ilk torun değil ya tatlım ondan rahattır ailen yoksa torun evlattan daha tatlıymış burda bencillik yapmazlar . ben annemlere altın taktırmıycam hiçbişey zaten bu yok halleriyle yeterince masraf yaptılar kıyamam ben onlara ilk torun heyevanı var şimdi onlar da ikinci de durulurlar ben kendi kendime yaparım alışverişimi :)
kafasına kafasına atsaydın o sepeti... ben senin yerined olsam elimi bişeye atmam vallani yapma diyorsa tatlım canından kıymetli mi beklesin bulaşıklar tezgahta sen git annenlere yatmadan yatmaya gel.. birini de bul gelsin haftalık evini temizlesin çıksın gitsin sakın kendini yorma. bak Allah korusun benim bi arkadaşım bu temizlik yüzünden erken doğum yaptı bebeği 10 gün küvezde kaldı sakın ha sakın hiçbişey bebeklerin ve bizim sağlığımızıdan önemli değil..
ama ben evlendiğimden beri hiç bahar temizliği yapmadım
ayy ne pis kadınn dediğinizi duyar gibiyim ama öyle de değilim kızlar duvar silmedim hiç zaten yeni ev duvarları ne kadar kirlenecek ki.. perdelerim de tertemiz tül olanları kışa girerken yıkamıştım storlar ve zebralar kaldı bi tek bahar temizliği dediğimde duvar ve perde zaten öyle dolapları falan indirip kaldıramam
doğru söylüyosunuz valla ben bu hafta sonu halledeyim hepsini..
hafta sonuna hallediyorum canım kararımı verdim haklısınız ne olur ne olmaz..