amin canım cümlemizinki inşallah :) sen sancılardan dolayı mı her hafta gidiyosun ki ???Her hafta gidiyorum tatlım senin oglusada maşallah hayırlısı ile gelsin dünyaya
Masallah buyuk gun gelmis rabbim saglikli hayirli dogumlar versin insallah dualarimiz seninle senden ricam banada dua edermisin doguma girerken adim senem yeniden tedaviye basliycam ya insallh rabbim bu sefer banada bebeklerimi kucagima almayi nasip etsinn rabbim gonlune gore versinGünaydın kızlarödüm kopuyor yarın sabah 8.30 da doguma giriyorum dualarınızı bekliyorum canlar
Yoo doktor öyle dedi artık hafta da 1 kontrolamin canım cümlemizinki inşallah :) sen sancılardan dolayı mı her hafta gidiyosun ki ???
:) alisirsin kokularini alinca ikisini bir kucagina alinca mukemmel seylerbhissedeceksin sen zaten bilincli bir annesin emin ol bizlerden daha rahat bakacaksinÖyle oldu valla,baktıki buralarda bana rahat yok ufak ufak kaymış,göç etmiş yavrum valla hangi biriyle uğraşacağımı düşününce şuanların zevkini kaçırıyorum bazen çok büyük sınav ikiz bebek,çok büyük konuşurdum Allah vermesin,ben olsam bakamam diye,Allahta al da bakma bakiyim dedi
bende seni merak ediyordum arkadaslar soyledi .. Zorlaniyosun artik bitmis hissediyorsun kendini gayet normal ben tekken bile bolesem seni dusunemiyorum arkadasim Allah kurtarsin tez zamqnda hayirlisiyla..merhaba kızlar bir süredir pek yazamadım. hala doğurmadım. ama artık az kaldı bunalıma gireceğim hem fiziksel sıkıntılar hem hala doktorun zaman vermemesi hem de etrafımda kimsenin beni anlamaması. şöyle uyusam da keşke doğuma kadar hiç uyanmasam diyorum kendi kendime. hayır halim olsa doğumu tetiklesin diye kendimi zorlayacağım ama ayakta bile zor duruyorum. hurma falan yemeye başladım belki işe yarar diyebaşka ne yapılıyordu doğumu tetiklemek için...
Teşekkür ederim canım etmezmiyim herkese dua edicem sizinde dualarınızı bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMasallah buyuk gun gelmis rabbim saglikli hayirli dogumlar versin insallah dualarimiz seninle senden ricam banada dua edermisin doguma girerken adim senem yeniden tedaviye basliycam ya insallh rabbim bu sefer banada bebeklerimi kucagima almayi nasip etsinn rabbim gonlune gore versin
İyi bari,39 da karar vercekmiş39. haftada çatı muayenesi yapıp ona göre karar vericez dedi canım normal doğum mu sezeryan mı olacağına. eğer sen ve bebeğin durumu uygunsa normal doğum yaparız yoksa da sezeryan dedi ama ben sezeryan istiycem sanırım..
canım bir sürü ölçüm yapıyor her gidişimde kağıt veriyor ama sadece kilosunu söylyo bana belki de ben ısrarla kilosunu sorduğum içindir bilemedim ki. kağıtta FL 69 mm, AC 313 mm, BPD 90 mm diyo boyu nerde yazıyor ki onu göremedim
İnşallah canım benim:) alisirsin kokularini alinca ikisini bir kucagina alinca mukemmel seylerbhissedeceksin sen zaten bilincli bir annesin emin ol bizlerden daha rahat bakacaksin
bende seni merak ediyordum arkadaslar soyledi .. Zorlaniyosun artik bitmis hissediyorsun kendini gayet normal ben tekken bile bolesem seni dusunemiyorum arkadasim Allah kurtarsin tez zamqnda hayirlisiyla..
Canım hayırlı doğumların olsun inşallah! Sağlıkla kucağına al bebişlerini dualarım seninle olacak.Sen de bana dua edermisin benim dogumumda hayırli geçsin.İnan usandım şu hamileliğin son günlerinden reflü beni tüketti.Sana özendim keşke benim günüm de gelmiş olsa da ben de biran önce doğursam.Adim Duygu canım.Günaydın kızlarödüm kopuyor yarın sabah 8.30 da doguma giriyorum dualarınızı bekliyorum canlar
Canım ayni durumdayım son günler çok bunaltıci ama sabretmeliyiz bebeklerimiz için en azindan 38. haftaya kadar durmaları gerekiyor.Daha 35tesin.Sabret az kaldı.Bide sen ikiz hamilesisin galiba Allah yaninda olsun.merhaba kızlar bir süredir pek yazamadım. hala doğurmadım. ama artık az kaldı bunalıma gireceğim hem fiziksel sıkıntılar hem hala doktorun zaman vermemesi hem de etrafımda kimsenin beni anlamaması. şöyle uyusam da keşke doğuma kadar hiç uyanmasam diyorum kendi kendime. hayır halim olsa doğumu tetiklesin diye kendimi zorlayacağım ama ayakta bile zor duruyorum. hurma falan yemeye başladım belki işe yarar diyebaşka ne yapılıyordu doğumu tetiklemek için...
boyunu ölçmüyorlar canım çünkü yanlış çıkıyo bacaklarını kendine çekip duruyo ya içerde ölçemiyolarkızlarrr hastanede çok oyalandık yazamadım işe geldim rahat rahat yazayım diye o kadar yoğun ki fırsat bulamadım henüz bir çok mesajı okumaya birazdan okuyacağım hepsini.. biz rdr a gittik 2730 gr olmuş oğluşum maaşallah.. herşey normal dedi drumuz, nst çekildi hemşire biraz kasılma var dedi ama drumuz bi sıkıntı görmedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı. boyunu sormayı unuttum yine benim drum boyşunu hiç söylemedi ben de hiç sormadım bugün soracaktım ama yine unuttum :)
Aynen canim ben de artik her hafta gidiyorum.Hem ultrason.muayenesi hem nst yapiyor.Haftaya da ameliyat oncrsi bazi tahliller varmış onları yapacakmışız.Yoo doktor öyle dedi artık hafta da 1 kontrol
Teşekkür ederim canım hepinize dua edicem inşallah sıkıntısız bir doğum geciririz Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallahCanım hayırlı doğumların olsun inşallah! Sağlıkla kucağına al bebişlerini dualarım seninle olacak.Sen de bana dua edermisin benim dogumumda hayırli geçsin.İnan usandım şu hamileliğin son günlerinden reflü beni tüketti.Sana özendim keşke benim günüm de gelmiş olsa da ben de biran önce doğursam.Adim Duygu canım.
İyi bari,39 da karar vercekmiş40'ı bekleyeydi bide allahım yaaa...neyse vardır bi hikmeti diyelim.bebeğin boyu belli bi aydan sonra femur leg (bacak krmiği) ile ölçülüyor canım.formülü de FLx7= boy yani senin tosun 69x7=483mm,48.3 cm yani annesi maşallah
boyunu ölçmüyorlar canım çünkü yanlış çıkıyo bacaklarını kendine çekip duruyo ya içerde ölçemiyolar
evet ikiz hamile olduğum için normalden bir ay önce bekleniyor zaten. yani bu aralar olabilir hatta daha da önce bekliyorduk biz ama bugünlere kadar geldik. bundan sonra çok kalmalarının bir anlamı yok çünkü gelişimleri çok yavaşladı yerleri daraldığından 36yı hedefliyordum ben zaten iyi kötü 36ya kadar da geldim sayılır. hayırlısı bakalım. Allah kimseye ağır hamilelik yaşatmasın çok zor yaşamayan anlamaz. insanın eli kolu bağlı olması kadar kötü bir şey yok...Canım ayni durumdayım son günler çok bunaltıci ama sabretmeliyiz bebeklerimiz için en azindan 38. haftaya kadar durmaları gerekiyor.Daha 35tesin.Sabret az kaldı.Bide sen ikiz hamilesisin galiba Allah yaninda olsun.
Iyi diyelim iyi olsun canım doktorun yanındaki kız bizi sinir etti bugün eski doktoruma döndüm.C A N O sen naptin nasıl gecti muayenen bebis nasil
Bana tahlilden bahsetmedi canımAynen canim ben de artik her hafta gidiyorum.Hem ultrason.muayenesi hem nst yapiyor.Haftaya da ameliyat oncrsi bazi tahliller varmış onları yapacakmışız.
Evet canım,hesaplaması böyle.kocamanmış gerçekten.doğuma kadar 52'yi bulur bu gidişle.yoğurt ve süte aban bu son günlerinde.annesi kurban olsun onun boyunabilmiyodum canim boyle hesaplandıgini tskur ederim, pasam kocaman olmus ya inanamiyorum Allahim sana sonsuz sukurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?