• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

:KK70::KK70: eşim başından beri diyor zaten ben bakarım ultrasonla diye.
bu arada şaka maka ilerleyen aylarda seninkiler de öyle olacak ikisi birbiri ile çok yakın oluyor ve artık çok büyüdüklerinden çok bir şey anlaşılmıyor ultrasondan. ikizlerde oluyormuş böyle bana ta en başından söylemişlerdi de o zaman anlamamıştım.
Şuanda ikisi ayrı ayrı görülebiliyorlar hala ama arada bi girift hale geldiklerini yakalıyoruz,çok komikler:KK70:bunlar son demler zaten,geçen yüzlerini fln zor gördük,bakalım bu kez görebilcezmi. bi kaç hafta önce birbirlerini farketmiş bunlar,alttan ayaklarla birbirini tepiyolar,üsttende biri ötekinin kulağını yakalamaya çalışıyodu:KK70::KK70:dr fln gülmekten öldük,bi itiş kakış içerde sorma.

Hoşbulduk cnm bende dün öğlende başladı sabaha Kars'ı azalmış görünüyor kahverengi olduğu için korkmuyorum ama olmasada güzel olur aslında.sürekli dinleniyorum inşallah kesilir bu durumdayken namaz kılınabilirmi acaba dün sakata girer diye kılamadım
namaz konusunu bilemiyorum canım. inşallah daha bilgili biri cevaplar. evet olmasa daha güzel olur ama olursada napalım. allah esirgesin kuzularımızı Hoppa

Ne olursa olsun insan unutamiyor bazen dusunuyorum ilk ogrendigimde nasil ayrilacam seviyorum diyordum zaman gecince ona karsi duygularimda azalma oldugunu gordum kocami artik eskisi gibi sevmiyorum bu duygu gececimi bilmiyorum

yok artık:KK57: onun sebebi çocuk değildir ya da çocuksada çok extremebi. Nedeni vardır.valla oğlum 1 yaşına girene dek gece beslenmeside olduğu için geceleri uyanıyordum,birde bezden çıkarırken 2-3 yaşlarında gece uyanıp çişe tutuyordum.onun dışında mışıl mışıl uyurduk.iyi düşünelim iyi olsun,bi derdi olmadıkça çocukta uyur annede:p[/QUOTE]
yani işte çok takmamak gerek belki de o çok takıyordur o yüzden. ama şu birkaç ay önce anne baba uyurken ufak çocuk öldüya havuz düşüp yani ne kadar takarsan tak olacak şeylerin önüne geçemiyorsun. Allah evlerden uzak etsin. inşallah akıllı uslu çocuklar olurlar da biz de panikten geceyi gündüzü unutmayız.

Şuanda ikisi ayrı ayrı görülebiliyorlar hala ama arada bi girift hale geldiklerini yakalıyoruz,çok komikler:KK70:bunlar son demler zaten,geçen yüzlerini fln zor gördük,bakalım bu kez görebilcezmi. bi kaç hafta önce birbirlerini farketmiş bunlar,alttan ayaklarla birbirini tepiyolar,üsttende biri ötekinin kulağını yakalamaya çalışıyodu:KK70::KK70:dr fln gülmekten öldük,bi itiş kakış içerde sorma.
hadi yaa :KK70::KK70: sizinkiler şimdiden kavga etmeye başlamışlar :KK70::KK70: bizimkilerden biri çok sakin bakalım doğunca da öyle olacak mı ama diğeri daha yaramaz. ama birbirleriyle çok iletişimleri yok. biri bir kenara çekilmiş diğeri diğer kenara :KK70:

günaydın kızlar.:KK36: ben gece kimse yoktur nasılsa diye girmiyorum siteye ama bizim takım full burda bakıyorum da :-) ben de sabaha karsı 6 civarı zar zor uyudum. 10 gibi uyandım. :KK59:

a biz hep buradayız sen bak arada :KK70: geceleri suare yapıyoruz bütün bayanlar :) bu işi altın gününe bağlamamız lazım :KK70:

hahaha sen de uyuyamıyorsun galiba :)
zaten bir karikatür vardı hamileyken uyuyamıyor kadın çocuk oluyor uyuyamıyor büyüyor çocuk yine uyuyamıyor artık kocaman oluyor çocuk arkadaşlarıyla dışarıya falan çıkıyor yine uyuyamıyor :) bir arkadaşımın çocuğu 13 yaşında diyor ki ben hala uyuyamıyorum geceleri :) artık bu böyle gider.
Evet ya cok gulmustum ben ona.iyi hatirlattin.h3er cocugun kendine gore zorlugu var tabii ama cidden ikiz annesi olmak cok zormus.benim hamileligimde cok rahatti uykusuzluk agri hicbisey yoktu cok sukur.o yuzden o gunlerinizin keyfini cikarin diyorum.ama tabi senin zor gectigi icin sana zor

Back