- 29 Haziran 2013
- 731
- 1.777
- 158
Oyyy ALLAH yardımcın olsun yemek seçen adamın karnını doyurmak zor olur,kardeşimden biliyorum menemenin içindeki biberi,börekteki maydonozu,yemekte ki domatesi seçer al sana gıcıgın bayrak taşıyanıçok şükür taşı kaynatsam yer benim kocacık,gördün fotosunu sakin mizaçlıdır,anlayışlıdır çok şükür.Iyi aksamlar kizlar... Nasilsiniz napiyosunuz. Gunleeerden beri ilk defa evde yemek yaptim bgun agrilarim cok hafifti. Sukur Allahima. Yaptigim yemegi esim ben yemem dedi. Bnde annemle babami cagirdim onlarla yedik. Gicik herif cok yemek seciyo. Bnde canimin istediginj yapiyim dedim bugun KNTMMM yorma canim enisteyi yazik. Hdi benimki gibi bi odun olsa adamcaz hic acima diycem ama senin esin bircogumuzunkine gore anlayisli yardimci masallah
Ohh iyi yapmışsın ne güzel tertemiz havayı teneffüs etmişsindiryok be guzelim nerde bende o saate kadar uyku.. arkadaslarla sabah ciktik piknik icimm yolda tlf cekmiyopqdu ilk ceken yerde yazdim.. bu da size adiyamandan mayis hatirasi Eki Görüntüle 1530571
Waaaavvv aksiyona gel Bazı geceler dua okumayı unutup hele sırt üstü uyanıp gördüğüm rüyayı düşününce hak ettin diyorum kendime.saga yasa sola yatsamda bazı geceler sırt üstü dönüyorum ki normalde yatamam hamilelik işte herşeyimizi değiştirdi.herkese iyi geceler kızlar.güzel bir pazar oldu benim için.güzel,güneşli bir gündü istanbulda.beşiktaş iskeleden güneşli temiz havada ortaköye yürüdük.tarihi caminin altında deniz kıyında çayımızı yudumladık.keyifliydi gerçekten.sabah şaşkınlıkla uyandım yalnız,anlatmadan geçemicem son bi kaç gündür rüyasında kocasını aldatan,kocasının kendini aldattığını görenleri fln okuyunca bilinç altıma girmiş heralde.bu gece rüyamda eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz ama eşimin çocuğu olmadığı için tanımadığmız bi adamın beni hamile bırakmasına karar veriyoruz resmen eşimin yanında maksat çocuk olsuz diye başka bi adamın benimle birlikte olduğunu gördüm melina1983 gibi kendimden nefret ettim resmen,iğrençliğin daniskasıydı ağlamak istiyorum hatırladıkça
Yine ortaköy sefası hee yedin mi ...... 'dan