• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Beltur'a bağlı canım hem cafe hem resturant var, fena değil fiyatları. tam aile mekanı korunun içinde ist.kısmen ayaklarının altında küçük bir camiside var yanında çocuklar için park.bazen cafe kısmından çıkıp çocukları izlemek için çimenler orturuyorum nefis bir havası var. sen bu anlatımın üzerine haftaya gelirsin artık:KK70::KK70: Çınaraltında oturacak yer bulursan ne ala şekerim orada park bırakırlar mı? Düşün dün 8 de oradaydık ve %30u doluydu:KK53:

Tam ehli keyiflermiş sizinkiler yemeseler olmaz sanki büyük konuşmayayım ama çay dışında yemek ,iftar ,sahur alamam.:eek:Kısmetse bayram sonrası kuran okutacağız o vakit toplanırlar bir kalemde büyük çogunluğunu atlatmış olurum:KK28: Tarif için şimdiden sağolasın şeker
Az önce baktım internetten,fena kalabalık çınaraltı.istemem öyle tıkış tıkış:63: ama çamlıca olabilir,eşimi ikna eder de gelecek olursak haber veririm,tanışmış oluruz belki:KK76: kişi başı kahvaltı ne kadar mesela köşkte?bizim yaz geleneğimiz maltepedeki sahil park.devasa kocaman biyer,yeşillik,deniz kenarı,alabildiğine büyük,akla hayale gelmeyecek kadar oyun parkı ve çeşitliliği var,değişik değişik.çocuklar kendinden geçiyorlar resmen.piknik alanları,masalar,her tür yiyecekiçecekte serbest.biz evden takım taklavat hazırlanıp arabaya doluşup gidiyoruz.kahvaltıdan öğlen yemeğine derken akşamı ediyoruz.saatlerce kalıyosun,otopark gün boyu 3₺,başkada bi ücret yok.

kızlar bu buzluğa atıcaklarınızı ne kadar yapıcaksınız bende yaparım ama ne kadar yapsam ki bilemedim o_Oo_Oo_O
Ben 3 kilo yufkadan çeşit dökeyim iki çeşit kurabiye tamamdır inşaallah dediğimi yapabilirsem.Elmalı kurabiyenin içini hazırlayıp koymayı düşünüyorum gerek tart gerek kurabiye de kullanırım:kk77:

İlk defa alacağım bu kadını arkadaşım önerdi,gerçi ilk defa eve birini alacağım:oops:.arkadaşımın evi 4+1 mutfak ve banyosu da çok büyük sabah 8 akşam 6 arasında bitiriyor dedi ki evini gör herşey açık renk ve temizlikten titriyor.140 tl alıyor yapsın valla. ortada halı olmayacak ve de sermeyecek,çoluk çocukta yok evde 110 metrekare.para kolay kazanılmıyor.çocuklar büyüsün at o koltukları:rolleyes:
Zaten ona sabrediyorum,şu bızdıklarıda 5-6 yaş yaparsam inşallah evi sıfırdan döşicem nasipse:21: ya bi gelsin bakayım sana,dediğin gibiyse buralara gelirmiki acabao_O uzağız gerçi ama yol paradınıda veririm iyiyse,kaşı duvar dip köşe parlatıp,peşinde dolaştırmayacak biri lazım banada.benden giden birilerini önerip duruyo ama aklıma yatmıyor hiç,tanıyan bilen yok çünkü.banadaa gelsiiiiinnnnnn:mad::mad:

Az önce baktım internetten,fena kalabalık çınaraltı.istemem öyle tıkış tıkış:63: ama çamlıca olabilir,eşimi ikna eder de gelecek olursak haber veririm,tanışmış oluruz belki:KK76: kişi başı kahvaltı ne kadar mesela köşkte?bizim yaz geleneğimiz maltepedeki sahil park.devasa kocaman biyer,yeşillik,deniz kenarı,alabildiğine büyük,akla hayale gelmeyecek kadar oyun parkı ve çeşitliliği var,değişik değişik.çocuklar kendinden geçiyorlar resmen.piknik alanları,masalar,her tür yiyecekiçecekte serbest.biz evden takım taklavat hazırlanıp arabaya doluşup gidiyoruz.kahvaltıdan öğlen yemeğine derken akşamı ediyoruz.saatlerce kalıyosun,otopark gün boyu 3₺,başkada bi ücret yok.
Canım Belturun sitesinden menüleri ve fiyatlarını görebilirsin,brunc 30 tl civarı olması gerek,tatlılar 6tl den başlıyor.Oooo orası süpermiş ben de orayı görmek isterim kocacığıma bir çıtlatayım bakalım ;) çamlıcanın girişi 5 tl istersen piknikte yapabilirsin masalar park mevcut ama anlattıgına bakılırsa maltepedeki daha güzel.:KK23:

Zaten ona sabrediyorum,şu bızdıklarıda 5-6 yaş yaparsam inşallah evi sıfırdan döşicem nasipse:21: ya bi gelsin bakayım sana,dediğin gibiyse buralara gelirmiki acabao_O uzağız gerçi ama yol paradınıda veririm iyiyse,kaşı duvar dip köşe parlatıp,peşinde dolaştırmayacak biri lazım banada.benden giden birilerini önerip duruyo ama aklıma yatmıyor hiç,tanıyan bilen yok çünkü.banadaa gelsiiiiinnnnnn:mad::mad:
Benim tek şartım kesinlikle vileda kullanılmayacak herşey elle silinecek dedim.bizim merdivenleri silen hatun üst kata temizliğe gitmiş onu şikayet ediyor bana "kadın koca evi bana elle sildirdi elle silmemi kaldı canım aa olmazki "diye. bak hele lafa vileda ile temizlik mi olurmuş sallıyor savuruyor pisliği.Kadının tüm günleri doluymuş arkadaşım hamile birgün ayır ona çok zorda falan demişte öyle gelecek.çok istersen ve bende memnun kalırsam söylerim tabiki kısmet arkadaşım

Ben 3 kilo yufkadan çeşit dökeyim iki çeşit kurabiye tamamdır inşaallah dediğimi yapabilirsem.Elmalı kurabiyenin içini hazırlayıp koymayı düşünüyorum gerek tart gerek kurabiye de kullanırım:kk77:
pişirip mi koyucaksınız bi de şey dicem mesela ne kadar önceden çözdürmek gerekir onları

pişirip mi koyucaksınız bi de şey dicem mesela ne kadar önceden çözdürmek gerekir onları
Diyelim ki sigara böregi sardım saklama kabına bir sıra dizip arasına buzdolabı poşetini kesip sereceğim ve bitene kadar artık kaç kat dizersen diz.alırken kolaylık oluyor.ben çiğ koyacağım pişmiş koydugunda tekrar ısıtmak zorunda olacağın için iki kere fırın çalıştırmaktansa birkere çalışır ve taze olarak sunarsın.Çok çok acil bir durum olursa buz çözdürme programına koyarsın ki hava çok sıcak olacagı için kısa zamanda çözülecektir.

kızlar bi de bu bebeğin eşyalarını koyucağınız hastane çantasını yıkadınız mı
Ben valiz götüreceğim benim ve onun kıyafetlerini yanyana koyacagım hepsi tertemiz olacak ama kızımın kıyafetlerini bohça gibi birşeye sarmayı düşünüyorum.bebek çantasınada başka şeyleri koyarım heralde. Yıkama bence hafif nemli bezle sil yeter :)

Diyelim ki sigara böregi sardım saklama kabına bir sıra dizip arasına buzdolabı poşetini kesip sereceğim ve bitene kadar artık kaç kat dizersen diz.alırken kolaylık oluyor.ben çiğ koyacağım pişmiş koydugunda tekrar ısıtmak zorunda olacağın için iki kere fırın çalıştırmaktansa birkere çalışır ve taze olarak sunarsın.Çok çok acil bir durum olursa buz çözdürme programına koyarsın ki hava çok sıcak olacagı için kısa zamanda çözülecektir.
anladım tamam çok sağol bende öyle yapıyım o zaman sigara böreği yaparım bi de ıspanaklı börek ya da poğaça yaparım bi de kurabiye yaptım mı tamam :21::21::21:

Ben valiz götüreceğim benim ve onun kıyafetlerini yanyana koyacagım hepsi tertemiz olacak ama kızımın kıyafetlerini bohça gibi birşeye sarmayı düşünüyorum.bebek çantasınada başka şeyleri koyarım heralde. Yıkama bence hafif nemli bezle sil yeter :)
ya bebeğin eşyalarını ayrı koyucam çünkü hem benimkiler hem onunkiler sığmaz kendiminkileri de ayrı küçük bi valize koyarım ya da tekerlekli valize koysam çok mu abes olur o_Oo_Oo_O

ya bebeğin eşyalarını ayrı koyucam çünkü hem benimkiler hem onunkiler sığmaz kendiminkileri de ayrı küçük bi valize koyarım ya da tekerlekli valize koysam çok mu abes olur o_Oo_Oo_O
Valla ben büyük boy tatil valizine hazırlayacagım hastanede gördüm kaç kişide hepsi tekerlekli valize koymuş ne garip olacak yahu ;)bence sığar ama yinede sen bilirsin tabi:KK52:

Valla ben büyük boy tatil valizine hazırlayacagım hastanede gördüm kaç kişide hepsi tekerlekli valize koymuş ne garip olacak yahu :KK66:bence sığar ama yinede sen bilirsin tabi:KK52:
aslında herşeyi rahat rahat koymak en iyisi sıkış tıkış koymaktansa :21::21::21:

Canım Belturun sitesinden menüleri ve fiyatlarını görebilirsin,brunc 30 tl civarı olması gerek,tatlılar 6tl den başlıyor.Oooo orası süpermiş ben de orayı görmek isterim kocacığıma bir çıtlatayım bakalım :KK66: çamlıcanın girişi 5 tl istersen piknikte yapabilirsin masalar park mevcut ama anlattıgına bakılırsa maltepedeki daha güzel.:KK23:
Beklerim:KK39:

Benim tek şartım kesinlikle vileda kullanılmayacak herşey elle silinecek dedim.bizim merdivenleri silen hatun üst kata temizliğe gitmiş onu şikayet ediyor bana "kadın koca evi bana elle sildirdi elle silmemi kaldı canım aa olmazki "diye. bak hele lafa vileda ile temizlik mi olurmuş sallıyor savuruyor pisliği.Kadının tüm günleri doluymuş arkadaşım hamile birgün ayır ona çok zorda falan demişte öyle gelecek.çok istersen ve bende memnun kalırsam söylerim tabiki kısmet arkadaşım
Ayyy aynen ya,ne savap edersin varya.çok isterim,sen bi alda gözün tutarsa sende benim için rica et,ikiz gebe,totosunu çekemiyo de:KK53: kimi kimsesi de yok garibin de,ağla hatta:KK70: ay inşallah iyidir,inşallahta gelir:KK17:

Back