Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun canım. Durumun için çok geçmiş olsun. Inşallah bebeğin seni emerSelam kizlar cmt gunu oglumuz dunyaya geldi, ayrintilari verme yecegimki kimsenin morali bozulmasin yada keyfi kacmasin ama gercekten zor bir dogum oldu gozumun onune geldikce hala iki goz iki cesme moralim bozuluyor ve halada hastanedeyim, bir konuda fikir ve yardiminiza ihtiyacim psikôojikmi bilmiyorum ama sutum gelmedi birkac gun surer dediler hastanede ama bugunde gelmeyince ve canim oglumda kilo kaybi baslayinca ona hazir sute basladilar bendende makinayla sagmaya basladilar su ana kadar sutede pek benzemeyen ama sut oncesi dedikleri sivi geldi sadece sizce sonrasinda sut gelirmi yada konuda tecrubesi olanlar sutum gelmesi icin ne yapmaliyim yardim edin lutfen
Tesekkur ederim insallah hepimizin evladi hayirli olur unuttururlar bize herseyi, emmede sorun yokta sut olmayinca malesefRabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun canım. Durumun için çok geçmiş olsun. Inşallah bebeğin seni emer
Hurma süt yapıyor dene istersen ve her emzirmede ılık su ile yıkayın yada silin. Lactamil alın için. Hurmayi bana esimin azosperm tedavisi gördüğü bitkisel ilaç yapan Ersel bey dedi 36 da hurma kasesi yanında olsun ye dediTesekkur ederim insallah hepimizin evladi hayirli olur unuttururlar bize herseyi, emmede sorun yokta sut olmayinca malesef
ederiz tabiki bitanem üzme kendini rabbim böyle hayırlı gördü inşallah diğerinde olacakGunaydin arkadaslar kac gundur gelen giden arayan derken unutmaya calissamda durumumu unutamiyorum insallah rabbm kismet ederse bayrama 10 gun kala tedaviye basliycaz dogum yapacak arkadaslar sizden ricam allah rizasi icin bana dua edin insallah biran once hamile kalirim insallah bu sefer bebeklerimi hayrlisiyla kucagima almayi nasip etsin rabbm ne olurr sizden ticam bana dua edin lutfen adim senem doguma girerken arkadaslar insallh banada dua
Canım öncelikle Allah hayırlı uğurşu etsin,çok geçmiş olsun,gözün aydın diyeyim.darısı bizlerin başına.süt konusu,anlatıldığının çok daha fazlasıyla psikolojik bir durum.en ufak şeyden kaçabilir(bu emzirirkende böyle oluyor),o yüzden ilk önce sütüm yok demeyeceksin asla.sen yok dedikçe,o kaçar.sürekli olarak kendine "benim sütüm var" telkininde bulun,inan bu işin ilk adımı bu.ikinci olarakta ilk süt genellikle sıcak duş aldıktan sonra süt kanallarının açılmasıyla coşar.eğer duş alma şansın yoksa sık sık göğsüne sıcak kompress uygula.sıcak havlu basabilirsin yada göğüsler için olan ufak ısı torbaları var,ısıtıp onları koyabilirsin.göğüslenin rahatlamasını ve süt kanallarının açılmasını sağla.son olarakta eğer almadıysan hemen şimdi birini yollatıp bir emzirme çayı aldır kendine.benim sana tavsiyem humana steel tea.ama hipp'in de var,başka markaların da var.artık ne bulursan.mutlaka farkını görürsün,emzirme çayı,yanında mümkünse ısırgan otu çayı ve bol bol su.en az 4lt içmeye çalış.sütün geldikçe düzene girer bu ölçüler.bu arada çaylarla ilgili kafana takılan bişey olmasın ama sormak istersen dr una sor yinede,bana da ilk oğlumda dr umun önerileriydi bunlar.çokta faydasını görmüştüm.eminim sende görürsün.haberlerini bekliyorumSelam kizlar cmt gunu oglumuz dunyaya geldi, ayrintilari vermeyecegimki kimsenin morali bozulmasin yada keyfi kacmasin ama gercekten zor bir dogum oldu gozumun onune geldikce hala iki goz iki cesme moralim bozuluyor ve halada hastanedeyim, bir konuda fikir ve yardiminiza ihtiyacim psikôojikmi bilmiyorum ama sutum gelmedi birkac gun surer dediler hastanede ama bugunde gelmeyince ve canim oglumda kilo kaybi baslayinca ona hazir sute basladilar bendende makinayla sagmaya basladilar su ana kadar sutede pek benzemeyen ama sut oncesi dedikleri sivi geldi sadece sizce sonrasinda sut gelirmi yada konuda tecrubesi olanlar sutum gelmesi icin ne yapmaliyim yardim edin lutfen
Etmezmiyiz hiç.Rabbim mübarek günler hürmetine senide tez zamanda bir kuzu sahibi eylesin inşallah.Gunaydin arkadaslar kac gundur gelen giden arayan derken unutmaya calissamda durumumu unutamiyorum insallah rabbm kismet ederse bayrama 10 gun kala tedaviye basliycaz dogum yapacak arkadaslar sizden ricam allah rizasi icin bana dua edin insallah biran once hamile kalirim insallah bu sefer bebeklerimi hayrlisiyla kucagima almayi nasip etsin rabbm ne olurr sizden ticam bana dua edin lutfen adim senem doguma girerken arkadaslar insallh banada dua edersiniz
Maaşallah diyelim o zaman bebişlere hayatları boyunca kısmetleri yanlarında olsun inşallah :)Ya işte,erkek tarafı bilmez aslını astarını.bi gün gelir bunları ortaya dökerler diye eziliyo insan.yoksa tabiki bi beklentimiz yok.hamdolsun o kadar kısmetliki evlatlarım,herşeyleri özellikle gayret etmediğim halde dört dörtlük oldu.resmen kısmetleriyle geliyo meleklerim.
dikkat et o zaman yorma kendini üstten üstten yap bişeycik olmaz bu aralar titiz olmayıverCanim denedim o yontemi ama bebek gelince napcam pis eve mi gelsin yavrumm ben birakinca esimin valla da isine gelio gayet rahat ediyo adam...yine benim sinirlerim zipliyo sadece.. annemlere kacarim orda kalirim diyordum o da zor olcak Ayaz pasanin esyalarini besigini filan goturmem gerekecek. Onu da gozum kesmedi. Yarina trtemis ederim Allahin izniyle yormadan kendimi parca parca yapiyorum bakalim.
öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün yaşadığın sıkıntıları bidaha yaşatmasın inşallah. süte gelince evet hurmayı ben de duymuştum bunun yanında rezene çayı da sütü arttırıyormuş, sıcak bi duşa gir gögüslerini yukarıdan aşağıya doğru ovala güzelce, vebanyodan sonra emzir, arada bir de sıcak kompres yapişe yarar inşallah..Selam kizlar cmt gunu oglumuz dunyaya geldi, ayrintilari vermeyecegimki kimsenin morali bozulmasin yada keyfi kacmasin ama gercekten zor bir dogum oldu gozumun onune geldikce hala iki goz iki cesme moralim bozuluyor ve halada hastanedeyim, bir konuda fikir ve yardiminiza ihtiyacim psikôojikmi bilmiyorum ama sutum gelmedi birkac gun surer dediler hastanede ama bugunde gelmeyince ve canim oglumda kilo kaybi baslayinca ona hazir sute basladilar bendende makinayla sagmaya basladilar su ana kadar sutede pek benzemeyen ama sut oncesi dedikleri sivi geldi sadece sizce sonrasinda sut gelirmi yada konuda tecrubesi olanlar sutum gelmesi icin ne yapmaliyim yardim edin lutfen
canım benim Allah yardımcın olsun en kısa zamanda güzel sonuçlar alacağın tedavine başlarsın inşallah dualarımıız seninle..Gunaydin arkadaslar kac gundur gelen giden arayan derken unutmaya calissamda durumumu unutamiyorum insallah rabbm kismet ederse bayrama 10 gun kala tedaviye basliycaz dogum yapacak arkadaslar sizden ricam allah rizasi icin bana dua edin insallah biran once hamile kalirim insallah bu sefer bebeklerimi hayrlisiyla kucagima almayi nasip etsin rabbm ne olurr sizden ticam bana dua edin lutfen adim senem doguma girerken arkadaslar insallh banada dua edersiniz
ederiz tabiki bitanem üzme kendini rabbim böyle hayırlı gördü inşallah diğerinde olacak
Arkadaslar hepinizden allah razi olsun desteginiz bana umut oluyo insallh biran once toparlarimda kendimi tedaviye baslarim hayirlisiyla bebegimi rabbm bu sefer kucagimiza almayi nadip eder insallhEtmezmiyiz hiç.Rabbim mübarek günler hürmetine senide tez zamanda bir kuzu sahibi eylesin inşallah.
Geçmişi düşünme artık,arkanda bırak olan biteni.yoksa etkisinde kalırsın.herşeye yeniden başlayacak güçte ve enerjide olman lazım.bugünler çok önemli özellikle,mümkünse evde kalma,komşu,arkadaş gezmeleri yap,çarşı pazar gez,vitrin bak,alışveriş yap...kendi kendini terapi et.Arkadaslar hepinizden allah razi olsun desteginiz bana umut oluyo insallh biran once toparlarimda kendimi tedaviye baslarim hayirlisiyla bebegimi rabbm bu sefer kucagimiza almayi nadip eder insallh
canım hayırlı olsun rabbim analı babalı,sağlıklı,hayırlı bir ömür nasip etsinSelam kizlar cmt gunu oglumuz dunyaya geldi, ayrintilari vermeyecegimki kimsenin morali bozulmasin yada keyfi kacmasin ama gercekten zor bir dogum oldu gozumun onune geldikce hala iki goz iki cesme moralim bozuluyor ve halada hastanedeyim, bir konuda fikir ve yardiminiza ihtiyacim psikôojikmi bilmiyorum ama sutum gelmedi birkac gun surer dediler hastanede ama bugunde gelmeyince ve canim oglumda kilo kaybi baslayinca ona hazir sute basladilar bendende makinayla sagmaya basladilar su ana kadar sutede pek benzemeyen ama sut oncesi dedikleri sivi geldi sadece sizce sonrasinda sut gelirmi yada konuda tecrubesi olanlar sutum gelmesi icin ne yapmaliyim yardim edin lutfen
etmez olur muyuz canım rabbim en kısa zamanda sana da sağlıklı bi şekilde tekrar hamileliği nasip etsin,tedavin hep olumlu sonuçlar versin inşallah canım benimGunaydin arkadaslar kac gundur gelen giden arayan derken unutmaya calissamda durumumu unutamiyorum insallah rabbm kismet ederse bayrama 10 gun kala tedaviye basliycaz dogum yapacak arkadaslar sizden ricam allah rizasi icin bana dua edin insallah biran once hamile kalirim insallah bu sefer bebeklerimi hayrlisiyla kucagima almayi nasip etsin rabbm ne olurr sizden ticam bana dua edin lutfen adim senem doguma girerken arkadaslar insallh banada dua edersiniz
çok heyecanlı yaaGünaydın kızlar bende sıramı bekliyorum ama acayip gerginim 15 Mayıs ta sezeryanla doğum yapıcam Allahın izniyle acayip korkuyorum karisigim desem daha dogru olur heralde
Allah kabuştursun güzelim,ağrısız sızısız,sorunsuz bir operasyon ve sağlık sıhhatli bir bebiş dilerim sana.herşey gönlünce olsun.sakin ol,korkacak hiç bişey yok.herşey gözünü kapayıp açıncaya kadar olup bitiyor,farkında olmuyorsun bile.sen sakin ol,bol dua et.Günaydın kızlar bende sıramı bekliyorum ama acayip gerginim 15 Mayıs ta sezeryanla doğum yapıcam Allahın izniyle acayip korkuyorum karisigim desem daha dogru olur heralde
Hic bir yerde duramiyorum ki annemlerde bile duramadim evime geldim evin kapisindan ciksam sanki nefesim duracak gibi oluyo kapiya yaklasamiyorum bile öyle bir oldum ki gelenlere bile kapiyi acmak istemiyorum artik her gelene arayana anlatip hatrlamaktan tekrar tekrar yasamaktan o aciyi yoruldum bu yuzden yalniz kalmak istiyorum ama biran once toparlanmam lazimki allahin izniyle tekrar tedaviye basliyayim ama bundada cok korkuyorum resmen cesaretim kalmadi rabbim yardimcim olsunGeçmişi düşünme artık,arkanda bırak olan biteni.yoksa etkisinde kalırsın.herşeye yeniden başlayacak güçte ve enerjide olman lazım.bugünler çok önemli özellikle,mümkünse evde kalma,komşu,arkadaş gezmeleri yap,çarşı pazar gez,vitrin bak,alışveriş yap...kendi kendini terapi et.
Çok yanlış,acil durum sinyalleri bunlar.Allah korusun depresyona girersin,içinden gelmeyeni yapman lazım bu durumda,kapatma kendini eve.insanlardan bunalman çok normal,o yüzden diyorum,al başını git dolaş.sahilde yürü,biyerde bi çay iç,simit ye,yürürken müzik dinle.rahatla.Hic bir yerde duramiyorum ki annemlerde bile duramadim evime geldim evin kapisindan ciksam sanki nefesim duracak gibi oluyo kapiya yaklasamiyorum bile öyle bir oldum ki gelenlere bile kapiyi acmak istemiyorum artik her gelene arayana anlatip hatrlamaktan tekrar tekrar yasamaktan o aciyi yoruldum bu yuzden yalniz kalmak istiyorum ama biran once toparlanmam lazimki allahin izniyle tekrar tedaviye basliyayim ama bundada cok korkuyorum resmen cesaretim kalmadi rabbim yardimcim olsun
Yarin babam almaya gelecek cuma gunu dr cagrdi kontrole ama esimide birakmak istemiyorum sadece esimin yaninda mutlu nefes aliyorum bitek onun yanindayken unutuyorum bilmiyorum kimseylede konusamiyorum sizlerle konusmak iyi geliyo sanirim allah razi olsun kimseye diyemediklerimi size diyorumÇok yanlış,acil durum sinyalleri bunlar.Allah korusun depresyona girersin,içinden gelmeyeni yapman lazım bu durumda,kapatma kendini eve.insanlardan bunalman çok normal,o yüzden diyorum,al başını git dolaş.sahilde yürü,biyerde bi çay iç,simit ye,yürürken müzik dinle.rahatla.
Allah yardımcınız olsun canım çok kolay ağrısız bi operasyon geçir ikizlere sağlıkla kavus inşallahGünaydın kızlar bende sıramı bekliyorum ama acayip gerginim 15 Mayıs ta sezeryanla doğum yapıcam Allahın izniyle acayip korkuyorum karisigim desem daha dogru olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?