2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Teşekkür ederim canım darısı başına cok şükür bu günlere geldik

omertcan ne guldum kiz :)) anasindan hayir yok demekki alta kaymis :))) benimkide oyle olabilir evet seninkilerinin gelisimini izlemek cok keyifli olur 2 tane aslan parcasi tasiyorsun ne de olsa masallah sizee :)
Öyle oldu valla,baktıki buralarda bana rahat yok ufak ufak kaymış,göç etmiş yavrum valla hangi biriyle uğraşacağımı düşününce şuanların zevkini kaçırıyorum bazen çok büyük sınav ikiz bebek,çok büyük konuşurdum Allah vermesin,ben olsam bakamam diye,Allahta al da bakma bakiyim dedi

melina1983 goremiyorum ugradimi buralara meraklandim aklima geldi birden onun yazilarini goruyordum ya hep ..
aynen canım ben de fark ettim kaç gündür yok ama iyidir inşallah..
Geçen gün görüştüm ben,kötü bişey yoktur inşallah dedim.bazı sıkıntıları varmış,mide-bağırsak vs gibi,yatıp kalkıyorum habire demişti.extra kötü bi durum yok dedi.dinlemiyor demekki.

Kasilma benmde siklasti kasilma yi soyle cozuyorum ben beni ates basiyor kizariyorum ve nabiz hissediyorum o an oyle ayirt ediyorum cmt dr gunu bakalim
ben hissetmiyorum öyle canım ya normal bebek hareketi gibi hissediyorum..

kasılma canım onlar bendede oluyor heleki yoruluyım yol yürüyim o gün taş gibi dolaşıyorum doktora söyledim braxton hicks kasılmaları onlar yalancı kasılmalar dedi olabiliyomuş öyle
evet normalmiş bu dönemlerde olurmuş çok sıklaştı son günlerde ondan tereddüt etmiştim

evet 35+1 bugün mesela benim yani 36.haftaya girmiş oluyoruz ama doktor da tamamladığımız hafta üzerinden konuşuyor doğum tarihini bugün anladım bu durumu :)

Opuyorum teyzesi surekli opuyorum opuyorum doyamuyorum.darisi saglikla sizin basiniza insallah senin gun belki oldu mu
yok canım benim belli bi gün yok henüz beklemedeyiz :)

aferin sana aferin bak hepimiz dedik temizliği falan boşver yat kimseyi dinlemedin.. artık ayağa bile kalkma lütfen temizlik falan kalsın ya hiçç önemli değil ki şimdi ..

kızlarrr hastanede çok oyalandık yazamadım işe geldim rahat rahat yazayım diye o kadar yoğun ki fırsat bulamadım henüz bir çok mesajı okumaya birazdan okuyacağım hepsini.. biz rdr a gittik 2730 gr olmuş oğluşum maaşallah.. herşey normal dedi drumuz, nst çekildi hemşire biraz kasılma var dedi ama drumuz bi sıkıntı görmedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı. boyunu sormayı unuttum yine benim drum boyşunu hiç söylemedi ben de hiç sormadım bugün soracaktım ama yine unuttum :)

Ya nasıl belli olmuyor saşırıyorum doğrusu.uygulamamı değişti nedir?36 olmuşsun,daha neyi belli olsun istiyor dr? 7-8 sene evvel 35. Haftamda bebeğin gidişatı ve kilosuna bakarak dr um 38. Haftanın sonunda alırız demişti bana.gerçi benim sezeryan olacağı kesindi,o yüzden rahattı belki ama yinede 3 hafta evvelinden biliyodum ben.şimdi noluyoda bekletiyolar açıklamıyolar,heyecanmı yaptırmaya kalkıyolar anlamıyorum.

Bacak boyunu ölçmüyomu?FL:... Diye yazar ultrason kağıdında.

39. haftada çatı muayenesi yapıp ona göre karar vericez dedi canım normal doğum mu sezeryan mı olacağına. eğer sen ve bebeğin durumu uygunsa normal doğum yaparız yoksa da sezeryan dedi ama ben sezeryan istiycem sanırım..

Bacak boyunu ölçmüyomu?FL:... Diye yazar ultrason kağıdında.
canım bir sürü ölçüm yapıyor her gidişimde kağıt veriyor ama sadece kilosunu söylyo bana belki de ben ısrarla kilosunu sorduğum içindir bilemedim ki. kağıtta FL 69 mm, AC 313 mm, BPD 90 mm diyo boyu nerde yazıyor ki onu göremedim

merhaba kızlar bir süredir pek yazamadım. hala doğurmadım. ama artık az kaldı bunalıma gireceğim hem fiziksel sıkıntılar hem hala doktorun zaman vermemesi hem de etrafımda kimsenin beni anlamaması. şöyle uyusam da keşke doğuma kadar hiç uyanmasam diyorum kendi kendime. hayır halim olsa doğumu tetiklesin diye kendimi zorlayacağım ama ayakta bile zor duruyorum. hurma falan yemeye başladım belki işe yarar diye başka ne yapılıyordu doğumu tetiklemek için...

Slm kızlar
Doktordan geldik bebeğim iyi çok şükür sancim da yok.. Doğuma gün vermedi bidaha ki kontrol 21 inde
gözün aydın canım :) sen her hafta mı gdiyorsun kontrole beni iki haftada bir çağırdı artık..

çok şey söyleyesim vard kv ve kp ine ama içime atmak istiyorum

Günaydın kızlar ödüm kopuyor yarın sabah 8.30 da doguma giriyorum dualarınızı bekliyorum canlar

ayy hadi hayırlı doğumlar olsun şimdiden canım bize de dua etmeyi unutma inşallah bir avazda kavuşursun bebişlerine

Her hafta gidiyorum tatlım senin oglusada maşallah hayırlısı ile gelsin dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…