• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sorma,tıbbın tüm inkanlarına rağmen çaresiz kalmış o şapşi ifadeyle bakmıyolsrmı deli oluyorum.ulan 12 okumuşsun,bin tanede bebek doğurtmuşsun,insanın bi fikri olmaz mı hiç:KK34:

bir de ne desem normal diyor. abi tamam normal de bir şey söyle tek dediği yat uzan ayaklarını uzat. sanki bunları yapınca geçiyor.
bir de benim bebekler artık iyice birbirine girmiş durumda ultrasona bakıldığında bir bütün olarak göremiyorsun. hatta bebeklerin çıktısını bile alamıyoruz artık.

UOTE="omertcan, post: 40995898, member: 638504"]Eminmisin canım peki? Yanlış anlamış ya da öyle sanmış olabilirmisin yoksa kesin biliyorum mu diyosun.eğer kesinse yazık gerçekten.karısını hamileyken,kocasını askerken aldatanın canı cehenneme![/QUOTE]
Mesaj yakaladim ama onunla fiziksel birsey olmamis ama belki baskasiyla olmuştur ondanda emin degilim baskasina askim bebegim dedi sonucta bu da beni yaraladi

Bende bir terslik var sola yatınca uyuyabiliyorum ama kızım rahat durmuyor tur atıyor içeride.Tek başıma biryere gitmeyi hiç düşünemiyorum bikini bölgeme çok ağrı yapıyor evde karnımı tutarak yürüdüğüm oluyor.patlasamda çıkmıyorum dışarı akşam eşime söylüyorum o götürüyor sağolsun.
Dün 3 arkadaşım geldi valizi hazırladılar özel ve genel tüm ütülerimi yaptılar.yatak odamı değiştirip bebek karyolasına yer açtılar ve yerleştirdiler.evi süpürüp sildiler halıları yıkaya vermeye hazır hale getirdiler.şahane sofra hazırladılar.akşam sekize kadar ugraşıp evine gitti hepsi(ALLAH razı olsun:KK36:) Eşim geldi eve yatak odasına girince şok oldu kuş gibi kızlar bunu nasıl yaptılar diyor.Hahaayytt o kuş gibi hatunlar temizlige gelince HERKÜL kesilirler diyorum da korkulur sizden diyor:KK70::KK70:
Yastık mantıklı çünkü kasığı açıyor baskı azalıyor.bende yapıyorum yastık yorgan artık ne bulursam:-)
Allah razi olsun canim enisteden de arkadaslarindan da.bnde bugun 5 dklik yurudum die kizdi esim. Arasaydin gelir alirdim diye. Ama iyi geldi biraz acik hava.yururken bnimde tam rahime bicak saplaniyogibi igne batiyo gibi oluyor. Bugunde oldu ama cok siddetli degildi.

bir de ne desem normal diyor. abi tamam normal de bir şey söyle tek dediği yat uzan ayaklarını uzat. sanki bunları yapınca geçiyor.
bir de benim bebekler artık iyice birbirine girmiş durumda ultrasona bakıldığında bir bütün olarak göremiyorsun. hatta bebeklerin çıktısını bile alamıyoruz artık.
Kördüğüm olmuşlar desene..eve bi ultrason cihazı alıp hiç kontrole gitmesek doğuma kadar cihaz kendini amorti eder bizim de gereksiz dr tavsiyeleri yada tavsiyesizlikleriyle canımız sıkılmamış olurdu:63:

UOTE="omertcan, post: 40995898, member: 638504"]Eminmisin canım peki? Yanlış anlamış ya da öyle sanmış olabilirmisin yoksa kesin biliyorum mu diyosun.eğer kesinse yazık gerçekten.karısını hamileyken,kocasını askerken aldatanın canı cehenneme!
Mesaj yakaladim ama onunla fiziksel birsey olmamis ama belki baskasiyla olmuştur ondanda emin degilim baskasina askim bebegim dedi sonucta bu da beni yaraladi[/QUOTE]
:KK42: Kadın hamileyken yani başka bir kadınla rekabet edebilecek durumda değilken,şartlar eşit değilken,karı koca ilişkileri açısından geçici olarak durgun geçen bu dönemi fırsata çeviren erkeğe yazıklar olsun.ister tensel,ister göz teması,isterse de sözel olsun aldatma aldatmadır.önce kendine saygısı olmalı insanın.ama ne yazıkki her hatada bitemiyor herşey.iyi düşünüp affetmeye,görmezden gelmeye karar verdiysen elini öpmek lazım senin:KK50:

Merhaba kızlar bende ilk tüp bebekte hamile kalanlardanım suan bebeım 6 haftalık bi hafta içinde iki kez kahverengi kanamam oldu sizinde ilk haftalarda böyle olmuşmuydu yardımcı olursanıZ sevinirim.
hosgeldin canim hayirli olsun. Benim 8. Hafta birbucuk gun suren kanamam oldu. Hemde bi ara kirmiziya donmustu. Sonrada 21. Haftada kahverengi lekelenme seklinde oldu. Allahin izniyle biseycik olmaz insallah. Bol bol dua et. Rabbim sana bagislasin insallah bebegini

İyi geceler kizlar bu konuyu sitede dolasirken buldum arkadas dua istemis .. Okuyalimda birimizin duasi kabul olur belki ;)
Arkadaşlar geçmiş dualara bakarken hamilelikle ilgili 41 ayetel kürsi ve 41 fatiha okutanları gördüm ben de yaklaşık bir senedir bebek istiyoruz eşimle sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım henüz şuan da adetliyim hamile 41 arkadaştan şu 3 aylar yüzü hürmetine 1er Ayetel kürsi ve 1er Fatiha okumalarını rica ediyorum ALLLAH(C.C) tüm isteyenler hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin amin

Mesaj yakaladim ama onunla fiziksel birsey olmamis ama belki baskasiyla olmuştur ondanda emin degilim baskasina askim bebegim dedi sonucta bu da beni yaraladi
:KK42: Kadın yani başka bir kadınla rekabet edebilecek durumda değilken,şartlar eşit değilken,karı koca ilişkileri açısından geçici olarak durgun geçen bu dönemi fırsata çeviren erkeğe yazıklar olsun.ister tensel,ister göz teması,isterse de sözel olsun aldatma aldatmadır.önce kendine saygısı olmalı insanın.ama ne yazıkki her hatada bitemiyor herşey.iyi düşünüp affetmeye,görmezden gelmeye karar verdiysen elini öpmek lazım senin:KK50:[/QUOTE]
Ne olursa olsun insan unutamiyor bazen dusunuyorum ilk ogrendigimde nasil ayrilacam seviyorum diyordum zaman gecince ona karsi duygularimda azalma oldugunu gordum kocami artik eskisi gibi sevmiyorum bu duygu gececimi bilmiyorum

Günaydın kızlar :KK33:
Malesef hayat her zaman yüzümüze gulmuyor. Sorunsuz hayat kimsede yok. Herkesin ayrı bir sorunu derdi var. Rabbim bundan aşağı etmesin. Kafaniza fazla takip kendinizi ve bebeginizi uzmeyin. Dilerim hersey istediğiniz gibi olur. Hayat size gulmuyorsa siz ona gülün geçin BOSVERIN:KK19:

Kördüğüm olmuşlar desene..eve bi ultrason cihazı alıp hiç kontrole gitmesek doğuma kadar cihaz kendini amorti eder bizim de gereksiz dr tavsiyeleri yada tavsiyesizlikleriyle canımız sıkılmamış olurdu:63:
:KK70::KK70: eşim başından beri diyor zaten ben bakarım ultrasonla diye.
bu arada şaka maka ilerleyen aylarda seninkiler de öyle olacak ikisi birbiri ile çok yakın oluyor ve artık çok büyüdüklerinden çok bir şey anlaşılmıyor ultrasondan. ikizlerde oluyormuş böyle bana ta en başından söylemişlerdi de o zaman anlamamıştım.

Dilimde tuy bitti.uyuyun uyuyun uyuyun olmadi yatin surekli keyif yapin.saat kac olmus daha kafami yastiga koyamadim.ben hamileyken cok demislerdi simdi olsa kipirdamadan yatar ve deli gubi uyurum valla

hahaha sen de uyuyamıyorsun galiba :)
zaten bir karikatür vardı hamileyken uyuyamıyor kadın çocuk oluyor uyuyamıyor büyüyor çocuk yine uyuyamıyor artık kocaman oluyor çocuk arkadaşlarıyla dışarıya falan çıkıyor yine uyuyamıyor :) bir arkadaşımın çocuğu 13 yaşında diyor ki ben hala uyuyamıyorum geceleri :) artık bu böyle gider.

hosgeldin canim hayirli olsun. Benim 8. Hafta birbucuk gun suren kanamam oldu. Hemde bi ara kirmiziya donmustu. Sonrada 21. Haftada kahverengi lekelenme seklinde oldu. Allahin izniyle biseycik olmaz insallah. Bol bol dua et. Rabbim sana bagislasin insallah bebegini
Hoşbulduk cnm bende dün öğlende başladı sabaha Kars'ı azalmış görünüyor kahverengi olduğu için korkmuyorum ama olmasada güzel olur aslında.sürekli dinleniyorum inşallah kesilir bu durumdayken namaz kılınabilirmi acaba dün sakata girer diye kılamadım

:KK42: Kadın yani başka bir kadınla rekabet edebilecek durumda değilken,şartlar eşit değilken,karı koca ilişkileri açısından geçici olarak durgun geçen bu dönemi fırsata çeviren erkeğe yazıklar olsun.ister tensel,ister göz teması,isterse de sözel olsun aldatma aldatmadır.önce kendine saygısı olmalı insanın.ama ne yazıkki her hatada bitemiyor herşey.iyi düşünüp affetmeye,görmezden gelmeye karar verdiysen elini öpmek lazım senin:KK50:
Ne olursa olsun insan unutamiyor bazen dusunuyorum ilk ogrendigimde nasil ayrilacam seviyorum diyordum zaman gecince ona karsi duygularimda azalma oldugunu gordum kocami artik eskisi gibi sevmiyorum bu duygu gececimi bilmiyorum[/QUOTE]
hahaha sen de uyuyamıyorsun galiba :)
zaten bir karikatür vardı hamileyken uyuyamıyor kadın çocuk oluyor uyuyamıyor büyüyor çocuk yine uyuyamıyor artık kocaman oluyor çocuk arkadaşlarıyla dışarıya falan çıkıyor yine uyuyamıyor :) bir arkadaşımın çocuğu 13 yaşında diyor ki ben hala uyuyamıyorum geceleri :) artık bu böyle gider.
yok artık:KK57: onun sebebi çocuk değildir ya da çocuksada çok extremebi. Nedeni vardır.valla oğlum 1 yaşına girene dek gece beslenmeside olduğu için geceleri uyanıyordum,birde bezden çıkarırken 2-3 yaşlarında gece uyanıp çişe tutuyordum.onun dışında mışıl mışıl uyurduk.iyi düşünelim iyi olsun,bi derdi olmadıkça çocukta uyur annede:p

Back