• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Slam hanimlar sanırım herkez iyi yorumlara bu göz atim da bende doğum yap ali bir hafta oldu oğlum çok iyi çok sukur sağlıklı bir şekilde aldık Kucagimiza darısı sizlere inşallah
Hayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün çok sevindim senin adına:nazar::KK46::KK46::KK60:

Slam hanimlar sanırım herkez iyi yorumlara bu göz atim da bende doğum yap ali bir hafta oldu oğlum çok iyi çok sukur sağlıklı bir şekilde aldık Kucagimiza darısı sizlere inşallah
Hayirli olsun canm. Allah anali babali buyutmek nasip etsin :nazar:Sezeryani genel anesteziyle mi oldun epudural mi. Bi haftadir yatiyo musun o_O ben de sezeryana karar verdim ama korkularim endiselerim dorukta. Nasildi neler yasadin. ay birazcik anlatirsan cok sevinirim Hoppa

Iyi aksamlar kizlar... Nasilsiniz napiyosunuz. Gunleeerden beri ilk defa evde yemek yaptim bgun agrilarim cok hafifti. Sukur Allahima. Yaptigim yemegi esim ben yemem dedi. Bnde annemle babami cagirdim onlarla yedik. Gicik herif cok yemek seciyo. Bnde canimin istediginj yapiyim dedim bugun :63: KNTMMM KNTMMM yorma canim enisteyi yazik. Hdi benimki gibi bi odun olsa adamcaz hic acima diycem ama senin esin bircogumuzunkine gore anlayisli yardimci masallah:nazar:

yok be guzelim nerde bende o saate kadar uyku.. arkadaslarla sabah ciktik piknik icimm yolda tlf cekmiyopqdu ilk ceken yerde yazdim.. bu da size adiyamandan mayis hatirasi :KK54:
IMG_20150517_183658.jpg

Günaydın mi hayırdır şekerim yeni mi uyandı yoksa :p

Evet ya cok gulmustum ben ona.iyi hatirlattin.h3er cocugun kendine gore zorlugu var tabii ama cidden ikiz annesi olmak cok zormus.benim hamileligimde cok rahatti uykusuzluk agri hicbisey yoktu cok sukur.o yuzden o gunlerinizin keyfini cikarin diyorum.ama tabi senin zor gectigi icin sana zor

aynen öyle bende pek keyif kalmadığı için tadını çıkaramıyorum. dün de ruyamda kalp krizi geçirip ölüyordum. artık nefes almalarım o kadar zorlaştı ki korkuyorum kalbim zorlanıyor diye...

İyi geceler herkese biz 37+0 da doktor tavsiyesiyle bebeğimizi kucağımıza aldık. Çok güzellllllllll bir duyguuuu Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh kimsenin kucağı boş kalmasın. Rabbim evlat acısı göstermesinnnn. Spinal sezeryan ile doğum yaptım çok heyecanlıydı hiç acı hissedilmiyor garip şeyler oluyor bedeninizde ama acı yok. Sonrasıda hafif adet ağrısı ve dikiş yerinin yanmasıyla geçiyor 2 gün çok rahat ayağa kalkıp tuvaletime tek başıma gidebildim eve geldiğimde işimi bile yaptım. Merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsinizzzzzz

İyi geceler herkese biz 37+0 da doktor tavsiyesiyle bebeğimizi kucağımıza aldık. Çok güzellllllllll bir duyguuuu Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh kimsenin kucağı boş kalmasın. Rabbim evlat acısı göstermesinnnn. Spinal sezeryan ile doğum yaptım çok heyecanlıydı hiç acı hissedilmiyor garip şeyler oluyor bedeninizde ama acı yok. Sonrasıda hafif adet ağrısı ve dikiş yerinin yanmasıyla geçiyor 2 gün çok rahat ayağa kalkıp tuvaletime tek başıma gidebildim eve geldiğimde işimi bile yaptım. Merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsinizzzzzz

ay ne güzel maşallah. darısı benim başıma. regl olmaya başladın mı peki hemen bir ay falan kanama oluyormuş.
bebek nasıl bu arada? süt vermeye başladın mı?

İyi geceler kizlar size birsey sormak istiyorum int. Arastirdim bilgi bulamadim ayiptir soylemesi ben yaklasik 2 haftadir falan buyuk tuvalete gunde 3-4 kere cikiyorum afedersiniz rengi sari gibi ama ishal degil onceden boyle degildi birde karin agrisiyla beraber oluyor hep ayni ilaclari kullaniyorum hani desemki su ilac yapti diye bunu yasayan varmi :(

Ooooooooo anne oldun demek rabbim analı babalı büyütsün canım gözün aydın çok sevindim:KK46::KK46::nazar::KK15:

yani işte çok takmamak gerek belki de o çok takıyordur o yüzden. ama şu birkaç ay önce anne baba uyurken ufak çocuk öldüya havuz düşüp yani ne kadar takarsan tak olacak şeylerin önüne geçemiyorsun. Allah evlerden uzak etsin. inşallah akıllı uslu çocuklar olurlar da biz de panikten geceyi gündüzü unutmayız.
tabiki öyle.kişiye bağlı birazda.sen rahat olacaksınki bebekte rahat olsun,sürekli pimpirikli,sürekli diken üstünde,sürekli gergin olmak aynı şekilde bebeğe de çocuğa da yansıyor.ha tabi bunun yanında rahatlık tedbirsizlik anlamına da gelmiyor tabi.gerekli otokontrolü sağlamayı bilmek lazım,bu da zamanla oluşuyor.kimse anasının karnından annelik çipiyle doğmuyor.

hadi yaa :KK70::KK70: sizinkiler şimdiden kavga etmeye başlamışlar :KK70::KK70: bizimkilerden biri çok sakin bakalım doğunca da öyle olacak mı ama diğeri daha yaramaz. ama birbirleriyle çok iletişimleri yok. biri bir kenara çekilmiş diğeri diğer kenara :KK70:
hehe:KK70: cool takılıyolar bakıyorumda ya da sana öyle geliyo,seninkiler baştan beri sabitler nerdeyse,pozisyon değişemediler.o yüzden yeri dar olan sakin olmak zorunda kalıyor olabilir:KK70:benim de biri öyleydi(alttaki),ben de kuzum ne sakin,melek gibi diyodum.sonra bi yukarı çıktı bu,yanlara yerleştiler,ondan sonra gördüm hanyayı konyayı.anam bi kudurganki,acısını çıkarıyo renmen kuduramadığı günlerin:KK70:öbürü daha ağırbaş kaldı bunun yanında.gerçi genel olarak biri daha sakin oluyo diyolar ama görcez artık.

herkese iyi geceler kızlar.güzel bir pazar oldu benim için.güzel,güneşli bir gündü istanbulda.beşiktaş iskeleden güneşli temiz havada ortaköye yürüdük.tarihi caminin altında deniz kıyında çayımızı yudumladık.keyifliydi gerçekten.sabah şaşkınlıkla uyandım yalnız,anlatmadan geçemicem:KK57: son bi kaç gündür rüyasında kocasını aldatan,kocasının kendini aldattığını görenleri fln okuyunca bilinç altıma girmiş heralde.bu gece rüyamda eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz ama eşimin çocuğu olmadığı için tanımadığmız bi adamın beni hamile bırakmasına karar veriyoruz:eek::eek::eek: resmen eşimin yanında maksat çocuk olsuz diye başka bi adamın benimle birlikte olduğunu gördüm:oops: melina1983 melina1983 gibi kendimden nefret ettim resmen,iğrençliğin daniskasıydı:63: ağlamak istiyorum hatırladıkça:mad:

Yarın Dr randevum var eşim izin alamadı tek gideceğim eşimde tek gitme diye Israr ediyor yolda bişe olur deyip duruyor iki gün sonra beraber gideriz diyor ama randevusuz gidince 2 saat bekliyoruz stres oluyorum ay böylede tedirgin etti beni 9 aydır tek Başıma hiç bir yere gitmedim dolmuşada Binmedim hiç resmen kendime güvenimi yitirdim şimdi diyorum acaba gidemezmiyim offf offf

herkese iyi geceler kızlar.güzel bir pazar oldu benim için.güzel,güneşli bir gündü istanbulda.beşiktaş iskeleden güneşli temiz havada ortaköye yürüdük.tarihi caminin altında deniz kıyında çayımızı yudumladık.keyifliydi gerçekten.sabah şaşkınlıkla uyandım yalnız,anlatmadan geçemicem:KK57: son bi kaç gündür rüyasında kocasını aldatan,kocasının kendini aldattığını görenleri fln okuyunca bilinç altıma girmiş heralde.bu gece rüyamda eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz ama eşimin çocuğu olmadığı için tanımadığmız bi adamın beni hamile bırakmasına karar veriyoruz:eek::eek::eek: resmen eşimin yanında maksat çocuk olsuz diye başka bi adamın benimle birlikte olduğunu gördüm:oops: melina1983 melina1983 gibi kendimden nefret ettim resmen,iğrençliğin daniskasıydı:63: ağlamak istiyorum hatırladıkça:mad:
Müge anlinin programına döndü topik :KK70::KK70: her sabah farklı bir rüya ama seninki de kotuymus yaa ben genelde karanlıkta yürüyorum hırsız kovaliyorum hatta bi ara beni cem yılmaz kacirmisti:KK53:

Yarın Dr randevum var eşim izin alamadı tek gideceğim eşimde tek gitme diye Israr ediyor yolda bişe olur deyip duruyor iki gün sonra beraber gideriz diyor ama randevusuz gidince 2 saat bekliyoruz stres oluyorum ay böylede tedirgin etti beni 9 aydır tek Başıma hiç bir yere gitmedim dolmuşada Binmedim hiç resmen kendime güvenimi yitirdim şimdi diyorum acaba gidemezmiyim offf offf
Eşinle git canım o zaman doğumun geldi tek gitme ne olur ne olmaz

of seninkisi de çok kötüymüş. neyse bunlar hep psikolojik. ben de dün ruyamda kalp krizi geçirip ölüyordum. herhalde nefes alamamalarımın etkisi. baktım odak noktamı değiştiremiyorum moralim bir türlü düzelmiyor kendimi filmlere dizilere verdim. bir nebze dikkatim dağıldı iyi oldu tavsiye ederim kafasını dağıtmak isteyen arkadaşlara. ama mümkünse yerli dizi izlemeyin iyice beyniniz cortlamasın :)

Back