2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Rabbim Hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavus ikizlere canım

Ayy,hadi Allah kavuştursun bebişlerine çok az kalmış,ne güzel...yerinde olmak isterdimdarısı başıma inşallah.sağlık sıhhatle kavuş kuzularına inşallah

Allah yardımcın olsun kolayca akip geçsin dogumun saglıkla al kucağına bebişlerini inşallah.Bize dua etmeyi sakın unutma emi...

canım darısı başıma, Allah yardımcın olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Masamdaki çiçekler gibi gününüz renkli,miss kokulu geçsin.Kandilimiz mübarek olsun,bol duali geçsin,evlat isteyen herkesi öncelikle( uclu ) senemin yüzünü güldürsun.hamile olan güzel arkadaşlarıma kolay,stressiz doğumlar nasip etsin Rabbim. Her dua eksiktir benim aklıma gelmeyeni siz tamamlayın güzel anneler.muhabbetle kucaklayip öpüyorum hepinizi

Allahimm inan hic beklemiyodum ayy cok duygulandimm allahh razi olsunn benide unutmadiniz dualarinizda rabnim dualarinizii kabul etsin insallahh allahim bnm kucagimi doldursun evlat özlemi cektirmesin insallhh kurban oldugumallahim hamile olan hetkeside hayrlisiyla evlatlarina zaamaninda kavustursun insallah rabbim isteyen herkese icindede bana da hayrli evlatlar nasip etsin insallahhhhh

maaşallah canım hayırlısıyla doğumunu yap gel bize de tecrübelerini anlat inşallah... dualarında bizi de unutma..

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/05/15/cocuk-yardimi-bugun-basliyor
Kızlarrr bunu inceleyin derim bebeklerimiz kısmetiyle geliyor
canım ben açamıyorum internet kısıtlı şuan ama ilk çocuğa 300 TL yardımdan mı bahsediyor bu haberde ?? yarım gün çalış yarım maaş al durumu ne olmuş ?? ondan haber var mı ?

günaydın melek anneler hepimizin kandili mübarek olsun,Allah'ım bu mübarek günde herkesin duasını kabul etsin,başta uclu olmak üzere isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda kucaklarını doldursun inşallah (amiiiiiiiiiiin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…