitir bari bu hafta,temizlik ikram vs.haftaya el ense yatarsın
Amin canım inşallah.Ayy,ben o doğum öncesi kişisel temizliği düşünemiyorumTeşekkür ederim canım benim sırası ile darısı sizlere inşaallah.Temizlik cumartesi günü, Hediyelikleri arkadaşıma pas attım o hallediyor,canta kısmen hazır 3-5 kalem eksik kaldı onları aldık mı herşey tamam inşaallah.Beden temizliği son haftaya bırakacagım
o zaman once upon a time ı izle onda neredeyse hiç yok cinsel içerik.Korkarım ben tırsıgım o anlamda kanlı asmalı kesmeli şeyleri izleyemem,birde cinsel içeriği sevmiyorum.Mesela ARROW izleyemedim sevmedim. FRİNGE de çok cinsel içerikliydi içim kaldırmadı
ay ne güzel canım tarihin belli olmuş. benim uyuz doktor da daha gün vermesin ikiz olmasına rağmen... sen benden önce doğurursan şaşırmayacağım.Bu arada film muhabbetine takıldım hastaneden geldiğimi demedim sizlere.Evlatcığımın burnunu gördüm topicik yuvarlak,elmacık kemikleri şahane görünüyordu maşaallah48 cm boyu kilosu da 2800gr olmuş. nst de inanılmaz hareketliydi sanırım ses dalgaları rahatsız etti habire kafa atıyordu net olarak haziranın 1 inde dogum gerçekleşecek kısmet olursa. çok heyecanlıyım
gözün aydın hayırlı olsun canm.rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin. 37 de almasının bi sebebi var mıydı. bi de kaç kiloydu 37. hafta. doğum sırasında kesilmeyi dikilmeyi orda insanların ugrastıgını hissediyosun ama acı hissetmiyosun dediler. öyle mi oluyo hakkaten.
Dıgıturk varken bende turkmax gurme yi çok izliyodum,hoşuma gidiyodu oradaki şefler.ama şimdi onu değiştirdik.bide iştahım da çok açılmadığı için zevk vermiyor bakması.sadece her öğleden sonra aklıma eskiden arkadaşlarla yaptığımız ev toplantıları ve çay saatleri geliyorAynen canım ben genelde yemek programları izliyorum
Sen cuma gittiğinde neler oldu?ay ne güzel canım tarihin belli olmuş. benim uyuz doktor da daha gün vermesin ikiz olmasına rağmen... sen benden önce doğurursan şaşırmayacağım.
Aklımda unutmadım,soracagım.leşşş ne kelime dışarı görünmüyor artıkAmin canım inşallah.Ayy,ben o doğum öncesi kişisel temizliği düşünemiyorumgeçen ay bile çok zorlandım,haziran başı gibi gidiyim diyorum ama nasıl olcak bilmem bide son olarak doğum öncesi giderim artık.ev temizliği için senden haber beklediğimi unutma,senin şu kadın çok kafama yattı,ikna olursa inşallah bana da gelsin istiyorum camlarım bildiğin leşşşş iğreniyorum bakınca.
Sen cuma gittiğinde neler oldu?
tatlım hayırlı olsun gözün aydın iyi olmanıza da ayrı bi sevindik size kocaman bir MAAŞALLAHHHHHdarısı bizim başımızıa inşallah :) bebeğin nasıl?? kaç kilo doğdu ?? neden 37 de aldı canım doktorun.. daha soracağım çok soru var ama senin zamanın yoktur cevaplamaya
Aynen,bütün kışın DNA sı camlarımda,var sen düşün artık.Aklımda unutmadım,soracagım.leşşş ne kelime dışarı görünmüyor artık
Hayret bir olay ya...valla ne olsun doktorum durmak yok yola devam dedi
benim rahmim de sağolsun çok anaç ve koruyucu olduğundan baya iyi durumdaymış. 40 a kadar gidebiliriz gibi konuştu. ben orada düşüp bayılacaktım zor tuttum kendimi. rahim duvarında bir yaşlanma ya da suda bir azalma yokmuş iyiymiş falan filan. o kadar. yani yine ne günüm belli ne bir şey. gergin gergin duruyorum. suyum gelirse artık çıkar giderim.
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün.hiç takılma detaylara,en kısa sürede açığını kapatır kuzun.Silikon meme ucuyla verirsen arada daha çabuk iyileşir.oğlumda çok işe yaramıştı.sağol canım tşk ederim. Darısı başınıza inşallah (hayırla sağlıkla) bebiş iyi ilk günler fazla uyuyorlar sadece alt kirlettiklerinde ve emmek için uyanıklar bol zamanım var bu yüzden. Bizim hep erken doğum tehlikemiz vardı serviks kısa olunca son muayenede bebeğin başına dokunuyorum heran doğacak gibi hali var normal düşünmüyorsan planlayalım alalım açılma olursa enfeksiyon riskin olur vs. vs. saydı bişeyler ama benim bir sıkıntım yoktu ağlayarak kabul ettim gününü tamamlamasını çok isterdim ama bu günleri görmek bile mucizeydi bizim için, binlerce kez sükürler olsun Rabbime bugünümüze. bebeğe doktor 3 kilo dedi ama oğlum şaşırttı bizim maşalalh 3405 gr 51 cm doğdu sıpam ama iki günde 280 gr kaybetti hala doğum kilomuza ulaşamadık. Sarılık değerimiz 8 di en son bol bol emzirmek sarılık için iyiyimiş ihmal etmeyin sizlerde. Gögüs uçlarım yara oldu onla başım belada lansinoh kullanıyordum acıyı hafifletiyor ama geçmedi tamamen nasıl geçsinki 2 saate bir meme alıyor bazen saat başı. Garmastan aldım şimdi bir de bakalım fayda edicek mi? şimdiden araştırın gögüs ucu meselesini yoksa zor oluyor gerçekten sezeryan ağrısı mı gögüs ağrısı mı zor dersen gögüs ucu fena
Bu arada film muhabbetine takıldım hastaneden geldiğimi demedim sizlere.Evlatcığımın burnunu gördüm topicik yuvarlak,elmacık kemikleri şahane görünüyordu maşaallah48 cm boyu kilosu da 2800gr olmuş. nst de inanılmaz hareketliydi sanırım ses dalgaları rahatsız etti habire kafa atıyordu net olarak haziranın 1 inde dogum gerçekleşecek kısmet olursa. çok heyecanlıyım
Ooo,maşallahbu haftaya kadar ara vermediyseniz süper gerçi herhangi bir şikayet oluşmuyosa son bir aya kadar normalmiş zaten.adam yıkılmıştır artık,bünye kaldırmaz bunu
sağol canım tşk ederim. Darısı başınıza inşallah (hayırla sağlıkla) bebiş iyi ilk günler fazla uyuyorlar sadece alt kirlettiklerinde ve emmek için uyanıklar bol zamanım var bu yüzden. Bizim hep erken doğum tehlikemiz vardı serviks kısa olunca son muayenede bebeğin başına dokunuyorum heran doğacak gibi hali var normal düşünmüyorsan planlayalım alalım açılma olursa enfeksiyon riskin olur vs. vs. saydı bişeyler ama benim bir sıkıntım yoktu ağlayarak kabul ettim gününü tamamlamasını çok isterdim ama bu günleri görmek bile mucizeydi bizim için, binlerce kez sükürler olsun Rabbime bugünümüze. bebeğe doktor 3 kilo dedi ama oğlum şaşırttı bizim maşalalh 3405 gr 51 cm doğdu sıpam ama iki günde 280 gr kaybetti hala doğum kilomuza ulaşamadık. Sarılık değerimiz 8 di en son bol bol emzirmek sarılık için iyiyimiş ihmal etmeyin sizlerde. Gögüs uçlarım yara oldu onla başım belada lansinoh kullanıyordum acıyı hafifletiyor ama geçmedi tamamen nasıl geçsinki 2 saate bir meme alıyor bazen saat başı. Garmastan aldım şimdi bir de bakalım fayda edicek mi? şimdiden araştırın gögüs ucu meselesini yoksa zor oluyor gerçekten sezeryan ağrısı mı gögüs ağrısı mı zor dersen gögüs ucu fena
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün.hiç takılma detaylara,en kısa sürede açığını kapatır kuzun.Silikon meme ucuyla verirsen arada daha çabuk iyileşir.oğlumda çok işe yaramıştı.
anammmm ikimizin günleri çok yakın canım benimde az kaldı o zaman ayy çok heyecanlandım simdi ikimiz adına da.. bebişine de maaşallah kocaman olmuş :)
çok sükür sıkıntımız yoktu hiç ara vermeyi düsünmedik o yüzden dr da bişey demedi bugüne kadar.. jübilemizi de dün yaptık sezonu kapattık
3405 gr maaşallah canım çok iyi doğmuş, her bebek doğumdan sonra kilo kaybedermiş o normal bi durum takılma zaten sağlıklı olsun da kilonun önemli olmadığını biliyoruz artık :) peki sütün hemen geldi mi ?? göğüs için kreme doğumdan önce başlayın diyorlar öylle yapalım bari bizde ... bide hastanede ne giydin pijamamı gecelik mi daha rahat ?? doğum nasıldı genel mi oldun epidural ya da spinal mi ?? ayy bize tavsiyelerin var mı varsa neler ? ayy birin ibulmusken sorayım bütü sorularımı
sağol canım tşk ederim. Darısı başınıza inşallah (hayırla sağlıkla) bebiş iyi ilk günler fazla uyuyorlar sadece alt kirlettiklerinde ve emmek için uyanıklar bol zamanım var bu yüzden. Bizim hep erken doğum tehlikemiz vardı serviks kısa olunca son muayenede bebeğin başına dokunuyorum heran doğacak gibi hali var normal düşünmüyorsan planlayalım alalım açılma olursa enfeksiyon riskin olur vs. vs. saydı bişeyler ama benim bir sıkıntım yoktu ağlayarak kabul ettim gününü tamamlamasını çok isterdim ama bu günleri görmek bile mucizeydi bizim için, binlerce kez sükürler olsun Rabbime bugünümüze. bebeğe doktor 3 kilo dedi ama oğlum şaşırttı bizim maşalalh 3405 gr 51 cm doğdu sıpam ama iki günde 280 gr kaybetti hala doğum kilomuza ulaşamadık. Sarılık değerimiz 8 di en son bol bol emzirmek sarılık için iyiyimiş ihmal etmeyin sizlerde. Gögüs uçlarım yara oldu onla başım belada lansinoh kullanıyordum acıyı hafifletiyor ama geçmedi tamamen nasıl geçsinki 2 saate bir meme alıyor bazen saat başı. Garmastan aldım şimdi bir de bakalım fayda edicek mi? şimdiden araştırın gögüs ucu meselesini yoksa zor oluyor gerçekten sezeryan ağrısı mı gögüs ağrısı mı zor dersen gögüs ucu fena
valla artık ben de kafayı gözü sildim sıcak duş alıyorum hurma yiyorum eğilip kalkıyorum iyice boşverdim. ama buna rağmen gelmezse helal olsun diyeceğim. müzeye koyduracağım kendimi.Hayret bir olay ya...Sen istedikçe olmuyor sanki.neyse canım benim,hikmetinden sual olunmaz.dur bakalım hele,az daha dayan.öyle böyle doğacaklar,hiç belli olmaz ne zaman teştif edecekleri.40'a kadar nereye gidiyomuş Allah aşkına,iyice delirdiler bunlar ikiz ve sezeryan bebeği.40'ı bekleyip fantazi yapmanın alemi ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?