Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur çok şükür bu günleride gorebildik Allah isteyen herkese nasip etsinAllah yardımcınız olsun canım çok kolay ağrısız bi operasyon geçir ikizlere sağlıkla kavus inşallah
Seni cok iyi anliyorm canim. Daha once bende asilama ile hamile kalip dusuk yapmistim. Esim daha hamile oldugumu ogrendigimiz an yedi sulalesine duyurdu. Arayip hayirli olsun demeyen kalmamisti. Sonra dusuk yaptim bu sefer gecmis olsun telefonlari gelmeye basladi. Ben birak tlfda konusmayi anlatmayi en yakinimda esimle annemle bile konusamiyordum. Ayni dedigin gibi yalniz kalmak istiyordum kaciyordum herkesten. Ama sakin icine atma. Ben gunlerce deli gibi dolandim durdum en sonunda bi patlama yasadim bagira bagira agladIm. Bi kac gunumu de oyle surekli aglamayla filan gecirdim. Ama psikolojik olarak cok yipranmistim. Bebekleri oyle cok severim ki ama bebek gorsem kafami ceviriyordum artik. Sonr zaten uzun bi sure tedavilerden vs. Uzak durdum vucudum da psikolojimde iyice toparlaninca tup bebek denedim. Insalka cani sende biranonce toparlanir tez vakitte alirsin kucagina yavrunu...Hic bir yerde duramiyorum ki annemlerde bile duramadim evime geldim evin kapisindan ciksam sanki nefesim duracak gibi oluyo kapiya yaklasamiyorum bile öyle bir oldum ki gelenlere bile kapiyi acmak istemiyorum artik her gelene arayana anlatip hatrlamaktan tekrar tekrar yasamaktan o aciyi yoruldum bu yuzden yalniz kalmak istiyorum ama biran once toparlanmam lazimki allahin izniyle tekrar tedaviye basliyayim ama bundada cok korkuyorum resmen cesaretim kalmadi rabbim yardimcim olsun
Ben sadece saga donup yatarsam uyuyabiliyorm canim. Dr da nasil rahat ediyosan oyle yat Problem olmaz dedi bana. Agrin da normaldir diye dusunuyorum. Cunku bnim bu gune kadar hep ara ara kasik agrim oldu. Son iki haftadir da iyice artti.Gunaydin kizlar.bnm kasklarmda agri oluyo 17.haftada norml mi.bide soluma yatmaya calsiyorm kan dolasmi olsun die ama braz zor oluyo uzun sure yatamiyrum.
Canım senin için dua etmekten başka bişey gelmiyor ki elimizden keşke daha fazlasını yapabilsek acını senin gibi yaşayamayşız ama derdi veren Allah dermanını da verecek inşallah.. Bir an önce toparlan seni bekleyen meleklerini düşün...Yarin babam almaya gelecek cuma gunu dr cagrdi kontrole ama esimide birakmak istemiyorum sadece esimin yaninda mutlu nefes aliyorum bitek onun yanindayken unutuyorum bilmiyorum kimseylede konusamiyorum sizlerle konusmak iyi geliyo sanirim allah razi olsun kimseye diyemediklerimi size diyorum
bir avazda kavuş inşallah gözünü açıp kapayana kadar bitip geçsin herşey.. bize dua etmeyi de unutla :):)Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur çok şükür bu günleride gorebildik Allah isteyen herkese nasip etsin
Canim cok gecmis olsun. Ben bi hafta kadar bile sutu gelmeyeni duymustum. sut gelmesede emsin bebek diyolar o emdikce sut gelirmis. Bide benim eltim 31 haftalik dogum yapmisti. Bebeginin sute ihtiyaci var diye bol bol kuru uzum ceviz yemisti. Dr da eltime kizinin toparlanmasi seni sutun sayesinde demis. kizi 1800 gr dogmustu. Bide kilo kaybetti demissin. ne kadarlik bi kayip bilmiyorumda dogumdan dobra zaten bi cok bebek 200 gr Kadar dusebiliyormus odem oluyormus o da dogumdan Sonraki 3 gun icinde gidiyormus. Insallah biranonce gelir canm sutun.bebisin de emer guzelcene saglikla buyur de o dogumun sikintilarini unutturur sana..Selam kizlar cmt gunu oglumuz dunyaya geldi, ayrintilari vermeyecegimki kimsenin morali bozulmasin yada keyfi kacmasin ama gercekten zor bir dogum oldu gozumun onune geldikce hala iki goz iki cesme moralim bozuluyor ve halada hastanedeyim, bir konuda fikir ve yardiminiza ihtiyacim psikôojikmi bilmiyorum ama sutum gelmedi birkac gun surer dediler hastanede ama bugunde gelmeyince ve canim oglumda kilo kaybi baslayinca ona hazir sute basladilar bendende makinayla sagmaya basladilar su ana kadar sutede pek benzemeyen ama sut oncesi dedikleri sivi geldi sadece sizce sonrasinda sut gelirmi yada konuda tecrubesi olanlar sutum gelmesi icin ne yapmaliyim yardim edin lutfen
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur çok şükür bu günleride gorebildik Allah isteyen herkese nasip etsin
Acaba bebek aşağı mı indikızlar bende bu 2-3 gündür bi hafiflik var herşeyim daha rahat nefes almam yürümem yatıp kalkmam anlamadım sebebinimaaşallah diyeyim kendi kendime nazar edicem korkuyorum artık
Ayni seyi bende anneme demistim bi kac gun once. Bi alemsin dedi annem sikintin olsa korkuyosun olmasa korkuyosn dedikızlar bende bu 2-3 gündür bi hafiflik var herşeyim daha rahat nefes almam yürümem yatıp kalkmam anlamadım sebebinimaaşallah diyeyim kendi kendime nazar edicem korkuyorum artık
Ne kadar güzel işte,gitmek zorunda değilsin.eşinle mutluysan onun yanında kal.bu ikinizin üzüntüsü,beraber daha rahat atlatırsınız.eğer imkanınız varsa haftasonu içinbişey planlayın eşinle,bi günlükte olsa biyerlere kaçın.uzaklaşın,kafanızı dağıtın,birbirinize ses,nefes,destek olun.Yarin babam almaya gelecek cuma gunu dr cagrdi kontrole ama esimide birakmak istemiyorum sadece esimin yaninda mutlu nefes aliyorum bitek onun yanindayken unutuyorum bilmiyorum kimseylede konusamiyorum sizlerle konusmak iyi geliyo sanirim allah razi olsun kimseye diyemediklerimi size diyorum
Ben kacayim da barim evin kalan azcik isini de halledeyim artik bitsinnomrumde bi ilk boyle bi temzlik arkasi yarin gibi neyse isim bitince kaynananin zorla morla icinden geldi mi gelmedi mi bilmiyorum yorganimsi bise yapmis yastik kilifi ve carsaf onlarinda resmini atcam size.
canım geçen ağustosta ben de aynı şeyleri yaşadımm ocakta tekrar tedaviye sıfırdan başladık senin en azından dondurulmuşların var sanırsam üzülme bunda da vardır bir hayırHic bir yerde duramiyorum ki annemlerde bile duramadim evime geldim evin kapisindan ciksam sanki nefesim duracak gibi oluyo kapiya yaklasamiyorum bile öyle bir oldum ki gelenlere bile kapiyi acmak istemiyorum artik her gelene arayana anlatip hatrlamaktan tekrar tekrar yasamaktan o aciyi yoruldum bu yuzden yalniz kalmak istiyorum ama biran once toparlanmam lazimki allahin izniyle tekrar tedaviye basliyayim ama bundada cok korkuyorum resmen cesaretim kalmadi rabbim yardimcim olsun
ohh aynen canım az kaldı hem çok sabırsızlanıyorum hemde biraz tedirginlik var nasıl olucak nasıl bakıcam diye veren rabbim gücünüde verir elbet allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin36 oldukAllahim tamamina erdirsin insallaahh hepimizii cok sabirsizlaniyorm artik ogluma kavusmak icin
aman aman maşallah canım allah nazardan saklasın bende aksine bazen rahatım bazen bizim oğlan mideme kadar geliyo oturamıyorum bile aman o sağlıklı olsun da ben oturamıyım yinekızlar bende bu 2-3 gündür bi hafiflik var herşeyim daha rahat nefes almam yürümem yatıp kalkmam anlamadım sebebinimaaşallah diyeyim kendi kendime nazar edicem korkuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?