Hayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün çok sevindim senin adınaSlam hanimlar sanırım herkez iyi yorumlara bu göz atim da bende doğum yap ali bir hafta oldu oğlum çok iyi çok sukur sağlıklı bir şekilde aldık Kucagimiza darısı sizlere inşallah
Hayirli olsun canm. Allah anali babali buyutmek nasip etsinSlam hanimlar sanırım herkez iyi yorumlara bu göz atim da bende doğum yap ali bir hafta oldu oğlum çok iyi çok sukur sağlıklı bir şekilde aldık Kucagimiza darısı sizlere inşallah
Günaydın mi hayırdır şekerim yeni mi uyandı yoksa
Evet ya cok gulmustum ben ona.iyi hatirlattin.h3er cocugun kendine gore zorlugu var tabii ama cidden ikiz annesi olmak cok zormus.benim hamileligimde cok rahatti uykusuzluk agri hicbisey yoktu cok sukur.o yuzden o gunlerinizin keyfini cikarin diyorum.ama tabi senin zor gectigi icin sana zor
İyi geceler herkese biz 37+0 da doktor tavsiyesiyle bebeğimizi kucağımıza aldık. Çok güzellllllllll bir duyguuuu Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh kimsenin kucağı boş kalmasın. Rabbim evlat acısı göstermesinnnn. Spinal sezeryan ile doğum yaptım çok heyecanlıydı hiç acı hissedilmiyor garip şeyler oluyor bedeninizde ama acı yok. Sonrasıda hafif adet ağrısı ve dikiş yerinin yanmasıyla geçiyor 2 gün çok rahat ayağa kalkıp tuvaletime tek başıma gidebildim eve geldiğimde işimi bile yaptım. Merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsinizzzzzz
Ooooooooo anne oldun demek rabbim analı babalı büyütsün canım gözün aydın çok sevindimİyi geceler herkese biz 37+0 da doktor tavsiyesiyle bebeğimizi kucağımıza aldık. Çok güzellllllllll bir duyguuuu Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh kimsenin kucağı boş kalmasın. Rabbim evlat acısı göstermesinnnn. Spinal sezeryan ile doğum yaptım çok heyecanlıydı hiç acı hissedilmiyor garip şeyler oluyor bedeninizde ama acı yok. Sonrasıda hafif adet ağrısı ve dikiş yerinin yanmasıyla geçiyor 2 gün çok rahat ayağa kalkıp tuvaletime tek başıma gidebildim eve geldiğimde işimi bile yaptım. Merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsinizzzzzz
tabiki öyle.kişiye bağlı birazda.sen rahat olacaksınki bebekte rahat olsun,sürekli pimpirikli,sürekli diken üstünde,sürekli gergin olmak aynı şekilde bebeğe de çocuğa da yansıyor.ha tabi bunun yanında rahatlık tedbirsizlik anlamına da gelmiyor tabi.gerekli otokontrolü sağlamayı bilmek lazım,bu da zamanla oluşuyor.kimse anasının karnından annelik çipiyle doğmuyor.yani işte çok takmamak gerek belki de o çok takıyordur o yüzden. ama şu birkaç ay önce anne baba uyurken ufak çocuk öldüya havuz düşüp yani ne kadar takarsan tak olacak şeylerin önüne geçemiyorsun. Allah evlerden uzak etsin. inşallah akıllı uslu çocuklar olurlar da biz de panikten geceyi gündüzü unutmayız.
hehehadi yaasizinkiler şimdiden kavga etmeye başlamışlar bizimkilerden biri çok sakin bakalım doğunca da öyle olacak mı ama diğeri daha yaramaz. ama birbirleriyle çok iletişimleri yok. biri bir kenara çekilmiş diğeri diğer kenara
Müge anlinin programına döndü topikherkese iyi geceler kızlar.güzel bir pazar oldu benim için.güzel,güneşli bir gündü istanbulda.beşiktaş iskeleden güneşli temiz havada ortaköye yürüdük.tarihi caminin altında deniz kıyında çayımızı yudumladık.keyifliydi gerçekten.sabah şaşkınlıkla uyandım yalnız,anlatmadan geçemicemson bi kaç gündür rüyasında kocasını aldatan,kocasının kendini aldattığını görenleri fln okuyunca bilinç altıma girmiş heralde.bu gece rüyamda eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz ama eşimin çocuğu olmadığı için tanımadığmız bi adamın beni hamile bırakmasına karar veriyoruz resmen eşimin yanında maksat çocuk olsuz diye başka bi adamın benimle birlikte olduğunu gördüm melina1983 gibi kendimden nefret ettim resmen,iğrençliğin daniskasıydı ağlamak istiyorum hatırladıkça
Eşinle git canım o zaman doğumun geldi tek gitme ne olur ne olmazYarın Dr randevum var eşim izin alamadı tek gideceğim eşimde tek gitme diye Israr ediyor yolda bişe olur deyip duruyor iki gün sonra beraber gideriz diyor ama randevusuz gidince 2 saat bekliyoruz stres oluyorum ay böylede tedirgin etti beni 9 aydır tek Başıma hiç bir yere gitmedim dolmuşada Binmedim hiç resmen kendime güvenimi yitirdim şimdi diyorum acaba gidemezmiyim offf offf
herkese iyi geceler kızlar.güzel bir pazar oldu benim için.güzel,güneşli bir gündü istanbulda.beşiktaş iskeleden güneşli temiz havada ortaköye yürüdük.tarihi caminin altında deniz kıyında çayımızı yudumladık.keyifliydi gerçekten.sabah şaşkınlıkla uyandım yalnız,anlatmadan geçemicemson bi kaç gündür rüyasında kocasını aldatan,kocasının kendini aldattığını görenleri fln okuyunca bilinç altıma girmiş heralde.bu gece rüyamda eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz ama eşimin çocuğu olmadığı için tanımadığmız bi adamın beni hamile bırakmasına karar veriyoruz resmen eşimin yanında maksat çocuk olsuz diye başka bi adamın benimle birlikte olduğunu gördüm melina1983 gibi kendimden nefret ettim resmen,iğrençliğin daniskasıydı ağlamak istiyorum hatırladıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?