• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ee tamam o zaman tatlım adamcağızda altın takacak takat kalmışsa sesini çıkarma bence al altınını tak yastığına :KK39:
:KK70: Ya işte,erkek tarafı bilmez aslını astarını.bi gün gelir bunları ortaya dökerler diye eziliyo insan.yoksa tabiki bi beklentimiz yok.hamdolsun o kadar kısmetliki evlatlarım,herşeyleri özellikle gayret etmediğim halde dört dörtlük oldu.resmen kısmetleriyle geliyo meleklerim.

hamilelik iznimi nasıl kullansam çalışan anneler ne yaptı. eğer çalışabilir raporu alırsam 5 hafta çalışmak zorunda mıyım
canım ben de bu konuda sıkıntı yaşadım gittim 32 haftadan çalışabilir raporu aldım ama gerçekten haklılarmış o haftadan sonra çalışmak çor zor oluyor :( fakvt bu arada izin ve rapor kullanılmıyor diye biliyordum ben ama kullanılıyormuş sanrım hala bu konuda emin değilim arkadaşında benden 1 hafta önde gebeliği o çalışabilir raqoru aydıktan sonra kbb den raqor almıs evde yatıyormus..

hamilelik iznimi nasıl kullansam çalışan anneler ne yaptı. eğer çalışabilir raporu alırsam 5 hafta çalışmak zorunda mıyım
ben yeni çıktım canım aslında şu an yıllık izindeyim doktora gidip eğer 32.haftadan sonra çalışmak istiyorsan ve hamileliğin buna uygunsa doktor sana 37.haftaya kadar çalışabilir raporu veriyor ve sen 32 ile 37 arası istediğin bi gün izne çıkabiliyosun mesela sen 35 de izne çıkmak istedin doktora gidiyosun artık çalışmak istemiyorum diyosun doktorda sana o günden itibaren çalışamaz raporu veriyor ama canım 32.haftadan sonra çalışmak istiyorsan mutlaka doktordan çalışabilir raporu alman lazım yoksa doğumdan önce kullanmadığın haftalar doğumdan sonraya aktarılmıyor

ilk torun değil ya tatlım ondan rahattır ailen yoksa torun evlattan daha tatlıymış burda bencillik yapmazlar . ben annemlere altın taktırmıycam hiçbişey zaten bu yok halleriyle yeterince masraf yaptılar kıyamam ben onlara ilk torun heyevanı var şimdi onlar da ikinci de durulurlar ben kendi kendime yaparım alışverişimi :)

kafasına kafasına atsaydın o sepeti... ben senin yerined olsam elimi bişeye atmam vallani yapma diyorsa tatlım canından kıymetli mi beklesin bulaşıklar tezgahta sen git annenlere yatmadan yatmaya gel.. birini de bul gelsin haftalık evini temizlesin çıksın gitsin sakın kendini yorma. bak Allah korusun benim bi arkadaşım bu temizlik yüzünden erken doğum yaptı bebeği 10 gün küvezde kaldı sakın ha sakın hiçbişey bebeklerin ve bizim sağlığımızıdan önemli değil..

ama ben evlendiğimden beri hiç bahar temizliği yapmadım :-):-) ayy ne pis kadınn dediğinizi duyar gibiyim ama öyle de değilim kızlar duvar silmedim hiç zaten yeni ev duvarları ne kadar kirlenecek ki.. perdelerim de tertemiz tül olanları kışa girerken yıkamıştım storlar ve zebralar kaldı bi tek bahar temizliği dediğimde duvar ve perde zaten öyle dolapları falan indirip kaldıramam :-)

doğru söylüyosunuz valla ben bu hafta sonu halledeyim hepsini..

hafta sonuna hallediyorum canım kararımı verdim haklısınız ne olur ne olmaz..
Canim denedim o yontemi ama bebek gelince napcam pis eve mi gelsin yavrumm :cry: ben birakinca esimin valla da isine gelio gayet rahat ediyo adam...yine benim sinirlerim zipliyo sadece.. annemlere kacarim orda kalirim diyordum o da zor olcak Ayaz pasanin esyalarini besigini filan goturmem gerekecek. Onu da gozum kesmedi. Yarina trtemis ederim Allahin izniyle yormadan kendimi parca parca yapiyorum bakalim.

:KK70::KK70::KK70:ayyy nasıl güldüm yaaa midesinde yemeğe dönüşür lafına sensizim89 sensizim89 canım gerçekten eşin çok duyarsız bi insanmış :KK62:
Dengesiz diyelim canim. Klasik ikizler burcu erkegi bi bakmissin boyle dunya umrunda deil. Bi bakmissin agzimin icine dusecek. Dunku tartisma etkili oldu ama :KK54::KK54::KK54:

Dengesiz diyelim canim. Klasik ikizler burcu erkegi bi bakmissin boyle dunya umrunda deil. Bi bakmissin agzimin icine dusecek. Dunku tartisma etkili oldu ama :KK54::KK54::KK54:
bizim oğlanda ikizler olucak canım napıcaz o zaman :KK68::KK68::KK68:

Kizlar bugun hastaneye gittim nst yapildi sadece. Bebisi gormedim ama :cry: hafiften sanci varmis ama dogumu baslatacak kadar deilmis. Hastaneden cikinca benim okuz kocama biseler oldu costu... osmaniyenin ilcesindeyiz ya osmaniyeye gittik avm var onu gezdik. Bana ayakkabi aldi... anneler gunu hediyesiymis. Iki yun onceydi anneler gunu dedim. Tmm gecikmis oldu biraz napalim filan dedi piskin:63: bide ozur nazir biseler dedi. Ama cok kirginim hemen gevsemedim:KK59: ordan gelince de nasil oldu bende bilmiyorum halilari kaldirdi Dukkana gitti. yavastan yapabildigini yap yapamadigin olursa cagir gelirim dedi. ama cagirmam gurur yaptim:63: gerisine gucum yeter Allahin izniyle.yarina evde hiic bi is kalmaz.halilari da yikamaciyi cagirrim gelir alir. Bi perdeler kaliyo. Onlari da esim kivamindayken yikayip taktirmam lazim cok minnet etmeden dilimin ucuyla diyerektenn :KK62:

Aman boşver kuzum bütün erkekler aynı dün kocam oğluma dedi ki bütün kadınlar aynı mı ayniysa tekme at dedi oda tekme attı:KK57:. Sen düşün güldü kahkaha attı:63:
El kadar bebeyi kullaniyo yaaa :63: halbuki kendileri hepten ayni... ama kabul ediyorum benim kocam biraz daha cekilmez aksii... neyse bugun biseler olmus kivamina gelmis amann masallah diyim de nazar etmiyim adama :nazar: gerci cok kirgindim anlamamasi mumkun deildi. Keyifsizdim konusmuyordum bi kac gundur herseyi gozume batiyordu essek deilmis ben oyledir anlamaz diyordum. Anladi valla :KK57:

El kadar bebeyi kullaniyo yaaa :63: halbuki kendileri hepten ayni... ama kabul ediyorum benim kocam biraz daha cekilmez aksii... neyse bugun biseler olmus kivamina gelmis amann masallah diyim de nazar etmiyim adama :nazar: gerci cok kirgindim anlamamasi mumkun deildi. Keyifsizdim konusmuyordum bi kac gundur herseyi gozume batiyordu essek deilmis ben oyledir anlamaz diyordum. Anladi valla :KK57:
Kadınlar duygusal erkekler mantıksal görüşlü oluyor malesef yapacak bişey yok ne kocalari var içkici eşine şiddet uygulayan. Rabbime çok şükür evlilikte böyle şeyler normal arada didiseceksin hep seviyorum canım cicim olmaz ki:KK70:

Canim yaptığın ise göre eğer yazın da calisiyorsan gücün de varsa çalışabilir raporu alıp doğum öncesi iznini sonrasına aktart bence. Çünkü doğumdan sonra izin daha çok işine yarayacak. Ama mesela ben öğretmen olduğum için doğum sonrası iznim yaz tatiline denk geliyor ve dolayısıyla yanıyor. onun için 32.. Haftada aldım raporumu normal okul döneminde olsaydı 37 ye kadar çalışırım.

Ay ilahi yaaa:KK70::KK70::KK70:

Back