Canım sen yinede kendine dikkat et ikiz taşımak kolay değil haa birde çok sıcak suyla yıkanma ne olur ne olmaz zaten yaz da geliyor menepozlu gibi olacagımız için ılık suyla yıkamta fayda var.Valla mekan de bana yeter , it ayağı yemiş bir kocam var ki sorma nerde sakin mekan biz orda
Benim favori mekanım küçük çamlıca da korunu içinde Cihannüma köşkü ile su köşkü birbirine çok benzeyen köşkler ama cihannüma köşkü büyük ve biraz daha yukarıda heryeri görüyorsun havadar ohh misss.Çengelköy küçük biryer ama mekan çok.Geldiğinde sahil boyunca bir çok mekana bakabillirsin mesela çınaraltı tüm nevaleyi evden getir başka yerden al gel sıkıntı yok sadece su ve benzeri hiç bir içeceği sokamıyorsun içeri,Evden tüm kahvaltılıkları hazırlayıp fırından sıcak ekmeği alıp gidiyoruz sadece çay alarak açık havada oturuyoruz, saatlerce otur kimse bişey demiyor.denize sıfır ,salaş,kır kahvesi modunda tarihi bir yer,Yalnız çoook kalabalık oldugunu da belirteyim .. bu dediğim yerlere netten bak derim şekerim
Ahahaha hele beyaz çorap giy gör o zaman gününü
Valla pislik konusunda bayrak taşıyorum
evi eşim süpürüyor bana asla müsade etmiyor 10 gün oldu süpürülmedi ev vede silinmedi varmı benimle yarışacak
haftaya pazartesi halıların hepsini gönderiyorum yıkamaya,23ünde kadın gelecek cam,kapı ve tüm oda duvarları silinecek,ben de habire çamaşır yıkayıp ütülenecekleri bohçalıyorum,Çarşamba günü 2 arkadaş gelip ütüme yardım edecekler,birde buzluğa atıp sonra pişirmek üzere börek çeşitleri yapacağız inşaallah(Yarın eşime evi süpürttüreceğim ki çarşamba günü kızlar şoka girmesin
) . bu yazım bittiğinde ütü odam var orayı düzelteceğim,mola verdiğimde gelirim muhabbete