2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tebrikederim canım,gözün aydın şimdiden hazırlıkları bitir bari bu hafta,temizlik ikram vs.haftaya el ense yatarsın
Teşekkür ederim canım benim sırası ile darısı sizlere inşaallah.Temizlik cumartesi günü, Hediyelikleri arkadaşıma pas attım o hallediyor,canta kısmen hazır 3-5 kalem eksik kaldı onları aldık mı herşey tamam inşaallah.Beden temizliği son haftaya bırakacagım

Amin canım inşallah.Ayy,ben o doğum öncesi kişisel temizliği düşünemiyorumgeçen ay bile çok zorlandım,haziran başı gibi gidiyim diyorum ama nasıl olcak bilmembide son olarak doğum öncesi giderim artık.ev temizliği için senden haber beklediğimi unutma,senin şu kadın çok kafama yattı,ikna olursa inşallah bana da gelsin istiyorumcamlarım bildiğin leşşşşiğreniyorum bakınca.

ay ne güzel canım tarihin belli olmuş. benim uyuz doktor da daha gün vermesin ikiz olmasına rağmen... sen benden önce doğurursan şaşırmayacağım.

Amin inşallah, canım orda bişey yapıldıgı hissediliyor mesela bi makas kesimi oldu gibi ama kısa sürdü anlayamadım bile dikişi hiç hissetmedim sadece bebek çıkarken gögüs kafesime bastırdılar sanırım nefes darlığı yaşadım anestezi doktoruna bi kaç kez nefes alamıyorum dedim ama 1 dk bile sürmeden o da bitti sonra bi ağlama sesi duyulduuuuuu dünyalar benim oldu. Kolay bi doğumdu maşallah benim için ama inanılmaz bir heyecan inanılmaz bir tecrübe kesinlikle tavsiye ederim harika bişey. 37+0 da girdik sezeryana bizim hep riskimiz vardı bebek bayadır doğum kanalındaydı çatı muayenesinde inanılmaz aşağıda her an doğum olabilir normal düşünmüyorsan planlayalım alalım bebeği dedi. Doktorun açıklaması beni tatmin etmedi aslında ama bebeğe bir şey olursa korkusuyla kabul etmek zorunda kaldım yoksa bende ağrı sızı akıntı kanama vs.. yoktu Allah yukarda inşallah bizim için hayırlısı budur da böyle olmuştur çok ağladım erken aldığı için ama tevekkül ettim. bebekte haftasında göre iyi doğdu doktor bize 3 kilo civarı diyordu maşallah oğlum kendini iyi beslemiş 3405 gr 51 cm doğdu 2 günde 280 gr verdi.

Aynen canım ben genelde yemek programları izliyorum
Dıgıturk varken bende turkmax gurme yi çok izliyodum,hoşuma gidiyodu oradaki şefler.ama şimdi onu değiştirdik.bide iştahım da çok açılmadığı için zevk vermiyor bakması.sadece her öğleden sonra aklıma eskiden arkadaşlarla yaptığımız ev toplantıları ve çay saatleri geliyor mis gibi demli çay kokusuyla karışmış yiyeceklerin kokusunu alıyorum sanki,çok canım çekiyo

Aklımda unutmadım,soracagım.leşşş ne kelime dışarı görünmüyor artık

Sen cuma gittiğinde neler oldu?

valla ne olsun doktorum durmak yok yola devam dedi
benim rahmim de sağolsun çok anaç ve koruyucu olduğundan baya iyi durumdaymış. 40 a kadar gidebiliriz gibi konuştu. ben orada düşüp bayılacaktım zor tuttum kendimi. rahim duvarında bir yaşlanma ya da suda bir azalma yokmuş iyiymiş falan filan. o kadar. yani yine ne günüm belli ne bir şey. gergin gergin duruyorum. suyum gelirse artık çıkar giderim.

sağol canım tşk ederim. Darısı başınıza inşallah (hayırla sağlıkla) bebiş iyi ilk günler fazla uyuyorlar sadece alt kirlettiklerinde ve emmek için uyanıklar bol zamanım var bu yüzden. Bizim hep erken doğum tehlikemiz vardı serviks kısa olunca son muayenede bebeğin başına dokunuyorum heran doğacak gibi hali var normal düşünmüyorsan planlayalım alalım açılma olursa enfeksiyon riskin olur vs. vs. saydı bişeyler ama benim bir sıkıntım yoktu ağlayarak kabul ettim gününü tamamlamasını çok isterdim ama bu günleri görmek bile mucizeydi bizim için, binlerce kez sükürler olsun Rabbime bugünümüze. bebeğe doktor 3 kilo dedi ama oğlum şaşırttı bizim maşalalh 3405 gr 51 cm doğdu sıpam ama iki günde 280 gr kaybetti hala doğum kilomuza ulaşamadık. Sarılık değerimiz 8 di en son bol bol emzirmek sarılık için iyiyimiş ihmal etmeyin sizlerde. Gögüs uçlarım yara oldu onla başım belada lansinoh kullanıyordum acıyı hafifletiyor ama geçmedi tamamen nasıl geçsinki 2 saate bir meme alıyor bazen saat başı. Garmastan aldım şimdi bir de bakalım fayda edicek mi? şimdiden araştırın gögüs ucu meselesini yoksa zor oluyor gerçekten sezeryan ağrısı mı gögüs ağrısı mı zor dersen gögüs ucu fena

Hayret bir olay ya... Sen istedikçe olmuyor sanki.neyse canım benim,hikmetinden sual olunmaz.dur bakalım hele,az daha dayan.öyle böyle doğacaklar,hiç belli olmaz ne zaman teştif edecekleri.40'a kadar nereye gidiyomuş Allah aşkına,iyice delirdiler bunlar ikiz ve sezeryan bebeği.40'ı bekleyip fantazi yapmanın alemi ne yani

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün.hiç takılma detaylara,en kısa sürede açığını kapatır kuzun.Silikon meme ucuyla verirsen arada daha çabuk iyileşir.oğlumda çok işe yaramıştı.

anammmm ikimizin günleri çok yakın canım benimde az kaldı o zaman ayy çok heyecanlandım simdi ikimiz adına da.. bebişine de maaşallah kocaman olmuş :)

Ooo,maşallahbu haftaya kadar ara vermediyseniz süpergerçi herhangi bir şikayet oluşmuyosa son bir aya kadar normalmiş zaten.adam yıkılmıştır artık,bünye kaldırmaz bunu

çok sükür sıkıntımız yoktu hiç ara vermeyi düsünmedik o yüzden dr da bişey demedi bugüne kadar.. jübilemizi de dün yaptık sezonu kapattık

3405 gr maaşallah canım çok iyi doğmuş, her bebek doğumdan sonra kilo kaybedermiş o normal bi durum takılma zaten sağlıklı olsun da kilonun önemli olmadığını biliyoruz artık :) peki sütün hemen geldi mi ?? göğüs için kreme doğumdan önce başlayın diyorlar öylle yapalım bari bizde ... bide hastanede ne giydin pijamamı gecelik mi daha rahat ?? doğum nasıldı genel mi oldun epidural ya da spinal mi ?? ayy bize tavsiyelerin var mı varsa neler ? ayy birin ibulmusken sorayım bütü sorularımı

canım dün aldırdım eşime ama benim sıpam tutmayı beceremedi yada alıştığı için diğerine yapamadık tekrar denicem bakalım inşallah işe yarar. Sağol canım

sor canım sor gerçekten tecrübelere kulak vermek lazım. Spinal oldum çok memnun kaldım ne baş ağrım ne bel ağrım olmadı maşallah. Süt hemen gelmiyor ama ilk andan itibaren sarı sıvı geliyor az az. Hemşireler gelip sıkıyordu iyi geliyor diyorlardı ama neye göre bilmiyorum ben şakır şakır akmasını beklediğimden sanırım :) hastanede biz iki gece kaldık ilk gün gecelik giydim çünkü sürekli kanama kontrolüne geldiler hemen açıp bakması kolay bir de beline kadar topluyorsun kirlenmiyor kanama fazla olursa yatak koruyucuya geçerdi en fazla ilk gece için kesinlikle gecelik şart. Sonda takmışlardı ameliyattan 8 saat sonra yürüttüler yürümeyi becerince sondayı çıkarttılar hiç bi ağrı olmuyor sonda çıkarkende korkmayın. Takarken hatırlamıyorsun zaten uyuştuktan sonra taktılar. bebek için koyduğum 3 takım 2 battaniye kendim için koyduğum 2 pijama 1 gecelik hepsini kullandım sıfırı tüketerek evimize geldik 2 gece kaldıgımı tekrar hatırlatayım 1 gece gerek yok. çok ağrınız olmazsa bol bol yürüyün yürümek rahatlatıyor ağrıyı bir de yanınızda refakatçılara pek kulak asmayın annenizde olsa istediğiniz şeyi söyleyin o gün sizin en güzel gününüz ve kontrol sizde olsun. Hemşireleri dikkatle dinleyin çok yardımcı oluyorlar gerek emzirmeye gerek ağrılarınıza ben hastanemden çok memnun kaldım. Umarım sizin içinde herşey dilediğiniz ve hayal ettiğiniz gibi olur. Aklına gelen soru varsa sor çıkıcam biraz sonra :)

canım göğüslere tahinin üzerinden çıkartılan yağ çok işe yarıyormuş buradaki arkadaşların hep söylediği o. sen de bir şişe tahin al üst yağını ayır onu sür. baya baya iyileştiriyor diyorlar.
çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.

valla artık ben de kafayı gözü sildim sıcak duş alıyorum hurma yiyorum eğilip kalkıyorum iyice boşverdim. ama buna rağmen gelmezse helal olsun diyeceğim. müzeye koyduracağım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…