Evet canım,hesaplaması böyle.kocamanmış gerçekten.doğuma kadar 52'yi bulur bu gidişle.yoğurt ve süte aban bu son günlerinde.
Is işten geçince ben ne anladım o işten çocuk doğan a kadar stres bitmeyecek anlaşılanC A N O iyi yapmissin ne sacmalik soylemesi ya bende soylemiyorum cunku duymamasi gerekenlerde var anliyorum seni..
Rabbim Hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavus ikizlere canımselam kızlar ben daha doğurmadım
allah izin verirse ptesi günü doğum olucak.
37+3 olmus olucam doktorum artık yeter dedi zaten ikizler artık pek kilo almıyolar 2500 da kaldılar..
çok heyecanlıyım son 3 günüm
Rabbim Hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavus ikizlere canım
İnşallah canım,şifa olsun.iç bol bol.evet canim oyle yapicam artik gunluk sutumu icicem kesinlikle yarasin ins.
Ayy,hadi Allah kavuştursun bebişlerineselam kızlar ben daha doğurmadım
37+3 olmus olucam doktorum artık yeter dedi zaten ikizler artık pek kilo almıyolar 2500 da kaldılar..
Allah yardımcın olsun kolayca akip geçsin dogumun saglıkla al kucağına bebişlerini inşallah.Bize dua etmeyi sakın unutma emi...selam kızlar ben daha doğurmadım
selam kızlar ben daha doğurmadım
Hayırlı vakitte gelsin inşaallah,güzel haberlerle gelesin canımGunaydin arkadaslar kandiliniz mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin evladi olmayanlara insallah evlat nasip etsin.. Biz dr a gidiyoruz sancim oldu yine gece kasilmalarim vqr bakalim ne diyecek optm sizleri...
Allahimm inan hic beklemiyodum ayy cok duygulandimm allahh razi olsunn benide unutmadiniz dualarinizda rabnim dualarinizii kabul etsin insallahh allahim bnm kucagimi doldursun evlat özlemi cektirmesin insallhh kurban oldugumallahim hamile olan hetkeside hayrlisiyla evlatlarina zaamaninda kavustursun insallah rabbim isteyen herkese icindede bana da hayrli evlatlar nasip etsin insallahhhhhEki Görüntüle 1527830 Masamdaki çiçekler gibi gününüz renkli,miss kokulu geçsin.Kandilimiz mübarek olsun,bol duali geçsin,evlat isteyen herkesi öncelikle(uclu ) senemin yüzünü güldürsun.hamile olan güzel arkadaşlarıma kolay,stressiz doğumlar nasip etsin Rabbim. Her dua eksiktir benim aklıma gelmeyeni siz tamamlayın güzel anneler.muhabbetle kucaklayip öpüyorum hepinizi
maaşallah canım hayırlısıyla doğumunu yap gel bize de tecrübelerini anlat inşallah... dualarında bizi de unutma..selam kızlar ben daha doğurmadım
canım ben açamıyorum internet kısıtlı şuan ama ilk çocuğa 300 TL yardımdan mı bahsediyor bu haberde ?? yarım gün çalış yarım maaş al durumu ne olmuş ?? ondan haber var mı ?http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/05/15/cocuk-yardimi-bugun-basliyor
Kızlarrrbunu inceleyin derim bebeklerimiz kısmetiyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?