2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ah be yaaa...farkındaysan 38 oldun,sanamı kaldı misafir ağırlamak be güzelim resmen aksiyona girmişsin kendin için.çok geçmiş oldun,bol bol dinlen.insanlarada pes diyorum bazen,hiç mi düşünmemişler gelmek isterken?sen ısrar etsen,hiç olurmu öyle şey demeleri lazımken offf sinirlerim tepemde yine sanırım

Sıkıntı bastı evde hapis gibi hastaneden hastaneye dışarı çıkıyorum
Benimde karnım çok acıyo ve bebekler kımıl kımıl.daha yatağımı bile toplamadım,hiç bişeye halim yok.bu ev ev olalı böyle kombine rezillik görmemişti

Bebişlerimin banyo küveti,küvet ayağı,maşrapa-kovası,havluları bide kanguruları eksik.hamile kaldığımı duyunca bütün arkadaş ve kardeşler grubumuz atıp tutuyodu,bi eksiğini de biz alıcaz ona göre,herşeyi siz almayın diye.7ay oldu kimsenin sesi çıkmadı,eksiklerde bitti zaten ne kadar esaslı dostlarımız,kardeşlerimiz varmış gerçekten sizlerde durumlsr ne alemde?eksik,gedik kaldımı çok?

Geldik biz ama pek sevimli haberlerle geldiğimizi söyleyemem Nst de problem yok ama yine suyumuz azalmış perşembe günü yine gel su azsa haftaya alırız bebeği dedi Herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçti valiz,küvet,kova,biberon,şampuan,karyola,yatak,temizlik,halılar,mutfak temizliği aaaaaa diye bağırasım geldi Bol su içip dinlenmem gerekmiş ve eşim hastaneden eve gelene kadar susmadı bıdı bıdı bıdı söyledi durdu ""bak yatacaksın,yormaycaksın,suyu bol içeceksin,sen durmazsın annen gibi,yemek te yapma,aman ha yat tamam mı" diye diye hastaneden sağlık ocagına kadar susmadı o konuştu ben şiştim. Sağlık ocagında ki numara veren kızın yerine çaycı oturmuş numara veriyor ve demezmi"10 dakika kalmış öğle tatiline erken gelin,olmaz böyle" daha kim tutar beni"Ben kaçta geleceğimi biliyorum,hem on dakika var mecbur bakacaklar,hastaneden geliyorum anca " diye bir sert çıktım eşim kolumdan çekiyor beni sakin ol diyor.ilk önce doktor sonra eşim şişirdi beni kızda patladım.Arkadaş herkes kraldan kralcı olmuş sen ver çayını memur mu sandın oraya oturunca birde netten oyun oynuyor
Ayyy kızlar evi bir görseniz temizlik yapılacak diye herşeyi kattım karışırdım,pisliği ayrı karışıklıgı ayrı haftaya dogum olursa ne halt edeceğim ben

o arkadaşlar hep vardır canım hep alırlar kardeşim yok bilemiyorum ama ben burda mesela sarı yüz örtüsü bulamadım iş arkadaşım benim bulamadığımı duyunca aramış bulmuş sağolsun eksik gedik kalmadı bizde herşeyimiz hazır sadece benim emzirme sütyenim yok onu almam lazım onu da son ayda almak lazımmış oyüzden bekledim bu kadar onun dışında kalmadı eksik bişeyimiz işte artık izne çıktım evdeyim çantaları hazırlıcam bi o kaldı

canım Allah annemden babamdan razı olsun, benim kocam ve onun tarafı ne bir kere sordu ne de bi çorap aldı verdi eksik varmı, gedik var mı, kızım paran pulun var mı ne aldın ne ettin ne lazım hiiççç sorma etme yok. neymiş burda ilk çocukta herşeyi kızın ailesi alırmış ya ondan bi çöp bile almadılar. ben de kaç aydır elime para geçtikçe ufak ufak aldım iyiki de almışım şimdi sadece bezi kaldı çok sükür annem babam ve ben herşeyini aldık beşiğinden uyku setine kadar, çorabından ayakkabısına küvetine kovasına kadar bence şimdilik bi eksiğim kalmadı ama böyle dedikçe bi yerlerden bişeyler çıkıyor bakalım bize daha neler çıkacak :)

canım evi falan boşver iki kadın tutarsın 1 günde miss gibi olur heryer tek derdin o olsun, eşin doğru demiş sen dinlenmene yatmana bak, ne eksiğin varsa yaz bi kağıda ver eşine gitsin alsın. bebiş ve sen iyi olun gerisi teferruat onlar her şekil yapılır hiçç tatlı canını sıkma..

bi arkadaş emzirme sütyeninden ziyade emzirme atletinin daha kullanıslı olduğunu söylemişti ben de atlet aldım bilen var mı acaba bu konuda ?? bi de hastane çanrtana rezene, çay kaşığı ve çay bardağa koymayı unutma demisti

Ayyy,anacım bu nedir doğuran doğurana bu ara canım benim,bol bol dinlenmeye çalış bakalım,hayırlısı olur inşallah.suyu çokcana iç tabii,kurutma kızı içerde şaka bi yana nasihate gerek yok zaten hem dr hem eşin yeterince yapmışlar,bize bişey bırakmamışlarbu durumlardan çok korktuğum için bende 32-34'de herşeyi bitireyim diyorum temizlik vs. Doğum olacağı zamanda yine bi silinir süpürülür tabi.sen ne alınacaksa otur internetten sipariş ver bence,kımıldama biyere.o tipler öyleler canım benim,hemşire fırsatını buldumu dr,çaycı fırsatını buldumu memur kesiliriyiyapmışsın,haddini bilseymiş oda.görmüyomu halini

Bebisinin canı sağ olsun canım senle aynı zamanda doguruyoruz

kızlar simdi bahar temizliği için erken değil mi diyorsunuz ?? ben daha mayıs sonu gibi yaparım diyordum ama erkene mi alsam ki ? bide benim ev de büyük camlar, dolaplar, halılar, anca bu hafta sonu başlasın mı kza söyliim de bilemedim ki benim de gözüm kesmiyor hiç o karmaşaya girmeyi.. perdeler çok gözümü korkutuyor o storlar zebralar nasıl yıkanacak ben evlendiğimden beri onları hiç yıkamadım

Bizde sağolsun kayınpederin bebek odasının 2. Karyolasını uyku setlerini ve karyola yataklarını aldı.en büyük kaynım da park yatağını aldı.annemler ana kucaklarıyla buhar makinesini,görümcemde C&A dan 5'li body almış sağolsunAllah razı olsun yinede,eşimin tarafı daha çok kuvvet verdi,bide onlar babamlar gibi değil.babsm bi memur emeklisi adam,kayınpederimin sırtı kalın,alsın tabikide ama iş bunlarla bitmiyo tabi.kaynanam kafası basıpta bi kaç kuruş kenara atamadı mesela,kızım beğendiğin varsa al ne alacaksan diye.yada benim kardeşlerimden de hiç ne lazım,bi parçayıda biz alalım diyen olmadı.herkes komşu gibi gelip altınını takıp gidecek.babam desen kendini hiç zora sokmaya gelmez,eli dar biliyorum ama dişini sıkıpta kızımın yüzü kara çıkmasın,şu şu şuda benden deyip şöyle ele avuca gelir bişey yapmaz hiçhep böyleydi huyu,hiç değişmeyecek sanırım.önce ben diyor ne yazıkki.

Ahh canim benim hallediyorum yavas yavas. Biricik dostum birakti gitti ya beni ondan baska kkmseden iki kurusluk hayir bekleyemem gece kiyametleri kopardik esimle. Yikanmis camasirlar vardi iki gundur sepette. Onlari katliyordum sana zerre kadar acimam dedi niye dedim. Kendine is cikartiyon dursun orda o kiyafetler ne zarari var dedi. bide bulasik makinasini dizerken dedi aynisini neymis icinden alip kullanabilirmisiz batiyormuymus bana. Ee kirliler nolcak dedim. Makina bosalana kadar tezgahta dursunmus... bu ikisi bardagi tasiran son damla oldu esmen iyce bi tartistik. Once biraz bagirdim sonra sesimi kestim soylendi soylendi yatti uyudu. Acik acik dedi ki benden bise bekleme gucun yetiyosa yap yetmiyosa dursun yada anneme soyle o yapsin dedi. Bende annen kendi evini temzlemiyo ki benimkini temzlesin dedim. Sen bilirsn naparsan yap dedi. Keske diyorum bu kadar titiz olmasaydim. Pislik icinde yasamayi becerebilseydim. Gerci oglum boyle pis eve de gelmesin istiyorum bi yandan Ama bugun Allahim sen koru sen esirge diyerekten epeycene hallettim Isleri cok sukurr.. yarina hallolur hic dert etme sen canm biseyi cook iyi anladim kimseye muhtac olmiycaksin. Allah guc kuvvet versin insallah hepimize. Berbat biseymis valla.

Yavrum sen prosedürü geç,ne bahar temizliği? Seninki doğum temizliği olcak,şurda son 3-4 haftan.bi an evvel yaptır tabi

Sen şimdiden giriş hastaneye gidince ne çıkacağı hiç belli olmuyor canım

Ay boğasım geldi inanki ne vicdan varmış onda da be el insaf yani.temizleri bulaşık makinesinden,çamaşırları seleden,yemeğidepişirme de tek tek malzemeleri dolaptan yesin bari,midesinde yemeğe dönüşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…