• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

hamilelikte dişçiye giden dolgu yaptıran var mıııııııııııııı
Ben yaptırıcaktım ama son anda erteledik,dolgulu olan dilim kırılmıştı,kaplama yapılmadı lazımdı.dr um bana dişçiyle görüş,uyuşturma için kullanacağı ikacın ismini öğren beni ara demişti.ona göre uygunmu değilmi bakacaktı.20. Haftadan sonra bebeğin organ oluşumu bitip artık organlar gelişmeye başlıyor.o yüzden 20'den sonra daha rahat oluyor bazı tedaviler.dr unla bi konuş bu konuyu.

aman aman maşallah canım allah nazardan saklasın bende aksine bazen rahatım bazen bizim oğlan mideme kadar geliyo oturamıyorum bile aman o sağlıklı olsun da ben oturamıyım yine :21::21::21:

Acaba bebek aşağı mı indi :KK45:

Ayni seyi bende anneme demistim bi kac gun once. Bi alemsin dedi annem sikintin olsa korkuyosun olmasa korkuyosn dedi :KK70:bebis artik artik asagi dogru yolunu aliyo ya canim ondan Rahatliyoruz galiba. Yukardaki baski kalkiyo. Benim de hareketlerim filan biraz daha rahat ama bu sefrde kasiklarimda agri var:KK51:

işin garibi ben hiç yukarıda hissedemedim ki bebeğimi hep aşağıdaydı kaburga ağrısı falan hiçç olmadı ama son 2-3 haftadır zorlanmaya başlamıştım ki çok şükür o da kısa sürdü neredeyse bitti... Yarın randevumuz var drumuzla bakalım ne diyecek oğluşum kaç kilo olmuş, pozisyonu, suyu, sağlığı ve en önemlisi de doğum şekli.. :KK23: Allahım sen herşeyin hayırlısını nasip et inşallah...

Seni cok iyi anliyorm canim. Daha once bende asilama ile hamile kalip dusuk yapmistim. Esim daha hamile oldugumu ogrendigimiz an yedi sulalesine duyurdu. Arayip hayirli olsun demeyen kalmamisti. Sonra dusuk yaptim bu sefer gecmis olsun telefonlari gelmeye basladi. Ben birak tlfda konusmayi anlatmayi en yakinimda esimle annemle bile konusamiyordum. Ayni dedigin gibi yalniz kalmak istiyordum kaciyordum herkesten. Ama sakin icine atma. Ben gunlerce deli gibi dolandim durdum en sonunda bi patlama yasadim bagira bagira agladIm. Bi kac gunumu de oyle surekli aglamayla filan gecirdim. Ama psikolojik olarak cok yipranmistim. Bebekleri oyle cok severim ki ama bebek gorsem kafami ceviriyordum artik. Sonr zaten uzun bi sure tedavilerden vs. Uzak durdum vucudum da psikolojimde iyice toparlaninca tup bebek denedim. Insalka cani sende biranonce toparlanir tez vakitte alirsin kucagina yavrunu...
Bnde hastanede patlamisim natkozun etkisiyle bebeklerim öldü ikizlerim bn niye ölmedim diye baya bagirarak aglamisim aynen bnde simdi tedaviden cocuklardan kaciyorum ama biran once toparlanip tedaviye baslamam lazim rabbim yardimcim olsun insallh bana dua edin dogumlarinizda lutfen

Masallah masallah ne guzel bisuru arkadasim doguma gun sayiyor.malum iki cocukla pek yazamiyorum ama okumaya d3vam.ozellukle sut sagarken:KK48: herkesin dedigini soyleyecegim bol bol uyuyun ay bana birsey olmsz.ben uykuauzluga dayanikliyim falan yalan.en dayaniklisi bile maymun olur hele ki ikizse daha zor.size verebilecegim tek tavsiye uyuyun uyuyun uyuyun.bu arada benim sipalar yarin bi aylik oluyorlar allahin izniyle.hepinizi opuyorum ay pardon oouyoruz

Ne kadar güzel işte,gitmek zorunda değilsin.eşinle mutluysan onun yanında kal.bu ikinizin üzüntüsü,beraber daha rahat atlatırsınız.eğer imkanınız varsa haftasonu içinbişey planlayın eşinle,bi günlükte olsa biyerlere kaçın.uzaklaşın,kafanızı dağıtın,birbirinize ses,nefes,destek olun.
Bende cok istiyorum biyerlere esimle kacmayi ama isinden dolayi gidemiyoruz ama yanimda olmasi kucaginda uyumak cok sujur allahima azda olsa hafifletiyo bni

Masallah masallah ne guzel bisuru arkadasim doguma gun sayiyor.malum iki cocukla pek yazamiyorum ama okumaya d3vam.ozellukle sut sagarken:KK48: herkesin dedigini soyleyecegim bol bol uyuyun ay bana birsey olmsz.ben uykuauzluga dayanikliyim falan yalan.en dayaniklisi bile maymun olur hele ki ikizse daha zor.size verebilecegim tek tavsiye uyuyun uyuyun uyuyun.bu arada benim sipalar yarin bi aylik oluyorlar allahin izniyle.hepinizi opuyorum ay pardon oouyoruz

kuzularımm maaşallah 1 ay oluyor demek ne çabuk geçti zaman böylee :):) bizim yerimize bol bol kokulu kokulu öp kuzuları :KK68::KK68:

Canım hoşgeldin:KK68: boşver sen onları,napıyosunuz bize ondan bahseto_O bebişler nasıl,kilo alımları düzenlimi,uykular nisbeten sisteme girdimi,sütün oluyomu,emiyolarmı yoksa sağıp biberonlamı veriyosun?binlerce soru kafamda.bide canım,en önemlilerinden biri bez konusu.sıfır numara bez kullandınmı hiç,gerektimi?ben ikizlerde gerekebilir diye birer paket almıştım.bide 1 numara bezden kaç paket kullandın?

34 . hafta yani 34+6 icine girince 35. Haftanin icindesiniz diyor ya bu gebelik takviminde neden o zaman hafta hesabi 34 oluyor ayy ne karisik sordum :)
o ayrıntıyı ben de çözemedim hala doktormun hesabına göre bugün 35+0 deyim, ama buraya göre yarın 36+0 olucam SAT a göre hepaslıyor ikisi de ama yine de farklı çıkıyor

34 . hafta yani 34+6 icine girince 35. Haftanin icindesiniz diyor ya bu gebelik takviminde neden o zaman hafta hesabi 34 oluyor ayy ne karisik sordum :)
şimdi benim bugün 34+4 yani 35 in içindeyim burdada 35.haftanın içindeyim yazıyo benimkinde yanlışlık yok sizinki nasıl yanlış çıkıyo siz hangi tarihe göre hesaplıyorsunuz o_Oo_Oo_O

kızlar kaç gündür oturduğum yerden karnım sertleşiyor bebeğin hareketlerimi acaba kasılmamı oluyo bunlar
kasılma canım onlar bendede oluyor heleki yoruluyım yol yürüyim o gün taş gibi dolaşıyorum doktora söyledim braxton hicks kasılmaları onlar yalancı kasılmalar dedi olabiliyomuş öyle

Kizlaaar ben bugun apar topar hastaneye gittim. Cok keskin bi agri saplanmisti kasiklarima. Yine nst yapildi.. dunku kisaydi bise cikmamisti. Bugun sanci cikti. baya uzun cekildi bugun. Dr hastaneye yatis mi yapalim evde adam akilli dinlecek misin dedi. Bende evde dinlenirim dedim. Iki hafta daha tut o bebegi karninda dedi:KK57: bol su icip dinlenecekmisim.... :KK17: Sezeryani filan gec sen sanciyla gelir doguruverirsin dedi:KK17: hakkimizda hayirlisi olsun insallah... resim yukleyecektim bu arada beceremedim. Resim tlfnumda ben tabletten giriyorum tlf dan hic biyere giremiyorum zaten virus var die uyari veriyo. Tabletten de cekemedim resmi kaldirdim cunku kaynananin diktigi yorgani o_O hastaneden geldigimden beri full yatistayim. Insallah dr un dedigj gibi iki hafta daha durur oglusum :KK17:

o ayrıntıyı ben de çözemedim hala doktormun hesabına göre bugün 35+0 deyim, ama buraya göre yarın 36+0 olucam SAT a göre hepaslıyor ikisi de ama yine de farklı çıkıyor
36+0 deilsin canim. 35+0 sin buraya gorede. Aslinda cok basit niye kafaniz karisiyo ki. Yas hesabi gibi buda. Mesela 35+1 oldugumuzda 35inci hafta bitmis oluyo 36. Haftaya girmis oluyoruz. O yuzden 36. Haftadayiz Hoppaanlatabildim insallah. birde bizim hamilelik takvimlerine bakinca sol altinda hamilelik takvimi yaziyo oraya tikla bak canim gununu bul asagilara inerek zaten gunun kirmizi oluyo gozune carpar. Orda da 35+0 yazar. Bu 35 hafta bitmis demek oluyor,

kuzularımm maaşallah 1 ay oluyor demek ne çabuk geçti zaman böylee :):) bizim yerimize bol bol kokulu kokulu öp kuzuları :KK68::KK68:
Opuyorum teyzesi surekli opuyorum opuyorum doyamuyorum.darisi saglikla sizin basiniza insallah senin gun belki oldu mu

Canım hoşgeldin:KK68: boşver sen onları,napıyosunuz bize ondan bahseto_O bebişler nasıl,kilo alımları düzenlimi,uykular nisbeten sisteme girdimi,sütün oluyomu,emiyolarmı yoksa sağıp biberonlamı veriyosun?binlerce soru kafamda.bide canım,en önemlilerinden biri bez konusu.sıfır numara bez kullandınmı hiç,gerektimi?ben ikizlerde gerekebilir diye birer paket almıştım.bide 1 numara bezden kaç paket kullandın?
Bebisler iyi sukur.oglusumda biraz gaz sorunu var.o ugrastiriyor bizi.kucuk adam iki buklum oluyor zor yani.adacayi yagi tavsiye ettiler.iki gundur onu deniyoruz oglu olacaklara ozellikle belirtmek siterim.uykularda duzenYok ne yazik ki.canlari nasil isterse.ikiz annesinde uykusuzluk had safhada.sagolsun annem ve k.validem hep yanimda ama yine de emzir sut sag mama isit gaz cikar vs.sansli gunumde gecede 3 4 saat uyuyorum.sutum oluyor ama iki cocuga yetmiyor.gun icerisinde anne sutu aksam ve gece mama veriyorum.sadece 2 defa yabi.ama ben sut olsun diye tatlinin meyvesuyunun hurmanin aklina gelebilecek herseyin dibine vurmus durumdayim.gece 4 gibi sagiyorum.vakit bulunca gunduzde bi kez sagmaya calisiyorum.ayni anda agladuklarinda elinin altinda hazir sut olmasi lazim.su an 3 kilo civqrindayiz.hala 0 numara kullaniyoruz.1 numara bez buyuk geldi kullanamadik.mama hipp 1 organic aklina takilanlari sor canim.hic cekinme bu arada sen bebek arabasini hallettin mi

Kizlaaar ben bugun apar topar hastaneye gittim. Cok keskin bi agri saplanmisti kasiklarima. Yine nst yapildi.. dunku kisaydi bise cikmamisti. Bugun sanci cikti. baya uzun cekildi bugun. Dr hastaneye yatis mi yapalim evde adam akilli dinlecek misin dedi. Bende evde dinlenirim dedim. Iki hafta daha tut o bebegi karninda dedi:KK57: bol su icip dinlenecekmisim.... :KK17: Sezeryani filan gec sen sanciyla gelir doguruverirsin dedi:KK17: hakkimizda hayirlisi olsun insallah... resim yukleyecektim bu arada beceremedim. Resim tlfnumda ben tabletten giriyorum tlf dan hic biyere giremiyorum zaten virus var die uyari veriyo. Tabletten de cekemedim resmi kaldirdim cunku kaynananin diktigi yorgani o_O hastaneden geldigimden beri full yatistayim. Insallah dr un dedigj gibi iki hafta daha durur oglusum :KK17:
Sen yap daha temizlik memizlik:KK12::KK20:

Back