Ben de bilmiyorum ama hersey mükemmel hiç problem yok heralde gerek duymuyorSona yakınsın sende,neden bu kadar seyrek görüyor dr un?
Teşekkür ederim canım darısı başınaCanım benimdarısı başımıza.hiç korkma,sakin ol.sevgiline kavuşacağın o anı düşün.uyuyup uyanacaksın,bi bakmışsın dünya tatlısı bişey var orda.zaten doğumdan önce odada cesaret veren sakinleştirici bi serum veriyolar,leyla oluyosun herşeyin iyi olacağına inan.
aynen canım ben de fark ettim kaç gündür yok ama iyidir inşallah..melina1983 goremiyorum ugradimi buralara meraklandim aklima geldi birden onun yazilarini goruyordum ya hep ..
İnsallah iyi olsunlarda yeterki..aynen canım ben de fark ettim kaç gündür yok ama iyidir inşallah..
omertcan ne guldum kiz :)) anasindan hayir yok demekki alta kaymis :))) benimkide oyle olabilir evet seninkilerinin gelisimini izlemek cok keyifli olur 2 tane aslan parcasi tasiyorsun ne de olsa masallah sizee :)
melina1983 goremiyorum ugradimi buralara meraklandim aklima geldi birden onun yazilarini goruyordum ya hep ..
Geçen gün görüştüm ben,kötü bişey yoktur inşallah dedim.bazı sıkıntıları varmış,mide-bağırsak vs gibi,yatıp kalkıyorum habire demişti.extra kötü bi durum yok dedi.dinlemiyor demekki.aynen canım ben de fark ettim kaç gündür yok ama iyidir inşallah..
ben hissetmiyorum öyle canım ya normal bebek hareketi gibi hissediyorum..Kasilma benmde siklasti kasilma yi soyle cozuyorum ben beni ates basiyor kizariyorum ve nabiz hissediyorum o an oyle ayirt ediyorum cmt dr gunu bakalim
evet normalmiş bu dönemlerde olurmuş çok sıklaştı son günlerde ondan tereddüt etmiştimkasılma canım onlar bendede oluyor heleki yoruluyım yol yürüyim o gün taş gibi dolaşıyorum doktora söyledim braxton hicks kasılmaları onlar yalancı kasılmalar dedi olabiliyomuş öyle
evet 35+1 bugün mesela benim yani 36.haftaya girmiş oluyoruz ama doktor da tamamladığımız hafta üzerinden konuşuyor doğum tarihini bugün anladım bu durumu :)36+0 deilsin canim. 35+0 sin buraya gorede. Aslinda cok basit niye kafaniz karisiyo ki. Yas hesabi gibi buda. Mesela 35+1 oldugumuzda 35inci hafta bitmis oluyo 36. Haftaya girmis oluyoruz. O yuzden 36. Haftadayiz anlatabildim insallah. birde bizim hamilelik takvimlerine bakinca sol altinda hamilelik takvimi yaziyo oraya tikla bak canim gununu bul asagilara inerek zaten gunun kirmizi oluyo gozune carpar. Orda da 35+0 yazar. Bu 35 hafta bitmis demek oluyor,
yok canım benim belli bi gün yok henüz beklemedeyiz :)Opuyorum teyzesi surekli opuyorum opuyorum doyamuyorum.darisi saglikla sizin basiniza insallah senin gun belki oldu mu
aferin sana aferin bak hepimiz dedik temizliği falan boşver yat kimseyi dinlemedin.. artık ayağa bile kalkma lütfen temizlik falan kalsın ya hiçç önemli değil ki şimdi ..Kizlaaar ben bugun apar topar hastaneye gittim. Cok keskin bi agri saplanmisti kasiklarima. Yine nst yapildi.. dunku kisaydi bise cikmamisti. Bugun sanci cikti. baya uzun cekildi bugun. Dr hastaneye yatis mi yapalim evde adam akilli dinlecek misin dedi. Bende evde dinlenirim dedim. Iki hafta daha tut o bebegi karninda dedi bol su icip dinlenecekmisim.... Sezeryani filan gec sen sanciyla gelir doguruverirsin dedi hakkimizda hayirlisi olsun insallah... resim yukleyecektim bu arada beceremedim. Resim tlfnumda ben tabletten giriyorum tlf dan hic biyere giremiyorum zaten virus var die uyari veriyo. Tabletten de cekemedim resmi kaldirdim cunku kaynananin diktigi yorgani hastaneden geldigimden beri full yatistayim. Insallah dr un dedigj gibi iki hafta daha durur oglusum
Ya nasıl belli olmuyor saşırıyorum doğrusu.uygulamamı değişti nedir?36 olmuşsun,daha neyi belli olsun istiyor dr? 7-8 sene evvel 35. Haftamda bebeğin gidişatı ve kilosuna bakarak dr um 38. Haftanın sonunda alırız demişti bana.gerçi benim sezeryan olacağı kesindi,o yüzden rahattı belki ama yinede 3 hafta evvelinden biliyodum ben.şimdi noluyoda bekletiyolar açıklamıyolar,heyecanmı yaptırmaya kalkıyolar anlamıyorum.ben hissetmiyorum öyle canım ya normal bebek hareketi gibi hissediyorum..
evet normalmiş bu dönemlerde olurmuş çok sıklaştı son günlerde ondan tereddüt etmiştim
evet 35+1 bugün mesela benim yani 36.haftaya girmiş oluyoruz ama doktor da tamamladığımız hafta üzerinden konuşuyor doğum tarihini bugün anladım bu durumu :)
yok canım benim belli bi gün yok henüz beklemedeyiz :)
aferin sana aferin bak hepimiz dedik temizliği falan boşver yat kimseyi dinlemedin.. artık ayağa bile kalkma lütfen temizlik falan kalsın ya hiçç önemli değil ki şimdi ..
Bacak boyunu ölçmüyomu?FL:... Diye yazar ultrason kağıdında.kızlarrr hastanede çok oyalandık yazamadım işe geldim rahat rahat yazayım diye o kadar yoğun ki fırsat bulamadım henüz bir çok mesajı okumaya birazdan okuyacağım hepsini.. biz rdr a gittik 2730 gr olmuş oğluşum maaşallah.. herşey normal dedi drumuz, nst çekildi hemşire biraz kasılma var dedi ama drumuz bi sıkıntı görmedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı. boyunu sormayı unuttum yine benim drum boyşunu hiç söylemedi ben de hiç sormadım bugün soracaktım ama yine unuttum :)
39. haftada çatı muayenesi yapıp ona göre karar vericez dedi canım normal doğum mu sezeryan mı olacağına. eğer sen ve bebeğin durumu uygunsa normal doğum yaparız yoksa da sezeryan dedi ama ben sezeryan istiycem sanırım..Ya nasıl belli olmuyor saşırıyorum doğrusu.uygulamamı değişti nedir?36 olmuşsun,daha neyi belli olsun istiyor dr? 7-8 sene evvel 35. Haftamda bebeğin gidişatı ve kilosuna bakarak dr um 38. Haftanın sonunda alırız demişti bana.gerçi benim sezeryan olacağı kesindi,o yüzden rahattı belki ama yinede 3 hafta evvelinden biliyodum ben.şimdi noluyoda bekletiyolar açıklamıyolar,heyecanmı yaptırmaya kalkıyolar anlamıyorum.
canım bir sürü ölçüm yapıyor her gidişimde kağıt veriyor ama sadece kilosunu söylyo bana belki de ben ısrarla kilosunu sorduğum içindir bilemedim ki. kağıtta FL 69 mm, AC 313 mm, BPD 90 mm diyo boyu nerde yazıyor ki onu göremedimBacak boyunu ölçmüyomu?FL:... Diye yazar ultrason kağıdında.
gözün aydın canım :) sen her hafta mı gdiyorsun kontrole beni iki haftada bir çağırdı artık..Slm kızlar
Doktordan geldik bebeğim iyi çok şükür sancim da yok.. Doğuma gün vermedi bidaha ki kontrol 21 inde
çok şey söyleyesim vard kv ve kp ine ama içime atmak istiyorumKaynanayla munakasaya girmek cok gerekeiz canim. Karsindaki insanla ayni kafada deilsen tartismanin yada soyle mi olsa boyle mi demenin hic geregi yok. Sana bise soyliyim de esimin ailesinin gozundeki yerimi anlarsin... kayinpeder bir yil kadar oluyo arabasini satti. Bizim arabayla Kaynimin arabasinin yedek anahtarlari kendisinde duruyo isi oldugunda hangisini isterse alip gidiyo. Gecenlerde esim demiski babasina artik bnim arabayi elleme baba elimin altinda dursun mervenin ne zamn ne olacagi belli olmaz karnim kasigim agriyo diyo hastaneye filan gidecek olrsak sakat olmayalim demis. Bu lafin uzerine kayinpeder hala bu sali bizim arabayi almis. Esim arayip dedi ki niye aldin kardesiminkini alsaydin bugun biz dr a gidecez dedi. Adam ne dese begenirsin eltim olacak kiz kuaforde calisiyo sali gunleri tatil ya bugun nisanlisinin tatil gunu gezerler filan diye seninkini aldim dedi esime. O dk dedim ki bak gor torunlarinin da benim de degerim bu.. benden bida sakin bu insanlarla iyi gecinmemi bekleme Ben bu kadarini gormezden gelemem dedim. Sustu kaldi esimde. Dilinin ucuyla bi sende haklisin diyebildi sadece. Yani diyecegim su esimin ailesinden baba hic bi fayda yok en cok zoruma giden de oglumu burda buyutcek olmak. Kuru kuruya bi canim cicim diyecekler emek vermeden sevgi olmaz bende. Ve belki bnim oglum karsima gecip ilerde anne bn seni sevmiom babaannemi dedemi seviom diycek...
Günaydın kızlarödüm kopuyor yarın sabah 8.30 da doguma giriyorum dualarınızı bekliyorum canlar
Her hafta gidiyorum tatlım senin oglusada maşallah hayırlısı ile gelsin dünyayagözün aydın canım :) sen her hafta mı gdiyorsun kontrole beni iki haftada bir çağırdı artık..
çok şey söyleyesim vard kv ve kp ine ama içime atmak istiyorum
ayy hadi hayırlı doğumlar olsun şimdiden canım bize de dua etmeyi unutma inşallah bir avazda kavuşursun bebişlerine
Hayırlısı ile kucağına al minikleri canım Allah yardımcınız olsunGünaydın kızlarödüm kopuyor yarın sabah 8.30 da doguma giriyorum dualarınızı bekliyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?