• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlaaar ben bugun apar topar hastaneye gittim. Cok keskin bi agri saplanmisti kasiklarima. Yine nst yapildi.. dunku kisaydi bise cikmamisti. Bugun sanci cikti. baya uzun cekildi bugun. Dr hastaneye yatis mi yapalim evde adam akilli dinlecek misin dedi. Bende evde dinlenirim dedim. Iki hafta daha tut o bebegi karninda dedi:KK57: bol su icip dinlenecekmisim.... :KK17: Sezeryani filan gec sen sanciyla gelir doguruverirsin dedi:KK17: hakkimizda hayirlisi olsun insallah... resim yukleyecektim bu arada beceremedim. Resim tlfnumda ben tabletten giriyorum tlf dan hic biyere giremiyorum zaten virus var die uyari veriyo. Tabletten de cekemedim resmi kaldirdim cunku kaynananin diktigi yorgani o_O hastaneden geldigimden beri full yatistayim. Insallah dr un dedigj gibi iki hafta daha durur oglusum :KK17:
canım dinlen hiç temizlikmiş bilmem neymiş boşver bende bu ani sancılardan korkuyorum ya gelirse naparım diye çok yormamaya çalışıyorum kendimi bütün gün yatıyorum genellikle şu 37.haftayı geçseydik sağlıkla sıhhatle inşallah

kasılma canım onlar bendede oluyor heleki yoruluyım yol yürüyim o gün taş gibi dolaşıyorum doktora söyledim braxton hicks kasılmaları onlar yalancı kasılmalar dedi olabiliyomuş öyle
Bilmiyorum canim bugunde iki kere vajinadan dogru bicak saplanmasi gibi agri yasadim nefesim kesildi

Kizlaaar ben bugun apar topar hastaneye gittim. Cok keskin bi agri saplanmisti kasiklarima. Yine nst yapildi.. dunku kisaydi bise cikmamisti. Bugun sanci cikti. baya uzun cekildi bugun. Dr hastaneye yatis mi yapalim evde adam akilli dinlecek misin dedi. Bende evde dinlenirim dedim. Iki hafta daha tut o bebegi karninda dedi:KK57: bol su icip dinlenecekmisim.... :KK17: Sezeryani filan gec sen sanciyla gelir doguruverirsin dedi:KK17: hakkimizda hayirlisi olsun insallah... resim yukleyecektim bu arada beceremedim. Resim tlfnumda ben tabletten giriyorum tlf dan hic biyere giremiyorum zaten virus var die uyari veriyo. Tabletten de cekemedim resmi kaldirdim cunku kaynananin diktigi yorgani o_O hastaneden geldigimden beri full yatistayim. Insallah dr un dedigj gibi iki hafta daha durur oglusum :KK17:
bu agri bicak saplamasi gibi kasiktan vajinaya dogrumu oldu Allahim hayirlisiyla olsaydi bebislerr..dinlenmene bak kuzum sen cok is yapiyorsun gercekten ben artik egilemiyorum bile ne camasir ne bulasik..hic biseye gucum yetmiyor aninda karnim tas kesiliyor

şimdi benim bugün 34+4 yani 35 in içindeyim burdada 35.haftanın içindeyim yazıyo benimkinde yanlışlık yok sizinki nasıl yanlış çıkıyo siz hangi tarihe göre hesaplıyorsunuz o_Oo_Oo_O
Kuzu dogru bu sekilde hesapliyorum bende ama hani dr a gidince 34 gozukuyor ya neden öyle diye merak ettim

Bebisler iyi sukur.oglusumda biraz gaz sorunu var.o ugrastiriyor bizi.kucuk adam iki buklum oluyor zor yani.adacayi yagi tavsiye ettiler.iki gundur onu deniyoruz oglu olacaklara ozellikle belirtmek siterim.uykularda duzenYok ne yazik ki.canlari nasil isterse.ikiz annesinde uykusuzluk had safhada.sagolsun annem ve k.validem hep yanimda ama yine de emzir sut sag mama isit gaz cikar vs.sansli gunumde gecede 3 4 saat uyuyorum.sutum oluyor ama iki cocuga yetmiyor.gun icerisinde anne sutu aksam ve gece mama veriyorum.sadece 2 defa yabi.ama ben sut olsun diye tatlinin meyvesuyunun hurmanin aklina gelebilecek herseyin dibine vurmus durumdayim.gece 4 gibi sagiyorum.vakit bulunca gunduzde bi kez sagmaya calisiyorum.ayni anda agladuklarinda elinin altinda hazir sut olmasi lazim.su an 3 kilo civqrindayiz.hala 0 numara kullaniyoruz.1 numara bez buyuk geldi kullanamadik.mama hipp 1 organic aklina takilanlari sor canim.hic cekinme bu arada sen bebek arabasini hallettin mi
Ben şubat indiriminden almıştım canım,joie chorome araba ve oto koltuğunu almıştım,ayrı ayrı olanlardan.en son baktığımda sitede aynı üründen yoktu araba olarak,geldimi tekrar bilmiyorum.ama taş gibi,tavsiye ederim.uzun incelemeler sonradı ona karar vermiştik.benim oğlumda gaz hiç olmamıştı nerdeyse,ilk doğduğu günler vardı onda da sab simplex diye bi damla vermişti dr umuz,şıp diye kesmişti.aklında olsun,bide yağ olarak gaz için çörek otu yağı derler.o kadar mı uyutmuyolar ya:KK43: oğlum sakindi,şimdi böyle şeyler duyunca inanmak zor geliyo,nasıl yani uyutmıcak diyorum.ama başa gelince görcez demekki:mad: süt konusunu az önce kardeşimede sordum,o da tahin pekmez yiyorum her gün dedi,hem sütü yağlı oluyomuş,besliyomuş,hemde süt yapıyomuş.oğlu dana gibi oldu 4 ayda:KK48: oo,bez konusu iyiymiş o zaman.bende gereksizmi aldım diyodum.geçende de eşim 4 paket 1 numara bez için kampanya var dedi,bende o kadar 1 numara kullanılmaz,elimizde kalır dedim.kullanılırmıydı acabao_Ocanım ikinciyi doğurucam ama sanki ilk miş gibi panik yapıyorum her şeyde.çok ara vermek iyi değilmiş demekki:KK53:

Kuzu dogru bu sekilde hesapliyorum bende ama hani dr a gidince 34 gozukuyor ya neden öyle diye merak ettim
doktora sordun mu canım bak şimdi tüp bebek hamileliklerinde hesaplama farklı oluyor embriyo ve ya blastokist transfer edildiğinde 15 günlük sayılıyor mesela benim transfer tarihim 29 eylül ben bu tarihe göre internetten hesapladım hesaplayıcılar üzerine 15 gün ekleyip hesaplıyor transfer tarihine göre mesela benim sat tarihi 13 eylül hesaplıyıcıya 13 eylül yazsamda yine tahmini doğum tarihi 20 haziran çıkıyo embriyo tarihini yazsamda 20 haziran çıkıyo biraz karışık oldu galiba :KK68:

Bilmiyorum canim bugunde iki kere vajinadan dogru bicak saplanmasi gibi agri yasadim nefesim kesildi

bu agri bicak saplamasi gibi kasiktan vajinaya dogrumu oldu Allahim hayirlisiyla olsaydi bebislerr..dinlenmene bak kuzum sen cok is yapiyorsun gercekten ben artik egilemiyorum bile ne camasir ne bulasik..hic biseye gucum yetmiyor aninda karnim tas kesiliyor
Aynen oyle oldu kuzum.bide sanki rahim yirtiliyo gibi oldu bugun. Gunlerdir azcik azcik ara ara oluyordu. Bugunku cok fenaydi. Yurumemi engelliyordu. Mecburiyetten yaptim canim biliyosun hep yazdim buraya kimsem yok yapacak. Esim umursamadi kaynanam desen alt katta ama sanki kilometrelerce uzak gibi.. annem calisiyo ne kizkardes ne kuzen ne cok yakin bi arkadas var yanimda.. bi kadin bile bulamayinca is basa dustu. Ama cok zorlamamistim kendimi. Temzligin oncesinde de vardi o agri. Belki biraz tetiklemistir. amin insallah dedigin gibi hayirlisiyla saglikla gelir yavrularimiz.

canım dinlen hiç temizlikmiş bilmem neymiş boşver bende bu ani sancılardan korkuyorum ya gelirse naparım diye çok yormamaya çalışıyorum kendimi bütün gün yatıyorum genellikle şu 37.haftayı geçseydik sağlıkla sıhhatle inşallah
Insallah canim. Yatiyorum zaten artik mecburen. esimin de bugun gozu korktu. Artik umursamaz davramaz tahminimce..

Sen yap daha temizlik memizlik:KK12::KK20:
Yok canim toobe bidaha. Ama biliyosun mecbur kaldim :cry: evin hali gercekten berbatti :KK42: yine kendim icin deil oglusum bu pis eve gelmesin die yaptim valla :KK42: ama artik yok iki hafta hep yaticam. Sonrasina Rabbim buyuk. Ne cikacak yolumuza bilmiyorum. Hayirlisi insallah.

Aynen oyle oldu kuzum.bide sanki rahim yirtiliyo gibi oldu bugun. Gunlerdir azcik azcik ara ara oluyordu. Bugunku cok fenaydi. Yurumemi engelliyordu. Mecburiyetten yaptim canim biliyosun hep yazdim buraya kimsem yok yapacak. Esim umursamadi kaynanam desen alt katta ama sanki kilometrelerce uzak gibi.. annem calisiyo ne kizkardes ne kuzen ne cok yakin bi arkadas var yanimda.. bi kadin bile bulamayinca is basa dustu. Ama cok zorlamamistim kendimi. Temzligin oncesinde de vardi o agri. Belki biraz tetiklemistir. amin insallah dedigin gibi hayirlisiyla saglikla gelir yavrularimiz.

Sende haklisin kimse olmayinca ne yapacaksin nereye kadar umursamayacaksin is basa dusuyor mecburen haklisin ben annemle yasadigim icin aksamlari yardimci oluyor bana cok sukur iyikide ayni evdeyiz calistigi halde kadincagiz birde benimle ilgileniyor ana hakki odenmezmis gercekten..Hamile kalinca daha iyi anliyor insan..

doktora sordun mu canım bak şimdi tüp bebek hamileliklerinde hesaplama farklı oluyor embriyo ve ya blastokist transfer edildiğinde 15 günlük sayılıyor mesela benim transfer tarihim 29 eylül ben bu tarihe göre internetten hesapladım hesaplayıcılar üzerine 15 gün ekleyip hesaplıyor transfer tarihine göre mesela benim sat tarihi 13 eylül hesaplıyıcıya 13 eylül yazsamda yine tahmini doğum tarihi 20 haziran çıkıyo embriyo tarihini yazsamda 20 haziran çıkıyo biraz karışık oldu galiba :KK68:

Gel biz hic bulasmayalim bu ise :)) kafa iyice karisiyor eninde sonunda hayirlisiyla dogrucaz sonuna dogru sabirsizlaniyorum sanirim hesap kitap yapiyorum bir gun bile onde olsun diye sabirsizlaniyorum ;)

Kizlaaar ben bugu n apar topar hastaneye gittim. Cok keskin bi agri saplanmisti kasiklarima. Yine nst yapildi.. dunku kisaydi bise cikmamisti. Bugun sanci cikti. baya uzun cekildi bugun. Dr hastaneye yatis mi yapalim evde adam akilli dinlecek misin dedi. Bende evde dinlenirim dedim. Iki hafta daha tut o bebegi karninda dedi:KK57: bol su icip dinlenecekmisim.... :KK17: Sezeryani filan gec sen sanciyla gelir doguruverirsin dedi:KK17: hakkimizda hayirlisi olsun insallah... resim yukleyecektim bu arada beceremedim. Resim tlfnumda ben tabletten giriyorum tlf dan hic biyere giremiyorum zaten virus var die uyari veriyo. Tabletten de cekemedim resmi kaldirdim cunku kaynananin diktigi yorgani o_O hastaneden geldigimden beri full yatistayim. Insallah dr un dedigj gibi iki hafta daha durur oglusum :KK17:
Geçmiş olsun canım aynı benim durumdasın ciğer geliştirici iğne verdi mi? Adalat crono diye ilaç içiyorum beno_O

Gel biz hic bulasmayalim bu ise :)) kafa iyice karisiyor eninde sonunda hayirlisiyla dogrucaz sonuna dogru sabirsizlaniyorum sanirim hesap kitap yapiyorum bir gun bile onde olsun diye sabirsizlaniyorum :KK66:
aynen işte amaç o aslında önde olmak aynen hiç hesaplamamak lazım elinde sonunda o gün gelicek inşallah hayırlısıyla

Cnm gecmis olsun.dogurana kadar dinlen.

Sende haklisin kimse olmayinca ne yapacaksin nereye kadar umursamayacaksin is basa dusuyor mecburen haklisin ben annemle yasadigim icin aksamlari yardimci oluyor bana cok sukur iyikide ayni evdeyiz calistigi halde kadincagiz birde benimle ilgileniyor ana hakki odenmezmis gercekten..Hamile kalinca daha iyi anliyor insan..
Bende annemin beni dogururken yasadiklarini anlattiginda dusundum ayni seyi. Cok zor dogum yapmis. Ilk cocugum tecrubesizmis.. bide ustune dogumdan sonra akla gelmiycek bi dunya sikinti yasamis. Normal dogum oldugu halde toparlanip kendime gelmem de bi 9 ayi buldu dedi. Annem simdi izin almiyo.ama onemli bi durumum olursa alabilecegini de soyledi. Onun da amaci haksiz yere rapor almadan yillik iznini alip emeklilik dilekcesini vermek. Annem kul hakkina haksiz kazanca cok hassas. Iznim hakkim diyo onu alip dilekcemi vercem riyo. Onu da ayarladi zaten benim dogumdan once bIrakacak. Tahminimizce 20 25 mayis arasi ayriLmis olacak bakalim. Bide bugun esime azcik cikisti. Ihmal ediyosun isinden onemli mi azcik dukkani calisanlara birak da ilgilen filan dedi. Temizlikten oldu belki de bu kasilmalar dedi. Esimde yine dukkandan ayni saatte geldi ama cay yapti getirdi. Uzerimk ortuyo aman uzan kalkma filan diyo. Istedigin bise varsa ben getirrim sen yat diyo. Ama cok sabirli deil cok fazla cekemez boyle artik gittigi yere kadar az da surse keyif benim suan :KK48:

Gel biz hic bulasmayalim bu ise :)) kafa iyice karisiyor eninde sonunda hayirlisiyla dogrucaz sonuna dogru sabirsizlaniyorum sanirim hesap kitap yapiyorum bir gun bile onde olsun diye sabirsizlaniyorum :KK66:
Ilk haftalarimizi dusun canim. Eminim sen de demissindir Allahim 18 20 haftalari gorurmuyum die. Ben cok ic cekerdim oyle. Bak bugunlere geLdik. Zamani gelince dogacaklar nasilsa. Karnimizda hep duramazlar ya :KK59:

Bende annemin beni dogururken yasadiklarini anlattiginda dusundum ayni seyi. Cok zor dogum yapmis. Ilk cocugum tecrubesizmis.. bide ustune dogumdan sonra akla gelmiycek bi dunya sikinti yasamis. Normal dogum oldugu halde toparlanip kendime gelmem de bi 9 ayi buldu dedi. Annem simdi izin almiyo.ama onemli bi durumum olursa alabilecegini de soyledi. Onun da amaci haksiz yere rapor almadan yillik iznini alip emeklilik dilekcesini vermek. Annem kul hakkina haksiz kazanca cok hassas. Iznim hakkim diyo onu alip dilekcemi vercem riyo. Onu da ayarladi zaten benim dogumdan once bIrakacak. Tahminimizce 20 25 mayis arasi ayriLmis olacak bakalim. Bide bugun esime azcik cikisti. Ihmal ediyosun isinden onemli mi azcik dukkani calisanlara birak da ilgilen filan dedi. Temizlikten oldu belki de bu kasilmalar dedi. Esimde yine dukkandan ayni saatte geldi ama cay yapti getirdi. Uzerimk ortuyo aman uzan kalkma filan diyo. Istedigin bise varsa ben getirrim sen yat diyo. Ama cok sabirli deil cok fazla cekemez boyle artik gittigi yere kadar az da surse keyif benim suan :KK48:

Annende en dogrusunu dusunuyor ne guzel kul hakkini hesapliyor kadincagiz...benimde dogum haftasi izin alacak annem 1 hafta anca veriyorlar izin ondan sonrada esimle teyzem kvalidem ilgilenir sanrim ewt aslinda dukkanda eleman varsa biraz seninle ilginlense ne iyi olur esin benim simdi esim is değiştirdi bende doguma kadar sabit bi yere girmesini istemedim destek olmasi icin zaten bir ay kaldi bi sekilde idare ederiz dedim ama cabuk sikıliyorlar iste sorun o :)) onlar kadin gozuyle bakamiyo olaya birde annenin yerini zaten hic kimse tutmuyor ama napalm hic yoktan iyidir sagolsun basimizda olsunlar da acisiyla tatlisiyla guzel heyecanlar bunlar ;)

Yok canim vermedi. Dedigim gibi sadece bol su ic yat dinlen dedi. Bi sorsam mi ki gerek var mi diye. Ama gerek gorse de verirdi galiba demi.
3 doktora gittim hemen o igneyi sordular yaptırdım dedim tamam dediler. Sen sor bence ne olur ne olmaz

Back